Armoured female


Armoured female
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Øv columbianerne fik jer sgu .... pokkers :cussing:

Jeg håber I knuser amerikanerne :devil:

Time to kick ass and chew bubblegum.....and you're all out of bubblegum :devil2: :kickass: :devil2:

-clayman :4george: (synes AF har den mest underholdende log)

Link to comment
Share on other sites

Jeg er ret spændt på hvordan det gik? Så lige lidt i sporten om det, men I blev ikke nævnt, så I kan jo have fået en bronzeplads.

Hvordan gik det forresten med dine eksamener?

Edited by jsc
Link to comment
Share on other sites

Tak for opbakningen :)

VM i UV-rugby, resultat:

Vi blev nr. 5 - velfortjent, men havde da håbet på lidt mere ;)

***Den første puljekamp mod Colombia tabte vi 0-3 (de fik sidenhen bronze).

Columbianerne var generelt meget hurtige og med en rigtig god boldbehandling, tydende på at de har tilbragt temmelig mange timer sammen i bassinet op til VM. Vi satsede tungt på forsvaret, og holdt dem stangen indtil sidst i første halvleg.

Vores træner (en sød fyr fra herrelandsholdet, som hjalp os med at lægge taktik mv.) stillede os op med en utraditionel opstilling med 4 spillere som v.wing (målmandsafløsere) (normalt 3, hvoraf de to er i vandet samtidig).

Selvom vi havde udtaget 4 venstrewinger, brugte vi kun de tre (og gæt så hvem der pludselig måtte ligge og tygge drøbel på målspanden :dead: ). Jeg er normalt h. wing (angriber og fortjecker), hvilket giver noget større frihed til at disponere over sine dyk.

Jeg rodede mig selvfølgelig ud i en anstrengende infight midt i første halvleg, hvilket min puls bar præg af resten af kampen - så var det godt jeg havde en udskifter for mig selv (og ikke som normalt skulle dele hende med en anden).

Generelt var det en anstrengende dag, jeg nåede kun lige at komme til kampen gr. eksamen i København (en 6 timer lang skriftlig dræber).

***Så var der Danmark - Norge, som endte 0-6. Fremgang siden NM i februar, hvor de tævede os hhv. 0-14 og 0-9...

Fysisk var der blevet mindre af dem, nordmændene, og de var magre. De var heller ikke så gode som de plejer at være (de var de klare guldfavoritter i mine øjne) - og de blev da også slemt skuffede, da de endte som nr. 4 :tongue:

Jeg tror, de har overtrænet. Nogen af dem løb ture om morgenen, inden de skulle spille - fuldstændig åndssvagt :blink:

Men de var stadig ganske habile angribere - vi kørte den samme taktik med 4 på v.wing (mig incl. igen :dead: ), og vi var på hårdt arbejde...

Da der var gået 10 min af anden halvleg rykkede vi rundt, så jeg kom i angrebet, og venstrewingerne kørte med 3 spillere. Jeg nåede dog ikke at gøre mig særlig nyttig, da overfladedommeren smed både en nordmand og undertegnede ud efter en heftig infight over vores målspand. Det var nu ellers kun nordmanden, som slog :angelgrin: Udvisningen varede to minutter, og det var sådan cirka resten af kampen.

***Og Danmark - USA: 17-0.

USA var det ene prügelknappehold, så vi tog den med ro og kørte nogen angrebsstrategier i stilling, lidt på bekostning af målscoren. Den ville da heller ikke få nogen indflydelse alligevel. Jeg fik lov at spille angriber i denne kamp :)

Så vi blev nr. 3 i puljen, og skulle spille mod Tyskland om en plads i semifinalen...

***Danmark - Tyskland: 0-4 (ingen semifinale :angry: ).

Tyskerne var de største dame-uv-rugbyspillere jeg nogensinde havde set. Jeg og mine knap 85 kg ville måske ligge lidt over gennemsnittet på deres hold :freaked: Jeg vil skyde på, at deres største spiller vejede omkring 100 kg - uden at være synderligt fed.

Det var også fysikken, de vandt på. De scorede rimeligt hurtigt de første tre mål, men jeg mærkede som v. wing ikke særligt meget til dem. De angreb ikke særligt meget, men de mente de alvorligt, når de gjorde det.

Jeg ville rigtig gerne have spillet højrewing i denne kamp for at komme ud og fortjecke - som h. wing har man alt andet lige større chance for at lave bolderobringer end som v. wing, og jeg var en af de få, der var store nok til at pille bolden fra dem.

