vestjyden

Medlemmer
  • Posts

    713
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    43

Reputation Activity

  1. Haha
    vestjyden reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    Ved i hvad? Jeg fik faktisk lige glemt en omgang dødløft ud inden klokken slog 12. Ik tosset
    Jeg har for mange år siden læst at nøglen til styrke fremgang er progression. Så i dag (for at narre musklerne), så skiftede jeg fra Gummistøvler til Klipklappere. Altså noget af en kontrast. Hvor gummistøvlerne jo er noget der typisk benyttes i marken, og i mudder, er klipklapperne jo typisk en sommerferie beklædning. Jeg tror simpelthen ikke musklerne havde forventet der der nu skulle ske

    Dødløft
    5x130
    5x160
    5x180
    5x205 Bælte
    5x180
     
    Det gik jo faktisk udemærket . Der kunne jeg godt have kørt 5kg mere tror jeg. Det gør vi en anden dag.
  2. Like
    vestjyden reacted to Gregers TF in Vestjysk dagligdag   
    Hæ - den laver jeg også. Om jeg selv laver mystiske stavefejl eller det er stavekontrollen, der en gang har set mig lave den og så blive ved at rette det, ved jeg ikke. Det er nok begge dele.

    Jeg synes det kræver flere og flere gennemlæsninger, før jeg jeg sender indlæg i æteren. Og så helst igen nogle timer senere.

    Lidt i samme boldgade: 
    Håndskrevne huskesedler mm. er efterhånden umulige at tyde efter et par dage. Og fyldt med manglende bogstaver og stavelser.
    Jeg fandt også en tegnebog med et kørekort i toget, for nogle uger siden. En gut på omkring de 20. Underskriften så ud, som jeg ville have skrevet mit navn mens jeg gik i børnehave.
  3. Like
    vestjyden reacted to Bjergtrold in Vestjysk dagligdag   
    Jeg genkender det fra mig selv og kom fx til at skrive fredag i min dagbog en dag, hvor det reelt var onsdag. Jeg tror desværre rigtig godt, at det afspejler, at vi i den her elektroniske hverdag hele tiden er online og farer fra det ene til det andet. Jeg har aldrig haft et arbejdsliv, hvor jeg reelt kunne fixe så meget fra min computer som nu. Men jeg hopper altså også ofte rundt mellem en masse ting. Og tror bestemt ikke, at vores hjerner er glade for det. 
  4. Like
    vestjyden got a reaction from Kermit in Got legs?   
    "jeg egentlig er lidt imod børnepsykologer. Men min erfaring ligger også 25-30 år tilbage i tiden, og jeg tænker og håber at der er sket ting og sager indenfor det felt også.  "
    Der er sket rigtig meget, og der er mere åbenhed om det. Håber I finder en retning der giver en positiv udvikling.
  5. Sad
    vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Vestjysk dagligdag   
    07-04-2024
    Løb
    7,1 km
    49m47s
    Underlig tur. der gik ca. 3 km. før jeg fik en følelse af at kunne løbe. Indtil da var alt bare tungt.
     
    08-04-2024
    Spinning
    1h
    En std. time.
     
    09-04-2024
    Løb
    7,1 km
    49m12s
    Social løbetur i adstadigt tempo.
    Lidt sjovt at de sidste 3 ture er 7,1 km. Det har været 3 forskellige ruter.
     
    10-04-2024
    Styrke
    Opvarmning:
    Crosstrainer 10 min.
    Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
    Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
     
    Squat:  1 x 5 x 50kg.  1 x 5 x 60kg.  5 x 5 x 70kg.
    Pull down i kabeltræk:  1 x 10 x 40  1 x 10 x 50  1 x 10 x 60  1 x 10 x 55
    Bryst pres (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 50kg.
    Skulder pres, db:  3 x 10 x 12kg.
    Triseps extension, db: 3 x (10+10) x 10kg.
    Planke: 1 min.
    Side planke med benløft:  1 x (10+10) x Bw.
    Stræk af It-bånd og balle.
     
