Arnes log - 5 udgave


Arne
 Share

Recommended Posts

Vemodig dag - har sagt farvel til mit engagement i TEAM S.A.T.S. Jeg ønsker dem alt godt - lige nu går det fantastisk i kvindernes største etappeløb Tour de L'Aude. Dorte Lohse Rasmussen fra holdet ligger nummer 4 med forløbelig 1 etappesejr.

<{POST_SNAPBACK}>

Det er altid vemodigt, at sige farvel til noget man har været så dybt engageret i som du har i TEAM S.A.T.S., men du har jo dine gode grunde til det. :smile:

Så kan du jo istedet nyde den dejlige sport lidt mere på afstand. Der er jo meget, at glæde sig over i dansk cykelsport for tiden. Ud over Dorthe Lohse´s fremragende kørsel i Tour de L'Aude, er der på kvindesiden Mie Bekker Lacota som måske er det største talent i dansk cykling overhovedet. :smile:

Hos de mandlige juniorer har vi jo lige set en fremragende indsats i Friedsenfahrt af landsholdet, med André Steensens to etapesejrer og en samlet andenplads som det absolute højdepunkt. Men også Thomas Kvist, Thomas Guldhammer og Morten Reckweg viste flot kørsel undervejs. Og CSC viser jo flot kørsel anført af Basso i Giroen. Det kan være, at vi for første gang skal se et dansk hold vinde en af de store GTs. :smile:

Og endeligt kan vi jo glæde os over GLS´s Martin Pedersen som virkligt er en rytter i fremgang. Jeg tror på en kontrakt på et ProTourhold til den unge mand i næste sæson. Endeligt ser det ud til, at dansk cykelsport får en supersprinter af format. Tayeb Braikia var tæt på at blive det inden det forfærdenlige styrt i Portugal satte en stopper for karrieren. Men nu ser det ud til at Martin Pedersen kan fylde den plads ud. :smile:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

:cheer: :cheer: :cheer:

Måske du skal have dig en chart.... nu du nået denne mål.. og kan nu glæde dig til en is... :cooldance:

Damn godt gået...... man kan ikke andet end tag hatten af for din ihærdighed, iver og kamp.

<{POST_SNAPBACK}>

Takker frk. Piv! :smile:

Link to comment
Share on other sites

Spocks poptime

Jeg ville havet kørt en spinning II i går aftes - men venstre fod var hævet for meget...

Her til morgen var den fin igen og jeg deltog derfor på Spocks 6.30 time i Boltens Gård.

Spock lagde ud med "Brown eye girl" med Van Morrison, og vi fik herefter bl.a. "Night Fever med Bee Gees, Westend Girl med Pet Shop Boys, noget ABBA og dagens musikalske pop højdepunkt: Et mix af Bony Ms greatest :tongue:

Det var efter bestilling (fra fraværende person, så det kan Spock sagtens påstå)) og var egentligt ok til at starte dagen på - de fleste af os har jo en indre pop dreng/pige i os... :innocent:

Træningsmæssigt var det en fin time - gårsdagens træning sad i mine ben - så det med at stå op blev det ikke til så meget af, men jeg holdt en fin intensitet endda :smile:

Tak til spock for en hyggelig og god start på dagen - jeg køre den time igen!

3 x :banana:

post-125-1116485087_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jeg er IKKE stolt af den musik :innocent: men det VAR en bestilling :innocent: ... hehe.. men ok at starte stille op på morgenen :innocent: , var jo ikke helt frisk selv :innocent: (uden at det skal være en undskyldning)..

Fedt du kom med!

Link to comment
Share on other sites

Jeg er rasende i dag - og genstanden for dette raseri er - mig selv.

I forbindelse med en bif tur i går - den nye Star Wars er hermed anbefalet som den bedste i den nye serie - fik jeg spist en del slik - og jeg gik i den meste tåbelige fælde derefter - når man har syndet lidt, så kan man lige så godt synde meget...og det gjorde jeg...

Det er jo noget vrøvl og er en skidt indre dialog at føre.... Det er udtryk for det Dr Phi kalder en "alt eller intet tankegang" - og som han skriver "Det er denne type forvrænget indre dialog som ofte går forud for tilbagefald hos alkoholikere, medicinmisbrugere - og folk der spiser for meget"... Og jeg mærker det i dag - trangen til endnu mere sukker er VOLDSOM.