***Men nu var vi henvist til kampen om 5. pladsen mod Tyrkiet, som endte 13-0.

Her tog vi den også med ro, á la USA-kampen, og prøvede vores angrebssystemer af. Jeg blev til min store ærgelse skiftet ud i 2. halvleg, hvilket alligevel er rimeligt nok, da jeg har haft fuld spilletid ellers :)

Så på damesiden blev det:

1. Tyskland

2. Sverige (dem spillede vi ikke imod - de havde i modsætning til os succes med at gå efter uafgjort i kampe mod hold, der var stærkere end dem selv).

3. Colombia

4. Norge (i dag et meget selvransagende hold).

5. Danmark

6. USA

7. Tyrkiet

Holdene nr. 1-4 var faktisk lige gode, på hver deres måde. Begge semifinalekampe skulle ud i både sudden death og strafferunder for at blive afgjort.

Vi ligger i klassen lige under disse fire hold, og markant over USA og Tyrkiet. Så vores 5. plads var ganske rimelig.

Er du ikke sød at forklare hvordan man tager straffe  :confused2:

I straffe er der en målmand fra forsvarende hold og en straffetager i vandet, og sidstnævnte har så 45 sekunder til at score (han starter fra midten af banen). Begge må trække luft undervejs, men målmanden gør det som regel ikke.

Målmanden må ikke gå ud og angribe straffetageren ude i bassinet - han skal hele tiden kunne nå spanden. Han må godt opholde sig i vandsøjlen over målspanden, så han kan komme til overfladen.

Får målmanden erobret bolden og fører den over vandoverfladen, eller udløber tiden, så er straffet mislykkedes.

Straffe i uvr er ikke så stor en fordel som i fx fodbold - der scores vel 60-70 % af gangene.

De tyske damer var habile i straffekonkurrencerne, gr. deres størrelse.

Herrelandsholdet blev ligeledes nr. 5 - de tabte også semifinalepladsen til Tyskland (sjovt nok var tyskerne ikke populære i vores lejr :lol: ).

Et stemningsbillede fra før kampen mod Colombia:

DCP05371-lille.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tak for god ro og orden i den sidste uges tid :lol: Når man sidder her lidt bagstiv og mættet af oplevelser, har man jo den her velkendte tomme fornemmelse. Men det har været sjovt og lærerigt at være med. Ærgeligt at der er 4 år til næste gang :( Men i har fået nogle gode spillere som med noget ordentlig træning godt kan nå langt. Efter sådan en uge kan man kun sige en ting: HEP HEY!!

Link to comment
Share on other sites

Ja det var en mindeværdig fest. :rolleyes: Bare surt at den sluttede så tidligt så folk blev nød til at splitte op. Det havde været sjovere at vi kunne feste sammen hele natten. Jeg synes osse at folk var lidt slatne idag. Jeg var da klar til at feste lidt i bussen, men af frygt for at gøre mig endnu mere upopulær end jeg er i forvejen, valgte jeg at lade være.

Link to comment
Share on other sites

Når man øger muskelmassen, bliver det så ikke sværere at holde vejret under vandet i lang tid, eller går det nogenlunde lige op?

Det bliver sværere - man har en større masse at flytte rundt på, og der udskilles mere CO2 fra en stor muskelmasse. Til gengæld bruger man knap så mange kræfter på infights og scoringsforsøg - så afhængig af karakteren af ens spil og banens størrelse kan det sagtens gå lige op.

Jeg bryder mig fx mindre om store bassiner, hvor der skal svømmes meget, end jeg gjorde i starten, hvor jeg var lille. Små bassiner lægger kraftigt op til et mere kontaktpræget spil, hvor jeg har min force.

Desværre holdes de store stævner i store bassiner, men til gengæld er jeg blevet bedre til at disponere over mine kræfter og spare dem til det rette øjeblik :)

Link to comment
Share on other sites

Cardio bunny, cardio bunny,

My, you look so god-damn funny,

Running, cycling, six days weekly,

Muscle gone and looking sickly,

Why don't you stop and pick up a weight,

Huh? You might break a nail for your date?

Hehe - sej .sig du har der. Det minder mig virkelig om HVORFOR jeg går i F&F i Parken :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Hvor endte i henne efter festen? Der var da ikke så mange der tog med i byen. Der lå også en del og sov da vi kom tilbage ved 6 tiden. Vi havde Ann-Sofie fra Malmø med i taxaen. Hun ditchede lige en finlænder på 2 sekunder da hun opdage mig og Tox skulle hjem i en taxa. Han så noget skuffet ud, da hun smilede sødt og vinkede farvel til ham :lol: Jeg synes egentlig dagen idag var værre end igår. Mine ben var tunge og jeg havde DOMS i skinnebenene :blink: Og rendte rundt hele dagen og var dødtræt. Havde svært ved at spise og havde lidt kvalme engang imellem.

