DavidOlsen

Medlemmer
 • Content count

  1,840
 • Joined

 • Last visited

About DavidOlsen

 • Rank
  Offline
 • Birthday 05/24/1989

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Helsingør
 1. Dynamisk Dødløft?

  Ja, en tung dag til nedre krop. En dynamisk dag til nedre krop, som består af en grundlæggende plyometrisk øvelse, som boxjumps. Efter min mening: 1 tung bænk dag, 1 repetitions / dynamisk dag (håndvægte eller vægtstang).
 2. Dynamisk Dødløft?

  Mathias, umiddelbart vil jeg mene at 2x speed træning til stængerne er overkill. Du bør også gøre op med dig selv, hvorvidt du virkelig har brug for speed træning i bænken. Ydermere abonnere jeg ikke rigtig på ideen med at squatte dynamisk, som sportsudøver. Bands eller ej, så vil jeg mene at dynamisk squat har en række ulemper for en sportsudøver, derfor vil jeg klart anbefale dig at du forsøger det med shock træning i stedet. Afhængig af hvor avanceret du er bør du starte ud med de simpleste former for denne metode og inkorperere mere avanceret teknikker efterhånden, som du bliver stærkere. Box jumps er en af de mildeste former for plyometrisk træning. Husk at, der ikke rigtig er noget, som er forkert, hvis det virker.
 3. Jumping pistols

  Lige meget hvad jeg indtager ryger det op igen. + en helt masse galle. End ikke vand kan jeg indtage. Velbekommen.
 4. Opvarmningsprogram...

  Jeg må erkende at jeg har taget fejl. Kontaktede James Michael Smith omkring dette, da jeg også fandt det interessant ifh. til amerikansk fodbold.
 5. Stærkere og større underarm

  Nå jo. Men hvorfor indskrænke sig til ét værktøj når det nu er så nemt at skabe andre værktøjer, selv til at forbedre sit greb? Det findes jo sådan set også mange typer grebsstyrke. Igen hvorfor holde sig til kun ét værktøj?
 6. Jumping pistols

  Er pt. -100. Er gået fra en influenza på tre dage til en bræk/skide syge, der opstod i nat. Jeg er ikke interesseret i en brydning kamp eller lignende. Ked af at skuffe dig. Samtidig beklager jeg hvis jeg har stødt nogen i denne tråd. Det har ikke været min hensigt, og jeg skal i fremtiden tænke mig om før jeg poster indlæg. Nuff said.
 7. Jumping pistols

  Snakkede tidligere på aftenene med Max Power, der forklarede mig om god debatstil, og dette er taget til efterretning - så skal vi lade den ligge? Mht alt det andet, Guarden. Så quoter, jeg lige en del af det jeg skrev til Max Power, for synes det samler meget godt op. Derefter skriver jeg jo bare at Guarden ikke nødvendigvis har større erfaring end mig eftersom jeg på nogen områder ved mere end ham og omvendt. Fx.: Skulle nogen sættes ind i westside metodologien og alle de tilhørende special movements så burde de nok tage fat i mig fremfor Guarden eftersom jeg teoretisk såvel, som praktisk ved mere på dette område.. Og igen. Guarden ved LANGT mere end jeg gør på andre.. Jeg kom jo kun ind på følgende for at forsvare mig selv ifh. til det indlæg heliotropen skrev. Har prøvet at definere hvad jeg ser, som "praktisk" erfaring, men den lader ikke til at gå igennem hos mange. Så det har sådan set ingen relevans. Det var ikke meningen at starte en "min far er stærkere end din far" diskussion, men det var jo sådan set bare et modsvar til Helios indlæg, hvor folk derefter gå helt i selvsving. Nok fordi de misforstår mig. Vh David
 8. Jumping pistols

  Umiddelbart ikke. Udover at have læst samtligt af Louies materiale, sat mig ind i de bagved liggende principper, set alle hans DVD'er inkl. westside seminar DVD'en, læst det IRL materiale der er skrevet på området, læst alt hvad andre, som subscriper på "metodologien", har skrevet, samt andet videomateriale, som fx never enough... ja udover det har jeg også brugt timer med at snakke med folk, der kender til systemet og har brugt det i mange år. Og for en god ordens skyld, så handler "westside" ikke kun om DE, RE og ME samt 2-split. Der er så meget mere i det Du misforstår mig. Min pointe er. Hvordan kan en mand lære en anden westside "metodologien" hvis han aldrig har hørt om den før. Hvordan kan en 500 pound squatter vise en 800 pound squatter hvordan han øger sit squat til 100 pounds? Det er sådan set bare min pointe. Intet andet prøver jeg at sige. Jeg ved INTET om pistols. Har aldrig brugt dem og kommer aldrig til det. Kommenterede i denne tråd da jeg synes jeg er temmelig sikker i min sag når jeg siger GENERELT at træning på ustabilt underlag ikke gør dig bedre til noget på et stabilt underlag. Nu kommer min sparsomme viden ikke kun fra DVD film, og internettekst og bøger. Bare lige for at slå det fast, for har rent faktisk brugt mange mange timer på at snakke med folk indenfor feltet. Udover det er jeg udmærket godt klar over at det overstående du har skrevet om andre elementer i praktisk erfaring er mindst lige så vigtige.
 9. Jumping pistols

  Du har ret Poul. Det lyder måske ikke sådan men jeg er udemærket godt klar over mit niveau. Hell. Jeg bliver jo mindet om hvor ringe jeg egentlig er hver eneste dag i min gebærden på EFS. Så selvom det muligvis tyder på at jeg i mine indlæg "udgiver" mig for et altvidende orakel kender jeg udmærket godt min nuværende plads i "Gamet". Jeg er LYSÅR fra at kunne kalde mig coach. LYSÅR! Taget til efterretning.
 10. Jumping pistols

  Jeg har set fitnessrotter, der har trænet i 20 år, som stadig ikke kender forskellen på en håndvægt og en vægtstang. Det interessante synes jeg derimod er de resultater, som der er blevet skabt.
 11. Søren W

  Det er ikke stivbenede sumodødløft med widestance RDLs. Forskellen er måske ikke den store, men den er der stadig. Hvis du ikke har prøvet den før, så synes jeg helt sikkert at du skal give øvelsen et forsøg.
 12. Jumping pistols

  Har jeg på noget tidspunkt skrevet at Guarden har mindre styr på træningsfysologi end jeg har? Det har jeg ikke på noget tidspunkt eftersom jeg godt er klar over at dette ville være absurd at skrive.
 13. Jumping pistols

  Igen. Indenfor nogen områder har Guarden mere praktisk erfaring hvor jeg i andre sikkert har mere.. Jeg kan da med meget god sikkerhed sige at jeg har mere praltisk erfaring indenfor at træme målrettet mod amerikansk fodbold.
 14. Jumping pistols

  Så har du misforstået mig, for det har jeg ikke ment. Men uden tvivl så mener jeg da at resultater giver en vis autoritet. Fx. Vil du have en god relativ styrke. Så kontakt Guarden. Vil du være stærk, så kontakt en, som er stærk (jeg er ikke stærk. vend tilbage om ti år)
 15. Jumping pistols

  Synes ikke dit indlæg er fair. Så med alt respekt har jeg ikke BARE læst en masse på nettet. Jeg har set tonsvis af DVD film, læst en god portion bøger osv. Derimod får jeg ikke bare mine ideer fra andre, men skaber derimod selv en del igennem min træning. Hvorfor skulle jeg ikke vide mere end Guarden på nogen områder? Det er vel egentlig meget naturligt.