RuneN

Medlemmer
 • Content count

  3,562
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Reputation Activity

 1. Like
  RuneN reacted to #PP in AFROS LIKE MALCOLM AND JESUS #DRAMA #FASHION #HOTSTUFF   
  Jeg vil lige tillade mig at kaste et billed ind af dagsformen, just for the lolz.
  Det er er hvad der pt. er at arbejde med nu, og de næste 7 mdr. frem.
  79 kg. OMG.

 2. Like
  RuneN reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Jep. Jeg kan dog være meget i tvivl om jeg fortryder det med at droppe Heino-cuppen når først "møllen" begynder at køre men det mindsker om ikke andet risikoen for styrt, ikke at være med i den slags pjat.
  I dag stod den på banecykling
  Godt at man kører på en masseproduceret ulirens cykel, for der har været indbrud i baneburene og min, var der ingen der gad rende med. Der forsvandt både gammelt retro-stål og lækkert carbon men de intetsigende cykler stod urørt.
  Jeg ville egentlig have været på et hurtige hold men hold 2 lignede ikke et tempomæssigt rart sted, så holdt mig på hold 3.
  Efter opvarmning og 24 omgange, splittede vi dog hold 3 og 4, som begge var på 7 mand, op i 3 hold. Endte igen på hold 3 og var egentlig ikke voldsomt presset i de 2 næste ture på 24 omgange. Ret lang afrulning til at slutte af på. Der kunne jeg godt mærke at jeg har været væk fra landevejen for selvom tempoet ikke var imponerende, så begyndte jeg at kunne mærke det til sidst da vi havde kørt i "lang" tid
  http://connect.garmin.com/activity/264909739
  Bagefter kom der en gut, som jeg har set om mandagen på de hurtigere hold, gående fra den modsatte ende, blot for at fortælle at jeg var en drøm at køre bagved: Ingen slinger, blide accelerationer og vidste altid hvor man havde. Altid rart med lidt ros.
  Efter badet holdt vi midtvejsafslutning (6 dagesløb og Disney on Ice aflyser banetræning i 4 uger) med fastelavnsboller, andre kager, kaffe og lidt øl blev det vist også til.
  I morgen skal jeg arbejde ca. 12-21 så håber at jeg kan sove tidligt så jeg også kan vågne tidligt og få bøjet ben, inden. I øvrigt er jeg 112% doms-fri gårsdagens træning og det er vist første gang jeg intet kan mærke efter squat.
  Om fronterne kan få puffet kulden væk inden næste uge er ikke sikkert - rent vejrudsigtteknisk plejer et omsklift i den vejrsituation vi har nu altid at blive forsinket i forhold til prognosemodellerne. Alligevel satser jeg på at den hårde nattefrost er overstået i denne omgang og gør mit garderobeskab på arbejde klar til at kunne cykle derind.
 3. Like
  RuneN reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Har godt bemærket dine gryderetter i madtråden! :4mewantfood:
  I nogle perioder lykkes det mig også at få lavet ting, som jeg fryser ned, så man har til en hurtig vending en anden dag. Det må jeg se om jeg ikke snart kan finde energi til igen.
  Tirsdag d. 22/1-13
  Mambo practice
  Havde været til noget halløj med arbejde mandag, så var ikke super oplagt i går, og havde egentlig regnet med at gå tidligt. Men pludselig var kl. 21:30...
 4. Like
  RuneN got a reaction from Jaaanie in EQUILIBRIUM   
  Jeg har prøvet akupunktur 3-4 gange, mest i forbindelse med fysbehandling. Jeg synes egentlig ikke selve behandlingen har været ubehagelig, men jeg er også ret kold overfor nåle. Til gengæld har jeg heller ikke kunnet mærke nogen effekt af behandlingen overhovedet. Lige nu har jeg en kiropraktor, der er ekspert i at finde alle mine ømmeste triggerpunkter og trykke på dem til jeg næsten ikke kan trække vejret. Det er virkelig effektivt.. og smertefuldt
  .. og tillykke med kæresten, eller hvad man nu siger!
 5. Like
  RuneN reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Tak for et meget velplaceret indlæg, Axbard.
  Altså rent bortset fra at det nu er over 1½ måned siden jeg afleverede (og ikke "et par dage"), så rammer det ret så meget hovedet på sømmet! Og hvis vi ser bort fra tidshorisonten, så har jeg også en fornemmelse af, at jeg måske crasher lidt mere heftigt end så mange andre - qua min historie.
  Og efter at have brugt noget tid på at hænge på med det yderste af neglene, har jeg i denne uge netop implementeret det princip, du foreskriver; så lidt som muligt, og så lystbetonet som muligt. Heldigvis har jeg stadig rigtig meget ferie tilbage, så det var ikke svært at beslutte at bruge lidt nu... Og faktisk føler jeg allerede at det er ved at vende igen - selv om jeg mentalt har forberedt mig selv på, at jeg nok kommer til at hænge lidt i håndbremsen den næste lange tid...
  Jeg har bevilget mig selv rigtig meget sofatid, men har også erfaring for, at jeg skal passe på det ikke tager overhånd, og jeg forpupper mig. Den nemmeste måde at komme af sted er ved at have en aftale - og således havde den skønne Bjergtrold og jeg sat hinanden stævne på svømmestadion i dag.
  Lørdag d. 19/1-13: Svømmestadion
  200 m bryst
  Crawl pyramide: 100-200-300-400-500 m
  I alt 1700 m ~ ca 1 time.
  De sidste mange gange jeg har svømmet, har mine crawl serier primært været på 100 m, med enkelte 200 m indimellem, så det var fedt at det lykkedes at køre nogle længere pas i dag. Jeg havde lånt en chip, og kan efterfølgende bekræfte min følelse undervejs: Det bliver lidt på bekostning af tempoet, specielt på de sidste baner. Men hey! 500 m i træk - og faktisk uden jeg følte mig synderligt kvæstet.