    Jeg har opdaget noget underligt. Jeg er begyndt at glemme endelser, lave mærkelige ordstillinger m.m. når jeg skriver. Jeg ser det ikke i nuet, men når jeg læser det dagen efter, springer det i øjnene. Årsagen er nok, at jeg ikke skriver ret meget i min nuværende dagligdag. Det er sådan en lille æv ting, som jeg ikke ved, om jeg skal gøre noget ved, eller bare acceptere.
  6. Like
    vestjyden reacted to Kermit in Got legs?   
    Hurtig Joakim Løbet - 06.04.2024
    Vejene var desværre våde da jeg kørte ud til Flyvestationen i god tid, så den ellers rene og fine cykel havde et fint lag grus over sig da jeg landede derude. Først skulle jeg finde stedet jeg kunne få numre. Der var de samtidig så søde at hjælpe med at montere rammenummeret. Samtidig stødte jeg ind i Simon fra klubben, som også kører i C, så vi fik sat numre på hinanden og catchet op på hvad der var sket siden sidst. 
    Vi kørte også lidt opvarmning sammen, inden vi vendte retur til Flyvestationen. Her fik jeg lige kørt et par hurtige benåbnere, og taget løse ærmer og ben af, for temperaturen var til det. Jeg fik også sat en specifik dunk på cyklen med ca. 100 gram kulhydrat i som jeg skulle drikke undervejs. 
    Tisse af for gud ved hvilken gang, og så kom jeg i tanke om at jeg jo slet ikke havde været forbi indskrivningen. Den er så også blevet ændret siden sidst, så det tog lige lidt tid at gennemskue, og så ellers ud på startstregen. 
    Jeg var meget fokuseret før start, og stod i min egen lille verden. Jeg kiggede dog også rundt på de mange unge fyre og tænkte hvad hulen jeg som 38, snart 39 årig, lavede lige der. Min taktik var klar fra starten af - gem dig i feltet og kør spurten. Da starten gik røg jeg afsted sammen med en anden, og fik strukket feltet godt ud. 
    Der blev rykket i højre og venstre, men ingen fik rigtig lov til at komme afsted. Jeg gemte mig nede bagerst i feltet, for det var så bredt når vi kørte på de lige stykker, at der ikke var synderligt meget mere at hente ved at sidde længere fremme. 
    På anden omgang rykker Simon sammen med en anden, og jeg når at tænke at jeg ville rykke med, men at det stadig var for tidligt for dem. Fast forward: de holdt hele vejen hjem og Simon blev 2'er. 
    Mens vi så dem sejle afsted, var der vidst på 3. omgang nogle der prøvede at rykke sig fri. Jeg gik med, men kunne se at der ikke var enighed om at få den til at køre rundt. Jeg slap de 4 foran mig da der ikke var nogen der kom forbi mig og jeg så skulle til at tage en føring igen, og der var en fyr der påtalte at jeg ikke skulle lave huller. Det er jeg enig i, men han kunne have undgået det hvis han havde taget sin føring. 
    På næstsidste omgang faldt der for alvor ro på feltet. Der var kommet et par stykker afsted yderligere som også var kommet op til frontgruppen, mens vi andre gjorde os klar til spurt. 
    På sidste omgang kom der nogle ryk, som blev lukket ned gang på gang, og så lige inden vi skal til at gå ind på de sidste 2 km, mærker jeg bare mit baglår krampe op i venstre side. SUPER upraktisk. Så jeg kæmpede med en krampe da jeg gik ind i opløbet, og det tog fokus fra at køre en ordentlig spurt. Jeg fik dog nogenlunde styr på det, men sad for langt tilbage og i den forkerte side da de andre åbnede op. Jeg endte dog med en 19. plads ud af 34 startende, så helt utilfreds kunne jeg ikke være. 
    Jeg gennemførte mit første licensløb siden september 2018, sad med feltet hjem, styrtede ikke, og havde egentlig en fed dag på kontoret. 
    41,1 km
    42,1 km/t i snit
    Avg. power 217 watt
    NP 297 watt!
    1233 watt på toppen
    Men for lidt over de sidste 20 sekunder
  7. Like
    vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    "Og skal også vænne mig af med at scrolle samtidigt med, at jeg ser TV, eller lige tjekke nyheder etc etc."
    Lol. Undskyld jeg kom til at grine, kender den så godt. Jeg har i en periode slukke mobilen om aften af samme grund.
  8. Like
    vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Vestjysk dagligdag   
    04-04-2024
    Løb
    7,1 km
    50m55s
    Social løbetur.
     
