Løbeskader! hvilken læge?


hanberg
 Share

Recommended Posts

jeg har knoklet længe nu med en skinnebensbetændelse (tror jeg ) og et dårligt knæ, jeg har spurgt på diverse fora men kan ikke få et svar der er tydeligt nok, så jeg tror tiden er inde til at besøge en specialist, men ved min normale læge noget om den slags, eller skal man have fat i en speciel sportslæge (e.lign.) for at ku få afklaret sagen, og få at vide præcis hvor længe min pause skal være og hvad jeg selv kan gøre for at nedbryde løbeskaden hurtigst muligt? Eller er der en her på forummet der kan svare på den slags?

Link to comment
Share on other sites

Hvis du bor på sjælland, så vil jeg anbefale: Finn Johansen, speciallæge (Rheumatologi) med praksis i Farum (20 km nord for Kbh.)

www.sundhed.dk

"Finn Johannsen er speciallæge i sygdomme i bevægeapparatet og har haft egen speciallægepraksis i Farum siden 1998. Han har været ansat på idrætsklinikkerne på Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital og Frederikssund Hospital. Derudover har Finn været Team Danmark læge gennem næsten 15 år. Han er desuden tidligere landsholdsløber og landsholdstræner i orienteringsløb. Finn underviser også og er forfatter til over 20 videnskabelige artikler og bøgerne: "Alt om løb" og "Løbeskader fra A til Z"."

Link to comment
Share on other sites

Du vil ikke kunne få stillet en dianose via internettet....

Jeg arbejder jævnligt med knæproblemer i min hverdag, men problemet er at finde ud af. hvad det er præcis som er galt med dit knæ. Da knæleddet er et så kompliceret led vil det faktisk være umuligt...

Hvis det er en skinnebens betændelse du lider af, skal du først diagnosticeres hvor alvorlig den er, før man kan fortælle noget om pause osv...

Problemet med skinnebensbetændelse er at det skal tages i opløbet, men folk ignorere det tit i starten og gør først noget ved det når det er forsent, og det føles som om at der er små klumper uden huden lige hen over skinnebenet.

Prøv at beskrive skaden lidt mere grundig, så kan man give nogle bud...

- men du skal nok til at søge en specialist, evt en fysioterapeut...

- eller få din egen læge til at henvise dig til en anden specialist...

Men indtil smerten har fortaget sig, hold dig i ro...

Mvh. Emil Schjerbeck

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share