LungBrush


LungBrush
 Share

Recommended Posts

Hehe, det var også en hård omgang, og missede endda sidste øvelse :wink: Som jeg skrev så er vægten også ved at gå lidt ud over min workcapacity, efter kokoshake igår vejede jeg 105,1 :blush: (det var dog en hel ltr, men det så fedt ud på vægten, det syntes Blackice også tror jeg ..hehe)

Link to comment
Share on other sites

Hvilken kaliber er de guns dér? Ser satme godt ud. Lee' :devil:

Marcus Rühl koster 150.- Jeg vender lige tilbage med kontonummeret, hvor pengene skal overføres til :smile:

Thx Rall - sidst jeg målte var de 46,5 med pump og det er ikke så længe siden, så mon ikke de ligger der endnu. Gør ikke så meget ud af armarbejdet lige nu da der er andre ting der trænger :wink: Lyder cool med Markus flexerboy :4thumbup:

Ser sgu godt ud Henrik. Kom lige til at tænke på da jeg mødte dig for nogle år siden med Stig til en Metalkoncert....der vejede du godt nok en del mere og det var ikke muskler....kanon fremgang :4thumbup:

Jov takker Per!! :smile: Hehe, det kan jeg faktisk godt huske, var det ikke til Pantera på Reinventing the steel touren?? Desværre har jeg ikke selv nogen af de pics der blev taget da jeg var på toppen (101 kg. sidst i 2001 uden at have trænet noget som helst andet end bajer armen siden 95)

Kan være min ex har dem endnu (selvom det vidst ville være sært at beholde dem :laugh: ) Hvis jeg en dag snakker med hende igen (har hende på messenger) så kunne det da være funny at lave en sammenligning, selvom jeg gruer for hvordan jeg så ud dengang :blink:

Link to comment
Share on other sites

Jov takker Per!! Hehe, det kan jeg faktisk godt huske, var det ikke til Pantera på Reinventing the steel touren?? Desværre har jeg ikke selv nogen af de pics der blev taget da jeg var på toppen (101 kg. sidst i 2001 uden at have trænet noget som helst andet end bajer armen siden 95)

Kunne være fedt med dem som før/efter billeder :bigsmile:

Hmm tror ik det var Pantera....måske Grope i Voxhall?

Link to comment
Share on other sites

Sedanen

Isbjørnen :laugh: takker - det er jeg nu aldirg blevet kaldt før, men det lyder fee :wink:

Per

Lige præcis, hmm, det var det vist ja, damn det er jo længe siden efterhånden :blink:

Apropos sammenligning, så prøvede jeg lige at lave lidt reverse sammenligning fra foråret hvor jeg var på diæt. Der er da kommet lidt mere kø' på heldigvis, men jeg glæder mig efterhånden til at jeg skal igang med at lave en talje igen :blush: Det kunne være en del bedre da der er vidt forskelligt lys (ohhh, vores gode gamle entre, suk..) og jeg ikke står i samme afstand på begge billeder.

post-1757-1132580083_thumb.jpg

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Thx, tjooo, nu er det for det første taget i aftes uden pump og for det andet, så har jeg ikke kunne træne "normal" skulder, eller pat træning i snart 2 år pga. en skulderskade, kører aldrig ret tungt i presseøvelser over hovedet f.eks. Så jo, det kunne de :wink: Synes nu alligevel jeg kan se en smule forskel på dem fra før til nu, men det er sikkert bare fedt :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Thx, tjooo, nu er det for det første taget i aftes uden pump og for det andet, så har jeg ikke kunne træne "normal" skulder, eller pat træning i snart 2 år pga. en skulderskade, kører aldrig ret tungt i presseøvelser over hovedet f.eks. Så jo, det kunne de :wink: Synes nu alligevel jeg kan se en smule forskel på dem fra før til nu, men det er sikkert bare fedt :laugh:

Skuldre, ja, dem skal man dælme passe på. Min vil heller ik som jeg vil :sneaky2: Men måske med tiden :wink:

Er lige kommet hjem fra træning, måtte afbryde idag pga af smerter lige under brystet. Fandt så ud af jeg har fået trykket et ribben :blink: Noget rigtig crap, håber ik det noget vildt, for så det pause. Og det gider jeg dælme ik allerede :raisebrow:

Link to comment
Share on other sites

Iver:

:blush: Thx du!! Tjooo, prøver at brænde lidt struktureret for tiden, men giver den det gas jeg kan og har tid til og det ser ud til at virker ok. så det er endnu en succes for Kollerød Brændehandel :bigsmile: Men vi ses jo til faarced på søndag :devil:

Sedanen:

Ahhh crap, det spiller squtte. Har jo set at du også har bøvlet det du skal med delten, så er det da ikke fordi en brystskade er velkommen :dry: nederen!! Håber det bare er forbigående, men anyways! Pas nu på dig selv!!