    05-04-2024
    yoga
    1 time
    Udfordret som sædvanligt. Et par gange kom jeg til at grine, simpelthen fordi jeg ikke kunne forstille mig, at min krop kunne komme i stillingen instruktøren viste.
     
    06-04-2024
    Styrke
    Opvarmning:
    Crosstrainer 10 min.
    Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
    Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
     
    Squat:  1 x 5 x 50kg.  1 x 5 x 60kg.  4 x 5 x 70kg.
    Row (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 80kg.
    Bryst pres (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 50kg.
    Stræk af It-bånd og balle.
  9. Like
    vestjyden reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Træning lørdag d 6.4
    Løb
    10.4 k mini Karussel tur i Hillerød og alligvel lidt længere end planlagt. Gik lidt nogle steder da udholdenheden kunne være bedre men fantastisk overhovedet at kunne løbe. Og især når jeg tænker på, hvordan at jeg for nogle uger siden var bekymret for om det overhovedet ville lykkes mig igen. Jeg fik strakt ud og mærker ikke noget til hofte men har for en sikkerheds skyld bevæbnet mig med en stor pose frosne ærter. 
    Det er fabelagtigt smukt og dejligt vejr og endte med at smide først windbreaker og så langærmet uldtrøje. Området nede ved Frederiksborg slot var fuldstændigt eventyrligt smukt i forårssolen og med masser af fugle pip, blomster etc. Noget af en kontrast til i går, hvor alt var mørkt og regnfuldt og dagen startede med togaflysning. Ellers kom jeg rigtig godt ud af døren men syntes ikke lige, at det spillede på job overhovedet. Nåede dog tog og landede godt her i Hillerød, hvor jeg endte med at sove til kl næsten 7.30 = føles næsten som en genfødsel. Nyt at stå op til en duft af frisklavet kaffe  men var bevæbnet med dejlig Earl Grey the. 
    Således stats: 
    Kaffe dag 116, alkohol dag 119, slik dag 9, chokolade dag 5. Morgenvægt 54.0 kg. Aftenmål 54.7 kg. 
    Og dagens fabelagtigt smukke sang med bla strofen "Thunder only happens when it rains"
    Dejlig dag og weekend til boardet i det skønne vejr  
  10. Haha
    vestjyden reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Jeg vil da ikke helt afvise at gå til yoga, hvis det var en beagletime:

    https://www.facebook.com/reel/1833428467487112
  11. Like
    vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Vestjysk dagligdag   
    31-03-2024
    Styrke
    Opvarmning:
    Crosstrainer 10 min.
    Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
    Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
     
    Squat:  1 x 5 x 40kg.  1 x 5 x 50kg.  1 x 5 x 60kg.  1 x 5 x 70kg.  2 x 5 x 60kg.
    Arbejder på at få lidt mere dybde på mine squat.
    Bryst pres (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 50kg.
    Row (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 80kg.
    Stræk af It-bånd og balle
     
    01-04-2024
    Spinning
    1h
    En std. time.
    Baglår (pure strength maskine): 5 x 5 x 20kg.
    Kørte dem så eksplosivt som jeg kunne.
     
