Edior Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Jeg har hørt at den bedste måde at få protein på efter træning er at drikke en shake med proteinpulver, da proteinet i disse er meget let optageligt.Men kan man evt. udskifte shaken med f.eks noget kyllingebryst? Eller er protein i kød for langsomt optageligt?Kroppen skal jo bruge noget tid til at nedbryde det protein der er i kødet, så man har vel egentlig først glæde af det flere timer efter? Og der er vinduet jo lukket igen. Det samme gælder vel for mælk? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakkedrengen Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Mælk er noget hurtigere optageligt end kød, ja mad generelt.Du vil, som du selv skriver, ikke få meget gavn af at spise kyllingebryst efter træning med henblik på at få proteinen optaget mens "window of opportunity" er åbent! Dermed ikke sagt at kyllingebryst ikke er godt, det er bare ikke godt i lige den sammenhæng. Men sørg for at få protein i mad for inden for to timer ingen træning så kroppen også har noget at arbejde med inden.Læs evt lidt igennem nogle af de ældre tråde i "kost og kosttilskud" - der vil du med sikkerhed også finde svar på dit spørgsmål, da dette har været oppe og vende en del gange før! Jakkedrengen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenz Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Mælke protein tager cirka 3-4 timer om at blive optaget i kroppen, så kunne du jo drikke det enden du tager ind og træner(1 time før, kommer an på hvor lang tid du træner self)... Husk kulhydraterne efter træningen....Mvh Jenz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.