Armoured female


Armoured female
 Share

Recommended Posts

Et bud på et program, som jeg selv kørte da jeg startede styrkeløft.

6 uger hvor der veksles mellem 5x5x80% og 6x3x85%, de sidste uger ligger man et par tunge singles på 90% ind ekstra.

Derudover kører man også CAT-træning en gang om ugen, kunne være 8 x 3 x 60-70% eller noget i den stil.

Derudover så ligger man lidt hjælpeøvelser ind, såsom goodmornings med en relativ høj reprange, osv.

Efter de 6 uger tager man en deload uge, med 2 dages træning baseret på deload i alle de store øvelser, og næste uge tester man så sin styrke.

Jeg kørte dette program 2 gange i alt, tog mit squat fra 70 kg til 140 kg, mit dødløft fra 70 kg til 130 kg, og mit bænkpres fra 65 kg til 82,5 kg, og det kunne nok være bedre, da jeg kom til at lave et par fatale fejl i den sidste runde af programmet, hvor jeg underligt nok satte workloaden ned, meget dumt... :o

Men det gav alligevel gode resultater i sidste ende... :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

...Men jeg kan godt se, at når du kan løfte 5x5x90kg, så virker 5-15 singles med 80-100kg nok ikke som det vilde... Men så må dit max altså næste også ligge noget over 100kg? Jeg kunne ikke løfte 5x5x90% af min 1RM i dødløft om så jeg blev truet med spark i skridtet af sikkerhedsstøvler. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ja, en estimeret max på 105 synes jeg virker som lidt lidt, når man kigger på programmet.

Jeg tror jeg prøver at maxe inden længe, selvom jeg også gjorde det til MOL-træffet. Jeg tager en deloaduge midt i måneden, da jeg alligevel skal til fysisk test.

Dødløft er nok ikke den øvelse, som jeg har mest behov for at focusere på. Det går godt her (det er måske derfor jeg er så glad ve'et :wub: ).

Squat synes jeg, at jeg har langsommere fremgang i, men man kan vel godt lave jeres (KJ og Xax's) programmer som squat også?

-> Baardi B:

meeeen, er du tung!? ;)

Det var nu en hentydning til tyngdekraften - selv om jeg da godt kan være tung at danse med om morgenen :dead:

Var iøvrigt nede i den lille butik i Overgade - de sælger mest tøj til mænd og nipsgenstande, men jeg kunne da måske finde lidt med stræk i (ingen baggypants til mig, tak :ugone2far: ). Jeg købte et bælte til 280 kr (20 % rabat).

Link to comment
Share on other sites

Jeg insisterer på, at vi snart får hentet en stabel aerobicpiger ind på MOL, som så kan begynde at dødløfte. Jeg vil have nogen på mit niveau at sammenligne mig med! Sådan som alle drøner fremad i den øvelse er jeg snart efterladt som ham, der henter øl i pausen, mens de stærke træner :angry:

Nå, men når det er sagt, så ser dit program meget ambitiøst og professionelt ud. NU beder du selv om tips, og de forslag du får fra Klaus, XAX m.fl. er utvivlsomt også gode, men jeg tror, du skal være forsigtig med at skifte ud i træningen for tit. Her på MOL er der en tendens til, at et træningsprogram (WSB, Hatfield, Sheiko, Pavel, HST o.s.v.) kun holder ganske kort tid. Så mister det nyhedens interesse, og flokken drøner videre til det næste spændende projekt.

Min beskedne holdning er, at man skal forsøge at finde det træningsprogram, som man selv føler passer til en selv. Og så holde sig til det, indtil det ikke giver noget mere. Jeg tror ikke på, at eksempelvis de østeuropæiske løftere, som Thomas J ofte bruger som roll-model skifter træningsstil hver 2. måned. Er det fordi de er dumme? Eller er det måske os, som ikke har forstået værdien af at holde sig til ét program i længere tid?