    02-04-2024
    Løb
    6,8 km
    47m29s
    Social løbetur.
  12. Like
    vestjyden reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Tak kære Okse. Hyggeligt at du stadig huserer på boardet og hvad med din egen log  det var altid hyggelig læsning i hvert fald  
    Og ja det er jo lige det. Hvad vil det egentlig sige at være god ved sig selv? I øjeblikket huserer der flere udgaver af en reel, hvor de ting, som i barndommen, for nogle, var det onde/straf; tidligt i seng, grøntsager, gymnastik, ingen fjernsyn. Ja nu er det måske noget af det bedste vi kan gøre for os selv. Og på samme måde, så er jeg i hvert fald blevet klogere på, hvad "treat" er for mig. Nogle gange kan det faktisk være det stik modsatte af, hvad jeg egentlig troede. Simpelthen fordi, at prisen, når det kommer til min hjerne, er for høj. Som jeg også tidligere har skrevet, så er der for mig, meget "trial and error" over det. Jeg kan, indrømmet, godt være misundelig på folk der fra tidlig alder har haft "nemt" ved de her ting. Men ved jo også, at det er komplet ligegyldigt at sammenligne sig selv med andre. Det er kun sammenligningen mig i dag versus i går, som for alvor giver mening. 
    Træning er godt men den overtræning, som tri fx ofte fører med sig, ja det er ikke godt. Hverken mentalt eller fysisk for mig. Udtaler mig ikke generelt om andres træning. Det kan være godt at chille og slappe af - men ofte, så får jeg faktisk mere energi af at løse opgaver/pligter, som netop stresser ved at være uløste. Oprydning og rengøring er både meget tilfredsstillende og giver ro i mit hoved når her er pænt og fint. Stimulanser som kaffe, alkohol og slik gør ikke noget godt for mig pga virkningen på min rodede hjerne. At bruge uhæmmet mange (ud af vinduet) penge har jeg også erkendt stresser mig helt enormt (= heller ikke rigtig treat pga langtidskonsekvenser). Men ja kan også godt lide at give gode gaver og er også god til at købe gode ting til mig selv = også ok, hvis jeg har pengene. Sådan noget som at planlægge og bruge tid på det, har jeg tidligere opfattet som ekstremt kedeligt og unødvendigt. Slet ikke noget som gjorde min eventyr lystne hjerne glad. Der har jeg mere været styret af impulsivitet; rushes og store nedture. 
    Inden at jeg skriver mig selv helt ned under gulvbrædderne, så er jeg jo selvfølgelig lykkedes med at gennemføre nogle uddannelser og også at passe krævende jobs. Men det har så ofte haft taget hele min sendeflade og der har ikke haft været overskud til så meget andet. 
    På den ene side, så er doom scrolling den næste vane, som jeg rigtig gerne vil ændre på og samtidigt, så er det faktisk netop via bla Instagram, at jeg er blevet bedre til at stå ved de her mere "kedelige" valg. Oplevelsen af, at der faktisk er et helt community derude, hvor det er helt legalt at sige nej til fx alkohol. Plus støtte til at holde fast og det også, når omgivelserne udfordrer og stiller spørgsmålstegn. Andres erfaringer mht det at være afhængig af noget; hvadenten det er mad, mænd, alkohol eller stoffer. Viden og læring. 
    Vil bare gerne lære at begrænse det og tror fx i dag, at jeg vil prøve at få købt en bluetooth højtaler, så at jeg kan høre lydbog og alam inde i soveværelset uden at have tlf herinde. Og skal også vænne mig af med at scrolle samtidigt med, at jeg ser TV, eller lige tjekke nyheder etc etc. Forhåbentligt så bliver det efterhånden sådan, at jeg har mere travlt med og er mindre blokeret overfor mine opgaver, så det bliver mindre og mindre tiltrængt at overspringshandle med tlf. 
    Nå det var en længere tankerække.
    I går blev det også til lidt træning:
    Træning d 2.4
    Svøm
    1050 dejlige meter, hvor jeg nød ikke at skulle tælle baner og hvor jeg også kunne se, hvordan at min puls var støt stigende og at det faktisk er super god cardio træning med svømningen. Der er så mange features i mit Garmin ur, som jeg ikke rigtig kommer til at bruge, da jeg jo bruger mit apple watch meget af tiden men foreløbigt ændrer jeg ikke på det. I hvert fald stor succes med at bruge svømmeur i går.
    Og masser af gode samtaler, mad og hygge med miss S 
    Senere i dag PT og håber på noget løb inden og mere svøm efter  
    Og stats skal vi selvfølgelig også have med 
    Kaffe dag 113, alkohol dag 116, slik dag 6, chokolade dag 2, morgenvægt 54.4 kg, aftenmål 54.9 kg
    Har ligesom ramt et plateau på morgenvægten og det er egentlig ikke overraskende men fortsætter planen med at ramme målvægt om aftenen. Nu var der også en del inaktivitet i påsken og lidt ekstra udskejelser. 