  I øvrigt foregik de første ~ 300 m på en lidt kaotisk bane med alt for mange mennesker i alt for forskellige tempi. Men derefter blev vi prikket af livredderen og bedt om at skifte over i hurtigbanen. Og selv om jeg var med som det tynde øl og påhæng til den seje triathlet, så tillader jeg mig lige at fejre det med denne smiley:
 6. Like
  RuneN reacted to Gregers TF in Runes log   
  Det var rart at du igen får luftet loggen.
 7. Like
  RuneN reacted to Spinderella in Runes log   
  Fedt du er tilbage i logland!
  Det er hårdt at opdage hvor slap man bliver efter en lang pause - men håber du hurtigt kommer op på dit vanlige niveau igen.
 8. Like
  RuneN got a reaction from Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Takker! Det er faktisk også planen - loggen (og tildels træningen) har efterhånden ligget stille liiige længe nok
 9. Like
  RuneN got a reaction from Jaaanie in EQUILIBRIUM   
  Noget af det gode ved Movember-kampagnen er da netop, at den ikke fokuserer på alle de frygtelige ting, der er forbundet med kræft - men har det formål på en sjov/fjollet måde at skabe opmærksomhed omkring de kræftsygdomme, der rammer mænd (som har en stor overdødelighed i forhold til kvinder fordi de ofte går for længe med symptomer). Jeg har svært ved at se hvorman man som kræftpatient skulle blive stødt af at det alvorlige budskab bliver leveret med humor. Humor var i høj grad noget af det, der fik mig igennem min egen oplevelse med testikelkræft og gjorde det hele noget nemmere at tale om, når det hele blev lidt for alvorligt.
  Lidt på samme måde som LiveStrong/Lance Armstrong-fonden - hvad man så ellers måtte mene om dens stifter - har været med til at fjerne noget af det tabu, der tidligere har været forbundet med at være kræftpatient. Fokus er lidt blevet flyttet væk fra det frygtelige ved kræft til at det måske *også* er muligt at leve et godt liv, selvom man har kræft.. eller at diagnosen (gys) måske ligefrem kan være at katalysator til et bedre liv.
  Der er i øvrigt stadig tydeligvis noget berøringsangst omkring kræft. Det er ikke så længe siden jeg overhørte følgende samtale i omklædningsrummet i centeret:
  Mand #1: Har du hørt at X er på hospitalet for at blive undersøgt for de symptomer, han har haft gennem længere tid?
  Mand #2: Ja.. jeg håber ikke at det er det
  Mand #1: Nej, det ville godt nok være frygteligt, hvis det viser sig at være det
  Efterfulgt af en længere snak om det forfærdelige ved det. Uden nogensiden at ville sige ordet. Argh.
  Selvfølgelig er det vigtigt også at fortælle om alle de svære og forfærdelige ting, der er forbundet med kræftsygdomme. Men måske behøver det ene ikke at udelukke det andet.. og hvem har ikke selv haft kræft inde på livet på den ene eller andet måde og ved hvor frygteligt det er for alle berørte?
  Jeg synes det er lidt sjovt med den harme, som visse folk på Kommunikationsforum udviser i forhold til kampagnen. Det vigtigste er vel i sidste ende den gode sag - og hvis man kan samle 4-500 millioner kroner ind til kampen mod kræft, så er jeg egentlig ligeglad med hvor fjollet metoden er.. men jeg er nok farvet, da jeg selv render rundt med det vildeste og mest kløende overskæg for tiden
  Hvis nogen skulle have lyst til at donere til mit fjollede, hipster-agtige, opmærksomhedskrævende, tåbelige og post-moderne pornooverskæg, så er det i øvrigt her det foregår
 10. Like
  RuneN reacted to Henrik S. in EQUILIBRIUM   
  Tja, den bliver i hvert fald diskuteret livligt og ret nørdet i kommunikationskredse:
  http://www.kommunika...ember-kampagnen
  Og så har satíretegnerne også kastet sig over den

 11. Like
  RuneN reacted to HB66 in Fyssens vej mod (bjerg-) toppen!   


  Rad am Ring 2012!

  Rad am Ring ( RaR ) 2012 blev sammen med La Marmotte årets hidtil største cykel-oplevelse. Det var på så mange måder STORT, at jeg ikke ved, hvordan jeg skal gengive det, så der er bare en lille chance for, at læseren kan sætte sig ind i det, at køre et 24 timers løb som RaR. Og så var vi da fire om opgaven, men tro mig, det var meget hårdt alligevel. Det var på så mange måder, i hvert fald for mig som debutant, en til tider surrealistisk oplevelse. Det er i hvert fald ikke nok at gengive diverse pulstal mm., som jeg ellers ynder, for at sætte tal på den belastning, kroppen har været ude for. Men den mentale side af det løb er mindst halvdelen af den samlede belastning, så man kommer ikke uden om at beskrive den subjektive oplevelse af løbet.
  Det var jo lidt af en tilfældighed, eller snarere en andens ulykke, der gjorde, at jeg kom med på holdet til RaR. Et hold af fire ryttere fra Motionscykelklubben Himmerland ( kendte i forvejen de tre af dem, da de også er medlem i ”min klub” Aalborg Cykle Ring Motion ) meldte sig allerede sidste år til løbet RaR 2012.
  Halvanden uge inden løbet brækkede en af de andre kravebenet og kunne ikke deltage i løbet. Jeg blev kontaktet og spurgt om jeg var interesseret i at overtage hans plads. Jeg brugte lige nogle dage til at overveje det. Jeg var nemlig rimeligt presset rent fysisk, da jeg lige havde kørt Rundt om Horsens og to dage efter enkeltstart i klubben. Derudover skulle jeg køre Velomediane C. Criquielion i den kommende weekend, så jeg var ærligt talt i tvivl, da jeg havde akkumuleret en del træthed, efter flere løb i august. Men jeg kom godt igennem Criquielion, og svarede de andre positivt tilbage, uden egentlig at vide, hvad jeg gik ind til.