DocH:

Jov tak! ... massiv :smile: Det er sådan noget jeg plejer at synes om andre og ikke mig selv :blush: Håber også på at det kommer spille når der engang er Protan på drengen :cooldance:

Gunhof:

Ja, der har sat sig noget extra isolation, men jeg regner med at kinderægget inden i ikke er totalt fordærvet, eller noget :laugh: Så længe der har sat sig noget kvalimasse, så er jeg glad :smile:

Clay:

:laugh: Det er sq svært at være ond når man lige har siddet og sunget Andreas sang, Jeg ved en lærkerede, og andre godter :bigsmile: Så skal vi nu ikke lige :laugh: men ok. Der er heller ikke så langt fra at være pædagog til at være ørespisende bokser :laugh: Tror nu hans fedt % var en del lavere, men det kunne da være et cool nok fremtidigt mål at gå efter formmæssigt. Og tak!!!! Det er rart at læse at det kan ses :smile:

_____________________________________________________________________________

Lee daw idag. Var helt awbrændt efter en nat uden meget søvn, den bette havde 40 i feber igår og derfor susede vi for anden gang indenfor 24 timer på Hillerød Hospital, med meningitis antennerne ude at hænge. :blink: Det var dog bare et sammentræf af hold i nakken og feber. :smile: Heldigvis

Desuden har hun været den vilde tudeunge lige siden igår og er det stadig. Til eftermiddag tog det 1½ time at få hende til at sove, og jeg der troede at hun ville falde fint i søvn fordi hun var baldret, måtte ligge med varmecreme og knæbind på under mine træningsbukser i stort set de 1½ time fordi jeg havde gjort mig klar til at tage afsted til træning inden :blink: Brændt aw, det var varmt!! :laugh: Nå, men nok om velsignelsen ved et sygt barn, videre til godterne.

Da jeg ankom til LVK var der 500 knejter der kørte løs i de sædvanlige lorteøvelser og så ud til at de havde glemt at æde :dry: , men udover det var Honkey og Saabye godt igang med at brænde aw, og Dr. Steen var lige færdig, så kæwen fik lidt at lave også. Fee nok. Træningen var første dag med 10 reps, og Boris var sød og venlig idag :tongue:

Sheiko beginners 2 squat - uge 2 dag 2 + Semi HST split: Bryst, triceps & læg

Opv. lidt RC lir mit elastiko

Squat

15 x 20

12 x 50

5 x 87,5

5 x 105

5 x 105

5 x 122,5

5 x 122,5

5 x 122,5

5 x 122,5

5 x 122,5

Nem daw, det var jo nærmest bare opvarmning. :smile: Eksperimenterede lidt med stil og dybde og konklusionen er at de helt dybe reps i OL stil ikke er helt guf for knæet, men de sidder nu fee. Tror også det handler om at mine knæ skal være RITTI varme, men ellers var de gode hver og en, god fart over hele linien.

Low incline db bænk

20 x 17,5

10 x 32,5

10 x 40

10 x 40

10 x 40

10 x 40

Ok. runde, skulle lige igang, men de sidste 2 sæt var rigtigt fede. Er begyndt at køre med db'sne en smule længere ude fra kroppen og det skal jeg lige vænne mig til, men det rev fee nok :4thumbup:

Benpres

20 x 100

10 x 200

10 x 360

10 x 360

10 x 360

10 x 360

Broder Sheiko sagde 5 x 6, men det bb'ede jeg lige om til 4 x 10 :wink: De sad leee i quadsne, da det er ved at være et stykke tid siden jeg har benpresset den aw, men lidt overskuu var der nu alligevel :smile:

