Equinox


Skjold
 Share

Recommended Posts

  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Equinox har åbenbart valgt maskiner og udstyr som forhindrer at folk får muskelmasse, da de vel næppe er interreseret i at miste deres kundekreds.

Konklusion: det må være spild af tid og ren humbug at træne i det center.

En person som Rikke Weinreich burde overhovedet ikke arbejde i denne her branche - hendes holdning viser ihvertfald at hun ikke fatter en brik af denne sport. Jeg kan forstå man vil AS til livs - men at man simpelthen går ud og dømmer folk udfra deres udseende det holder simpelthen ikke.

Vi burde faktisk lave næste MOL træf i Equinox - så kan vi se om hun vitterlig har nosserne, eller om det hele bare ligger i munden :chicken:

Sådan et center burde boykottes max - de slår plat på sporten og de går bare efter mammon, samtidig med de stikker folk blår i øjenene.

:devil::thumb_down::devil::thumb_down::devil::thumb_down::devil::thumb_down:

Link to comment
Share on other sites

200kr for en enkelt gang? Lyder godt nok voldsomt...

Så det sku billigere hernede på lolland :lol:

Du er da nød til at finde dig et andet center nu Baloo, du kan da ikke støtte sådan en omgang bræk der med dine surt tjente penge!

Du bliver fremover nød til at træne i bar overkrop (eller evt. tank-top) og brøle bare du kommer i nærheden af Bænken. Så kan det være hun smider dig ud og du kan komme fri af din kontrakt.

Men du må dalige forklare hende Rikke Weinreich nogle borgerlig ord.

:angry3: :smashtard:

Edited by Skjold
Link to comment
Share on other sites

Baloo Indsendt: 26. Sep 2004, 07:56 

Nu har jeg så trænet 3-4 gange om ugen konstant siden Equinox i Valby åbnede, og hende møgsækken har sgu ikke været henne og snakke med mig.

Det er heller ikke fedt når hun udtaler sådan noget, og du så bare for lov til at træne videre :lol: :lol:

(puny-ass-guns :tongue: )

Og 200 kr for en gæstetræning ? :o - nogle der gider fortælle mig hvordan sådanne centre overhovedet kan overleve ? hvorfor kommer folk sådan et sted ?

Link to comment
Share on other sites

200 kr det kan man vel også købe en granat for <_<

og

Tror bare jeg drikker mig stiv og kyler hende ned ad en trappe. Kan ikke lige huske hvem jeg gjorde det med engang

Hvad er det for nogle syge udtalelser? :blink:

Grunden til en gæstetræning koster så meget er vel at de vil have man binder sig så længe som muligt så hurtigt som muligt <_<

Nu kommer der faktisk heller ikke vildt mange dernede. Så om de overlever ved jeg faktisk ikke. Gad godt at se et regnskab.

Du kan altid få udleveret årsregnskaber for danske firmaer hos Erhvers og Selskabsstyrelsen, men for et firma som Equinox er det næppe muligt at se tallene på afdelingsbasis.

Link to comment
Share on other sites

De tjener jo ikke særligt meget på de, der kommer der og træner. Hvorfor tror I man ikke kan købe klippekort og at det er hundedyrt at købe måned for måned uden binding?

Dækningsbidraget er LANGT bedre på dem, der har bundet sig for en periode (12mnd typisk) og aldrig/sjældent kommer der (men betaler 3-500kr/mnd via pbs).

En prøvetime kostede iøvrigt 75kr sidst jeg spurgte, men der kan sagtens være lokale forskelle.

Hvis man er utilfreds med eller forarget over konceptet, så kan man jo bare holde sig væk. ;)

Edited by klausjensen
Link to comment
Share on other sites

Det er helt ok at diskutere Equinoxs polivy her på bordet - men det skal forgå på en ordentlig måde, snark om granater, smide navngivne personer ned af en trappe og lignende er ikke ok! Før diskussionen på en lødig måde!

Mvh.

Arne

Moderator

Synes godt nok MOL mods har haft meget PMS de sidste par måneder. Styr jer lige lidt. Går ikke ud fra at i er så ubegavede at i virkelig tror nogen ville smide granater mod et center?