  Tirsdag d. 28/8:
  Tre dage inden afgang havde vi ”strategi-møde”. De andre havde hver især en del at byde ind med. Henrik Albrektsen havde kørt Race24 på Ring Djursland i år på et tre-mands hold, Brian Nielsen havde været med-arrangør af Race24 og Søren Thorsted havde tidligere kørt 24 timers MTB-løb i Rebild, så jeg sugede til mig af deres erfaringer med 24 timers cykelløb. Bl.a. skulle vi beslutte om vi skulle tage campingvogn med, med de ekstra 4 timers kørsel hver vej. Vi bestemte i første omgang for, at vi kunne nøjes med en pavillon, et par drømmeseng og et telt, men da vejrudsigten to dagen inden løbet fortalte om regn og blæst, samt nogle meget kolde nætter, valgte vi alligevel at tage campingvogn med, hvilket vi ikke skulle komme til at fortryde.
  Fredag d. 31/8:
  Kl. 06.30 kørte vi sydpå meget spændte på, hvad der ventede os ifm. vores deltagelse i RaR, for det var ikke bare et almindeligt 24 timers løb. Den skappe 26 km lange rute på Nürburgring og Nordsløjfen med sine 500 højdemetre, gør hver omgang til en fysisk udfordring. Bl.a. den skrappe fire km lange stigning op til ”Hohe Acht” med op til 17% stigning.
  Nu var jeg jo i godt selskab, men alligevel var turen derned virkeligt en ”lang-gaber”.
  Da vi ankom var der som forudsagt smadder koldt, mørkt, blæsende og regnfuldt. Efter en halv time i alt for lidt tøj ( vinterjakken havde jeg trods alt ikke taget med, hvilket var en fejl ), droppede vi at sætte forteltet op til den lånte campingvogn.
  I stedet smuttede vi over i ”Ring Boulevard”, hvor vi fik vores numre til cykel og trøje, diverse værdikuponer til alkoholfri øl, pastaparty samt chip der skulle virke som en depeche, der skulle overleveres mellem holddeltagerne ved skifte.
  Efter at have indtaget en ok portion pasta, gik vi hjem til campingvognen, og fik os indrettet, så alle lå tilfredsstillende. Tre af os sov godt nok i en to personers seng, med det var blot med til at vi kunne holde varmen i den uopvarmede kolde campingvogn.
  Lørdag d.1/9 – Raceday:
  Da vi stod op spændte og forventningsfulde, kunne vi heldigvis konstatere, at vinden havde lagt sig en del, og kun var ”jævn” i styrke. Temperaturen var også stigende og solen kiggede efterhånden frem, så det tegnede lovende.
  Vi fik indtaget vores morgenmad, gjort cyklerne klar og kørt en lille rekononseringstur inde på selve Formel 1-banen, hvor vi lige skulle have styr på en lidt kringlet sløjfe, der skulle køres hver gang, inden man blev lukket ud på Nordsløjfen.
  Som løbsstrategi havde vi planlagt, at køre en omgang pr. mand i døgnets lyse timer, hvorimod vi ville køre to omgange efter mørkets frembrud og indtil det blev lyst igen, for at dem, der ikke var på cyklen, kunne få bedre tid til at hvile, og den plan holdt vi os til gennem hele løbet.
  Personligt havde jeg den plan, at efter hver tur skulle der ”rulles af” i 5 minutter, samt indtages en portion havregryn med rosiner og banan, samt en flaske vand eller energidrik. Der ud over skulle jeg efter behov strække ud, og give de relevante muskler en omgang ”massage” på min medbragt ”foamrulle”. Planen holdt generelt, selv om jeg en gang eller to, spiste brød i stedet for havregryn.
  Ifm. nattekørslen indtog jeg desuden væske med koffein for at holde krop og ikke mindst hjernen klar og i gang.
  Kl. 13.15 blev løbet skudt i gang, og vores første mand Henrik Albrektsen, der var placeret langt tilbage i startfeltet passerede startstregen 13.17, kom godt fra land. Med 42.49 minutter for de første 24 km, var vi allerede godt placeret i age-group konkurrence, som var den vi gik efter.
  1. tur ( 14.00):
  14.00 fik Henrik A. og jeg lavet et perfekt skifte ud for vores parcel. Chippen var placeret i bunden af en tom drikkedunk. Det var der også mange andre der gjorde, og, det var suverænt den hurtigste måde at gøre på. Den officielle anbefalede metode var, af chippen skulle placeres rundt om anklen med en velcrorem, men det ville koste for mange sekunder ifm. skiftet, og det havde vi da ikke tid til ;-)
  Første tur gik fantastisk og blev hurtigste runde personligt og i gruppen. Fed fed rute, hvor jeg mødte min grænse for, hvor hurtigt jeg turde køre på nedkørslerne. Måtte flere gange slippe de baghjul jeg lå bag, da mange kørte sindsygt stærkt nedad. men heldigvis fik de stort set alle baghjul, når det gik opad :-)
  Efter 44.58 minutter kunne jeg aflevere ”depechen” videre til vores 3. mand Brian Nielsen. Det var en stor lettelse, at få kørt en omgang på banen, der jo var ”ukendt terræn”, og få konstateret, at benene var restitueret og klar til kamp, trods de sidste ugers mange løb og intensive cykling.
  Facts for 1. tur:
  26,03 km
  44.58 min.
  34,7 km/t. ( snit )
  85,0 km/t ( max. speed )
  158/180 ( gennemsnits- og max-puls )
  524 højdemetre
  2. tur ( 17.08 ):
  2. omgang blev enorm hård, da jeg ikke fandt et baghjul på noget tidspunkt. Så på trods af en meget høj snitpuls og subjektiv oplevelse af, at jeg kørte meget mere til end første runde, blev tiden en anelse dårligere end første runde. Jeg var dybt frustreret bagefter, da jeg havde en drøm om, at jeg ikke skulle køre omgangstider over 45 minutter, men det var vist et udslag af manglende rutine med 24-timers løb, for jeg skulle blive meget klogere senere!! Jeg havde faktisk kørt med den højeste gennemsnitspuls for en omgang, skulle det vise sig.
  Facts for 2. tur:
  26,05 km
  45,11 min.
