Sign in to follow this  
moniq

?????hjælp

Recommended Posts

jeg er en pige på 20 år. jeg vil gerne tabe mig 6-7 kilo og jeg trænner 4 til 5 gange om ugen i Fitness hvor jeg spinner i hold. jeg styrketræner også 1 gang om ugen. selvom jeg spiser sundt og træner meget så har jeg ikke tabt mig endnu. jeg vejer mere nu og har fået mange muskler hvordan kan det være at jeg vejer mere nu end før... jeg har fået at vide at muskler vejer mere end fedt... er det rigtigt?... men jeg kan ikke rigtigt forstå hvorfor jeg ik' har tabt mig endnu da jeg har trænet hårdt i 2,5 måneder.....håber at I kan hjælpe mig!!....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej!

Der kan være rigtig mange grunde til at du ikke taber dig og det kan være lidt svært at gennemskue når man ikke lige kender dine præcise omstændigheder.

Jeg ved det lyder banalt, men for mig virker det at drikke vand! Min. 2 liter om dagen, helst lidt mere, og så ellers alm. motion (løb,spinning, styrketræning) 4-5 gange om ugen.

Som sagt der kan være mange årsager til at du ikke taber dig. Prøv at se om du kan finde en anden årsag: Hvis du feks. lige er holdt op med at ryge kan din forbrænding måske ændre sig etc.

Hilsen Bimse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this