Flinke9

Medlemmer
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Flinke9

  1. Kan i anbefale nogen steder?

    Jeg bor lige ved dyssegaard station!.

    Jeg har set fitnessdk eller sats eller i ved fimsesteder ved emdrup.

    FitnessDK på gentoftegade er et udemærket center, rent og pænt lidt for små vægte, og desværre kun tynde 10kg's vægtstænger

    Sats i kildeskovshallen er meget lille og føles indelukket, ellers rent og pænt, og så er der gratis svømning :bigsmile:

    Sats søborg hovedgade er et stort og luftigt center, det er det jeg foretrækker i det område, dog igen kun de små 10kg stænger.

    Glem alt om fitnessworld på emdrumvej.

    Glem også bare Sportsclub på lyngbyvejen.

  2. Jeps, jeg tror jeg har forstået hvad du mener.

    At jeg så ikke er enig i at det er en fornuftig måde at gribe det an på er noget andet.

    Personligt er jeg ikke meget værd i en øvelse efter at jeg kar kørt 5reps med 5rm, det er nærmer sig jo et maxforsøg. Derfor vil jeg ikke kunne holde intensiteten høj i de efterfølgende set.

    Jeg ville hellere vende den om og køre opbyggende, således at du slutter med det tungeste set.

    Du skulle prøve i et par måneder, og så er der en bonus effekt, nemlig at du bliver kanon stærk.

  3. Haha MOL's mest forvirrende tråd :4thumbup:

    Ja nu du siger det :bigsmile:

    lad mig udpensle det så selv den største ordkløver kan forstå hvad jeg mener.

    kære

    Min erfaring er, at du får de bedste resultater ved at starte med 1x5 med max load, dvs. vægten skal være sådan at du kun kan tage 5rep kaldet 5rm :smile:

    næste sæt tager du igen 5 med den load du nu mener er max for at opnå 5, det kan være at du skal tage lidt af for at opnå 5 , og sådan forsætter du. til du har taget 4 til 5 set af 4 til 6 rep.

    Er du med 789? ellers bare sig til så skal jeg udpensle det yderligere, :bigsmile:

  4. Hvis hun træner rotator cuff musklerne, så er det jo ikke de samme som delotids. Desuden bør hun vel køre 3x8 eller 3x10 hvis det er masse på skuldrene hun er ude efter?

    /Schroinx

    Det er min erfaring at hvis du vil have masse så skal du ikke over 6rep per set, ellers kører du med for lav vægt.

  5. Jeg tror på, at du kan ligge fokus i din træning hhv i den ovre/nedre den af musklen ved at køre med hældning på bænken, eller ved at træne milipress frem for bænkpress!

    Det var alligevel pokkers at der stadig er nogen der tror på den, ordsproget om at hvis en løgn siges tit nok så bliver den til en sejlivet sandhed gælder stadigt :4thumbup:

  6. Hvor mange tror stadig på at man kan forme sin bryst muskel ved hjælp af incline/decline øvelser?

    jeg overhørte en samtale om det i et center, hvor en bb(krudtugle) advarede en motionist om at køre for meget decline fordi han så risikerede at forme sit bryst som en hængepat :tongue:, så det kunne være morsomt at høre hvor mange der stadig tror på den gamle traver, og få den aflivet en gang for alle :bigsmile:

  7. Tja som det bliver sagt, så skal din ven lige have et løftelicens først og være villig til at lade sig dopeteste :smile:

    Ja, selvfølgelig kan jeg mærke forskel på hvilken bænk jeg ligger på. Jeg har dog aldrig ligget på en af de kropsformede bænke du snakker om, med en technogymstang. Jeg træner aldrig i de steder.

    Ethvert konkurrenceløft vil dog blive foretaget på en bred flad bænk som er godkendt iht IPF.