  34,6 km/t
  87,0 km/t
  166/181 puls
  511 hm
  3. tur ( 20.21 ):
  3. tur blev første tur i mørke med lys på cyklen. Det var rimeligt scary, at drøne ned ad bakkerne med 85 km/t i delvis mørke ( det blev mørkt ila. Den tid jeg var ude på ruten ), men det var også en anderledes oplevelse, som var godt at have prøvet. Jeg turde generelt ikke køre lige så stærkt nedad, men nåede da op på små 85 km/t på en langt lige oplyst strækning! Det kostede selvfølgelig noget tid, men jeg kunne godt tilfreds give depechen videre efter små 49 minutters kørsel. Generelt begyndte der at tegne sig et mønster af, at jeg kunne finde nogle hjul på nedkørslerne, men at jeg havde generelt kørte godt opad, og derfor for det meste kørte alene op. Eller det vil sige, at der var jo altid masser af ryttere på ruten, men det er nu engang sådan, at dem man indhenter, kører man hurtigere end, og så er der jo ikke så meget ide i at lægge sig på hjul af dem. Så selv om, at der var mange ryttere omkring en, havde jeg oftest følelsen af at køre en intensiv enkeltstart.
  Facts for 3. tur:
  26,04 km
  48,58 min.
  31,9 km/t
  84,9 km/t
  161/185
  513 hm.
  Søndag d. 2/9:
  4. tur ( 00.48 ):
  4. tur blev en dobbeltrunde om natten, og det blev en hård en af slagsen, da jeg fandt et godt pace, med to forskellige ( på hver sin omgang ) op ad den 4 km lange stigning og "hjem". Så jeg var meget tilfreds med tiderne, da der var koldt, mørkt og jeg naturligvis var begyndt at blive træt, da det var efter midnat. Men det lykkedes mig faktisk at køre 2. omgang hurtigere end første, bl.a. fordi jeg kørte med en lille hurtig kineser, der i den grad holdt mig til ilden. Derfor blev anden omgang faktisk mere end et minut hurtigere end første omgang, hvilket var ret fedt. Det var en lettere surrealistisk oplevelse at køre om natten på en hurtig racerbane, der kun var sparsomt oplyst på de mest kritiske steder, samt af månens genskær og lygten, som jeg havde monteret på hjelmen. Det var første gang, at jeg prøvede cykling om natten, men når man først lige havde vænnet sig til det, gik det nu fint, og var ikke noget, som jeg tænkte særligt over, undtagen på nedkørslerne, hvor der blev bremset lidt mere.
  Vi kunne følge med online mht. vores placering i konkurrencen, og på nuværende tidspunkt havde stillingen ”sat sig”, så vi generelt lå mellem 4 og 6 i aldersgruppen ( gruppe 2 ) og som nummer 20 over-all ud af mere end 600 hold, så det var tilfredsstillende. Også fordi Brian N. på vores hold allerede inden start havde meddelt, at vi ikke skulle forvente så hurtige omgangstider fra ham, da han pga. arbejde plus arrangement af Race24, ikke havde haft tid til at træne så meget. Generelt brugte han også 4-5 minutter mere end os andre pr. omgang, men han kørte 100% igennem, så det var helt ok.
  Facts for 4. tur:
  51,93 km
  01.46.26 t.
  29,3 km/t
  80,9 km/t
  152/179
  1050 hm.
  5. tur ( 07.20 ):
  5. tur blev en "katastofe". Kroppen kørte i ”overdrive” efter den hårde dobbeltrunde, og ville ikke falde til ro, så jeg fik kun sovet en halv time. Desuden lå jeg i soveposen og turde næsten ikke at røre mig, for jeg kunne mærke kramperne ligge latent lige under overfladen, klar til at hugge til. Så da jeg skulle ud på min femte tur, var jeg helt flad fysisk men også mentalt, og kunne slet ikke motivere mig til at give den gas. Jeg var fuldstændig ligeglad med vores position i klassementet, hvilket er meget ulig et konkurrencemenneske som mig. Så jeg kørte af sted i adstædigt tempo, hvor jeg bl.a. fik mig en fin snak med en tysker ( på engelsk, mit tysk er elendigt ;-) ). Min omgangstid blev da også min dårligste, men der var ikke mere at give af – kæden var knækket!
  Bagefter var jeg selvfølgeligt skuffet overfor mig selv, for jeg følte, at jeg havde svigtet holdet, der havde store forventninger til mig. Så jeg bestemte mig for, at sådan ville jeg ikke slutte dette fantastiske løb, og begyndte at forberede mig fysisk og mentalt på min næste tur, der samtidig ville blive min sidste.
  Facts for 5. tur:
  26,07 km
  54.24 min.
  28,8 km/t
  83,0 km/t
  141/168 ( suverænt laveste pulsværdier )
  534 hm.
  6. og sidste tur ( 10.47 ):
  6. tur blev en fysisk og ikke mindst mental oprejsning efter den dårlige 5. omgang. Og det endda på trods af, at jeg en lille time inden 6. tur fik mega-krampe i begge inderlårsmuskler, da jeg skulle op at stå, efter at have ligget på ryggen med benene hvilende oppe af væggen. Pga. de voldsomme og smertefulde kramper, drak jeg to glas saltvand ( bragte minder om turene til Vesterhavet, da jeg var lille ) og brugte den sidste halve time, med at strække ud og give de ømme og stive muskler en tur på foamrullen.
  Hvad der havde virket ved jeg ikke, men jeg følte mig flyvende ude på ruten og suste forbi alt og alle, uden selv at blive overhalet en eneste gang. Eneste gang jeg var lidt presset, var da jeg på den sidste lange strækning op til Formel 1-banen kørte op til en rytter, som jeg kunne se længere fremme, der havde god fart på cyklen og var godt i gang med at overhale de forankørende. Han blev et pejlepunkt, som jeg kørte efter. Da jeg nåede op til ham, viste det sig, at være en ældre let overvægtig herre på en el-cykel ( om søndagen var banen åben for børn og ”almindelige” cyklister )!! Jeg lå på hjul af ham ca. 500m, og da det begyndte at gå lidt ned igen inden den sidste stigning op til selve Nürburgring, rykkede jeg fra ham, og brugte de aller sidste ressourcer, jeg havde i mig. Det var superskønt at slutte ordentlig af, på et helt fantastisk løb, og kunne give depechen videre til den ventende holdkammerat, efter at have kørt min 3. hurtigste omgangstid. Synes selv det var godkendt eftersom det var næsten et døgn efter min første tur og, hvor jeg kun havde fået sovet en halv time.