Der er ikke andet at gøre end at finde ind på sporet igen med det samme - det gælder om ikke at blive offer for næste led i den dårlige tankespiral "Katastrofetanken" Jeg må genfinde en indre balance - og træne endnu hårdere i nogle dage. Jeg ved ikke om det bliver i dag - jeg har det fysisk mindre fremragende oven på det i går, så min første plan om en lang cykeltur er skrinlagt.

Jeg tager i Parken i eftermiddag og styrketræner og køre spinning - jeg håber at kæmpe mig igennem 2 timer - det afhænger helt af min venstre fods tilstand...

Link to comment
Share on other sites

Du skal bare afsted til træning!!!

Hvis ikke du har energi eller overskud til at træne, så bare trop op i Parken - alene det at være der betyder at man har mindre lyst til søde sager når man kommer hjem igen (ihvertfald min erfaring).

Hvis man bliver hjemme, går det galt. Helt galt. Kender det selv (yep!).

Afsted! Håber vi ses i Parken!

PS: skid hul i gårsdagens oplevelse - du kom ud, fik lidt slik, så StarWars (tak for tippet iøvrigt, jeg dropper at se den hjemme), fint nok!! vi kører videre!!!

Link to comment
Share on other sites

At fejle er menneskeligt

At kunne indse sine fejl og deres mønstre er et værdifuldt værktøj

Okay, så du carbede igennem i går..

Så burde lagrene være mere end klar til en gang spinning eller en gang "Spock" agtig styrketræning!"

Jeg syntes du skal tage ud og fyre et træningspas af som du kan være stolt af!!!

Jeg skal forresten hilse mange gange fra vægtholdet på Læsø.. De spørger meget til dig, og du har gjort NOGET af et indtryk!!! (På den gode måde!!)

Link to comment
Share on other sites

Hej Arne,

jeg kender den tankegang SÅ godt fra mig selv :mad: . Jo hurtigere du kommer tilbage på sporet, jo lettere bliver det. Prøv at bruge dit raseri positivt til at være stædig: Du VIL tilbage :devil: .

Og så afsted til træning! Det er det bedste middel til at få sporet sine tanker væk fra slik o.l. og tilbage til projekt vægttab.

Meeeen: "endnu hårdere træning": Det lyder for mig som om du vil straffe dig selv for at være faldet i? Sket er sket, og det kan ikke gøres ugjort. Pas på du ikke gør vægttabprocessen sur for dig selv ved at komme til at forbinde den med straf og afsavn :smile: . Jeg synes at du skal træne videre sådan som det var planen før du tog ind og så Star Wars. Godt at læse din anbefaling i øvrigt. Jeg skal ind og se den på torsdag :cooldance:

God weekend

Eva

Link to comment
Share on other sites

Damn hvor ærgeligt!! det mest trælse ved at synde i utide er, at når man så synder fortjent og planlagt, så giver det altså ikke helt den samme nydelse. Men jeg er helt enig i hvad de andre siger: sket er sket - lær af det og kom videre. Hvis du føler du kan pudse glorien med en omgang monstertræning, så gør dog det. Spænd (cykel)hjelmen og op på jerngeden igen!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg er rasende i dag - og genstanden for dette raseri er - mig selv.

I forbindelse med en bif tur i går - den nye Star Wars er hermed anbefalet som den bedste i den nye serie - fik jeg spist en del slik - og jeg gik i den meste tåbelige fælde derefter - når man har syndet lidt, så kan man lige så godt synde meget...og det gjorde jeg...

Det er jo noget vrøvl og er en skidt indre dialog at føre....  Det er udtryk for det Dr Phi kalder en "alt eller intet tankegang" - og som han skriver "Det er denne type forvrænget indre dialog som ofte går forud  for tilbagefald hos alkoholikere, medicinmisbrugere - og folk der spiser for meget"... Og jeg mærker det i dag - trangen til endnu mere sukker er VOLDSOM.

