Danmark - Bulgarien


SimonV
 Share

Recommended Posts

  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nu er vi ringest stillet af alle - kun et mål bedre end Italien - som skal møde Bulgarien der intet har at spille for... Hvorfor kan de italienere ikke bare køre på en hel kamp??!!!!

UHA en gyser på tirsdag - kan næsten ikke vente!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ja, man må håbe at Bulgarien giver den gas mod Italien til trods for at de er færdige i det her EM. De har trods alt deres ære at spille for. 0-2 og 0-5 er ikke så godt, så mon ikke de vil kæmpe for at vise at deres EM-deltagelse er beretiget, ved at slå Italien ;)

Edited by Alfa Beta
Link to comment
Share on other sites

Nu er vi ringest stillet af alle - kun et mål bedre end Italien - som skal møde Bulgarien der intet har at spille for...
Det er 2 mål:

1 Sverige 6-1 +5 4 p

2 Danmark 2-0 +2 4 p

3 Italien 1-1 0 2 p

4 Bulgarien 0-7 -7 0 p

Som jeg ser det så skal italienerne vinde med 3 mål for at være helt sikre - hvis de vinder med 2 mål så er de ikke sikre.

Vi skal vinde for at være sikre.

Sverige skal spille mindst uafgjort for at være sikre.

Link to comment
Share on other sites

jow hvis italien spiller uafgjort har de kun 3 point. Og hvis de taber 2 ;) og vi har allerede 4 :)

Presset må være størst på Italien. De skal vinde. De sidste kampe i grupperne bliver spillet samtidig (zap zap), så der bliver nok noget mobiltelefoneren mellem de to stadions.

Link to comment
Share on other sites

jow hvis italien spiller uafgjort har de kun 3 point. Og hvis de taber 2  ;) og vi har allerede 4  :)

Presset må være størst på Italien. De skal vinde. De sidste kampe i grupperne bliver spillet samtidig (zap zap), så der bliver nok noget mobiltelefoneren mellem de to stadions.

Jeg har svært ved ar forestille mig at Italien ikke vinder.

De sagde på TV2 at så vidt de kunne regne ud, ville Danmark gå videre med et uafgjort resultat på 2-2 eller mere.

Link to comment
Share on other sites

De sagde på TV2 at så vidt de kunne regne ud, ville Danmark gå videre med et uafgjort resultat på 2-2 eller mere.
Den går bare ikke hvis Italien vinder 3-0 - så er vi ude.

Fra Tv2.dk

I tilfælde af remis mod Sverige

18-06-04: 23:07 | af: fije

Med Sverige og Italiens pointdeling er der opstået en situation, hvor de mere spidsfindige turneringsregler skal ta­ges i anvendelse i tilfælde af, at Sve­rige og Danmark også spiller uafgjort mens Italien slår Bulgarien tirsdag.

I så fald vil alle tre hold stå med fem point, og så siger reglerne, at point i indbyrdes kampe tæller. Her er de tre hold lige, og så tæller samlet målforskel og dernæst antal scoringer.

Sverige har her en fordel på plus fem, Danmark plus to og Italien inden kam­pen mod Bulgarien plus/minus nul.

Vinder Italien med et mål over Bulgari­en er Danmark og Sverige videre ved indbyrdes uafgjort.

Vinder Italien med to, kommer det an på, om det er 2-0, 3-1, 4-2 eller mere. Så er det antallet af scorede mål, der tæller, og her kommer den dan­ske målscore fra det tænkte uafgjorte resultat mod Sverige ind i billedet.

Forestiller man sig, at Danmark og Sverige spiller 0-0 og Italien vinder 2-0, står Danmark og Italien helt lige på gruppens andenplads. Så er det UEFAs rangering i forhold til kvalifikation til VM 2002 og EM 2004, der tæller.

Men Morten Olsens tropper kan jo "bare" slå Sverige. Så er sagen klar.

En anden debatside skriver følgende:

TIE-BREAKER RULES :

If two or more teams finish equal on points after all the group matches have been played, the following criteria will be applied to determine the ranking :

(a) Greater number of points obtained in the matches between the teams in question.

(B) Goal difference resulting from the matches between the teams in question (if more than two teams finish equal).

© Greater number of goals scored in the matches between the teams in question (if more than two teams finish equal).

(d) Goal difference in all the group matches.

(e) Greater number of goals scored in all the group matches.

(f) Coefficient of points from the last two qualifying competitions for the final rounds of the 2002 World Cup and Euro 2004 (points gained and divided by the number of matches played).

(g) Fair Play conduct of the teams (final tournament).

(h) A drawing of lots by the Organising Committee.

Edited by Antaeus
Link to comment
Share on other sites

Well, hvis vi havde scoret en gang eller to mere i 1. halvleg, så var det lige før jeg ville udråbe den halvleg til den bedste og mest overbevisende halvleg af alle landshold nede i Portugal.

På nær den ene enkelte svipser lige inden den danske scoring, så var vi ekstremt overlegen i alle spillets facetter - taktisk, opspilmæssigt, afleveringsmæssigt, forsvarsmæssigt, chanceskabendemæssigt.

Selvom Gravesen smed et par enkelte bold væk så var han fryd at følge hele kampen - nærmest manisk (men ikke grov) i sit defensive arbejde og offensivt strøedede han om sig med såvel lange dybe præcise afleveringer og lange på-tværs pasningsafleveringer.

Grønkjær spillede en stor kamp, og var, så længe kræfterne holdt, evigt farlig for modstanderen.

Forsvarsmæsigt var vi - på nær nogen få smuttere - helt i topklasse. Det vakelvorne danske forsvarsspil fra forårets testkampe er heeeeelt glemt. Henriksen spiller sikkert og deltager endog i det opbyggende spil. Laursen er kongen i det danske straffesparksfelt - heri header og tackler han alt ud af. Og såvel N. Jensen og Helveg er yderst påpasselige og opmærksomme i deres defensive arbejde samtidigt med at de ofte er med langt fremme på banen.

Eneste minus ved kampen er, at vi gik ud til 2. halvleg med den forkerte indstilling - nemlig at holde vores føring snarere end at fortsætte i samme spor som var begyndt med.

Kampen efterlader et irriterende tvedelt indtryk af det danske landsholds styrke. Som vi spillede mod Italien og Bulgarien i de to 1. halvlege, så fremstår vi faktisk som en af EM's mest overbevisende mandskaber. Teknisk er vi på højde med stort set alle andre mandskaber, men i den mentale indstilling som hold og i den taktiske organisation ser vi faktisk skræmmende stærke ud.

Men omvendt var 2. halvleg mod Bulgarien også lektien om, at hvis holdet mister "gnisten" og indstillingen, så fremstår Danmark som et kun middelmådigt hold, der ikke vil have en chance mod et stærkt mandskab.

Point being: Kan vi i hele kampe holde indstilling og gnist som i de to 1. halvlege, så kan vi gå meget langt, og svenskerne bliver i hvert fald ingen seriøs hindring. Men falder organisationen lidt fra hinanden grundet "forkert" indstilling og tænding, så er EM slut efter Sverige-kampen. ;)

Edited by jarvig13
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share