LungBrush


LungBrush
 Share

Recommended Posts

PB:

Yir Dr. Steen er lee - og så er hans delts endda vildere :devil: :4thumbup:

AC/DC hører sig til i LVK - det er Thunderstruck live der kører :wink: Godten er som sagt mor til en af de tøser jeg passer - hun har trænet i LVK i 15 år :4thumbup:

DHA:

Jov tak, jeps det er der også. Stemningen er one of a kind vil jeg faktisk sige :smile:

Fitness Mike :tongue:

Yiiiiirrrr, med masser af lee forced - beskidt reppin i bål og brand - jeg er frisk. Torben F. snakkede faktisk om det engang, så hvorfor ikke gøre noget ved det snart :bigsmile: Måske bare sådan en 25-30 min. ting - kunne være fee nok Kunne følge os der stiller op næste år med kost træning osv. :cooldance: Just say the word (kameraet)

Big Q:

Jaaa, sådan er det når man ikke vil være med i hulen - så får man ikke forced :tongue:

Rall:

Du skal være velkommen til at besøge os og smage på stemningen selv - det finder vi bare u' af - der er ingen Kim Kold, men der er forced fra Kollerød brændehandel!! :4thumbup: :wink:

Link to comment
Share on other sites

Lyder som en go ide... Har du cam?... Jeg helt vild klar... men det skal være her over vinteren, hvor vi stærkest  :4thumbup: VI kan skyde lidt fler cekvenser næste mandag hvor det er evil pat dag.. jeeepppppp

<{POST_SNAPBACK}>

Har ikke ret meget memory i mit digicam og kvaliteten er jo ikke så fee, men det er vel til at finde ud af - har et par venner der har et "film" digicam, kan høre om jeg må låne det. Er ikke 100 % på mandag, men vi skal nok finde ud af det - glæder mig allerede :cooldance::bigsmile:

___________________________________________________________________

Tung ben og ryg

Havde et par timer fra jeg havde fri til vi skulle til føsda og protte/carbe igennem til min svogers føsda' her i Allerød, så jeg blev smuttet i hulen af dåserne og Dr. Steen var godt igang med at futte den aw - kæwen var omfattende lige fra starten og selvom han gik inden jeg var færdig nåede jeg langt fra alt, faktisk skræmmende lidt :laugh: men sådan går det når man har skudt olie i kæwetøjet :tongue:

Squat:

15 x 40

10 x 70

5 x 110

5 x 5 x 140

Ok. omgang. 2. tur var ikke så fee og den sidste var jeg træt på, men holdt teknikken i fokus. Jeg begynder at tro mere og mere på, at jeg engang vil få et normalt squat. Projektet går ihvertfald som det skal :smile:

WG træk til bryst:

15 x 50

10 x 100

8 x 120

8 x 120

8 x 120

8 x 120

Godt med tæv og første gang jeg tager hele stakken mere end i et sæt :bigsmile:

Benpres:

20 x 100

15 x 200

12 x 300 + 10 x 60 leg extensions

Sluttede her - info bagefter - ellers lee burn efter dobbeltsættet

Db rows:

12 x 37,5

8 x 60

6 x 70 PR

8 x 70 PR

8 x 70

Feee!! Ville lige prøve af med lidt extra vægt og fixede noget med en wire på første sæt med 70, men det var ikke så fedt. Dernæst fandt jeg ud af at man lige akkurat kan have en 5'er på hver side af håndvægten og med lidt tape til at holde skiverne inde var det præcis som at stå med en 70 kgs db - feee!! De rev godt og ville gerne have haft flere sæt, men tiden var gået og taxien var ankommet, så måtte stoppe her - supersættede med benpres, så derfor kom jeg heller aldrig videre i dem.

Link to comment
Share on other sites

Squat:

15 x 40

10 x 70

5 x 110

5 x 5 x 140

Ok. omgang. 2. tur var ikke så fee og den sidste var jeg træt på, men holdt teknikken i fokus. Jeg begynder at tro mere og mere på, at jeg engang vil få et normalt squat. Projektet går ihvertfald som det skal  :smile:

Hvad har du ændret i din teknik? Hvad var galt før?

