R0mme1

Medlemmer
 • Content count

  606
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by R0mme1

 1. BB billeder!!

  Insulin optagelsen er mere stabil når det skydes i maven, iforhold til f.eks. Og insulin er jo noget farligt stads
 2. Insulin og vægtab?

  Snak med lægen om det! At ændre insulin doser, eller lignende kan være livsfarligt.
 3. Øvelser efter træningen

  På en distance som 800 meter, er det ikke næsten udelukkende ens aerobiske udholdenhed der tæller?
 4. Salt og fedt

  "Jo mere jeg ved, jo mere ved jeg at jeg ikke ved." Sådan er det nok for os alle :P
 5. træne biceps hver dag - næsten

  Du kan sagtens træne biceps 6 dage om ugen, uden at overtræne. Dog skal den givne workload på biceps ikke være så stor, da man skulle nødig lave overtræning i sidste ende. Nu siger mange at man ikke må træne den samme muskel 2 dage i streg, men det kan man sagtens, også 7 dage i streg for den sags skyld. Superkompensation kan også overlappe andre superkompensation der er i gang. Hvis man træner biceps (f.eks. 10 sæt med 10 reps, alle tæt på fail) 7 dage om ugen, vil det føre til et meget højt stress på muskel, og dit Central Nerve System(CNS), hvor du så vil begynde at få problemer at kunne lave superkompensation på selve musklen. Det optimale vil jo at kunne lave en høj workload på sin biceps hyppigt, og at kunne bibeholde sin forhøjede proteinsyntese hele tiden - som gøres ved at træne biceps hver anden, eller dag. Dysp har ret, dog kan led smerter nemt komme af at senere ikke er lige så udviklet som selve musklen. Desuden er den mest hyppige overtræning sympton hovedpine.
 6. Benhård slankekur!

  Barry Spears en Biokemiker... http://www.motion-online.dk/fora/index.php...ic=5785&hl=
 7. HCG "kuren" ?

  Man tager jo kiloerne på igen, hvis man ikke er forberedt på at sænke sit kalorieindtag varigt bagefter. Du vi selvfølelig tabe på kuren, men hvis du spiser det som du gjorde før slankekuren så vil du komme op i samme vægtklasse igen.
 8. BB billeder!!

  LOL, skal han tage 25 pund til næste års nationals? Og han ser ikke engang så hakket ud
 9. Manglende menstruation

  Så du er en mand! I knew it :P Men jeg kender selv et par piger der pga for moderat/stort vægttab har fået deres menustration til at udeblive i op til et helt år. Men gå til doktormanden :)
 10. SL og blodsprængninger

  Jeg har også før fået blodsprægninger i hovedet, under armlægning, og dødløft. Den mest ekstreme gang, var det helt fra munden til og med tindingen der var helt fuld med blodspræninger, men okay der pressede jeg også mig ekstremt meget under en læg arm dyst hehe. Det er vel meget normalt når man presser så meget.
 11. Hvor mange penge forbruger i på madvarer?

  For mig alene, så koster mit mad nok samlet de 3000-4000 kr. jeg kan godt lide færdiglavet :)
 12. X-ray osv..

  Sig til hende "Keep up the good Work" Og fortæl at Netto tit har en kasse hustlers(X-ray), med 24 dåser på tilbudfor 60 kr. Og så læs på The game Online, for derefter at kunne score hende! If you can't fight it, join it!
 13. Nødvendige tilskud for en bodybuilder?

  Bare fordi det lyder smart, så er det nødvendigvis heller ikke bedre. Den proteindrik du linker til, er en weightgainer som består af lidt vitaminer/mineraler, en del langsomme, og hurtige optagelige kulhydrater, og en lille smule protein. Og det er ikke skadeligt. Dog vil jeg helt klart anbefale produkter som har en virksom virkning. Det er Omega 3,6,9, olier. Protein Pulver, kun til efter træning. Kreatin Multi Vitamin/mineral Piller. Det du skal igang med at bare at læse, og læse :P Så finder du ud af hvordan du laver dit eget træningsprogram, og hvordan du sætter kosten op(Hint spis masser af protein dagen lang, og kalorie overskud - du spiser mere end du forbrænder).
 14. jarvig13

  Men kan du ikke stadig få hende pigen? Du har pushet hende væk med at fortælle, det er Enten, Eller! Det lyder som i passer meget godt sammen, selvom jeg får idéen at hun hele tiden bare leger med dig, for at gøre det op med det kæresteri/flirteri kæresten ikke selv kan gøre med hende! Du har lavet pushet, pullet, skal jo bare være at alle de dårlige kvaliteter kæresten har, skal du besidde, og bevise det overfor hende. Du siger at han er meget væk fra hende af, bevis at du er meget hjemme f.eks., men you get the point anyway. Så får hun idéen at det er en dødsejler mellem hende, og den nuværende kæreste, og det ikke er det værd at beholde noget, hvis man nemt kan få noget meget bedre. Så skal du jo konfrontere hende igen. Med en anden idé, noget spændende(hvis kæresten er kedelig) som kan fører til et tættere forhold mellem jer 2.
 15. før og efter billeder

  Venstre : 62 kg August, 2004, men begyndte først at træne i september 2005. Højre: 82 kg, December 2007
 16. 3 måneder til galla - hjælp!

  Jeg mene at det er komplet umuligt at få nok muskler på i løbet af måneder, til at kunne ændre hvordan man ser ud i smoking/jakkesæt. Der skal sku en god del til, for at se stor ud i smoking/jakkesæt. Jeg har netop været til skolebal, der synes jeg ikke jeg skelnede med min muskelmasse, iforhold til de andre.
 17. Vægt-øgning

  Drik mere mælk :4mewantfood: Så skal der nok ske noget :D
 18. Jeg tror at grunden til at man langsomt putter musklen til yderstillingen efter workout, er fordi musklen kan være rimelig stiv i det. F.eks. kan Biceps i nogen tilfælde være så stiv at man det er meget svært at låse den. Og når man f.eks. så har en makker til at strække ledene ud, så tror jeg at det vil gøre pænt nas, hvis han strækker biceps ud med en stor kraft, over kort tid.
 19. Frugt opbevares bedst?

  Som udfra linket, Bananer skal ligge på Sval, helst med noget over sig, som kan beskytte imod lys/sollys. Som lidt kritik mod siden, så skal meloner ligge på køl, undtagen honningmelon. Papaya skal også ligge på køl. Hilsen frugt og grønt medarbejder :4mewantfood:
 20. ..::CASPER TEH HOLY GHOST::..

  Har lige set High-rep ATG Squats 20 reps 475 pounds FULL ROM Så det har jeg nok af :P
 21. ..::CASPER TEH HOLY GHOST::..

  Hvad bliver det næste? Quarter Squats, med 5 cm bevægelse?
 22. Jeg tror nu ikke, at dem der forsvarer udrensningskuren er meget højtuddanet i biologi/kemi... Når man nu har et emne som Udrensnings kur, så skal man forsvarer det objektivt.
 23. Konkurrence i gym...

  Jeg vil da sige hvem der kan presse flest kg over hovedet, med stangen liggende på gulvet fra starten af
 24. Type af stang

  Jeg har også prøvet at den VL stangen stikker af engang imellem, pisse irriterende. sidste gang stak den af, hen til Dame Stangen
 25. Vitaminer - ekspert viden skal bruges.

  Jeg synes slet ikke at det er et voldsomt indtag af piller. Jeg tager så en lille smule mere end topicstarter. Men prøv at stoppe med Boneboost som sagt i nogle uger.