  Facts for 6. tur:
  25.99 km
  48,45 min.
  32,0 km/t
  87,1 km/t
  147/172
  521 hm.
  Rad am Ring blev en stor stor oplevelse. Det var så meget anderledes, end at stille op til et almindelig motionsløb. Dels den lange tur derned, dels alle de strategiske overvejelser omkring, hvordan vi skulle gribe løbet an, dels det ukendte terræn med de mange højdemetre og sving, hvor man kunne ( og turde? ) køre stærkt, dels det sociale element i at man deltog som et hold ( med ryttere fra to forskellige klubber ) og dels det at det for mit eget vedkommende var fuldstændig nyt, at skulle være klar til at præstere på et højt niveau seks gange ila. 24 timer.
  Rad am Ring blev et personligt studie i, hvordan krop og sjæl reagerede på at være i gang on and off i 24 timer, stort set uden søvn.
  Jeg føler, at jeg står meget bedre rustet, næste gang jeg skal deltage i Rad am Ring, for det skal helt sikkert prøves igen. For man kan jo altid gøre det lidt bedre, ikk’?
  For mit vedkommende blev til 182 km kørt med et snit på 31,3 km/t, hvilket jeg er ovenud tilfreds med, rutens topografi taget i betragtning.
  Vi nåede at køre 28 omgange/726, 2 km, der blev gennemført med et snit på 30,3 km/t, så alle på holdet ydede virkelig en stor indsats. Det er da heller ikke tilfældigt, at vi alle fire ila. Konkurrencen var generet af kramper, hvilket alt andet lige, er et udtryk for, at vi var hårdt belastet. At køre Rad am Ring kan bedst beskrives som, at køre syv enkeltstarter ila. af et døgn!!
  Efter løbet fik vi pakket det hele ned. Gik over til centerbygningen og fik udleveret vores medaljer, og fik brugt en af vores værdikuponer til en alkoholfri Erdinger og en omgang pomfritter. Sådan en omgang cykelløb skal da fejres J
  Så gik det ellers hjemad, og klokken 04.00 mandag morgen ”landede” vi i Aalborg, kun med en tanke i hovedet – vi skulle alle i seng og sove, denne gang dog hver for sig J
  Rad am Ring er en fantastisk oplevelse, der klart kan anbefales. Men skal være forberedt på fysiske og mentale rutscheture ila. de 24 timer, som løbet foregår, men bagefter har det været det hele værd og lidt til!
  Fyssen - Aalborg Cykle Ring Motion ( AaCRM ).
 12. Like
  RuneN reacted to Elkjærmark in Change of plans -> It´s all about the BIKES!   
  Jeg har betalt i dyre domme for de officielle billeder af mig fra Challenge Copenhagen, og mange af dem er da også ganske gode. Bedøm selv: 13. Like
  RuneN reacted to Morten Z in Motion-onlines konditest-app er ude nu til intropris   
  Igen - tak til alle. På et tidspunkt var den helt oppe på plads 7 på top paid listen. Vi stopper nu med intro-prisen, men har besluttet ikke at sætte den til 18 kr., men til 12 kr.
  Hvis nogen af jer der har købt app'en har problemer eller spørgsmål, så skriv det endeligt her.
  (okay - jeg skylder et juleskin - men det bliver ikke lige nu)
 14. Like
  RuneN reacted to MarianneB in Motion-onlines konditest-app er ude nu til intropris   
  Tillykke. Jeg synes også den er rigtig flot.
  Så skylder du vist et jule-skin eller en anden sjov overraskelse til MOL-brugerne
 15. Like
  RuneN got a reaction from N Gadegaard in Runes log   
  Hej Niels,
  Naturligvis
  Jeg er rigtig glad for at være dernede. Der er generelt en venlig stemning i stil med den ejeren (Mads Seier) også formåede at skabe i SATS Nørreport, da han var centerchef der. Centeret er ganske rigtigt ikke så stort, men de har så vidt jeg ved også sagt, at de ikke vil have mere end 1000 medlemmer - så det skulle helst ikke blive alt for crowded. Lige nu er der dog heller ikke voldsomt mange medlemmer, så man har til tider hele centeret for sig selv og man kommer i hvert fald ikke til at vente på at komme til
  Udstyr og maskiner er af rigtig høj kvalitet, selvom der stadig mangler visse ting - såsom reb og "v-bar" til øvelser i kabeltårn. Håndvægte, stænger, kettlebells og alt andet frivægtsudstyr er Eleiko. Har ikke prøvet maskinerne, men det er tydeligt, at de ikke er det sædvanelige Techogym-halløj, man finder i de fleste andre centre.
  Hvad angår holdtimer, så har jeg kun benyttet mig af spinning, men der er ikke ret mange spinningtimer endnu - hvis man da ikke kan/vil køre tidligt om morgenen. Jeg håber dog at udbuddet bliver bedre efterhånden som der kommer flere medlemmer til at understøtte det.
  Jeg har været i både svømmehallen og Grosserbadet efter renoveringen og man benytter også Spaniens omklædningsrum i forbindelse med træning i Seierfitness. Svømmehallen ligner sig selv, men omklædningen er blevet virkelig lækker. De fleste gange, jeg har været der, har der været nærmest tomt og har flere gange haft hele svømmehallens omklædning for mig selv.
 16. Like
  RuneN reacted to Jaaanie in EQUILIBRIUM   
  Kære Log,
  Hej og velkommen. Nyt navn, til en ny periode ja.
  Ja jeg har gang i et nyt projekt og jeg kan slet ikke forklare jer det hele i et indlæg, så forklaringen må komme spredt ud. Jeg kalder mit nye projekt equilibrium fordi det er ved det handler om, at opretholde ligevægtstilstanden. Det handler ikke om styrke, udholdenhed, sund kost eller vægttab. Det handler om balance. Det handler om at lære at holde min vægt, ved at holde ligevægt i mit indre. At udvikle nye copingstrategier til at tage pladsen som mad har udfyldt i mit liv, om at føle, mærke og alt det der bløde psykologilort som vi elsker at hade. Det handler om at tage sidste skridt ud af spiseforstyrrelsen.
