Sign in to follow this  
usser

tun opskrifter...

Recommended Posts

det er sådan at jeg er begyndt at spise en dåse tun (150 gram) lige efter træning, men det er umuligt at få det ned!

hvordan spiser i det ?, hvad mixer i det med?

hjææælp!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvilken tun har køber du. Jeg har ingen problemer med at få kørt en glyngøre tun ned, men Natunaen fra netto har ligesom lidt modhager der ikke er blevet sorteret fra.

Plejer dog at skylle den ned med en halv liter vand:"En gaffel tun og to slurke vand". Nums.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg må gi' Johnny Bravo ret. Tun smager godt og det spises bedst af dåsen :D Jeg må indrømme at tun altid har været min livret - selv som lille. Så det går nemt med at få det ned!

Men jeg kan godt forstå dit problem, har en kammerat der er ved at brække sig over tun. Nogle gange blander jeg det med lidt majs bare for variationens skyld. Og som Watts siger hjælper det med at skylde det ned med væske, tun kan være tørt! Drik fx. kakao el. mælk - husk at få nok kulhydrater, dem er der ingen af i tun!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

smid et pitabrød i ovnen(det tager 7 minutter så er det færdigt). Derefter så fyld det op med tun og majs+aevt. andre ingredienser. Derefter skal der bare hældes universalkrydderiet, nemlig Heinz ned i. Det smager udemærket.

Det er min foretrukne måde at indtage tun på.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tun og hytteost køre fint sammen med en omgang pasta med æble stykker revet nødder æg minus blomme og en sur sød dressing...

Og lad nu vær med at sige at det tager for lang tid at lave...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Der blev vistnok i sidste uge enighed om, at tun ikke er let omsættelige proteiner, og man skal derfor ikke spise tun lige efter træning, men proteinbar, protein shake, banan, mælk, cacaomælk eller lignende.

(Jeg har for mig selv spekuleret over, om man ikke burde indtage den letomsætelige tun før træningen, da proteinen skal gennem maven og ned i tarmene for at blive omsat (så vidt jeg ved))

Share this post


Link to post
Share on other sites

Den bedste måd at få tun ned på , syntes jeg er at lave en tunmouse: jeg blander tunen op med lidt creamefraish så den får en god konsistens, lidt salt og peber, lidt løg,majs og til sidst en smule karry, det syntes jeg smager rigtig godt!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

det tun jeg spiser hedder  .::[~royal pacific~]::. og, tak for diverse råd :D ...

...men nu kommer jeg i tvivl, om man overhovedet skal æde tun lige efter træning , da tunen først bliver omsat til protein efter en times tid (copyright watts) og som Xjyden siger, at man skal æde det før træning....

Share this post


Link to post
Share on other sites

nogen der kan finde dokumentation for at tun er godt ? det er sådan at diverse i min familie gør mig skør med : "der sker intet ved at æde tun....folk har taget røven på dig!"

aaaaaargh!

Share this post


Link to post
Share on other sites

TUN er godt, kig på deklarationen det består jo udelukkende af protein, du skal bare samtidig snuppe lidt kylhydrat en banen er super.... spis 2 dåser tun om dagen og en kylling/kalkun filet til aften samt en protein shake efter træning, så har du gang i de gode muskelopbyggende proteiner :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay...  Prøvede lige glyngøre's tun i tomat idag. Damn, den gled hurtigt ned!

Normalt har jeg ikke problemer med at spise tun, selvom at det ikke er min favorit-ret! Men tun i tomat røg ned på den halve tid, fordi at den overhovedet ikke var tør eller noget..

Kan kun anbefales...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det med at tun er godt kan ikke kun måles udfra antal proteiner. Der er skulle bla. eftersigende være tungmetaller og østrogen lignende stoffer i, hvilket ikke skulle være så forbandet sundt. Hvor slemt det er, afhænger selvfølgelig en del af hvor det er fanget. Og så ved jeg heller ikke om det er så galt som forskerne siger, men jeg riveer ihvertfald ikke 2 dåser tun ned hverdag, som nogle andre gør.

Jeg nøjes med at spise det 1-3 gange om ugen

Share this post


Link to post
Share on other sites

En dåse tun stekes i litt olje, til slutt blander man ett eller to egg i og steker til egget (det heter måske æg på dansk?) er stivnet. Kan spises med ris, pasta eller salat.

Ret godt faktisk!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this