Rugbrød: I køleren eller i brødkassen?


Scorpio
 Share

Recommended Posts

Min gamle mor putter altid rugbrød i køleskabet, da hun siger at så holdet det længere.

Jeg har selv funderet over om brødet ikke bliver mere tørt af at stå i køleskabet, da det vel kan indeholde mindre fugt ved 5 grader end ved 18 grader - og at det er derfor man opbevarer det i en brødkasse eller i et (ikke køle-)skab.

Men: hvad holder brødet mest frisk - køleren eller køkkenbordet?

Link to comment
Share on other sites

...eller 10 sekunder i mikroovnen. Det bliver ikke just sprødt, men selv de tørreste gamle beskøjter bliver let fugtige som nybagt brød. 

hvis brødet er for tørt, hjælper mikroen ikke, har jeg da erfaret, det bliver hårdt og ulækkert.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share