Decline db bænk

10 x 37,5

10 x 37,5

10 x 37,5

10 x 37,5

Sad super idaw! Godt med overskuu´, men kørte dem lee negativt og der skal også være lidt at stige med til de næste par pas :smile:

Pushdowns - skrå greb

20 x 40

10 x 70

10 x 90

10 x 90

10 x 90

Ok. runde, ingen brok fra albuen og det var det vigtigste

Stående lægpres

12 x 120

10 x 180

10 x 180

10 x 180

10 x 180

Ok. ikke det vilde, men gav et lækkert pump i kalven :smile:

Db fransk pres

15 x 10

10 x 17,5

10 x 17,5

10 x 17,5

Fee nok, var halvhårde, men det tilskriver jeg min awbrændthed

Dips

10 x mig

10 x mig

10 x mig

:4thumbup: Første omgang dips i jeg ved ikke hvor længe, der ikke har gjort nas overhovedet!! Vildt fedt!! Kan dog ikke køre med chest fokus endnu, men det er ok, så længe jeg lige kan squeeezzze det sidste ud af trisserne er det også fint. Naiz!

Faktisk ritti fee træning idag. Det hele kørte nogenlunde nemt og kroppen artede sig, det er en sjælden kombo :laugh: Så var det hjem og protte den aw med lækker laksebix for 2. dag i træk - ahhh! :4mewantfood: :cooldance:

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Hej Tulle

Er der workout i morgen? :cooldance:

Vi har jo bestyrelsesmøde imorgen snutte :slut: , så jeg ved ikke, men der er chance for jeg brænder inden. Så bliver det fra ca. 17 til 18.30, men er ikke sikker. Det bliver ikke efter, da der kommer sidste afsnit af Desperate Housewifes og det misser jeg bare IKKE!!! :wub::wink:

Link to comment
Share on other sites

Det er sq svært at være ond når man lige har siddet og sunget Andreas sang, Jeg ved en lærkerede, og andre godter Så skal vi nu ikke lige men ok.

Nej, nej, nej... det skal du jo ikke skrive. Ih altså, vi skal have fat i nakken på din PR-mand, et image som rar familiefar holder slet ikke. Det er meget vigtigt at dine fremtidige konkurrenter får indtrykket af, at du bor i et bur i en fugtig kælder, og kun protter den aw med råt kød :thumb: :4mewantfood: :tongue:

Hehe..jeg har nu slemt på fornemmelsen at du ikke deler mange personlighedstræk med Hr. Tyson, andet end det rent lee'hee's mæssige. Ellers ville du nok hurtigt få problemer med at finde folk der turde give dig forced :chicken::tongue:

Link to comment
Share on other sites

Vi har jo bestyrelsesmøde imorgen snutte :slut: , så jeg ved ikke, men der er chance for jeg brænder inden. Så bliver det fra ca. 17 til 18.30, men er ikke sikker. Det bliver ikke efter, da der kommer sidste afsnit af Desperate Housewifes og det misser jeg bare IKKE!!! :wub::wink:

Det ik lee

Link to comment
Share on other sites

Clay:

:laugh: - det er store problemstillinger der ligger der - jeg hiver straks fat i PR afdelingen og giver besked om at der skal køres faarced på det lede image :4thumbup:

Nicolai:

Jeg ved det, jeg ved det, men der er andre ting i livet end bb og det er PC spil og TV serier med damer og deres intriger :rolleyes:

Idag var det tid til at brænde lidt igen. Der var ikke mange folk i LVK, udover ham den nye gut med de leeee'e arme og det onde cut :blink: men kort efter at jeg var ankommet trådte Big Mike ind af døren, så der blev også kørt godt med sæt på kæwen. Nice! :bigsmile: Det var første dag med 10 reps i den her del af splittet så det meste var ok. overkommeligt. Mike smed en lee omgang Prodigy på spillen og selvom jeg egentlig ikke er så vild med dem, så spillede det faktisk fee nok at brænde til idag :4thumbup:

Semi hst split - Ryg, skulder, biceps - 10 reps

Wide grip - træk til bryst

18 x 50

10 x 105

10 x 105

10 x 105

Ok overkommelige idag, sad rigtigt godt

Siddende laterals

15 x 10

10 x 17,5

10 x 17,5

10 x 17,5

10 x 17,5

Sad cool nok, godt pump

Db rows

10 x 55

10 x 55

10 x 55

Stille og roligt, bliver fee når det bliver heavy i næste uge :devil:

Siddende barbell skulderpres

15 x 20

10 x 40

10 x 50

10 x 50

10 x 50

10 x 50

Kørte godt og nemt og uden spor af brok fra delten - fee!!! :cooldance:

Pullovers

15 x 27,5

10 x 37,5

10 x 40

10 x 40

Så var det tilbage til pullovers, og de sad som de skulle og var ok overkommelige. Tror jeg langsomt er ved at opbygge lidt styrke i dem, min PR er vist 8 eller 10 gange 42,5 - der burde være en PR gemt i næste uge :smile:

Cable raises - albue attachment

12 x 20

10 x 25

10 x 25

10 x 25

Stille og roligt - godt pump på :wink:

Cable EZ-curls

15 x 50

10 x 80

10 x 80

10 x 80

Sad rigtigt godt. Trængte til noget andet end bænk EZ-spiders, og har ikke kørt den her et stykke tid.

B.o laterals

10 x 10

10 x 12,5

10 x 12,5

10 x 12,5

Ok, idaw. Lidt nemmere end sidst, men det var selvf. også 15 reps :wink:

Db spidercurls

10 x 20

10 x 20

10 x 20

Sad fee og lee pump på gunnen, men det var også dagens hårdeste øvelse. Håber der er til en ok. progression anyway

Rope facepulls

10 x 40

10 x 50

10 x 50

Superfeel i bagdelten. Flere sæt på næste gang.

Midt i de to sidste øvelser kom tøserne for at hente mig i den bette røde, så fik kørt den nye øvelse - familie facepulls :tongue: - med begge dullerne siddende på bænken jeg sad på :smile: Big Mike joinede ind på hjemturen og blev smidt aw og så kunne jeg også lige chekke ud hvor jeg skal cykle hen og samles op til the big OBBC trip på søndag. Ahhh jeg glæder mig totalt igennem!!!! :cooldance: :4thumbup:

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Mike smed en lee omgang Prodigy på spillen og selvom jeg egentlig ikke er så vild med dem, så spillede det faktisk fee nok at brænde til idag :4thumbup:

Ond, ond træning! :worship::devil:

Mht. Prodigy: Jeg har heller aldrig rigtig kunnet høre andet end tung metal og Gasolin, men Prodigys "Music For The Jilted Generation" blev jeg lokket til at købe da den udkom, og den må jeg sige er ret cool. Har desværre ikke fået den rippet over på computeren til mp3 så den kan komme i mp3-afspilleren, for jeg havde da helt glemt skiven indtil du skrev dit indlæg. For Prodigy er hardcore. Kunne snildt forestille mig det var noget der kunne få blodet til at pumpe rigtigt til en gang afbrænding i centret.

Hvis ikke du har hørt den skive, så lån eller køb den, 'Brush! Det er afvekslende techno i den giftige ende! :thumb:

Link to comment
Share on other sites

Ond, ond træning! :worship::devil:

Mht. Prodigy: Jeg har heller aldrig rigtig kunnet høre andet end tung metal og Gasolin, men Prodigys "Music For The Jilted Generation" blev jeg lokket til at købe da den udkom, og den må jeg sige er ret cool. Har desværre ikke fået den rippet over på computeren til mp3 så den kan komme i mp3-afspilleren, for jeg havde da helt glemt skiven indtil du skrev dit indlæg. For Prodigy er hardcore. Kunne snildt forestille mig det var noget der kunne få blodet til at pumpe rigtigt til en gang afbrænding i centret.

Hvis ikke du har hørt den skive, så lån eller køb den, 'Brush! Det er afvekslende techno i den giftige ende! :thumb:

Jov tak Kent :smile: Næste uge skal du se mig lide, der kommer der knald på progressionen, så jeg kan komme ordentligt op i gear :devil:

Jeps, lider også selv af enorm indsnævring når det gælder brænde tråd (dog har jeg på det sidste også fået øjnene op for lee dirty hep hop ala hvad der kører i Ronnie Colemans DVD'er - godt og tungt og masser af bling :laugh: er også ok ) Tror nu stadig at jeg holder mig til at Prodigy hører til i centeret. Da jeg har det svært med ret meget andet end metal herhjemme :blush: Man er vel af den gamle indspiste skole. :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share