Link to comment
Share on other sites

Mr. Freeze: Der var ikke så mange fra dameholdet, som tog i byen - vi holdt havefest dernede hvor I fandt os sovende (jeg faldt i søvn ca. kl. 5). Det var en temmelig hyggelig havefest, hvor der også kom nogle svenskere og amerikanere. Nede i byen bliver man bare væk for hinanden :)

Link to comment
Share on other sites

Og lige lidt træningsrelevant:

Igår: 40 min afslappet uv-rugby. Jeg stoppede et kvarter før, da jeg skal til fysisk eksamen i aften.

Det var noget af en omvæltning at spille hjemme på mit temmelig uorganiserede klubhold efter at have spillet med et veldisciplineret damelandshold i en uge :blink::bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Ja det er skide irriterende når folk først dykker når de kan og ikke når de skal ;) Jeg tror også at vores træning i morgen aften bliver en tynd omgang. Efter at de fleste landsholdsspillere har deltaget i vores træninger de sidste 3-4 uger, så er vi kun os selv igen. :(

Link to comment
Share on other sites

Idag:

Fysisk eksamen, politiskolen :4whip: :

Jeg regnede med en 10'er på forhindringsbanen, hvor jeg sidst løb til et stort nital (tæller 3/8) og en 8-9 stykker i selvforsvar, hvor jeg fik 9 i den samme eksamen for næsten 2 år siden (tæller 5/8).

Forhindringsbanen:

Bænkpres 30 kg/1 min: 57 reps (3 sek. fradrag i samlet tid for hver rep over 25) - 1 rep mere end prøvegennemløb.

Samlet tid: 14.10 (vistnok) - 1 minut hurtigere end sidst :blink:

Nettotid: 14.10 - (57-25) x 3 sek= 12.34... svarende til 10 - kun 4 sekunder fra karakteren 11 :cussing:

Selvforsvar: 7 :cries: Både min modstander og jeg forventede mere, da figtherinstinktet var i top og teknikken OK. Men banen havde ædt vores udholdenhed, og det gik lidt for langsomt til censors smag. Vi var en del, der fik 7 på den bekostning.

Samlet karakter 8 - hvor middelmådigt <_<

11 på banen ku' have givet mig 9 samlet, og hvisnuoghvisnuog...

Skuffet er jeg, og om 14 dage er jeg ligeglad :)

Jeg har nemlig afsondret min sidste sveddråbe for fysisk afdeling - droppet dødløft for sidste gang til fordel for at ligge nr. sjok alligevel i et udmarvende intervalløb - for sidste gang indøvet monotone selvforsvarsgreb som jeg ikke bruger alligevel - og kan nu SELV TILRETTELÆGGE MIN TRÆNING :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Surt. :( Men nu er det da overstået. Man kan vel næsten sige, at det var held i uheld, at du ikke fik en enkelt rep mere i bænkpres - så havde du kun ligget 1 sek fra 11. :unsure: Synes i øvrigt, det er skummelt, at du ligger og repper 57 gange på et minut med en vægt, som ligger 2.5 kg over, hvad jeg nogensinde har bænket. :blink: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Synes i øvrigt, det er skummelt, at du ligger og repper 57 gange på et minut med en vægt, som ligger 2.5 kg over, hvad jeg nogensinde har bænket.
Hoosier: Har også øvet mig i årevis :biggrin2:
Ej røvsurt at du ikke fik en bedre karakter. Især når du har forudsætningerne for at opnå en klart bedre karakter.

Mr. F: Jah, karakteren i selvforsvar siger noget om min kondition/udholdenhed og ikke særligt meget om min evne til at forsvare mig selv. Urealistisk at slås i 25 minutter, umiddelbart efter at man har kørt sig selv flad på en forhindringsbane. Selv ikke en uv-rugbykamp stiller de samme krav - der er jo både halvleg og udskiftere :) De få gange, jeg har været involveret i håndgemæng ifm. arbejdet, har det taget under 10 sekunder... :4flex:

Edited by Armoured female
Link to comment
Share on other sites

for sidste gang indøvet monotone selvforsvarsgreb som jeg ikke bruger alligevel - og kan nu SELV TILRETTELÆGGE MIN TRÆNING :w00t:

Mener du at det i lærer er mindre brugbart, eller er det bare et "surt opstød"? :)

Giver dig ret i at det nok ikke er den mest realistiske træning med så meget udholdenhed iblandet selvforsvar.. Først i det øjeblik man er to ligeværdige modstandere (teknik og styrke) bliver kampen længerevarende.. Men sq da aldrig 25 min.??? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share