Oksen fra Århus N

Medlemmer
 • Content count

  12,084
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Oksen fra Århus N last won the day on March 1

Oksen fra Århus N had the most liked content!

About Oksen fra Århus N

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/07/1977

Contact Methods

 • MSN
  [email protected]
 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Århus N
 • Interesser
  Kører på kondicykel, og træner lidt med håndvægte hjemme.

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Kondition/vægttab, styrke.

Recent Profile Visitors

23,873 profile views
 1. Så lykkedes det at få fisk i båden! Min far og jeg stod ud ved 10-tiden. Der var noget havgus, men det klarede op, efterhånden som vi stimede østpå, ind i fjorden. Der var en smule uro på vandet, men ikke noget af betydning. Vi nærmede os Oddesundbroen, og jeg begyndt at tvivle på, om det skulle lykkes at få fisk at se i dag. Men så så jeg tre sælhunde. Så måtte der næsten også være fisk i vandet. Tag lige og jag nogle fisk frem, søde sæler, sagde jeg. Og de må have lyttet, for lige efter, at vi var sejlet under broen, var der alarm på ekkoloddet: FISK! MIn far startede med sildeforfang. Det gav nogle få sild, og så ikke mere. Til gengæld var der flere gange noget, der `slog´ efter grejet.uden at bide på. Typisk for hornfisk. Altså blev der rigget om, og så kom der fisk i båden. Da vi havde en stribe fine hornfisk, halede vi ind, og lagde os ind i den lille, primitive, men meget naturskønne havn, hvor vi spiste madpakker, og snakkede lidt med en lokal erhvervsfisker, der var noget forundret over, at fremmede havde fundet vej til hans lille havn. Da vi skulle hjem, kunne vi godt se, at vinden havde frisket betydeligt op. Der var tydelige skumtoppe over det hele. Og hold op, hvor blev vi gynget! Det er i sådan en situation, at man er glad for at sejle i selvlænsende kabine-båd, i stedet for i en gammel træ-jolle. Hvert andet sekund fik vi spandevis af vand tæsket ind på forruden i styrehuset. PLASK! Men båden klarede søen fint. Jeg satte farten til omkring 7 knob, og prøvede hele tiden at holde stævnen op mod søerne, imens jeg takkede min skaber for, at jeg ikke har nemt til søsyge. Fin tur, og dejligt at få fisk i båden. Så har vi da også konstateret, at ekkoloddets `fish finder´ - funktion virker. Tror nok, at sengen kommer til at gynge med mig i nat.
 2. Kan sådan set bare sige, at træningen kører nogenlunde: 3 styrke-pas i sidste uge, samt 12 km på kondicyklen i lørdags. I går aftes havde jeg også et styrke-pas. Nu sponser jeg afsted, for jeg skal hjem til det vestjyske, hvor der forhåbentlig skal sejles en del. Vi tager lige en meget passende sang:
 3. I går havde jeg et styrke-pas. Får nok endnu et i morgen. Må tilstå, at jeg ikke havde det helt godt i mandags. Det var vist stress. Men det har da heldigvis stabiliseret sig siden. I dag: Fys. Det er vist også tiltrængt.
 4. Kan sådan set bare sige, at jeg fik klaret den mængde træning, som jeg halvt om halvt havde lovet: i alt 3 styrke-pas i løbet af ugen, og 15 km cykling lørdag. Ikke meget andet at fortælle.
 5. Ja, jeg vil også gerne snart have varme og godt havvejr! Skal bare lige have mit VHF-certifikat, inden vi begynder at sejle 20-25 mil ud.
 6. Svage spor af ironi kan forekomme i mit indlæg af 8/5!
 7. Skulle du kunne blive syg? Nej, den ville man ikke engang tro på i Prolcenter Nord!