5x5x140 er sgu' ret pænt :smile:

Link to comment
Share on other sites

Squat:

15 x 40

10 x 70

5 x 110

5 x 5 x 140

Ok. omgang. 2. tur var ikke så fee og den sidste var jeg træt på, men holdt teknikken i fokus. Jeg begynder at tro mere og mere på, at jeg engang vil få et normalt squat. Projektet går ihvertfald som det skal  :smile:

Hvad har du ændret i din teknik? Hvad var galt før?

5x5x140 er sgu' ret pænt :smile:

<{POST_SNAPBACK}>

Hey Rall, jov tak, det er ok. ja :smile: ja det lyder jo lidt mystisk når jeg kommenterer det på den måde, men:

Før stod jeg ret bredt, nu står jeg vel ca. skulderbredde. Jeg gik efter at få mange kilo på stangen og så fuck stilen bare den kom nogenlunde til parralel. Min stil blev ringere og ringere og eftersom jeg er overvejende stærk i ryg/lænd ifht. benene blev det ikke noget supersquat :wink: Derfor! Står jeg nu smalt, koncentrerer mig om at spænde op i mave/ryg og generelt bare få fokus på at det altså er benene det handler om. Kører stadig til parralel og holder godt ecc. fokus (det gjorde jeg ikke altid før) så det er ikke SL squat.

Mit max er 5 x 160 og lagde ud med at køre 5 x 110 og har så arbejdet mig op over den sidste måneds tid - håber på at kunne nappe det samme indenfor et par måneder med min "nye" stil :smile:

Link to comment
Share on other sites

Efter et par dage med æderi i lange baner (havde 30 års føsdaw igår :w00t: og svoger her fra Allerød fyldte år dagen inden) var det tid til en bette brænder idag. Jeg var næsten alene i LVK da jeg ankom lige inden lukketid. Så til tonerne af Lamb of Gods "Ashes to the wake" og Unearths "The oncoming storm" :4thumbup: :headphonedance: gik det løs.

Højrep bryst, skulder, triceps og biceps:

Low incline db bænkpres:

Opv: rc lir med elastik

20 x 17,5

15 x 27,5

12 x 37,5

15 x 42,5

15 x 42,5

12 x 42,5

12 x 42,5

Uuuargh det brændte!! Det er vist nok PR med 15 reps i low incline, men kan ikke huske det :blush:

Spider db curls:

12 x 12,5

5 x 10 x 20

Spidercurls er da shit!! Det er blevet fee at træne biceps igen og det siger ikke så lidt for damn jeg var træt af det - EZ kabelgrebet og spiders har livet en del op i min lyst til det :bigsmile:

CG bænkpres:

10 x 50

4 x 10 x 80

Var lidt træt i trisserne efter de mange reps i db pressen, men det brændte fee nok - og det er jo ikke noget at kimse af :wink:

Brændt aw ... resten er gone.... flot! :blush::laugh:

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

G man!

Thx du, ja, det er da en trøst at der er et stykke vej til det er helt skidt. På den anden side så ville jeg kunne går på efterløn og så bare brænde!! :laugh:

Conscience

Thx Sune - ja du har mig jo lige med et enkelt år :wink: Har du fået hørt noget hæwi??

Clayman

Thx Clay!! Jov, alle mine raises ser ud til at begynde at virke ok. Så de folk der kører - "military er det eneste der bygger delts og raises sutter" - stilen, kan da lige få et HA! med på vejen :tongue:

Granhof

Tak skal du have hr. eviiiiil skwat!! :devil:

HONKEY

Thx mester, det lyder ritti godt, så har jeg da lidt tid tilbage til at kropsbygge den aw i :laugh:

Vetö

Tak skal du ha'! Ja, det er også ved at være svært at få trænet igennem med alt det kæwe der skal køres og forced der skal gives :w00t:

Ej, det er er ritti feee at der er kommet mere stemning dernede!! :4thumbup:

Dr. Steen har nu altid kørt BB stilen godt igennem. Faktisk så har han vel en eller ophavsret til min egen træning da han jo var træningsmakker med min kæreste og lavede deres programmer, inden jeg mødte hende. Hun trænede mig mig da jeg startede og lavede vores programmer...såeeehhhh :wink: Han rykker iøvrigt nærmere og nærmere på at lave en LOG :bigsmile: Det er vist noget med et eremitageløb der lige skal overståes

Iver

Tak!! Og det kan du tro vi gør!! Er stadig ikke klar over om det bliver til noget med at komme på tilskuerpladserne i år, men næste år står jeg så klar som overhovedet muligt, så det kan blive flexet igennem :mostmuscularmedtungenudsmiley: :w00t:

