Cyriz

Medlemmer
 • Content count

  215
 • Joined

 • Last visited

About Cyriz

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. BB billeder!!

  Det stort...!
 2. BB billeder!!

  Fede billeder af Priest...!
 3. Ærgerligt! Jeg havde virkelig troet, at du klarede den prøve... Din forberedelse har jo været super grundig - virkelig surt. Du kan jo altid søge igen! Det er, alt andet lige, kun løb du kiksede - det kan der rettet op på... Men tænk dig nu godt om, inden du beslutter dig for noget. Der er jo andet i livet! Håber ik', at du helt har mistet modet! Tror du vil egne dig super godt til politiet.
 4. Til prøven slutter man af med de 2400m løb, så det er bare at give den noget gas - man kan slappe af bagefter... Held og lykke med det hele!
 5. Hvordan er dine egne planer egentlig for at søge ind til politiet...? Jeg kan huske, at du allerede nævnte det i din log flere år tilbage. Kan bestemt anbefale uddannelsen! Jeg er selv lige kommet fra skolen og er på PGII nu.
 6. BB billeder!!

  Yea - men han står godt på de billeder... Bliver spændende at se ham ved siden af folk som Darrem Charles, Johnnie Jackson og Toney Freeman.
 7. SaintPauli

  Yea - det begynder at ligne dit "gamle" jeg... Fedt%'en er nok nogenlunde den samme som i vinteren 2005. Hvordan går det forresten med styrken under diæten?
 8. Nyt kostplanlægnings program...

  Super fedt med en videreudvikling af K&K-programmet...! Har lige "prøvekørt" det, og det er virkelig lækkert lavet. Glæder mig til v2 og 3
 9. Ironman Pro & Arnold Classic

  Glæder mig til at se Phil til ASC... For han har fa'me fået nogle ekstra kilo smidt på siden sidste år
 10. BOOOOOM!1!

  Super med en ny log. Jeg følger med som altid :4thumbup: Nogle konkurrenceplaner for 2008?
 11. Johnny Bravo

  Lige et forsinket tilløkke herfra også.. Super fed form du troppede op i :4flex:
 12. Johnny Bravo

  Ser rigtigt godt ud efterhånden! Held og lykke herfra
 13. Atlantic City Pro.

  Flot comeback for Chris efter den skade, men han bliver aldrig så imponerende som han har været...
 14. De fysiske prøver til La policia

  Jeg fik også brev i går om stationeringskreds. Jeg er kommet til midt- og vestjyllands politi, hvilket også var min 1. prioritet
 15. De fysiske prøver til La policia

  Yea - gælder mig også til at komme igang Er der noget specielt på skolen den første uge, såsom rystesammen-tur eller ligende...? Eller starter man bare lige på