-=Nosa=- Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Hvor kan man købe det kan overhovedet ikke finde Kasein protein... Har kigget på alle Web shops Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Nosa=- Posted November 24, 2003 Author Report Share Posted November 24, 2003 bump Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilius Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 Hvis du har kigget på alle webshops uden at finde det... ja så er min konklusion at du ikke kan ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsc Posted November 24, 2003 Report Share Posted November 24, 2003 Fedtfattig ost og hytteost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Jeg har netop talt med Rode & Rode.De sælger kasein (Calcium-kaseinat) i 25 kg's sække for 72.-/kg excl. moms, hvilket bliver 2250.- for en sæk, incl. moms.Varedeklaration:miprodan_40.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Med smag er det svært nok at få ned - men uden smag :puke2: heh! jeg kunne læige forstille mig det Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Med smag er det svært nok at få ned - men uden smag :puke2: heh! jeg kunne læige forstille mig det Damn, hvor er jeg træt af at høre om at folk ikke kan lide dit og dat. Tøsedrenge :angry: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Det kan du selv være - ævbæv busse mand :lol: har du smagt det da???? - hvis du har, så ved du også hvad jeg snakker om - and don't you deny it ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Det kan du selv være - ævbæv busse mand :lol: har du smagt det da???? - hvis du har, så ved du også hvad jeg snakker om - and don't you deny it ;) Nej, jeg har ikke smagt det, og jeg forventer da heller ikke at det bliver den helt store kulinariske oplevelse. Det bliver noget med 1-2-3 ned med lortet. Hvis det smager seriøst dårligt, hvad jeg dog ikke tror, kan man jo altid skylle efter med et eller andet.Jeg har derimod smagt sojaprotein, som mange også får brækfornemmelser af åbenbart, og det synes jeg da smager ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wannabe Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Soja går da fint ned - efter tilsætning af en banan, godt med appelsinjuice og så en tur i blenderen... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 30 gr. valleprotein + 3 dl mælk = helt fint (kan enddog til tider smage godt)30 gr. kasein + 3 dl mælk = tapetklister - nu ved jeg ikke om der er nogen af jer der har smagt tapetklister?? det smager sikkert udmærket, bevares, men det er fanme ikke til at synke!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 30 gr. valleprotein + 3 dl mælk = helt fint (kan enddog til tider smage godt)30 gr. kasein + 3 dl mælk = tapetklister - nu ved jeg ikke om der er nogen af jer der har smagt tapetklister?? det smager sikkert udmærket, bevares, men det er fanme ikke til at synke!!! :D Har du prøvet at bruge vand? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 det er da rigtigt at det bliver tyndere med vand men ikke meget, og så tager smagen pardoksalt nok også kæmpe op ned i kælderen <_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsc Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Jeg har netop talt med Rode & Rode.De sælger kasein (Calcium-kaseinat) i 25 kg's sække for 72.-/kg excl. moms, hvilket bliver 2250.- for en sæk, incl. moms.Varedeklaration: Henrik C, du er gud (næsten) :) Hot damn, hvor skal jeg købe sådan en sæk, når jeg får ædt mig igennem den spand zoa var så ufattelig flink at donere til mig (han kunne heller ikke klare mosten).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsc Posted November 28, 2003 Report Share Posted November 28, 2003 Get bigs kasein med chokosmag er forresten rigtig lækkert cremet i varm kofeinfri kaffe, lidt mælk (for at få temperaturen ned under 72 grader) og slet ikke for tyk. Hemmeligheden til at få kasein ned er at væsken skal være lidt varm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted November 29, 2003 Report Share Posted November 29, 2003 (edited) oh stor kunst - nu snakker vimen men men - denaturer proteinet ikke ved opvarmning???? Edited November 29, 2003 by Nexus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsc Posted November 29, 2003 Report Share Posted November 29, 2003 Get bigs kasein med chokosmag er forresten rigtig lækkert cremet i varm kofeinfri kaffe, lidt mælk (for at få temperaturen ned under 72 grader) Prøv at læse igen.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsc Posted November 29, 2003 Report Share Posted November 29, 2003 Med smag er det svært nok at få ned - men uden smag :puke2: heh! jeg kunne læige forstille mig det Damn, hvor er jeg træt af at høre om at folk ikke kan lide dit og dat. Tøsedrenge :angry: De trænede ikke for 10 år siden hvor proteinpulver var svært at få fat i og smagte VIRKELIGT grimt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Henrik C Posted November 29, 2003 Report Share Posted November 29, 2003 Henrik C, du er gud (næsten)Nå, nå :bblush: Jeg har bare skrevet en mail til Rode og Rode.Get bigs kasein med chokosmag er forresten rigtig lækkert cremet i varm kofeinfri kaffe, lidt mælk (for at få temperaturen ned under 72 grader) og slet ikke for tyk. Hemmeligheden til at få kasein ned er at væsken skal være lidt varm.Tak for tippet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Nosa=- Posted December 2, 2003 Author Report Share Posted December 2, 2003 getbig sælger ikke kassein er der ikke andre der ved hvor man kan få fat i det ? uden at skulle købe 22 kg så man kan smage det. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaintPauli Posted December 4, 2003 Report Share Posted December 4, 2003 getbig sælger ikke kassein er der ikke andre der ved hvor man kan få fat i det ? uden at skulle købe 22 kg så man kan smage det.Getig sælger en valle isolat/kassein blanding!Jeg har selv overvejet at købe den. Er der nogle der ved noget om blandingsforhold og smag?Rock'n Roll SaintPauli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.