Lars Lee

Thx dude!! Ja det fatter man jo ikke - det er også lidt weird at sige min alder nu. Det lyder squtte så friskt, men hvad, det er jeg jo heller ikke :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Iver

Tak!! Og det kan du tro vi gør!! Er stadig ikke klar over om det bliver til noget med at komme på tilskuerpladserne i år, men næste år står jeg så klar som overhovedet muligt, så det kan blive flexet igennem :mostmuscularmedtungenudsmiley:

He he - så knalder jeg en :arnoldposesmileymedtungenudogrødtansigt: aw.... :laugh::laugh::laugh::laugh:

- iver

Edited by Fitness-iver
Link to comment
Share on other sites

Thx Rall og Big Q!!!

Iver: :laugh::laugh: Yiiiiirrrrrr!!!!!!!!

_____________________________________________________________

Jeg ville have haft trænet igår og havde egentlig lavet en minidate med Blackice - var så bare så ristet da det blev aftenstid, at et tilbud om filmaften på sofaen og lidt rødvin virkede lidt for kraftigt :blush: Sådan er det - håber på at brænde med Sortis enten imorgen eller senere på ugen. Pga. min ringe evne til at være kvik fik jeg også byttet rundt på dagene, da jeg ikke kan snuppe at træne bryst/skulder/tri/bi dagen efter ben/ryg/reardelts dagen - så idag blev endnu en omgang overkropsdiskolir - så må benene vente til imorgen.

Havde kæresten med idaw, men vi trænede ikke det samme, så det var begrænset hvad vi fik brændt simultant - der var også kun en enkelt forced :dry::tongue: Musikken var tung og lee og var fra mit eget træningsmix, så alle diskoknægtene fik hørt fee metal idaw :w00t::wink:

Lowrep bryst, skulder, triceps og biceps:

Db bænkpres:

Opv: rc gejl med elastik

20 x 17,5

15 x 30

8 x 42,5

6 x 50

6 x 55 PR

5 x 55 + 1 forced

6 x 50

6 x 50

Fee nok tur. Fik endelig 6 reps med de næststørste klodser! :cooldance: På 2. tur med dem fik jeg armene lidt for langt ud i bunden og lavede en halv flyes bevægelse, så er 55 lige pludselig meget tungt :laugh:

Bænk spider EZ-curls:

12 x 30

10 x 40

10 x 45

10 x 45

10 x 45

5 kg. mere på idag, det brændte godt!!

Decline db bænkpres:

10 x 32,5

10 x 42,5

10 x 42,5

10 x 42,5

Endelig kørte den fee nok igen - sidste sæt var der en smule brok at spore men ikke meget - kørte non-lockout på alle reps - det svee' lækkert!! :4thumbup:

Siddende laterals:

15 x 10

12 x 15

12 x 17,5

10 x 20 + 8 x 10

10 x 20 + 8 x 10

10 x 20 + 10 x 10

10 x 20 + 10 x 10

Dropset i delts er da shit!!! PUMP!

Db spidercurls:

10 x 20

12 x 20

10 x 22,5

Bare for lige at give dem lidt at varme sig på :tongue:

Enarms behind back cable laterals:

5 x 10 x 10

Sad godt, var ikke helt så hårdt som sædvanligt idag

Pushdowns - skrå greb:

18 x 50

12 x 80

10 x 100

12 x 85

12 x 85 + 6 x 25 enarms rope pushdowns

Albuen er stadig ikke helt i gear og lavede lidt rigeligt ævlekævle ved de 100 - tarw'ligt!!

Enarms rope pushdowns:

10 x 25

10 x 25

10 x 25

10 x 25

Den sidder bare super når trissen er ved at være brugt :smile:

Det var det - lækker træning bagefter var det ud og shoppe den aw i Metro - 5 ltr. æggehvide ... mmnnnnn :4thumbup: Imorgen skal der gåes til den - de trænger til det de møgstænger!!

Link to comment
Share on other sites

Damn Big Guy du bliver jo vildere og vildere i de DB-press's :devil::poking: håber selv at være på det presse-niveau om et halvt års tid... det er det fede ved at være flyttet til Odense og træne i OBBC... der er håndvægte så langt øjet rækker og de går endda næsten helt op til 70kg i par :blush: fortsæt det gode arbejde :4thumbup:

Edited by Zoa
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share