Oksen fra Århus N

Medlemmer
 • Content count

  11,989
 • Joined

 • Last visited

About Oksen fra Århus N

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/07/1977

Contact Methods

 • MSN
  Hollowpoint45@hotmail.com
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Århus N
 • Interesser
  Kører på kondicykel, og træner lidt med håndvægte hjemme.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Kondition/vægttab, styrke.

Recent Profile Visitors

16,060 profile views
 1. Styrke-passet i går var overraskende godt. Og jeg undgik at smadre hverken mine pecs eller noget som helst andet. Men på de lange dage med sene styrke-pas skal jeg sørge for at spise lidt mere end ellers. Selv let sult trækker energien ned, kan jeg mærke. I morgen prøver jeg at cykle lidt. Nu tørner jeg ind. Må ikke komme i for stort søvn-underskud. I øvrigt lader det til, at jeg har tabt mig en smule på det sidste.
 2. Hvis du på mandag ser en sølvfarvet RAV4 komme slæbende hen over Sjælland, med en Arvor 215 på trailer, så er det min far og en buddy. Vi har ikke handlet endnu, men jeg regner med, at det sker. Den Arvor 20 nede i Vejle var for slidt i forhold til prisen.
 3. Jeg kender ikke en dyt til geografien øst for Storebælt, men når nogen siger Røde Mellemvej, så tænker jeg omgående på Arnold ( formidabelt spillet af Erik Clausen) i `Midt om Natten´! Er der noget med, at man er rimeligt tæt på Røde Mellemvej, når man kører til Kastrup Flyverhavn?
 4. Båden nede i Vejle var ikke, hvad vi havde håbet, så den køber vi ikke. Men vi har allerede to andre i kikkerten. Det skal nok lykkes! Vi går efter en Arvor 215, gerne med VW TDI motor (i princippet bare en dieseludgave af en Mercury). Vores lokale motormand anbefaler den fremfor den franske Nanni diesel. I morgen satser jeg på et styrke-pas. Det skal blive rart. Nu rammer jeg snart sengen, for i det seneste døgn har jeg kun ligget ned i 5 timer, men arbejdet i 12. En klog dame sagde engang til mig, at en fusion altid vil koste. Det har vist sig at slå til, på flere niveauer.
 5. Vi har givet bud, og afventer at høre fra mægleren. Båden trænger til rengøring, efter at have stået på land i et halvt år, men ellers er den OK.
 6. Vi smutter ned og kigger på den der skude i morgen (Arvor 20). Bliver spændende. Man ved jo aldrig, om vi kan komme overens med sælger. Men er godt nok lidt vild med alt det udstyr, der er i den: VHF, garnhaler, søkortplotter/skrivende ekkolod, samt selvstyrer.
 7. Torsdag cyklede jeg 10 km, efter en lang arbejdsdag. Og i går eftermiddags landede jeg så i det vestjyske. I dag har jeg været med ude og se en båd af den type, vi gerne vil have. Der står en ved sejlklubben. Og jeg synes bestemt, at det virker som en god båd. I næste uge smutter vi nok til Vejle og kigger på den, der er til salg. At en newbie på MOL så har fundet anledning til at gøre sig lystig over disse planer kan jeg kun smile af. Vi køber ikke et hvilket som helst skiw, men ser os bedst muligt for, Og ingen skal bilde mig ind, at det er noget at skamme sig over! Men det er jo ikke meget anderledes end diamant-dealen. Haters gonna hate! Det er sandsynligvis en hævn for, at jeg af og til kalder hunkønspersoner for bitches. På jobbet er der kommet noget mere gang i den, men jeg klarer det stadig med lethed.
 8. Hvis du gerne vil se De Skjulte Talenter, kan du bare streame udsendelserne fra dr.dk. Jeg er i øvrigt altid glad for dine gode indlæg i min log.
 9. Det blev til 13 km cykling i går. havde sat mig et mål, der hed 12, og så gav jeg dden lige en tand til. Nu må vi se, hvordan, det kommer til at gå med sne osv. jeg tror ikke, det bliver ekstremt. Og noget sne har jeg da før klaret. Fredag tager jeg hjem til min far. Søndag skal vi fyre den af i min moster og onkels berømte/berygte skur i Thyborøn. Vi bliver hentet i min onkels Honda CR-V, så der skal der meget sne til, før vi ikke kommer igennem. Nu vil jeg over og shoppe lidt foder. Mavsen rumler.
 10. Tak for et udmærket indlæg, Bjergtrold. Ja, når folk bliver ved med at rose mig, og nogle giver mig vin, øl og chokolade, så må der jo være noget, jeg gør rigtigt. Omvendt har jeg oprigtigt svært ved at tro på, at folk med ph.d-grader ikke kan finde ud at f.eks at lave udgiftsafregninger. Men det er helt seriøst, når jeg siger, at vi har oplevet folk, der har grædt, bandet og smækket med døre pga. det. Men det bør folk naturligvis heller ikke ofre deres tårer på, når jeg typisk kan ordne det for dem på få minutter.
 11. To udmærkede styrke-pas, har jeg fået mig i denne uge. I dag håber jeg at få cyklet noget. Programmet De Skjulte Talenter gjorde mig dybt rørt. Om jeg har en snert af autisme, ved jeg ikke, men hende Louise, der arbejdede med programmering hos Novo, ramte hovedet på sømmet: Alle kunne gøre det samme!, sagde hun, da hun fik en bonus for at have lavet en pokkers masse arbejde på ingen tid. Og hendes boss sagde: Vi kan ikke give hende opgaver, der er svære nok! Jamen, det er jo præcis sådan, jeg har det hver eneste dag! Jeg er glad for folks påskyndelse, men føler ikke, at jeg fortjener den.
 12. I weekenden har jeg både haft et styrke-pas og en lille cykel-etape. Cyklingen var på 12 km. Jeg snupper nok et styrke-pas i morgen igen. Ellers ikke meget at fortælle. Tiden går med job, læsning osv. Denne weekend har jeg ikke rørt en dråbe alkohol. Men på fredfag åbner vores fredagsbar, idet semestret jo er begyndt. I får lige et link til billeder af en båd af den type, som vi gerne vil have. Vi skal evt,. en tur til Vejle i vinterferien og kigge på én.
 13. Den skal op om vinteren. Formentlig ofrer vi også en trailer. Vi må lige akkurat trække den, når vi nu ikke udskifter Avensis'en. Min far vil desuden helst have en indenbords motor med fast skrueaksel.
 14. Ja, en decideret speedbåd skal vi ikke have. Men har man råd, så er der jo mange skønne både. Vi kigger meget på en Arvor 20, da vi gerne vil have en fiskebåd med kahyt. Med 50 HK diesel skulle den gå lige omkring 20 knob. Det er det dobbelte af en gængs kutter. Det gør dels, at vi ikke skal bruge halvanden time på at nå ud til havet. Og dels er det rart at vide, at man kan nå hurtigt i land, hvis det skulle blæse op, når man ligger derude, hvor der virkelig er vand til alle sider.
 15. Hej, Sort-is. Du har før skrevet lidt om at sejle speedbåd. Har du selv båd? I givet fald hvilken?