    Whoop on a different note, så drømte jeg natten til i går, at jeg drak kaffe  Og i nat havde jeg en helt absurd drøm, hvor jeg var i gang med at bestige et højt bjerg og pludselig opdagede, at min rygsæk var væk og senere, at jeg bare havde strømpesokker og ingen støvler på. Jeg kunne mærke sneen under mine fødder men var determineret på at fortsætte. Ved ikke hvad Dr Freud ville udlede af det.
    Anyhow dejlig dag til boardet herfra 
  13. Like
    vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    "Har både en kæmpe rygsæk med, computertaske og et helt stor pose med mad inklusiv på køl. Tre x spidskålssalat, to forskellige slags laks, cashewnødder, to mangoer, rugbrød, riskiks og noget peanut butter til den lille lækkersult. Burde i hvert fald være nok til 2 x frokost og 1 x aftensmad og også noget morgenmad senere i dag + måske i morgen."
    Jeg er stadig imponeret over din dedikation.
    Krydser finger for at du får styr på det hoftehalløj, hvad det så enden heder.
  14. Like
    vestjyden reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Well endte så med at være så godt i gang med alle husalfe projekterne, inkl en hel del frem og tilbage + op og ned med forskellige former for skrald + over og aflevere flasker mv mv. Ja så blev bare til noget yoga, som så til gengæld også (selvfølgelig) var helt fantastisk. Ihhh hvor ville jeg bare ønske, at jeg kunne få gjort noget mere af det. Lige nu ligger yogamåtten ved min seng og ja bare en lille smule. Også en god motivationsfaktor, hvis jeg faktisk kunne få has på hofte ting og komme godt i gang med at løbe igen.
    Træning d 24.3
    Yoga 
    30 minutters dejlig hatha med down dog app
    Dagens stats
    Kaffe dag 104, alkohol dag 107, slik dag 34, chokolade dag 13, morgenvægt 54 kg, aftenmål 55.4 kg 
    I forbindelse med yogaen god følelse af både at være let og stærk og fx næsten i stand til at lande rigtigt i sidekrage. 
    Virkelig dejligt i morges at stå op til det fine køkken og fint køleskab fyldt med spidskålssalat og forhåbentligt sund mad til mange dage. Hvis jeg snupper 3 tilberedte bokse med onsdag morgen, så kan jeg også nøjes med udelukkende at spise min egen mad og holde planen, også selvom at jeg er på hotel. Ikke for at være ultra fanatisk men nu hvor jeg omsider har fundet noget som virker, så betyder det noget at kunne holde planen. Erfaringsmæssigt kunne det også godt begynde at blive lidt sværere nu, hvor målvægten skal længere ned. 
    Har klart en fornemmelse af, at mit krop gerne vil blive på de omkring 55 kg. Men igen, hvis noget kan nudge og snyde termostaten, så tænker jeg faktisk, at det er matematikkurens måde med ligeså stille at skrue en lille smule ned ad gangen. Som tidligere nævnt, så føler jeg mig ikke på nogen måde sulten eller presset. Det er bare nemt at spise lidt mindre til aftensmad. 
    Dejlig dag, uge og måske påske til boardet for dem som allerede er på ferie  
     