<{POST_SNAPBACK}>

Det går nok, Arne. :smile:

Istedet for at se på det som den store nedtur kan du jo vælge at se det som en belønning efter lang tids streng diciplin. Nu skal du så bare se, at få trænet godt igennem i dag og komme tilbage til din vante kostplan. Såfremt du fra i dag er så diciplineret som du plejer at være er det jo aligevel ikke noget der skader dit projekt. Og når du får det lidt på afstand kan din lille udskejelse sikkert bruges til noget positivt istedet. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Dette handler i høj grad om at Arne er afhængig af sukker som en alkoholikker er af sin sprut...

Djævletanker og cravings går overstyr når man har haft sådan en dag som de færreste kan forstå hvordan er.

Han valgte i går at springe ud i den dybeste ende af havet... men ved i hvad.. han svømmet i land.. tog konsekvensen af hans handling og lider i den grad i dag.

Skal man ynke ham.. NEJ

Det har han ikke brug for, derimod havde han brug for at bekende at han skulle forkæle sig selv i dag fordi han netop er så sej som han er.

Den bedste metode at fjerne disse tåbelige tanker og cravings er at gøre alt hvad bringer en glæde. Jeg bad ham finde 5 ting som han kunne gøre i dag som ville bringe ham glæde.

Hvis i tror det er nemt når man er bitter, gal og i anger så tag i fejl.. men han fik opgaven løst og har så en dag nu med glæde... og helst langt væk fra sin PC.

Hvis nogen af jer der kender ham møder ham på jeres vej i dag kan i så ikke være så søde at stik ham en monster kram for mig for han indsats...

:tongue:

Link to comment
Share on other sites

Manges reaktion synes at være, at du bare skal ignorere dit fejltrin og komme videre. Det er da også en indlysende og venlig kommentar. Men er det nu også den rigtige måde at gøre det på?

Hvis man har overskuddet til bare at trække på skuldrene af et fejltrin, så er det en rigtig anbefaling. Men hvis man/du havde det overskud, så ville der vel næppe være noget problem i det hele taget.

Derfor vil jeg gå imod strømmen og anbefale dig at tage gårsdagens fejltrin meget alvorligt. Ikke alvorligt forstået på den måde, at du skal blive deprimeret over det. Du er i forvejen rasende på dig selv, og den negative indstilling skal ikke forværres. Nej, alvorlig på en fremadrettet måde.

Sæt dig ned og forsøg at finde årsagen til, at du valgte at gå imod dine egne planer. For det var jo et valg. Ingen førte din hånd. Et eller andet gjorde, at du valgte forkert. Hvad var det? Jeg kunne godt komme med en række forslag, men det nytter ikke rigtig noget. Du er den, som kender dig selv bedst, og derfor også den, som bedst kan finde svaret.

Ved på den måde at få indkredset det problem, som udløser handlingen, står du meget bedre rustet næste gang du bliver angrebet.

Edited by Bruno J
Link to comment
Share on other sites

Nu er der allerede sagt en masse gode ting, og det lyder som om du med Pivs altid gode hjælp er ude i den rigtige verden og nyde det...

FEDT!!!

Inden jeg nu smutter derud, i den virkelige verden, vil jeg prøve at sige med et billede hvad der kan være svært at sige med ord:

post-566-1116585706_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Tak for alle jeres dejlige støttende indlæg - de varmer meget :smile:

Bruno og Pivklar slår til sammen hovedet på sømmet.

Jeg skal ikke tage det her let - det er en alvorlig sag. Som Piv skriver, så er mit forhold til sukker en afhængighedsrelation - en afhængighed der er skabt fordi sukkert giver mig noget. Dette "noget" er dog en dårlig erstatning for noget andet - nemlig at løse det problem som sukkert symtombehandler. Dette "noget" tror jeg nok jeg er klar over hvad er, men det er nu ikke tilfældigt at jeg nu har valgt at starte hos psykolog igen.

I dag har jeg opført mig eksemplarisk - men det bliver hårde dage som jeg tager en af gangen....