Det er ved at blive lidt for belastende.

Link to comment
Share on other sites

En definition på en bodybuilder må vel være en som man rent faktisk kan se får noget ud af sin træning (jeg ville nok ikke være i farezonen :unsure: ), så hvis Baloo får lov at træne der, så kan han nok ikke have haft den store succes med sin træning :tongue:

I Hardwork nørrebro, hvor jeg træner har de ikke noget imod bodybuildere, så der er mange af dem (måske er nogen af dem inden blevet afvist i fittnes.dk).

Men er Hardwork også med i antidopingordningen :blink: , det undrer mig lidt, for vi har mange, som nok gerne ville undgå en dopingkontrol.

Men jeg tror ikke, at de har et problem økonomisk med deres koncept, for der er mange, som træner tilfældigt (måske bare for at få god samvittighed, da de så dyrker noget motion), og de vil ikke have nogle problemer der. De slider heller ikke så meget på maskinerne, hvis de dropper ud efter 2 måneder men i øvrigt fortsætter med at betale. Alle aerobic- og spinningholdene kører jo også fint alligevel.

De nye fitnesscentre (bla Hardwork Valby) har også kun for kvinder styrketræningsafdelinger, det kan man også undre sig om, men det er åbenbart nemmere at følge fordommene end at aflive dem.

Baloo, jeg vil tro at, hvis du gik hen til hende og sagde, hvad du skrev i din post her, så ville du risikere fængsel, trusler er som bekendt ikke lovlige B)

Link to comment
Share on other sites

Det er helt ok at diskutere Equinoxs polivy her på bordet - men det skal forgå på en ordentlig måde, snark om granater, smide navngivne personer ned af en trappe og lignende er ikke ok! Før diskussionen på en lødig måde!

Mvh.

Arne

Moderator

Synes godt nok MOL mods har haft meget PMS de sidste par måneder. Styr jer lige lidt. Går ikke ud fra at i er så ubegavede at i virkelig tror nogen ville smide granater mod et center?

Det er ved at blive lidt for belastende.

Kommentarer til moderatorene SKAL SKE i den tråd der er til det under "Teknisk og praktisk..."

Jeg forventer ikke at nogen rent faktisk vil smide en granat. Det er heller ikke det det handler om - det handler om at det ikke er den måde der skal diskuteres på her på dette board - og det står sådan set ikke til diskussion.

Mvh,

Arne

Mod

Link to comment
Share on other sites

Baloo>>

Man truer bare ikke med at smide navngivne personer ned af en trappe. Det må du da kunne se ikke er i orden på et offentligt forum. Det kan meget let tolkes som trusler, faktisk kan det vanskeligt tolkes som ret meget andet. Derfor er det naturligvis helt iorden mods sakser indlægget.

Jeg vil foreslå du istedet kaster Equinox-sippen et håndtegn og siger "aaarh der!".

Link to comment
Share on other sites

Jeg ved ikke hvor stort problemet med "tilsætningsstoffer" rent faktisk er, men det er min klare opfattelse at de ikke træner steder som Equinox og lign.... men det er måske mig???

Equinox centeret i Vejle, ville ikke kunne overleve hvis de smed de store pumpede ud. Desuden er det også almendt kendt, at en stor del af dem er på krudt.

Trænede dernede et par timer, hvor adskillige virkelig massive gutter, trænede den mest hovedløse 70'er træning jeg nogensinde har set.

Link to comment
Share on other sites

Der kan faktisk kastes lidt nuancer på den debat her.

Ingen tvivl om at udtalelserne er uheldige, men strategien kan være forståelig. Det handler egentlig ikke om doping det her, men derimod om som fitnesscenter at gøre sig attraktiv overfor et stort segment af den danske befolkning, som virkelig vil have glæde af træning, og som pt. ikke har lyst til at komme i fitnesscenter.

Ideelt set burde fitnesscentre være for alle på en gang, men sådan spiller klaveret desværre ikke. Specielt unge fyre der er meget fokuserede på hypertrofi - og deres eget ego i det hele taget - kan være en absolut showstopper for midaldrende og ældre motions-nybegyndere.