  Dagens indlæg vil være langt og rodet og nok slet ikke give forklaring nok. Men jeg vil tage de forskellige emner op efterhånden.
  SPISEFORSTYRRELSE
  Sådan, der nu er det sagt. I har jo nok haft gættet det før og jeg har jo nok også sagt det uden at bruge dette frygteligt tabuiserede ord. Men nu kryber jeg altså til korset og erkender at jeg siden jeg var… erhm tidlig teenager har haft en spiseforstyrrelse.
  SPISEFORSTYRRELSE - Lorte ord.
  Nå men. Lad mig få gjort rent bord. Og lægge resten af kortene på bordet. Så kan vi tage den der fra når jeg har fortalt færdig.
  Jeg gider ikke at sætte en diagnose på mig selv, det er efterhånden lang tid siden jeg har kvalificeret til en, men hvis nogle er interesserede kan vi godt snakke om spiseforstyrrelser mere indgående.
  Spiseforstyrrelser er ikke det samme for alle og nu skal jeg fortælle i korte træk had det har været for mig, hvad det er nu og hvor jeg skal hen.
  Da jeg var tidlig teenager begyndte jeg at spise en masse crap i skjul, is slik osv. Men alt mad kunne egentlig fungere. Jeg var ensom, trist og kunne ikke helt finde ud af det med venner og drenge, mad var vel trøst men det var også dæmpende for en tilstand af utilpashed som jeg nu kender det rigtige navn for, angst.
  Mens jeg spiste kunne jeg dulme den uro jeg havde i kroppen og når jeg var færdig så var utilpasheden så overvældende at den dulmede. Efterhånden begyndte jeg at kaste op, fordi jeg spise så meget at jeg tog på og at det gjorde ondt.
  Jeg var flov, både over min spisning og over mine opkastninger, og skjulte det så godt jeg kunne. Til aftensmad spiste jeg alligevel selv om maven var fyldt til renden af kvalmende mænger regnbueis og matadormix så ingen skulle finde ud af noget. Og lige så stille vænnede min krop sig til at kunne spise rigtig rigtig meget.
  Bekymringen for overvægt var aldrig det primære for mig som det er for mange spiseforstyrrede, maden var en aktiv copintstrategi, og på et tidspunkt holdt det op med at blive et bevidst valg. Jeg ved ikke hvornår jeg mistede fornemmelsen for at skelne mellem ægte og emotionel sult, men efterhånden blev det ødelagt.
  Årsagssammenhængen blev også ødelagt eller nærmere sprunget over, maden var en måde at handle i stuationer som jeg følte jeg ikke kunne håndtere eller løse. Maden var en måde at undgå at tænke og føle det, så ganske hurtigt, blev processen ubevidst. Tilstand i kroppen --> spise. Hvorfor var tabt, præcis som det skulle blive... Jeg følte ingen dårlige og håndterlige følelser længere, blot en trang til at spise jeg havde kendt så længe jeg kunne huske der kom og gik. Jeg troede jeg var et grådigt menneske, et svagt menneske, jeg forstod ikke hvorfor jeg ikke kunne styre mig selv. Men trangen til at spise var en tilstand så ubehagelig at jeg ikke kunne holde ud at lade være.
  Senere kom fikseringen på vægten, jeg var blevet overvægtig og pludselig så kunne jeg gøre min overvægt til skylden for alt og forløberen for alt. Hvis jeg kunne bekymre mig om min kost, og min vægt, så behøvede jeg ikke at bekymre mig om de ting som virkelig var galt. Det er i hvert fald min opfattelse i bakspejlet nu. En overspisning og en opkastning, et nyt slankekursprojekt eller lign. Kunne være det som jeg kunne fiksere alle mine tanker og energi på så jeg ikke behøvede at forholde mig til andet.
  Nogen gange var min kost også restriktiv at bare kosten i sig selv også skabte trang til overspisninger.
  I mange år følte jeg mig aldrig vred, aldrig noget som helst dårligt. Bare trang til at spise. Mad var den måde som jeg undgik at forholde mig til mig selv og mit liv. Og jeg forstod ikke hvad jeg gjorde, troede det bare var sådan jeg var.
  For nogle år siden, oplevede jeg en periode af så meget fred og ro at det gik op for mig at jeg hele mit liv havde levet i en konstant storm af stress og kaotiske følelser. Jeg havde aldrig forstået at der var en anden tilstand en den skramlende uro som jeg konstant følte, den konstante trang til at spise osv. I den periode af fred og ro opdagede jeg at min appetit var normal, min trang til at spise ud over min sult (en fornemmelse som jeg dårligt kendte) var væk. Det blev startskuddet til at jeg tog mit liv op til revision. Jeg har lavet meget arbejde siden da. Og jeg er et andet sted i dag.
  Meget af det arbejde har gået på at identificere hvad fanden der sker når jeg lige pludselig står ude ved køkkenbordet og er ved at smøre en leverpostejsmad…. At få stoppet processen, der normalt går STØJ à MAD…. Så i stedet få en proces der er STØJ à TÆNKE à IDENTIFICER PROBLEM/FØLELSE. At få støjen oversat til følelser, så jeg kan begynde at finde ud af om de ting jeg føler er reelle eller udtryk for dumme tankemønstre? I starten var det en helt mærkelig proces hvor jeg måtte kigge min dag igenne med lup for at finde en hændelse der kunne have gjort mig utilpas, og selv når hændelsen var på størrelse med en elefant forstod jeg det dårligt. For jeg havde for lang tid siden besluttet mig for at sådan noget sårede da ikke mig? Eller det var da helt okay. Eller SELVFØLGELIG KUNNE JEG DET! En masse beslutninger jeg havde taget helt uden at konsultere… Mine følelser, mit indre, eller hvad man skal sige. Beslutninger taget af en hård perfektionistisk kerne, som ikke tolererede noget slinger i valsen.