Pointen af denne smøre er, at så længe du føler det går fint med styrkeforøgelsen med 5 x 5 programmet, hvorfor så lave om på det? Sagt med et amerikansk ordsprog: If it ain't broken, don't fix it.

Det er virkelig en fornøjelse at se dit store engagement, og de deraf følgende resultater. Bare hold dampen oppe, så kommer vi snart til at se dig i resultatlisterne :)

Link to comment
Share on other sites

Det var nu en hentydning til tyngdekraften - selv om jeg da godt kan være tung at danse med om morgenen

Så længe du kan shake og wiggle da' booty om natten, så er det vel også fint!? :D B)

Fik købt mig et par Power House shorts til squats! Yea!

Regner med at købe nogle "rigtige" squat shorts når financerne er til det!

Link to comment
Share on other sites

AF: Jeg skal hermed udtrykke min dybeste respekt for dit dødløft, og undskylde meget, at jeg har antydet, at jeg sagtens kan overgå det.

5x5x90, jeg fatter ikke, at folk udsætter sig for sådan noget.

Link to comment
Share on other sites

-> Beleriand K: Bare rolig, jeg skifter ikke træningsprogrammer i samme frekvens som undertøj. Jeg synes det er alletiders med folks input, idet det bliver gemt i min log (og hukommelse). Så kan jeg tænke over det og tage det frem hvis jeg synes jeg trænger til det, fx hvis jeg får mere eller mindre tid til træning, eller når et plateau.

Lige nu bliver der ikke de store ændringer i det nuværende program, da jeg vældig godt kan li' det, både øvelserne, træningsfrekvensen, antal reps^sæt og den fremgang der er ved det - for som du siger, hvorfor lave om på noget der virker godt?

Men jeg vil alligevel gerne takke for de ideer som fx. Xax og Klaus kom med, simpelthen fordi jeg bliver klogere af dem :)

-> xjyden (og BK): Fremgangen i DL er nok lidt præget af "begyndergains" endnu. Jeg forventer ikke det fortsætter i samme hastighed, så bare rolig, gutter (husk iøvrigt på, at jeg jo ikke er en lille nipsgenstand, men en 80 kg's matrone :hehe: Jeg burde egentlig kunne nå ligesålangt i DL som en gennemsnitsmand i samme vægtklasse - i squat og bænk er jeg lidt dårligere stillet gr. kropsbygning og fordeling af muskelmassen)

-> Maria: Det er desværre sjældent jeg spinner efterhånden.

Men jeg synes cacaomælk er lige tykt nok under/efter spinning, så jeg drikker vand under timen, evt. spiser en rugbrødsmad med proteinrigt pålæg lidt efter timen og et hovedmåltid når jeg kommer hjem.

Link to comment
Share on other sites

31.7 og 1-2.8: Ingenting, gr. tidsnød :angelgrin:

3.8: Stemdag.

CAT squat: 45 x 3^8.

Bænkpres: 60 x 5-5-5-4-3.

Calfraise: 60 x 9-8.

Dips: 7-5 og A-dips 4 bl. x 6.

DB skulderpres: 15 x 6-5-5 (centeret har ikke nogen håndvægte mellem 11,5 og 15 :dead: dette er ellers en ->10^2 øvelse...)

Hanging leg raise: 8^3.

U'mærket dag i dag. Det er fedt at arbejde med 60 kg i BP. Pauserne på brystet er dog noget korte :bblush:

Link to comment
Share on other sites

4.8: En lille løbetur :freaked: og så holdt jeg kun 1 selvmedlidenhedspause :)

5.8: Trækdag.

Sumo DL: 90 x 5^5. Puha.

Underhand Chinups, assisted: 6 bl. x 8-6-6.

BB bent-over row: 40 x 8^3.

Stifflegged DL: 65 x 8-8.

Hammercurls: stang+17,5 x 10^2.

Pinchgrip 10 kg x 3 supersets med 2 x lændeøvl. på swissball.

Shrugs (dumbbells som noget nyt) 30 x 9-9.

Sikken en luftfugtighed :bubblebath: Ellers en OK træning...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share