    Jeg er sikker på at han ikke kan blive dopetestet :crazy:

    Det kunne være sjovt at lave et lille mo Stævne så man kan få testet sine løft, og få lavet en "ægte uofficiel" mo styrkeliste :tongue:, så kunne os wannabe styrkeløftere også få nogle fif :bigsmile:

  8. for at løfte i 90 kgs klassen skal man veje under 90 kg. Desuden så er rekorderne her på MOL uofficelle. Ligeså snart der er dommere på , der skal løftes i korrekt stil og løftet skal bevidnes, så er det af uransaglige årsager lige pludselig en helt anden vægt folk har på stangen :smile:

    Men for at svare på dit spørgsmål. JA - det er de officielle danske rekorder for rå bænk :smile:

    ok tak skal du have, så ved jeg hvor jeg ligger, jeg havde nemlig en sjov oplevelse forleden.

    jeg vejer 103 og har flere gange løftet 150, bedste i år er 135x4, det fortalte jeg en kollega, han sagde så at han løftede 180kg til træning, og han vejede kun 95, det syntes jeg virkede urealistisk, så nu kan jeg fortælle ham at han enten er fuld af løgn, eller også kan han nemt slå den danske rekord :bigsmile:

    forresten nu vi er igang så oplever jeg at jeg løfter 5% mindre med de små 10,5kg stænger frem for 20kg stangen, og på de kropsformede bænke løfter jeg elendigt, frem for en "bred" flad bænk som for mig er det optimale kan du også mærke forskel på de ting?

  9. Nogen der kender de officielle danske rekorder for rå bænk?

    jeg har googlet på emnet men får en masse forskellige resultater ved nogen om den her http://www.styrke.dk/Rekorder/udstyrsfri_rekorder.asp virkelig passer, for så skulle rekorden i 90kg klassen "kun" være på 162,5, og når jeg så kigger på mol's rekord liste så skulle den rekord være slået flere gange bla. 170 kg: Onkel Troels (98kg) 170 kg: Bamse Bjørn (100kg) 200 kg: lars mikkelsen (97kg)

  10. Det er slet ikke så tosset.

    jeg skar dog 15 - 10 - 5 periodeerne ned så det blev 10 - 7 - 4 i stedet, og så fokuserede jeg meget på den negative periode.

    alt i alt er godt program, bare husk at spise igennem :)

  11. Jeg skal skifte til et center i Herlev omegnen, de skal have tidligt åbent kl 06:00 og jeg er såment ikke særligt stærk, men jeg skal bruge træktårn på minimum 130kg, bænkpress med ordentlig stang, håndvægte på minimum 36kg

    nogen der kender et godt center?

  12. Du kan endda godt skære ned i programmet og stadig dække kroppen fuldt ud.

    Bent Over Rows er en hjælpeøvelse til dødløft, og dips er en hjælpeøvelse til bænkpres/military press, så de to øvelser er det dobbeltkonfekt at tage med. Med de resterende øvelser er dine skuldre og ryg også rigeligt dække ind, og så kan Reverse Grip Chin Up også undværes som full-body øvelse.

    Hold du dig bare til Bruno J's forslag, det er nok det bedste indlæg jeg har læst længe, mit motto er keep it simple.

  13. Hey all

    Jeg ville lige spørge om det egentlig er okay at indtage Pepsi Max/Light under et vægttab? Jeg mener, der er jo næsten ingen kcal i.. Jeg mener dog at have hørt at der var nogle bivirkninger, men jeg kan ikke huske dem, så jeg håbede lidt på om i kunne svarer på det.

    Jeg spørgere om dette fordi jeg vil prøve at erstatte søde sager med Light Sodavands produkter (i kontrollerede mængder selvfølgelig, ikke flere liter om dagen) når trangen til noget sødt lige kommer snigende.

    Yours Sincerely, Oakley

    Jeg er i kalorie underskud, og Jeg drikker 2-3 liter Coke light eller max om dagen, og jeg syntes at det dæmper min lyst til søde sager, samtidigt tygger jeg en masse sukkerfrit tyggegummi, jeg kan anbefale dem med lakrids smag, dem har jeg vist ikke taget skade af :w00t:

  14. Er det? Grunden til det meget store øvelsesudvalg(som nogle måske vil finde overflødigt), er at jeg på det seneste har haft utrolig dårlig motivation, og derfor gerne vil prøve lidt nyt i det næste stykke tid.