  Min arbejde har også gået på at lære min krop at kende igen, at rydde op i det kaos af følelser der larmede så meget jeg ikke kunne høre mig selv tænke. Finde ud af hvem jeg egentlig er, hvad jeg har lyst til og ikke har lyst til. Hvad der gør mig ked af det og hvad der gør mig utilpas. Hvad mit liv er værd og hvad jeg på ingen måde kan bruge min tid på.
  Up to date.
  Jeg ved godt hvem jeg er nu, hvad jeg vil, kan og ikke kan. Det er okay jeg ikke er en superstar, sådan da. Men lidt ambitioner er også okay at have. Jeg ved hvad pris jeg er villig til at betale for dem nu.
  Identificeringsprocessen går bedre og bedre, det går hurtigere og hurtigere med at få identificeret støjen, og dens ophav. Og efterhånden er jeg også blevet dygtig til at teste min tanker og smide de dumme irrationelle selvdestruktive tanker ud, til at blivevred og sige ”fuck dig” og ikke vende vreden ind i stedet.
  Men nogle gange så har mit problem været at enten så er følelsen ikke en der kan afvikles, den er ikke udtryk for et dysfunktionelt tankemønster men helt reel. Fx stress, sorg, vrede, angst eller ydmygelse. I disse tilfælde har jeg følt mig magtesløs. Jeg har vidst hvad problemet var, men har ikke kunne afvikle det. Så valget har været imellem at udholde det kaos eller falde tilbage til at spise, acceptere at det er det bedste jeg kan for nu, og aktivt vælge at bruge den strategi.
  Mit projekt er nu at tage det sidste skridt ud af spiseforstyrrelsen og få fasttømret nogle andre strategier til ALLE situationer. At aldrig mere bruge mad som en strategi til at regulere eller undgå følelser eller tanker.
  At kunne fastholde et indre equlibrium.
  At kunne imødekomme mine egen følelsesmæssige behov adækvat og på en hensigtsmæssig måde.
  Min udfordring for mig selv er at ikke længere spise som en reaktion på en følelsesmæssig tilstand. Men hver gang jeg oplever støjfølelsen så identificere og analysere og foretage den hensigtsmæssige handlen, og når ingen handlen som sådan er mulig, så udvikle og bruge adækvate coping strategier.
  Jeg vil regelmæssigt tjekke ind og registrere fremskridt og nederlag og så får vi se om jeg kan holde min vægt i en helt måned.
  I går vejede jeg 88.1kg
  Dag 1: Deadline dag, masser af stress, perfekt håndtering, verbaliseringscoping, snak med en ven
  DAG 2: perfekt, en kortvarig forstyrrelse blot bevist og fravalg, god stressfridag.
  I velkommen til at spørge til det hele, hvis jeg ikke vil svare så siger jeg det bare, no worries.
 17. Like
  RuneN reacted to Spinderella in Runes log   
  Enig!
 18. Like
  RuneN got a reaction from Spinderella in Copenhagen IM - sub 10   
  Virkelig flot gået! :4thumbup:
  Stod ved Bruuns sammen med Spinderella og Stine og spejdede efter dig - men vi så dig desværre ikke. Du må have løbet for hurtigt forbi os
 19. Like
  RuneN got a reaction from Gregers TF in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Woohoo - tillykke med afleveringen, Spinderella! Lad champagnepropperne springe!
 20. Like
  RuneN reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Onsdag d. 25. april 2012: Løb @ Botanisk
  4,36 km ~ 24:29
  10,7 km/t ~ 5:37 min/km
  Det er ret underligt. Jeg har efterhånden godt styr på hvad jeg mangler, og det ser også ud til at jeg kan få det færdigt uden at være synderligt presset for tid. Alligevel går min krop helt amok med stresshormoner. Jeg vågnede lidt over 6 i morges, men var heldigvis i stand til at sove lidt længere. Og besluttede at den bedste start på dagen nok ville være en løbetur. Som sagt så gjort - så af sted med mig i forfriskende støvregn. Tempoet fejlede ikke noget - og slet ikke tidspunktet på dagen taget i betragtning, men mine lægge var igen lidt ømme undervejs. Og har været meget ømme her i løbet af dagen....
  Hvis min plan holder, så har jeg en hård nød at knække i morgen; og derefter vist bare smårettelser. :4thumbup:
  Ved den her tid om 5 dage forventer jeg at have et gedigent champagne-buzz.
 21. Like
  RuneN reacted to Kermit in Got legs?   
  Om søndagen havde jeg egentlig planlagt en lidt længere tur på cyklen - gerne de 50 km rundt om Vence som så rigtig lækker ud. Min kærestes svigerinde skulle flyve hjem denne dag, og skulle derfor afleveres i lufthavnen efter vi havde været i den lille by Villes France som ligger lige bagved havnen i Nice. Jeg havde oprindeligt håbet på at nå op på Col D'eze og se enkeltstarten, men det kunne af mystiske årsager ikke helt lade sig gøre. Så jeg aftalte med svigerfar at vi ville køre lidt tidligere hjem så vi kunne se det på fjernsynet. Desværre skete der det, at vi igen spiste sen frokost, og derfor først kørte fra byen kl. 15.15 eller deromkring - måske ikke det fedeste når nu transmissionen sluttede kl. 16.
  Da vi kom hjem var det selvfølgelig slut, og jeg kunne bare mærke at jeg var mega irriteret og frustreret over det hele. Først det at vi missede det i går på bjerget, så at jeg selv fuckede tiden op, og så hele dagen hvor vi igen missede transmissionen på trods af at jeg havde glædet mig sindssygt meget til det.
  Jeg skyndte mig derfor at tage cykeltøjet på, og ville egentlig bare gerne væk inden resten af familien kom hjem så jeg ikke skulle være i dårligt humør overfor dem. Det lykkedes selvfølgelig ikke, og jeg måtte derfor lige have nogle minutter sammen inden jeg kunne komme afsted. Svigermor sagde bl.a. at jeg tacklede det enormt flot at vi havde misset det, og jeg kunne ikke sige andet end at det var der jo ikke noget at gøre ved. Min kæreste tilbød at tage med ud og tage billeder, men jeg afviste det ret hurtigt for jeg havde bare slet ikke lyst til noget som helst andet end bare at komme væk fra det hele!
