VM i styrkeløft på TV


tbw
 Share

Recommended Posts

  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Det er fanme coooooool

Jeg foreslår at man sender en mail til TV2 og roser for det gode arrangement -det kunne jo være det kunne betyde lidt for fremtiden :)

Glæder mig allerede til at se 4 timers video søndag eten -efter arbejde :w00t:

Men jeg sidder ved computeren på arbejdet, så hvis der er nogen der gider opdatere lidt en gang imellem, ville det være fedt.

Smeden

Link to comment
Share on other sites

Det har TV2 gjort rigtigt godt - en hel del over min forventning. Split screen under løft osv. Godt at man fanger styrkeløfternes ansigstudtryk samtidig med at man kan se hvad der reelt foregår.

Spændende at se styrkeløfterne i aktion. Især var der et par stykker der fightede utroligt godt under dødløft, især ham der fik stangen op på viljen.

Jeg synes bare, og det er min uforbeholdne mening, at det ikke skulle være tilladt at stå så bredt som stangen tillader i dødløft så tåspidserne nærmest rører vægtskiverne, altså det man kalder Sumo-dødløft. Jeg synes ikke man udviser den samme styrke og kontrol over at have løftet vægten når man gør det i sumo stil. Man er ved sumo dødløft ikkeoprejst, og vil f.eks ikke være i udgangs postition til at flytte rundt på et objekt og i dette tilfælde stangen med vægten p.g.a den brede stand. Jeg tror jeg melder min lille søster til næste gang hun kan gå i spagat og har lange arme :w00t:

Nu var jeg i den situation at jeg sad blandt folk der ikke har set styrkesport sport før. Uheldigvis dukkede de op under bænkpress - den tog altså ikke kegler blandt det uindviede publikum :( Derimod fængede dødløften :)

Link to comment
Share on other sites

Er det bare mig eller bruger løfterne ikke bare minimum af legdrive i dødløft!!!! Synes det vildt. OK, vi taler ikke om stiff-legged dødløft. Men sådan som jeg kender dødløft, så giver de altså meget fra benene af.

Efter min mening har mange folk alt for travlt med at der skal bruges en helvedes masse leg-drive. Det må afhænge af kropsbygning og hvor man er stærk. Hvis man er bygget til dødløft, og samtidig har en ekstremt stærk ryg og relativt svage ben, så bør man efter min mening ikke forsøge at maksimere leg-drivet. Og det er vel netop det man ser ved nogle af deltagerne.

Thomas

OK, det giver selvfølgelig meget mening! :)

Link to comment
Share on other sites

Det er det fedeste sport jeg har set i TV i rigtig lang tid - det kunne være sjovt at høre TV 2 om det har været en seer-succes.

hvad enten man kan lide de store drenge eller ej, så er det fanme facinerende. Min kæreste synes løfterne var klamme - men sad alligvel og holdte sig for munden og så helt chokeret ud da de squattede over 350 kg :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share