    Dag 1

    Squat 5 sæt x 5 reps

    Bænkpres 5 sæt x 5 reps

    Lat pulldowns 3 sæt x 8 reps

    Db skulderpres 3 sæt x 8 reps

    CG bænkpres 3 sæt x 8 reps

    Bb curl 3 sæt x 8 reps

    Dag 2

    Dødløft 5 sæt x 5 reps

    Military press 5 sæt x 5 reps

    Db inc. bænkpres 3 sæt x 8 reps

    Db bent rows 3 sæt x 8 reps

    Triceps dips 3 sæt x 8 reps

    Kabel curl 3 sæt x 8 reps

    Dag 3

    Front squat 5 sæt x 5 reps

    Chinups 5 sæt x 5 reps

    Decline bænkpres 3 sæt x 8 reps

    Sideskulder og bagskulder I maskine 3 sæt x 8 reps

    Fransk pres 3 sæt x 8 reps

    Db curl 3 sæt x 8 reps

    Ser helt fint ud

  15. Hej,

    Jeg er ved at køre 20 rep. breathing sq.......

    I programmet indgår Close grip bench press, men jeg kom lidt i tvivl om, hvor smalt jeg skal holde?

    På exrx.net ser det ud som om, at han holder skulderbredt, men jeg synes jeg har hørt, at man skal holde noget smallere?

    Gnuen

    Hvad gavner Close Grib?

    jeg er bare nysgerrig

  16. Det er jo sån at jeg helst vil undgå alle de kulh om aftenen og dermed vil jeg hente de sidst kcal fra protein hvis muligt... Hvordan gør I dette? Man ku jo selvfølgelig æde 3 dåser tun, men hvor sundt er det lig jo...

    Evt en rugbrød med makrelfilet i tomat.. Mmm.. men det blir ret dyrt! Før tog jeg bare en spand havregryn, men de er jo proppet med kulhydrater og da jeg har læst, at protein har sværer ved at sætte sig som fedt, ku det jo være optimalt at æde dette..

    <{POST_SNAPBACK}>

    Jeg spiser en proteinbar til 10.-, og så drikker jeg lidt mælk til, før drak jeg en shake inden jeg gik i seng, men så skulle jeg på wc mindst en gang om natten :blink:

    Almindeligt hygge tv mad, er som regel fiberknækbrød med rejeost eller hvad vi nu har, dem fra wasa, er der stort set ingen energi i. men en del fibre som os protein spisere godt kan savne i kosten.

  17. Danskerne kan vinde 61 milliarder ved mere motion

    "Mange gevinster

    Lad os riste det i runer: 47 milliarder kroner på produktionen og 14,1 milliarder på sundheden. Pengene ligger der - nu er det op til os alle sammen at komme op af sofaen og af sted efter dem, siger forskerne bag en ny rapport."

    <{POST_SNAPBACK}>

    Cool så får vi vel også snart statsstøttede motions centre :bigsmile: eller måske skattefradrag for vores kontigenter, og gear :smile:

  18. Her er kladden til mit kommende styrkeløftprogram.

    post-3384-1125335904_thumb.jpg

    Programmet er bygget klassisk op over en tung/let dag. Jeg har holdt mig til 5 store øvelser + mave og valgt hjælpeøvelser til at støtte min styrkeløft. Uge 1-4 er fundamenttræning, hvor 4-8 er styrkebetonet. Uge 9 er testuge.

    Så vidt jeg kan mærke efter, så ligger min svaghed i bunden af alle løftene -derfor bokssquat, platform dødløft og smalt bænk.

    Alle hjælpeøvelser tages som 3 x 6-8 

    Jeg har en forhåbning om, at vokse såvel som at blive stærkere af dette program.

    Hvad er jeres vurdering? :smile:

    Hr. K

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ser helt fint ud, bare klø på :)

  19. It makes me wonder how much we know about anything. Unless you're an expert in something, you merely take it on faith that what you're reading is true
    Udsagnet gælder da i høj grad. Hvis man ser nøgternt på det så ved man jo faktisk nada om noget som helst selv (næsten), men tager hvad eksperter siger for gode varer.

    Ja det er vi da helt enige om!

    Det er da prisværdigt at du ligger så stor betydning i min TIHI bemærkning, du er som sædvanligt meget underholdende.