 8. Det går nogenlunde. En vis mængde træning, lange arbejdsdage, og af og til en smule fest. Lørdag havde jeg et styrke-pas først på aftenen, og i går cyklede jeg 12 km, efter en dag, der mestendels gik med rengøring, Fredag faldt jeg over et par flasker æble aperitif, i selskab med en gruppe søde tøser på AU. Tænk, at jeg engang kunne lide det sprøjt! Men det var nu sjovt nok, og endte naturligvis med, at jeg spenderede hele flasker, og gav et foredrag om venstrefløjs-militans for de temmelig forfærdede chicks, der dog ikke troede på, at brostenene ville kunne pilles op, hvis det kom dertil. Til det kunne jeg kun sige, at så havde de aldrig set det gjort IRL! Lørdag morgen var jeg lidt bombet. Men de lange, mørke hårstrå på mit lagen er da ikke kommet flyvende af sig selv. Hehe! Men det er den slags events (altså fest, ikke stenkast), der gør, at man holder det ud. Det er i øvrigt sært:Jeg har en tendens til at tro, at de unge forskere fyrer den maks af, men i virkeligheden er det tit mig, der har de vilde historier at fortælle. I den netop påbegyndte uge bliver der nul druk, men forhåbentlig 3 styrke-pas og ikke alt for mange timers arbejde. Nu tørner jeg ind!
 9. Gårsdagens styrke-pas var i orden. Pga. kapsejlads i uni-parken var der masser af plads i centret. Jeg er blevet ret glad for kettlebells. Skal lige have fundet nogle flere øvelser, jeg kan lave med dem. Men generelt går det godt. I den forgangne uge har jeg arbejdet som en vild. Selv om jeg ikke elsker det job, så ligger min indsats stadig i den helt høje ende af skalaen. Det kan ikke så tvivl om.
 10. Lige om lidt forventer jeg at få ugens andet styrke-pas. Ville gentlig have haft det i går, men det blev udsat pga. kraftig regn og stort arbejdspres. I stedet cyklede jeg 10 km. Det var en lang dag. Spiste varm mad kl. 22. Men det var nu OK. Det var lidt som da man før i tiden var på landevejen. Kapsejladsen er Uni-parken er for stor og for voldsom en begivenhed for mig. Men på 1. maj fyrer jeg den nok lidt af. Nok er jeg blevet ældre, men jeg lever da heldigvis endnu.
 11. I går fik jeg mig et godt, halvtungt styrke-pas. Regner med endnu et i morgen. Er i gang med at tage Short Range Certificate (til VHF-radio). Det går foreløbig fint. Ved også godt, hvilken radio, det skal være. Men first things first! I den kommende weekend drikker jeg ikke noget stærkere end kaffe. Krop og sjæl skal have hvile.
 12. Så har der vist været personpåkørsel et sted på S-banen? Det er godt nok noget skrækkeligt noget.
 13. Så har jeg været ude på første tur i `Bambino II´. Jeg må sige, at det er et godt og solidt fartøj. Meget retningsstabilt, og klarer de krappe søer fint. Vil ikke sige, at søen var decideret høj i dag, men det var da sådan, at vi kunne mærke, at vi sejlede. Ved 10-11 knob stamper den fint igennem søerne. Rart at konstatere, at jeg ikke har glemt at styre et skib. Hvis jeg bare var halvt så dygtig bag rattet i en bil! Men i hvert fald ser jeg frem til mange skønne ture på vandet!
 14. Det er noget for KongKent. Han fyrer med træpiller i sit prollede stoker-fyr.
 15. Det blev til 14 km cykling, efter en søndag, der stod i rengøringens tegn. Onsdag går turen hjem til det vestjyske. Vi forventer at tage en sejltur fredag, da det er det tidspunkt, de lover det bedste havvejr. Min far var ude en tur i går, i lidt hård sø. Det gik ganske tilfedsstillende. På et tidspunkt skal vi have købt noget tungt havfiske-grej, som kan holde til at håndtere tunge pirke på dybt vand. Håber på et styrke-pas i morgen.