Trænet blev der så sandelig også:

Styrketræning i Parken

Db incline press:

2 x 12 x 16 kg

4 x 12 x 18 kg

Db en arms rows:

5 x 12 x 20 kg

Bænkpres:

3 x 6 x 51 kg

Træk tiil bryst:

3 x 6 x 60 kg

Miletary press:

4 x 10 x 22,5 kg

Mavemaskine

4 x 12 x 32,5 kg

Spinning med mr spock

Første time var en helt normal spinning II - men en time som Spock kørte super godt. 2 time, en spinning III blev kørt efter et rutekort fra gårdsdagens etappe i Giroen - den første bjergetappe. Spock ledte os igennem ruten, hvor konkurenterne efterhånden faldt fra når vi angreb gang efter gang. Jeg savnede lidt at få lov til at træde en lang bakke i sejt tempo, få lov til at blive lidt medidativ - men det ændre ikke på at det var super godt det spock lavede på podiet i dag :smile:

Jeg sad på hjul af Fast i begge timer - og det er jo ikke så ringe :smile:

Intensitetsmæssigt holdt jeg lidt igen - det er længe siden jeg har kørt dobbelttime og jeg havde da heller ikke meget tilbage til sidst.

En fin træningsdag der fortjener: :banana: :banana: :banana: :banana:

gallery_125_25_29788.jpg

Link to comment
Share on other sites

Det var rigtig godt at se dig igen, Mr. Arne :smile: Super at du tog begge timer  :cooldance:

Go' weekend :sun:

<{POST_SNAPBACK}>

I lige måde frk Reem!

godt gået Arne.. du kommer igen og gir den gaaaazzz!! :wootdance:

fandme godt gået!! go weekend herfra  :smile:

<{POST_SNAPBACK}>

Tak tak :smile:

Dagens træning

45 min på den hjemlige spinningcykel. 10 min på 55-70%, 25 min på 75-78% og 10 min på 80-84%

3 x :banana:

Link to comment
Share on other sites

Søndagstræning

Jeg var som et gammel trægt damplokomotiv i dag - kun langsomt ville min krop accelerer op i omdrejninger. Kurt på podiet dikterede mellemtakt niveau 7 - men min puls ville ikke over 67-68% - jeg følte ikke at jeg kunne træde tempo hvis jeg satte mere belastning på.. frustrerende!!!...

Programmet for førtes serie efter opvarmningen lød på 6 min siddende mellemtakt - med øget belatsning hvert minut, så 3 min stående enkelttakt og så de samme forfra.. Det er i første siddende sæt jeg har min krise... Jeg får presset pulsen op på 75% - men det føles TUNGT .. Det stående arbejde løsner lidt op - og andettur siddende går bedre, lige pludseligt går det bedre - og jeg kan træde mig op over de 80% - det er som om der er fyldt frisk vand på kedlen og smidt ekstra kul på... fra da af går timen super...

2 serie - 5 x 4 min mellemtakt med 1 min siddende enketltakt imellem. De første 4 min køres med 40 siddende 20 stående, anden runde med 30/30, tredie rinde 20/40 og sidste runde er 4 min stående mellemtakt flat out. Jeg gennemføre det næsten - og jeg holder tempo i det stående arbejde - noget der ellers har knebet gevaldigt på det seneste, hvor jeg har lignet hvalen Valborg i det stående tempoarbejde, jeg må dog bide de 4 minutter over med 15 sek siddende efter 1.40 - "må" er en sandhed med modifikationer, mon ikke jeg kunnet havetkørt igennem.-.... jeg er sikker på at Kurt giver mig chancen næste søndag...

3 serie var nogetm med stående enkelttakt, sidden angreb skiftevis og så 2 min dobbelttakt til sidst..

"Timen" er ovre efter 56 minutter og jeg har fået forbrændt 875 Kcal efter Polar estimatet og fået en god gang aerob træning - og det er da en god start på en søndag!

3 x :banana:

gallery_125_25_11136.jpg

Link to comment
Share on other sites

Morgenspinning på en regnfuld mandag

Denne morgens instruktør var Anette Berg - så det blev en TUNG start på dagen - herligt - men det bliver spændende at se hvad jeg så har ben til i aften :wink:

Pulsmæssigt var det ikke så heftigt - jeg kørte igennem med en snit på 77%.

Som altid når jeg gør det, kunne jeg konstatere at spinning om morgenen er en suveræn start på dagen :smile:

2 x :banana:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share