Zuffox

Medlemmer
 • Content count

  10,702
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  41

Zuffox last won the day on August 2 2017

Zuffox had the most liked content!

About Zuffox

 • Rank
  The internet is serious business
 • Birthday 02/17/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Interessant app - kunne måske være interessant for MOLboere: http://leaguewarrior.com.

 2. "Forskningen sigter hovedsageligt mod at videreudvikle neo-klassisk realistiske, konstruktivistiske og diskursive analysetilgange til udenrigspolitik." ~ http://diis.dk/sw45043.asp

  1. kahlua-kalv
  2. Waits

   Waits

   Wait... Wat?

   Det lyder som om den har været igennem SCIgen

 3. SimonHP skal fyre den af! http://www.theatlasphere.com/dating

  1. KristianS

   KristianS

   HAHA! og han kan få en som er fra MOBILE, ALABAMA!

   thistle71

   Mobile, Alabama

   I have been described as a warm and friendly introvert. While I am naturally reserved, I have balanced my personality type with my ability and desire to connect personally with others, and I approach my relationships with confidence, generosity and warmth.

  2. Melisen
 4. Lidt træls for folk, der ikke kan komme til køreprøve før d. 19.: https://www.politi.dk/da/aktuelt/nyheder/K15_nyheder_171212.htm

  1. Melisen

   Melisen

   Hvis jeg læser dette korrekt, så betyder det, at hvis Politiets EDB-systemer går ned den næste uge, så skal de, hvis kørekort er ved at blive lavet, starte helt forfra???

  2. Zuffox
  3. Zuffox
 5. Få jeres brugernavn, mens de gode stadig er ledige: https://outlook.com

 6. Hårtab og vægttab

  Minoxidil og kutan har en påvist virkning imod hårtab og kan købes i form af produkter som Regaine på apoteket. Det er en "kur" imod hårtab men en symptombehandling, du kan betale kassen for resten af livet - såfremt det virker for dig, hvilket ikke er garanteret. Brug for Guds skyld ikke Propecia (finasterid), da det, så vidt jeg har læst mig til, kan skade libido, potens og slige dårligdomme. Du kan prøve at undersøge årsagerne i hoved og røv, men jo før du affinder dig med, at hårtab er naturligt og så godt som uundgåeligt, desto bedre vil det nok være for dig. Som sagt kan du med fordel prøve produkter som Regaine; min pointe er bare, at det her ikke skal blive løbebanen til at stresse over noget, der er helt naturligt, og som du snart vil blive en ekspert til at spotte hos andre mænd - selv filmskuespillere, og hvad har vi. Det er klart værst at være kvinde, set fra hvad reklamer og medieindustrier prøver at bilde os ind er normalt og idealt, men industrierne fortjener også kritik for at få hårtab hos mænd til at fremstå som et abnormt problem synonymt med usundhed. Det er selvfølgelig træls, men det er helt normalt og ikke verdens undergang.
  1. Oksen fra Århus N

   Oksen fra Århus N

   Idet mange hools er af højre-ekstrem observans, så giver svaret vist sig selv. Men ja, det ER nogle værre avekatte!

  2. Stinelykke

   Stinelykke

   Hvis vi hænger nøgenbilleder af Pia op over hele Kbh giver det nok sig selv

  3. Jaaanie

   Jaaanie

   Nu var snakken vel ikke om en general afbefolkning af storkøbenhavn?

 7. Bulimi? Hjælp!

  Nu ved jeg ikke, om du er myndig, og om hvorvidt det er lovpligtigt at involvere dine forældre, men det er næppe et problem, der går i sig selv. Derfor er det vigtigt, at du søger lægefaglig vejledning til at udbedre problemet så hurtigt, du kan. Ellers er der også rådgiverne, Spinderella linker til, som jeg tror, vil være en stor hjælp; de tilbyder anonym såvel som pesonlig vejledning. Jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, om dine forældre er idioter, men de har ikke noget at være skuffede over, eftersom det ikke er din skyld, at du - muligvis - har bulimi. Der er intet at skamme sig over, og det er godt, at du selv er opmærksom på det og ser alvoren i det. Det lyder, som om du er begavet med et godt hoved, der ikke har svært ved at vurdere, at dét at døje med bulimi med al sandsynlighed vil være et langt, langt større ubehag end at skulle døje med forældre, der - kun hypotetisk - er skuffede. Om dine forældre så er idioter eller ej, elsker de dig garanteret betingelsesløst, og det er sikkert ikke nemt for nogen part at konfrontere et problem som bulimi. De må trods alt se, hvem det berører mest. Held og lykke med det - det går jo nok altsammen. PS: Du kan allerede starte med at formulere dine følelser og din situation på skrift, om du så benytter dig af LMS's mailrådgivning eller ej. Hvis du er ubekvem ved det, kan du i stedet også bare skrive hér og linke til tråden i din mail.
  1. Thorhauge

   Thorhauge

   Utroligt at en kvindelig langrendsløber ser sådan ud, jeg forestillede mig en noget mere afpillet variant.