MamboMads

Medlemmer
 • Content count

  9,370
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  162

MamboMads last won the day on December 11 2015

MamboMads had the most liked content!

About MamboMads

 • Rank
  Har engang været i Sverige
 • Birthday 01/01/1867

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand

Recent Profile Visitors

1,788 profile views
 1. Du læste vel godt at Bret Contreras er medforfatter på artiklen? PS: Apropos emotionel og ubehøvlet...
 2. Få dine børn i job så de kan klare sig selv, så har du bedre tid til at komme i form. Det gør man i Asien, så hvorfor ikke på Fyn?
 3. Bobby er sådan ca. 30, mvh sådan ca. manden.
 4. Squatter man som en bodybuilder (bør) eller en vægtløfter, bør squat mest af alt træne quads. Hip thrusts er ifølge mange en god øvelse, der har den fordel at man kan øve sig i at bolle tykke piger der imod al fornuft har valgt at lægge sig ovenpå een.
 5. Jeg er enig med dig i fald vi snakker om hvad de fleste idioter forbinder med PRE WORKOUT, nemlig at man BLIVER HELT PSYCHED og får lyst til at danse techno og slås, men i tilfældet nævnt af salt (bodylab amplifier=taurin+koffein, derudover beta alanine og kreatin) her er der næppe noget farligt, taurin er vel det eneste jeg forestiller mig kan diskuteres, men man dør heller ikke af at drikke en Red Bull, selvom deres zero version virkelig smager sådan... Hvad der dog definitivt bør frarådes er alle wannabe-amfetamin pre workouts som jack3d og hvad ved jeg. Personligt er min preworkout typisk havregryn med proteinpulver og vand og så er jeg ellers klar til at gabe og rulle langsomt rundt til træning EDIT: Personligt har jeg aldrig haft mærkbar effekt af hverken beta alanine, kreatin. Har taget koffeinpiller en del engang, men har aldrig rigtig fået noget ud af det. Specielt hvis jeg har taget koffeinpiller når jeg har været mega træt har jeg bare fået det dårligere af disse dejlige ligegyldige piller, udover at ryste helt vildt hvis man tog lidt mere end anbefalet. Tilgengæld virker det ret godt for mig at drikke 1000 liter vand om dagen.
 6. Hvis problemet er at du ikke kan træne for hårdt så er løsningen vel bare ikke at træne for hårdt, men ikke at droppe forskellige øvelser? Men for blot at svare på spørgsmålet, så kan du lave mange variationer af unilaterale benøvelser som er gode til quads/glutes som f.eks. bulgarian split squat og lunges. Det kan dog også let blive hårdt nok til at du brækker dig en smule Baglår er lidt sværere uden dødløft varianter medmindre man har ordentligt udstyr som f.eks. en glute ham raise.
 7. Det er ligeså lang tid som nogle bruger på at skide....
 8. Du træner hurtigt.
 9. Jeg har kun set de billeder jeg selv linkede fra i år og der er Ramy ikke med, men er man kæmpe er det nærmest kun dårlige proportioner og dårlig conditioning der kan trække ned.
 10. Når man ikke er ripped nok
 11. Dexter ser helt vild ud her https://imgur.com/a/oniga#RyKppAj
 12. Big Ramys talje er helt absurd smal ift. resten, jeg kan slet ikke se at det ikke er uendeligt synligt.
 13. Jeg er ked af det, men jeg er nødt til at kommentere på hvad der foregår i baggrunden. Det ser hårdt ud.
 14. Holy shit du må have trænet stiv så... Jeg ville få ALLE skader hvis jeg trænede i den tilstand.