usser Posted February 21, 2002 Report Share Posted February 21, 2002 det er sådan at jeg er begyndt at spise en dåse tun (150 gram) lige efter træning, men det er umuligt at få det ned!hvordan spiser i det ?, hvad mixer i det med? hjææælp! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Watts Posted February 21, 2002 Report Share Posted February 21, 2002 Hvilken tun har køber du. Jeg har ingen problemer med at få kørt en glyngøre tun ned, men Natunaen fra netto har ligesom lidt modhager der ikke er blevet sorteret fra. Plejer dog at skylle den ned med en halv liter vand:"En gaffel tun og to slurke vand". Nums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Watts Posted February 21, 2002 Report Share Posted February 21, 2002 - har kroppen iøvrigt ikke mere brug for kulhydrater lige efter træning end protein. Så vidt jeg husker går der et par timer før proteinen er omsat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Bravo Posted February 21, 2002 Report Share Posted February 21, 2002 Forstår ikke helt hvad dit problem er :) Jeg plejer bare at æde direkte ud af dåsen og helst med en del af væden i. Synes det smager udmærket.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulfly Posted February 21, 2002 Report Share Posted February 21, 2002 Jeg må gi' Johnny Bravo ret. Tun smager godt og det spises bedst af dåsen :D Jeg må indrømme at tun altid har været min livret - selv som lille. Så det går nemt med at få det ned!Men jeg kan godt forstå dit problem, har en kammerat der er ved at brække sig over tun. Nogle gange blander jeg det med lidt majs bare for variationens skyld. Og som Watts siger hjælper det med at skylde det ned med væske, tun kan være tørt! Drik fx. kakao el. mælk - husk at få nok kulhydrater, dem er der ingen af i tun!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pumba Posted February 22, 2002 Report Share Posted February 22, 2002 tag en proteinshake med druesukker lige efter træning og brug så tunen til en gang pasta+tun+ketchup en times tid efter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prehn Posted February 22, 2002 Report Share Posted February 22, 2002 smid et pitabrød i ovnen(det tager 7 minutter så er det færdigt). Derefter så fyld det op med tun og majs+aevt. andre ingredienser. Derefter skal der bare hældes universalkrydderiet, nemlig Heinz ned i. Det smager udemærket. Det er min foretrukne måde at indtage tun på. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lomax Posted February 22, 2002 Report Share Posted February 22, 2002 Tun og hytteost køre fint sammen med en omgang pasta med æble stykker revet nødder æg minus blomme og en sur sød dressing...Og lad nu vær med at sige at det tager for lang tid at lave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xjyden Posted February 22, 2002 Report Share Posted February 22, 2002 Der blev vistnok i sidste uge enighed om, at tun ikke er let omsættelige proteiner, og man skal derfor ikke spise tun lige efter træning, men proteinbar, protein shake, banan, mælk, cacaomælk eller lignende.(Jeg har for mig selv spekuleret over, om man ikke burde indtage den letomsætelige tun før træningen, da proteinen skal gennem maven og ned i tarmene for at blive omsat (så vidt jeg ved)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
who nows Posted February 22, 2002 Report Share Posted February 22, 2002 Den bedste måd at få tun ned på , syntes jeg er at lave en tunmouse: jeg blander tunen op med lidt creamefraish så den får en god konsistens, lidt salt og peber, lidt løg,majs og til sidst en smule karry, det syntes jeg smager rigtig godt!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
usser Posted February 22, 2002 Author Report Share Posted February 22, 2002 det tun jeg spiser hedder .::[~royal pacific~]::. og, tak for diverse råd :D ......men nu kommer jeg i tvivl, om man overhovedet skal æde tun lige efter træning , da tunen først bliver omsat til protein efter en times tid (copyright watts) og som Xjyden siger, at man skal æde det før træning.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodybuild Posted February 22, 2002 Report Share Posted February 22, 2002 Jeg blander Glyngøre´s Tun i tomat med en billig dåse tun. Det smager meget bedre end en alm. dåse tun.Velbekommen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
usser Posted February 22, 2002 Author Report Share Posted February 22, 2002 nogen der kan finde dokumentation for at tun er godt ? det er sådan at diverse i min familie gør mig skør med : "der sker intet ved at æde tun....folk har taget røven på dig!"aaaaaargh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvirus Posted February 24, 2002 Report Share Posted February 24, 2002 TUN er godt, kig på deklarationen det består jo udelukkende af protein, du skal bare samtidig snuppe lidt kylhydrat en banen er super.... spis 2 dåser tun om dagen og en kylling/kalkun filet til aften samt en protein shake efter træning, så har du gang i de gode muskelopbyggende proteiner :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Francis Posted February 26, 2002 Report Share Posted February 26, 2002 Okay... Prøvede lige glyngøre's tun i tomat idag. Damn, den gled hurtigt ned!Normalt har jeg ikke problemer med at spise tun, selvom at det ikke er min favorit-ret! Men tun i tomat røg ned på den halve tid, fordi at den overhovedet ikke var tør eller noget..Kan kun anbefales... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prehn Posted February 26, 2002 Report Share Posted February 26, 2002 Det med at tun er godt kan ikke kun måles udfra antal proteiner. Der er skulle bla. eftersigende være tungmetaller og østrogen lignende stoffer i, hvilket ikke skulle være så forbandet sundt. Hvor slemt det er, afhænger selvfølgelig en del af hvor det er fanget. Og så ved jeg heller ikke om det er så galt som forskerne siger, men jeg riveer ihvertfald ikke 2 dåser tun ned hverdag, som nogle andre gør. Jeg nøjes med at spise det 1-3 gange om ugen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TT Posted February 26, 2002 Report Share Posted February 26, 2002 En dåse tun stekes i litt olje, til slutt blander man ett eller to egg i og steker til egget (det heter måske æg på dansk?) er stivnet. Kan spises med ris, pasta eller salat.Ret godt faktisk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
usser Posted February 26, 2002 Author Report Share Posted February 26, 2002 jeg skulle jo hels ikke tage på TT...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.