Seberg

Medlemmer
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

About Seberg

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 12/08/1986

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Varde
 • Interesser
  Træning

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Kondition, og en pæn krop :)
 1. Kre-alkalyn

  Hey. Er der nogen der kender til dette produkt og effekten af det? Jeg har fundet et studie fra 2008, som lyder lovende. Bivirkninger, effekt? Spild af penge? Det er tænkt som en erstatning for Kreatin for at undgå for meget væske binding. På forhånd tak!
 2. Glidepluder / Valslides

  Heysa kære MOL brugere. Jeg vil hører om i er støt på en dansk forretning/online eller UK, hvor der kan købes Valslides. Jeg kan finde den "originale" side www.Valslides. com, men vil være nemmere med en forretning herhjemme. Håber i kan hjælpe. PFT!
 3. Five fingers ?

  Hey. Jeg begyndte for 3-4 måneder siden at løbe i de såkaldte barfods sko. Jeg prøvede Five Fingers på noget messe og havde faktisk regnet med jeg skulle have et par, men efter jeg fik dem på og gik rundt i dem følte jeg stor ubehag da de simpelthen ikke sidder godt. Der er selvfølgelig meget stor forskel på fødder og tilpasning. Men det som virker for mig er Terra Plana Vivi Barefoot løbesko. Du kan eventuelt tjekke dem på www.terraplana.com under Mens. Jeg løber i deres Evo model og har kun haft gode oplevelser med dem og kender et par stykker der også løber i dem og er godt tilfredse. Det kræver stor tilvænning for dine fødder at løbe i barfodssko, da du ingen støtte har og det sætter virkelig dine fødder og ben på en opgave :) Men held og lykke med det. Det er skønt når du er klar til de længere ture i dem :) Mvh. Seberg
 4. Kilde til informationer

  Det har jeg så gjort og kan se han er Personlig Coach.. ?
 5. Kilde til informationer

  Hej MOL, Ved ikke om nogen af jer kender til det, men er faldet over en hjemmeside. Fitnews.dk Har fuldt lidt med i deres artikler igennem det seneste stykke tid. Det har undret mig, hvor de får deres informationer fra. Er det fra egen erfaring eller artikler der er fundet andet steds. Til sidst tog jeg mig sammen til at skrive en mail til dem om hvor de får deres informationer fra og hvordan de kan være sikker på der er hold i det de udgiver. Jeg har aldrig fået svar på min mail. Ud fra det må jeg gå ud fra der måske slet ikke er hold i det de skriver? Vil ikke rigtig noget med dette indlæg, men kunne da være sjovt at hører hvis der sidder nogle folk der har tænkt det samme eller kender til hjemmesiden. God Sommer træning til alle! :4thumbup:
 6. Indstilling af Garmin 405

  Garmin support fra din internet profil? prøv en opdatering af den seneste software og se om det hjælper. Har ikke prøvet det som du er ude for, men havde nogle andre problemer som de nemt kunne hjælpe med at løse over telefonen.
 7. Løbe rygsæk

  Hej MOL. Skal have købt mig en løbe rygsæk hvor der er plads til diverse ting (arbejdstøj+sko) eller (træningsudstyr. Har kigget rundt omkring hos de forskellige forhandlere, men der er så mange forskellige at vælge i mellem. Skal gerne bruge den til lange ture som 15 + km. Så skal være meget let og så den næsten ikke mærkes :) Håber i kan hjælpe
 8. Hvilket Rulleskøjter skal jeg købe?

  Ingen andre der har nogen gode råd og ting man generelt skal være opmærksom på ved køb af rulleskøjter?
 9. Hvilket Rulleskøjter skal jeg købe?

  prøver at læse lidt om hvad de skriver.. udseende har ikke så meget at sige for mig. bare de er funktionelle og lette så man triller derud af ..
 10. Hej MOL. Overvejer at købe nogle nye rulleskøjter til sommer sæsonen, men har intet forstand på hvad jeg skal købe. Jeg løber meget til dagligt og skal løbe marathon til sommer, men kunne være rart med lidt afveksling en gang i mellem. Skal gerne være noget letvægt, som jeg kan bruge lidt som løbesko til at koordinere interval træning og til lange ture. Ved ikke om der laves specielle rulleskøjter? Har nogle gamle rampe / skater rulleskøjter liggende fra de unge dage, og dem kommer jeg ikke så langt på rundt omkring på landevejene :) Håber i kan give mig nogle gode råd. På forhånd tak :)
 11. Kost efter lang løbetur

  okay også det jeg normalt indtager efter løb. Nu tænker jeg også bare mere generelt om der er noget "superfood", som er bedre end andet efter hård cardio. Har det for eksempel en bedre effekt på kroppen hvis man indtager en smoothie (rent frugt) appelsin - blendet til valle, frosne bær osv. ind at tager den om aftenen til afslapning ?
 12. Kost efter lang løbetur

  okay tak for info. Problemet ligger også lidt i at jeg når lige at komme af med en vabel og så løber jeg en tur og der begynder at komme en ny samme sted. Har prøvet at holde min fod i ro og droppe løb nogle dage, så huden får lov til at hvile, men det opstår igen. Kan man gøre noget ved skoene for at undgå de gnaver for meget? Sidst jeg havde problemer med vabler var efter Marathon.
 13. Kost efter lang løbetur

  Nu hvor vi er i gang. Har i nogen gode råd til hvordan man får vabler væk hurtigst mulig. Smøre lidt creme på til meget tør hud, men føler ikke det hjælper på de vabler jeg har. Nu ved jeg skoene også har en effekt. Men tænker på hvordan man hurtigst får dem væk.
 14. Kost efter lang løbetur

  Det skal lige siges at jeg prøver at komme ned i fedtprocent, så derfor ikke nogen form for usund kost.
 15. Kost efter lang løbetur

  Hej MOL. Efter jeg kom hjem fra min løbetur i dag på de 18 km. kom jeg til at tænke på hvad der egentlig er bedst at indtage. Tager altid en protein shaker og så finder jeg et eller andet i køleskabet. sund føde. Jeg løber dagligt 7 km ca. og et par gange om ugen bliver det en længere tur på omkring de 20 km. Men hvad er så bedst at fylde kroppen med ?