  15. Like
    vestjyden reacted to Henrik S. in Vestjysk dagligdag   
    Jeg har sjovt nok aldrig drukket kaffe om morgenen, men sværger til te. Sådan en helt almindelig sort te med en lille skefuld sukker. Jeg drikker kaffe om formiddagen og eftermiddagen, men mærkværdigvis nok aldrig om morgenen. Ferier er en undtagelse, hvor jeg altid lægger fra land med kaffe. Sådan får vi hver især nogle spøjse vaner 
  16. Haha
    vestjyden reacted to Gregers TF in Vestjysk dagligdag   
    Sidder og funderer over om noget nogensinde kunne blive behagelig uden morgenkaffe 
  17. Like
    vestjyden got a reaction from Kermit in Got legs?   
    Håber det hele lander fornuftigt
  18. Like
    vestjyden reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Træning d 21.3
    Svøm
    1200 meter tror jeg nok. Bliver nødt til at få bestilt den der Garmin svømmefidus for irriterer mig når jeg mister tælling og skal bruge energi på det.
    Fortsat god fornemmelse af, at det går fremad med at trække vejret til begge sider. Pludselig synes min vejrtrækning på højre side, som et studie i lækkerhed, hvor jeg holder balancen perfekt med venstre arm udstrakt, højre arm ned langs siden og så et split sekund, hvor jeg roterer op og lige nøjagtigt får munden op til at kunne suge lidt luft. Til sammenligning, så er det bare som om, at der er ekstremt langt op til vandoverfladen på venstre side, det tager for lang tid og min venstre arm når at plaske frem mens den højre når at gå tilbage og jeg kæntrer som en færge i havsnød. Afspejler jo somehow, at min position i vandet ikke er så centreret, som den burde være. Men samtidigt så har jeg tidligere haft succes med at ligge forholdsvis langt nede med hovedet, så vandet bare lige skyller henover hovedet/badehætten = en god position til at holde benene godt oppe i vandoverfladen = meget strømlinet. Kan godt se, at jeg i mit forsøg på at mindske afstanden op til vandoverfladen på venstre side, ja somehow begynder at ligge højere med hovedet og se mere lige frem og det i stedet for ned i bunden = også noget som sikrer, at benene ryger op. Det er ikke nemt men føler mig langt mindre udmattet end tidligere og burde kunne svømme længere. Det er absolut mere en mental frem for fysisk barriere. Måske det ville hjælpe mig at begynde at svømme efter nogle af programmerne i tri bogen. Stadig så kan jeg også mærke, at banerne som lige nu bliver givet ud til teknik træning er meget vigtige. Det giver ikke mening at ligge og gøre mere af det forkerte og bare bevidstløst trække vejret til højre side. Husker en øvelse fra mange år tilbage, hvor jeg svømmede med en plade mellem benene = meget kontant afregning, hvis kroppen først kom ud af balance. 
    Anyhow så udfordrer jeg igen i dag, det her med at komme i baljen og det trods tidlig morgen, træt tog tur frem og tilbage. Læser så mange steder, at ingen ændringer kommer uden ubehag og det at kunne skubbe sig igennem. Altså ikke som på den måde, at jeg har smadret min hofte ved for meget løb (= bare dumt) men det her mentale ubehag, som kan følge med at overvinde fx min ulyst til det kolde vand i eftermiddag og det med at stå over på trangen til kaffe, når den dukker op. 
    Anyhow stats:
    Kaffe dag 101, alkohol dag 104, slik dag 31, chokolade dag 10. Morgenvægt 54 kg, aftenmål 55.6 kg 
    En lille tilføjelse. Når jeg skriver chokolade dag 10, så spiste jeg faktisk en lille chokolade hos frisøren onsdag aften og jeg har også, mht slik haft spist nogle Läkeroler eller Lakrisaler til den lille lækkersult. Men det er ikke i de mængder, hvor jeg har haft inhaleret en stor pose slik, eller en hel plade chokolade, som har haft sat prop i forbrændingen hele natten. Det er i det hele taget vildt, hvilken forskel det gør at spise gode sunde ting i rimelige mængder. Også derfor, at jeg tager det ret roligt med nogle hviledage ind imellem. Meen vil som sagt virkelig prøve i eftermiddag, inkl at komme med et tidligt tog. 
    Dejlig dag og snart weekend til boardet  
  19. Haha
    vestjyden reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
    Nu er det jo næsten weekend, så lad os da få lidt musik:
    https://www.instagram.com/reel/C4KUeBHIOou/?igsh=MTVodTEydzM2N2tydg==
     