Så hvad gør man? Tillader at centrene bliver domineret af typer der holder en kæmpe potentiel kundegruppe væk? Eller gør tiltag så centrene kun er attraktive for den nye gruppe?

Når jeg siger "typer", så mener jeg ikke engang de store onde typer, men derimod ganske almindelige diskopumpere eller styrkesvin. Sådan er det bare - fru Hansen har ikke lyst til at træne sammen med jer - og hun kan ikke lide den musik I kan lide.

Og jeg synes at det er fint at centrene nu melder ud med hvilken målgruppe de hver især har. Der er stadig masser af steder med klassisk miljø og der skal fru Hansen nok lade være med at komme.

Jeg finder det upassende med en nedladenhed overfor de træningsmetoder der tilbydes dette ældre publikum. Selvom de ikke styrke-hypertrofi-optimerer deres træning, så får de stadig en enorm sundhedsgevinst ud af at komme og træne (forudsat de fortsætter). Sat på spidsen kan man sige, at mange af dem relativt får mere ud deres træning end den typiske unge styrke/diskopumper.

Link to comment
Share on other sites

God nuanceret post MZ, jeg arbejder selv i sats og sér tydeligt hvordan det hjælper mange til en bedre livskvalitet og et bedre helbred.

Det er dog meget let at argumentere for at de skulle bruge tungere belastning i deres øvelser for at opnå fordele som øget knogle densitet, funktionsgrad etc.

Det er dog ufatteligt vanskeligt at overtale især kvinder til at øge vægten på deres øvelser :(

Det er desværre dem der har størst gavn af den tunge træning..

Til de fyre der brokker sig over håndvægtene kun går til 30kg i SATS?

Well, det var vilkårene ved indmeldelsen + OBBC er billigere og ligger et par 100meter ned af gaden. De har håndvægte på 80kg :o

Dog mener jeg ikke at det er acceptabelt at afvise en kunde blot på baggrund af størrelse/udseende. Voldsomt diskriminerende..

Edited by ptpoul
Link to comment
Share on other sites

MZ. Dine pointer er forstået & modtaget.

Hvis Equinox så havde husket at sige dette da de begyndte at rekruttere havde de nok også stået uden en masse frustrerede medlemmer i dag. Da jeg meldte mig ind var der ingen snak om den slags. Det blev nævnt at doping-typer ikke var velkomne, og det tog jeg da for hvad det var. Jeg doper ikke = jeg er velkommen. Adspurgt om frivægte fortalte de gladeligt om deres tung-vægt område (jeg meldte mig ind før centeret åbnede (godt tilbud), så nåede ikke at se hvor "tungt" det var)

At centeret så efterfølgende falder deres egne medlemmer i ryggen kan da ikke siges at være andet end ret meget til grin.

Så i bund og grund: Jo, det er helt fair at have en bestemt målgruppe, men så skal det gøres konsekvent. Jeg er blevet paranoid mht valget af træningscenter. Har ikke lyst til at binde mig til et nyt center, kun for at finde ud af at de 2 måneder senere vil til at focusere på pensionister. Hvis centeret vil skifte målgruppe, så må de i det mindste tilbyde eksisterende medlemmer at opsige kontrakten, hvilket jeg gladeligt gjorde, men det ville jo være at miste deres indtægtsgrundlag, og det vil de heller ikke.

Så indtil jeg kan skifte vil jeg fortsætte med at træne tungt, og håbe at blive sparket ud for det, så jeg kan komme i gang i et rigtigt center. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Equinox hjemmeside:

95% af medlemmerne foretrækker at betale træningen via PBS. Det er nemt og bekvemt. Man slipper for at betale mange måneder forud, og der er penge at spare.

Penge at spare :lol:

Da der åbenbart ik er et eneste "motioncenter" der tør at offentliggøre deres priser på hjemmesiderne :shutup3: så jeg ved ik om de har nogle kontant kontingenter (kan også være de har trukket dem ud af kontingent udvalget) I den centre jeg har været har kontant kontingenter været betytdeligt billigere en PBS aftalerne, men det er ihvertfald 140% sikkert at centrene vil gøre alt for at få en på 12mdr PBS :thumb_down:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share