Ripper

Medlemmer
 • Content count

  468
 • Joined

 • Last visited

About Ripper

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 12/27/1977

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  9000
 • Interesser
  Afslapning og TV-serier.
 1. løb løb løb og lidt løb

  Sikke en makeover. Imponerende! :4thumbup:
 2. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRGH!!! Du arpdaterer fandme stadig...du er en vanens og udholdenhedens mand... Pånær mht. møgbei. Skrotte!
 3. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Din skulder kunne godt tænke sig at prøve 8-10 reps et stykke tid, generelt højere volumen og noget mere TUT, idet du måske skal arbejde på maximal hypertrofi, inden du kan forvente, at den bliver stærkere. Tror dog ovenstående er en værre gang BS og smilte lidt, da jeg skrev det. Du er nået en genetisk dead end, hvor der ikke er flere fysiologiske skud i bøssen. Tak mor Henning for din elendighed.
 4. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Hvor fed er du egentlig nu?
 5. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Jeg må vist hellere overvære de DISP en dag...
 6. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Jo højere stangen ligger på ryggen, des højere er tyngdepunktet og du er tvunget til at holde ryggen mere lodret, hvorved quads involveres forholdsvist mere end bagkæden...er det dit mål? Alt andet lige kan man løfte mere jo længere stangen flyttes ned på ryggen. Der er ikke noget galt i, at overkroppen er langt fra lodret i et SL-squat. Det fordrer stilen jo nærmest.
 7. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Kan da svare på Doktor Pats vegne, at han i flere dage har ligget på langs med rigelig produktion fra mave-tarmkanalen, men forlængst er på højkant og raskmeldt og således sandsynligvis barsler med en highlight-post omkring weekenden til denne logs store skare af flittige læsere.
 8. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Tillykke med de 80, Artz AKA Brysttoget AKA Benkongen AKA Byens Bedste Pattøj AKA Prins Ib AKA Soja-Jensen... Vi ses i Bjørnemosen, men pas på! Har hørt rygter om, at Bjørn og Zetz huserer derude midt om natten med solbriller og hugtænder fra BR.
 9. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Ser godt ud i stem! Med en velplacret kridtlussing trykker du 60 kg for en 10'er....Haaaargh!!!!!!
 10. K: Eleiko eller Leoko stang

  Mange tak for det! Jeg har 'kontakter' bosiddende i Sverige, så jeg alternativt kunne købe den dér, men ved ikke, om der overhovedet er penge at spare...
 11. Jeg er på udkig efter en brugt Eleiko eller Leoko international herre powerlifting stang. Jeg er ikke interesseret i medfölgende skiver. Hvem forhandler Eleiko i DK?
 12. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Har du nogensinde prøvet at træne en lørdag (eller søndag for den sags skyld)?
 13. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Snart tid til download, mester...årsrekord, haha, hvor får du det fra?
 14. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  Nej, meningen var at maxe den aw i trianglen. 5 reps i latten, dit dovne svin! :battery:
 15. THE RETURN OF DR. PJATTØJ.

  7 sæt, hvad sker der for dig, mang? 7 Vil du så progressere reps med samme antal sæt? Inden længe vil dine delts ligne Select-fodbolde til forveksling. Glæder mig forresten til der kommer gang i forummet singleforever.cum...