  20. Like
    vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Vestjysk dagligdag   
    14-03-2024
    Løb
    8,3 km
    58m22s
     
    15-03-2024
    Styrke
    Opvarmning:
    Crosstrainer 10 min.
    Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
    Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
     
    Squat:  1 x 5 x 40kg  1 x 5 x 60kg.  5 x 5 x 70kg.
    Bryst pres (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 50kg.
    row (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 80kg.
    Glemte stræk.
     
    16-03-2024
    Løb
    6,3 km
    46m13s
    Social tur.
     
    17-03-2024
    Styrke
    Opvarmning:
    Crosstrainer 10 min.
    Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
    Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
     
    Squat:  1 x 5 x 60kg.  5 x 5 x 70kg.
    Bryst pres (pure strength maskine):  4 x 10 x 40kg. 
    Pull down (pure strength maskine):  1 x 10 x 40kg.  3 x 10 x 80kg.
    Læg 1 ben, stående:  3 x (15+15) x Bw.
    Baglår (Pure strength maskine): 3 x (10+10) x 20 kg.
    Træt skulder. Man skal ikke undervurdere havearbejde.
     
    18-03-2024
    Spinning
    1h
    En std. time
    Ok time, trængte til at bevæge mig.
  21. Like
    vestjyden got a reaction from Gregers TF in Nice and clean power building   
    Imponeren at du får trænet. godt gået.
  22. Haha
    vestjyden reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    Livet er sådan OK semi seriøst for tiden. Det er åbenbart et stretch at skifte bolig, bygge senior bolig, starte nyt job, og have en hustru der er hel gravid samtidig. Who would have known
    Ingen træning igår

    Dødløft i dag (Ingen gummistøvler, så det tæller ik rigtig)
    5x130
    5x160
    3x185
    3x212,5 (bælte)
    3x200 (Bælte)
  23. Sad
    vestjyden reacted to kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
    Fik revet bicepssenen over til banetræning i går. Sidder og venter på OP pt.
    Træls...
    Hvad er status egentlig på din?
  24. Like
    vestjyden reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Ah, kan se af min logbog, at det faktisk kun er fem fulde uger, hvor jeg har haft lidt mere momentum i løbetræningen, så er niveauet faktisk mere end okay. Har lige talt efter, og der hele ni uger til Den Grønne Halvmaraton, så det skal jeg nok blive klar til. Det bliver ingen rekordtid, men mindre kan også gøre det.
    Ved ikke, om jeg har skrevet det, men har faktisk også sikret mig et startnummer til Cph Half i september. Jeg løb det for en 2-3 år siden, og det gik virkelig dårligt, så der har jeg lige en plet, der skal vaskes af.
    Her i marts begynder løbsserien, der hedder RAC-Milen (7,5 km rundt om Damhussøen og -engen en gang om måneden). Det har jeg tænkt mig at bruge som målepunkt.
  25. Like
    vestjyden got a reaction from Bjergtrold in Vestjysk dagligdag   
    21-02-2024 Styrke
    Opvarmning:
    Crosstrainer 10 min.
    Hyber ext. 2 x 15 x Bw.
    Sidebøjninger i Hyber ext. bænk.: 2 x (15+15) x Bw.
    Kunne mærke at benene var helt slukkede efter trail, så bare en let omgang for at røre mig.
    Bryst pres maskine:  5 x 10 x let.
    Row i kabeltræk:  3 x 10 x medium vægt.
     
    Div. stræk inc. balle og it-bånd.
     
    22-02-2024
    Løb
    6,4 km
    42m32s
    Social snakke tur.
     
    23-02-2024
    Yoga
    En ret dynamisk time.
    Jeg var udfordret. For lang tid siden sidst.