  Jeg hoppede derfor på cyklen og begav mig op af Col de Vence. Med tunge ben der hurtigt blev varme, bankede jeg op af bjerget, og skummede samtidig. Det er her det nogle gange er fantastisk med cyklingen for jeg fik jo raset ud samtidig med at jeg fik tænkt lidt over det hele. For det slog mig jo at det hele var min egen skyld. Jeg kunne jo bare have sagt mere ligefrem hvor meget det betød for mig at opleve de forskellige ting, i stedet for bare at være så large med det hele. Så det var min egen skyld, og jeg fik senere også snakket lidt hurtigt med svigermekanikken om at jeg bare virkelig havde behov for at komme væk, og det kunne de sagtens forstå.
  Anyhow, tilbage til cyklingen. Jeg kiggede faktisk ikke så meget på wattmåleren som bare at koncentrere mig om at køre opad. Og denne anden omgang op af bjerget havde åbenbart gjort mig klogere, for det føltes slet ikke så hårdt som første omgang, og jeg kom langt hurtigere op mentalt.
  Turen op til toppen blev klaret hurtigere end første gang, og med langt flere watt

  Men hvad vigtigere var, var min 20 minutters peak watt.

  332 watt giver en FTP på omkring 315 watt. Jeg er dog lidt usikker på disse tal, da jeg ikke fik kalibreret wattmåleren inden jeg kørte ud - gjorde jeg heller ikke første gang. Men jeg tænker lidt at jeg jo har kørt op til kilden hvor jeg fik lidt vand i dunkene, og der burde den have nulstillet og dermed kalibreret sig selv. Igen skal det dog også siges at der er forskel på de watt tal man kan køre i virkeligheden og dem man kan køre på hjemmetræneren. De vil i mit tilfælde være højere i virkeligheden end på hjemmetræneren.
  Da jeg nåede toppen tog jeg lige et par løse ærmer og knæ på, og fortsatte så mod Coursegoules. Igennem byen viste det sig at en del af ruten faktisk var samme som de havde kørt i Paris Nice. Perfekt. Det gav nogle super fede nedkørsler, hvor det ikke var muligt at holde den super høje topfart, men til gengæld mulighed for at lære at tage de enkelte sving rigtig godt.
  På den anden side af Col de Vence måtte jeg lige stoppe og snuppe nogle billeder af den helt fantastiske natur  På denne side kunne man faktisk se til alperne med sneklædte tinder.
  På et tidspunkt lå jeg faktisk og kørte om kap med nogle motorcykler som ikke helt kunne køre fra mig. Super fed oplevelse, der i bagklogskabens klare lys måske ikke var så godt tænkt Men fedt var det.
  Resten af ruten gik ind mod Carros langs Var floden. Ulempen var at det gik ned af bakke det meste af tiden og det var i skyggen. Det efter at jeg var kørt op af Col de Vence for fuld skrald i solskin. Med andre ord blev jeg kold, meget kold. Jeg fik dog kæmpet mig hele vejen hjem igen, og tog lige 5-10 minutter i byen for lige at køle mentalt af.
  I alt blev det til en tur på 56 km med 897 højdemetre.


  En superfed oplevelse igen, og det blev desværre ikke til så mange cykeloplevelser til. Dagen efter var vi på golfbanen, første gang for mit vedkommende på nær et par ture på en driving range. Det lykkedes mig dog at vinde sammen med min kæreste som har et ok handicap Jeg lavede nogle fantastiske puts og 3-4 udslag der bare var snorlige.
  Men der manglede jo lige nogle billeder af mig på en stigning. Så dagen hvor vi skulle afsted, stod vi lidt tidligt op, jeg hoppede i cykeltøjet og så var der ellers photosession på en stejl lille stigning ved vores lejlighed. Det blev til følgende billeder 22. Like
  RuneN got a reaction from Oksen fra Århus N in Runes log   
  Morgenvægt: 81,3 kg (- 4 kg so far)
  Jeg har fundet den hemmelige vægttabsfinte og det er i grunden meget simpelt, viser det sig!
  Først venter man 11 år med at gå til tandlæge (denne del kan med fordel udelades, hvis man ønsker et hurtigere vægttab) indtil man får smerter i en tand og tandlægen forsøger at rodbehandle tanden 8 gange og til sidst må henvise til en specialist. Når man så har pantsat hus og bil for at kunne finansiere tandlægens nye yacht og sommerhus i Nice, så tygger man rigelige mængder af den hårdeste fødevare, man kan finde, indtil tanden knækker.. og sørger for at gøre det lige op til vinterferien, hvor tandlægen står på ski i Aspen
 23. Like
  RuneN reacted to JohnJohnson in Got legs?   
  Fedt med en videolog! Du har sgu kameratække :4thumbup:
 24. Like
  RuneN reacted to Oksen fra Århus N in Livsråd   
  Carsten Vagn-Hansen har altid været fuld af bullshit. EOD!
 25. Like
  RuneN reacted to Jaaanie in EQUILIBRIUM   
  Vejedag fredag d.27/1-2012
  Vægt: -2,3kg
  puha det var godt efter sidste uges væskenitteplusresultat.
  I dag er i øvrigt dagen før festen, ja vi skal holde fest i morgen og jeg glæder mig! Jeg tror der kommer masser af søde mennesker men jeg har ikke helt overblik, da det var en lidt impulsiv fest, der blev stablet på benene lidt sådan her:
  mig: "Fuck jeg er træt af at sidde og læse endnu en lørdag aften, jeg trænger til at blive fuld!"
  A: "aha! Men lad os gå i byen i aften?"
  mig: "Nej jeg kan ikke, eksamen på mandag... "
  A: "ah ok "
  Mig: "skal vi holde fest lørdag i næste uge?"
  A: "OK!"
  Mig & A: " :bigsmile: "
  Så nu skal vi holde fest. Jeg skal bage pølsehorn og måske kage, og vi skal som sædvanligt have støvet punchskålen af.
  Og så skal jeg lige op og træne i dag og i morgen selvfølgelig, så jeg kan lave et så stor hul som muligt i kcal budgettet til lidt kalkuleret hedonisme.
  :4thumbup: :4band: :4drunk: :banana: