LungBrush


LungBrush
 Share

Recommended Posts

Cool nok kødløftet :4thumbup: , og uden lyskebrok?? Anes en langsom opladning til Julestævnet :raisebrow::wink:

Hvornår kom du? Vi skred kl. 17.50 ca

Var der 1815 efter en lang og kedelig dag i Slagelse GAB :sleeping:

Jeg har ikke taget stilling til julestævnet endnu :innocent: men skader jo ikke at være forberedt :dumbbell_lift: :4flex:

Og der var ingen lyskebrok , så det var bare at gå på " ZUM ANGRIFF "

Jeg kan se nakken er i bedring :thumb:

Link to comment
Share on other sites

Ahh, havde helt glemt at du skulle på roadtrip :laugh:

Cool med julestævnet, det skader jo heller ikke at være i form til at tage skiver af for pigerne alt imens man kigger på dem...eller noget :tongue:

Nakken var glad til morgen, men har også haft den lede varmepude på den konstant de sidste 24 timer - det virkede helt ok :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Eftersom jeg skal på arbejde i morgen (spiller ikke!!) og skal køre disko overkrop i OBBC på søndag :4flex: :wink: var jeg nødt til at brænde idaw. Så pat og triceps udgik af dagens program, så var der stort set kun Boris tilbaws, men han fik en lille smule selskab. :smile:

LVK var tomt som indersiden af Pia Ks skalp, så på med en omgang Pantera - Cowboys from Hell, og City of Evil med Avenged Sevenfold. De fik sammen lov til at akompagnere hele træningen - fee tråååj!!! :devil:

Sheiko beginners 2 squat - uge 3 dag 1 + lidt læg og dunk

Opv:

Udstrækning, leg ext. og hyper ext. i skønsom blanding

Squat

15 x 20

10 x 50

5 x 87,5

4 x 105

4 x 105

3 x 122,5

3 x 122,5

3 x 140

3 x 140

3 x 140

3 x 140

3 x 140

6 x 115

6 x 115

6 x 115

6 x 115

Fee nok. Holdt godt fokus på teknikken. Jeg droppede de 2 sæt på hhv. 87,5 og 105 inden de sidste 4 sæt, da jeg kørte uden at supersætte dem idag. Det betød også at pauserne var lidt kortere end ellers (fik ellers rydet lidt op i et godt tilsvinet LVK mellem sættene :dry: ) De lidt kortere pauser var faktisk helt ok. Er en tand mere varm og klar til hvert sæt, selvf. specielt i benserne

Siddende lægpres

15 x 25

12 x 50

10 x 75

10 x 75

10 x 75

10 x 75

Ok. omgang mere vægt på næste gang og skidt med stilen - er frisk på Big Mikes læg overload :4thumbup:

Leg extensions

12 x 50

12 x 60

12 x 60

12 x 60

12 x 60

Kørte slooow ecc, og så snappede den ritti godt efter squatten

Decline crunches

4 x 12 x mig

Længe siden at helt almindelige crunches har ramt min tykke dunk så godt, men igen må det nok tilskrives squatten

Bagefter kørte jeg en omgang et bens benpres, men mine hoftebøjere var lidt trætte i det, så lod det være ved opvarmningen og kastede shaken i gabet, drønede i bad, og så bare hjem og protte den aw og kramme sofaen :wink:

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Pat, delts + guns + poseringskursus i OBBC

Efter en lee lørdag hvor jeg var afsted hjemmefra fra 9.30 til 23 var det op kl. 6.30 søndag og afsted mod Saabye 3450's store lee'e taxa. Vi fik sniksnakket en smule og så var det afsted for at samle først Dr. Steen og så til Rødovre for at samle Rall og Lagoon op. Da de småfrysende stakler endelig blev samlet op, gik det så afsted mod fyns land. Det var ganske hygsomt og der blev kæwet derudaf. Jeg gjorde hvad jeg kunne tror jeg, overtrætte børn er jo altid extra gearede :wink:

Da vi ankom til OBBC blev vi modtaget af Peter Lagerman, Angel og Crawdaddy og langsomt begyndte folk at sive til. Fik hilst på flere både nogen jeg ikke har IRL før, samt nogen jeg havde. Som altid var det ganske nice. Efter en kort briefing og overview af Angel, fik vi udleveret en poser med gaver hver :4thumbup: og derefter var det ud og brænde igennem i vel det fedeste center jeg har været (exept the music) Der var også en god flok af SL' erne i huset, men fik kun lige hilst hurtigt på de fleste, Moos, Troels, Tossen, og Luciferace der var på visit, samt Grinder der var godt brændt aw og massiv da!! :cooldance:

Da vi var færdige var det tid til at protte hurtigt aw, og så var det ellers igang med selve kurset. Craw lavede en god gennemgang af den frie runde, med lidt tilspædninger af dommeren. Ganske cool og jeg tror jeg allerede nu har en god ide omkring hvordan min frie runde skal være. Så skal skidtet bare være helt færdigmixet og øves til jeg skvatter sammen :laugh: Tilsidst viste Peter Lagerman sin ritti coole frie runde fra DM, og snakkede om selve teknikken i den (der nu ikke lige er mig, men mest pga. musikken) Vi blev derefter smidt op i de respektive grupper, AF først og derefter BF og BB. Big Mike så godt u' og det var generelt for alle. Specielt et par af gutterne der var ganske godt hakkede, var lee'e :blink:

Bagefter var det tid for os der gerne vil flexe i BF, og jeg skulle på bla. sammen med Rall, SaintPauli - der begge var ritti gode og meget symetriske. (og damn jeg tror den høej BF klasse bliver lee næste år :blink: ) Det var egentlig ikke noget jeg var nervøs, men da vi fik klunset af var der vist ingen tvivl om at jeg var i den bulkede ende :blush: Nå, men vi gennemgik så poseringerne og udover min line-up var jeg vist ok. til de fleste af dem. Funny, da det vel er den jeg har stået flest gange i når jeg har leget posering herhjemme :laugh: Nå, men den kom nogenlunde på plads og så var det videre. Der skal øves på dem, men jeg regner ikke de skulle blive noget problem.

Derefter var det BB og tilsidst hver enkelts tur til at få en grundig gennemgang af fysikken. Vi havde udfyldt et skema med målklasse, vægt, forventet k-dags vægt, diætlængde og stærke og svage sider. Jeg fik stort set det at vide, som jeg regnede med. Mit bryst er min svageste side, og det skal have knald. Det kommer sikkert til at hjælpe når jeg kommer længere ned i fedt %, men ifht. til folk der har bænket derudaf i 8-10 år, så er mine tits dælme ringe :mad:

Nå, men derudover var det vist ikke så skidt med selve massen. Fik ok. kritik på min læg og guns og ryg. Kan ikke huske om han nævnte noget på delts, men han sagde ihvertfald ikke noget skidt :tongue: Benene var vist ikke helt i ged, og min røv var stor :laugh: Det største issue var ligesom med Big Mike (der dog ikke er helt så fee som jeg :wink: ) at han mente at jeg skulle starte diæt nu, og cutte til en 6-7 kilo over k-form og så holde formen og ikke til starten af februar, som jeg har regnet med.

Er både enig og uenig i det, men uanset hvad så skal jeg have smidt ca. 17-18 kg. regner jeg med. Havde skevet at jeg regner med en diætvarighed af ca. 7 mnd. Jeg har selv en ide om at det altså godt kan lade sig gøre, men er blevet en smule i tvivl må jeg indrømme. Vil jo også gerne nå at smide lidt mere på pat, ben og delts. Nå, men uanset var det guld værd, dog lidt sært at have alle de øjne på sig imens han gennemgik mig.

Udover alt det, så skal der bare lyde et GODT GÅET!! til Angel og Crawdaddy + crew og OBBC - samt et feee tur, til alle de andre, specielt Dr. Steen, Saabye, Rall og Lagoon. det var virkelig en fee daw!!

Senere var vi så til Markus Rühl, har smidt lidt pics i næste post - det var faktisk en skuffelse. Meget ærwelig stille stemning og bare enetale og en bette smule posering, hvor han allerede var brændt aw efter at have midt front poseringerne. Efter lidt overtalelse vendte han sig dog om og da jeg skulle have taget et pic med ham smed jeg en dobbelt biceps :wink: mine 46,5 mod hans 58 :laugh: Fortrød totalt bagefter at jeg ikke smed trøjen - for da det blev Badassjones, Pauli og Bones (mener jeg det var) tur, smed de trøjerne og lavede most muscular med ham!! :4flex: Totalt i orden!! Fik taget et pic af det, men lidt for sent. tilsidst skulle vi have været på Jensen med flere af de andre, men vi var brændt aw og der var godt med tid til vi havde bord, så Mc D. fik æren af et lee besøg og så var det bare afsted mod djævleøen.

________________

Træningen i lee'e guster OBBC teamede jeg op med Mike på det meste af og det gik sådan her:

Rotator cuff indadførere og udadførere

20 x noget lav vægt i hver retning

3 x 15 x noget lav vægt i hver retning

Nice nok, havde læst om den i flere OBBC logs og fik Craw til at vise mig den. Lækker indretning, der gjorde lige hvad den skulle.

Db patpres - low incline

20 x 15

15 x 27,5

10 x 37,5

6 x 45

6 x 50

7 x 52 + 1 faaarced

8 x 50

Fee omgang og lækre db's!! skulle egentlig have kørt 10'ere med fast progression, men blev grebet af den lee'e stemning :blush: og det var da også så tæt på en PR som muligt. Da jeg har taget 8 reps med vores 50'ere der reelt vejer ca. 51,5 - så det var sq ok! Big Mike fik også revet en lee PR med da 50'z og jeg fik smidt et par forced også :4thumbup:

Siddende db hammercurls

12 x 15

10 x 22,5

8 x 30

8 x 35

8 x 40 PR!

Yir!! Så fik jeg sq' fire skiver på hver side - feee!! Og stilen var ikke helt i skoven :smile:

Plateloaded patpres

15 x 50

10 x 70

8 x 100

Hmm, egentlig ok. maskine, men den gik for meget i delten på den tarwelige måde, men ideen var god nok :tongue:

Db flyes

12 x 15

12 x 20

12 x 22,5

12 x 22,5

12 x 22,5

De sad faktisk ok, og var ikke delt ærwelige, og det er sjældent - nice! :smile:

Siddende laterals

15 x 10

12 x 15

10 x 22

10 x 22

10 x 17,5

10 x 17,5

Ok. omgang, men også den eneste øvelse hvor de ellers fede db's ikke lige passede mig helt - weird :raisebrow:

Cable preacher curls

3 x 10 x nogen plader. sad ok, men havde regnet med en lee gun maskine og den der var (kunne ikke finde andre - er der andre?) et' lee :tongue: så den droppede jeg

Pushdowns

20 x 40

15 x 60

12 x 80

12 x 80

12 x 80

Mest for at varme op

Db fransk pres

10 x 17,5

10 x 17,5

10 x 17,5

Ok, stille og roligt

SS med Incline db curls

10 x 17,5

10 x 17,5

10 x 17,5

Sad ok

Laterals maskine

5 x 10-12 x en omgang plader.

Åhh, jeg ville ønske vi havde en af dem i LVK, de rammer bare altid feee!!!

Dips maskine

15 x 4 plader

15 x 8 plader

12 x 3 x hele stakken

Sad godt og tilpas let til at de ikke gik i delten, ramte også patten ok :4thumbup:

Rear delts maskine

4 x 12 x nogen plader

Same historie som med laterals indretningen - delts i maskiner holder!! :wub:

Det var vist det, en lidt rodet omgang, men det var nu fee nok at prøve lidt funky ting af :bigsmile:

And then the :4flex: started :cooldance:

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

The pics!!

Først lige lidt fra turen - ville egentlig gerne have haft pics fra kurset, men tænkte ikke på den en eneste gang imens vi var igang - ærgeligt :dry: nå, men skidt pyt - der er jo rig lejlighed til at tage pics af dunken fra nu af :wink:

Fra venstre - Lagoon, Saabye 3450 og Dr. Steen på det første, det andet (Laggon, Saabye, Dr. Steen, mig og Rall) er desværre blevet tarweligt, men det var det eneste af hele banden - iøvrigt taget på Ralls forældres vej i Ooo'nse :4thumbup: tilsidst Dr. Steen der gør sig klar til at thumbflexe med Rühl :tongue:

post-1757-1133207133_thumb.jpg

post-1757-1133207142_thumb.jpg

post-1757-1133207191_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hej Børste :wink:

Jeg tror nu også sagtens du kan nå det. Jeg ville måske høvle en 5-7kg af i løbet af et par måneder og se hvordan det står til til den tid. Så bliver det noget lettere at have med at gøre i sidste ende og du får også lidt mere tid til at gaine lidt masse. De ca. to måneder, hvor du fx kunne smide de kg, vil jeg tro at du stadig ville kunne bygge en smule masse på, selvom det i teorien ikke kan lade sig gøre. Det er hvertfald min erfaring at man godt kan gå en smule fremad lige i starten af sin diæt :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hej Børste :wink:

Jeg tror nu også sagtens du kan nå det. Jeg ville måske høvle en 5-7kg af i løbet af et par måneder og se hvordan det står til til den tid. Så bliver det noget lettere at have med at gøre i sidste ende og du får også lidt mere tid til at gaine lidt masse. De ca. to måneder, hvor du fx kunne smide de kg, vil jeg tro at du stadig ville kunne bygge en smule masse på, selvom det i teorien ikke kan lade sig gøre. Det er hvertfald min erfaring at man godt kan gå en smule fremad lige i starten af sin diæt :smile:

Hey Craw og Thx for både igår og kritikken :smile:

Det er jo lige det. Jeg er lidt mere lun på den måde du nævner her end at cutte langt ned og så vente med det sidste stræk og har også gået og lavet pros'n cons hele dagen. Jeg er jo ikke en disse øvet i gamet, så jeg har ikke rigtigt prøvet at ligge mærke til om jeg f.eks har kunne gaine en smule i starten af en diæt, men jeg er frisk på at tage den aproach som du nævner. Ikke mindst fordi det også giver mig mulighed for at kunne vurdere før om jeg har tid til at gaine en smule.

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Bliver simpelthen nødt til at poste noget anti-bb, da det største og vigtigste punk i min datters liv er sket i dag. :wub:

Hun læste PC Player på toilettet :4thumbup: :cooldance: Mener hun er midt i en artikel om et first person rollespil - rart at vide ifht. hvilken genre hun ønsker sig julegaver :w00t:

post-1757-1133210514_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hey Champ

Ser ud til i havde en fed tur. Var gået helt over hovedet på mig at Marcus var der. Den mand er en freak. :laugh:

Bliver for cool at følge din og Mike`s diæte hen over foråret. Håber for vildt at jeg får mulighed for at komme og Råweeeee af jer på scenen big time.

:4thumbup:

Cool stil af lille pigen. Sådan skal det være. Når nu ikke der er noget flex hun kan læse i. :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Hej LungBrush

Tak for sidst. Det var en rigtig god dag. Lidt à la da jeg spillede volleyball, og vi var til stævne. Eneste undtagelse var, som vi snakkede om, at chips'ne og sodavanden var skiftet ud med prot. :tongue:

Cute pics af den lille. Hvornår får vi et af hende, hvor hun laver most muscular? :4flex:

Edited by Rall
Link to comment
Share on other sites

Blackice

Jojo, Markus var stor og lee, og en anelse (meget) udbrændt - det var egentlig lidt trist. Han har sq ikke været for heldig med sin karriere, men ganske funny alligevel :smile: I øvrigt er der ikke noget man bliver mere lee af en PC Player så kan Flex gå hjem og vugge. Når først man har læst et par game previews, et par anmeldelser og om lidt gagets, så er overarmen på fuldt pump :4flex: :w00t:

Rall

Yeah, det var nemlig helt klassisk old school "på tur" agtigt :laugh: Ellers var det jo bare en kanon hyggelig dag, med super selskab!! Vi øver på mostmuscular, men lige nu kan hun jo ihvertfald tage et par AF gutter ud i mave og ben - imens hun siger HMM!! :laugh:

Lige et billede af dagens træning, har også et videoklip der er på vej op imens jeg lige skriver træningen ind, der blev mast ben og det var feeee!! sidder stille i bunden til ære for fotografen Dr. Steen :wink:

post-1757-1133291413_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

Hej LangeBørste - Endnu en gang super mange slavs tak for en super hygsom dag... I er fandme et par hygsomme gutter jer fra LVK... :4thumbup:

Men når jeg læser din log bli'r jeg helt bange - og frygter at få massive tæsk hvis jeg lægger min vej forbi jer den 7. dec... :laugh::laugh::laugh::cry::cry::cry:

UHA - I er sgu lee´

Der ligner et rigtigt old school gym jeres hule....... :smile:

Iøvrigt grineren pic af den bette tøz... :thumb::wink:

Link to comment
Share on other sites

Dagen startede tidligt med at hele familien skulle op og jeg skulle åbne børneren sammen med den bette. Ellers sjældent hun er med til det, men mor mødte tidligt idaw, så hun var første unge på skansen.

Udover det startede jeg på diæt fra morgenstunden. Har valgt at følge ideen om at cutte en 5-6 kg. ned nu, som Craw nævnte tidligere og så vurdere sagerne. Både fordi jeg ved at uden diæt vil jeg tage yderligere på i julen, men også fordi at det bliver nemmere for mig i 2. omgang og jeg forhåbentlig får en smule plads til at gaine en lille smule maaa med et self. ret strict overskuu af kcal. Lige nu er det uden cardio,. men med kcal underskuu, mainly på ikke træningsdage og på sigt vil jeg starte med at prøve pilates aw, som cardiokick :wink:

Drejer nålen på vægten stadig nedaf, så kunne det være cool, da jeg meget gerne vil lave noget der tager udganspunkt i at være i hjemmet. Pw vil dog nok komme på en gang imellen. En homestepper, skal jeg også have kigget på :wink:

Dagens træning startede med en frisk gåtur på et par kilometer ned til klubben fra børneren og så var det ellers bare at komme igang - inden længe dukkede Dr. Steen op til Ben med Steen :devil: og der blev brændt og kæwet godt. Lige da jeg gik fik jeg hilst på både Honkey og Jens der også skulle ind og svitses :bigsmile:

Sheiko beginners 2 squat - uge 3 dag 2 + Vol. pat og lidt triceps

Opv. lidt leg ext, div rc øvelser

Squat

18 x 20

12 x 50

5 x 87,5

4 x 105

3 x 122,5

3 x 122,5

3 x 140

3 x 140

2 x 150

2 x 150

2 x 150

3 x 140

3 x 140

3 x 140

Video af midterste sæt med 150

Rigtig god omgang idag med masser af overskuu´ Dr. Steen tog det ovenstående pic hvor jeg havde masser af overskuu til at sidde stille i bunden, og vi fik også filmet de 2 sæt med 150. De føltes lidt langsommere, men jeg synes selv farten ser god ud opad :smile: og dybden er jeg også glad for. Filmen er godt mørk, men et lille tip er at skrue en smule op for lyset i mediaplayer (Vis -> forbedringer -> videoindstillinger - så skulle den komme frem i media player)

Db bænk

20 x 17,5

12 x 27,5

10 x 37,5

10 x 42,5

10 x 47,5

10 x 47,5

10 x 47,5

12 x 42,5

12 x 42,5

Ahh, de brændte godt i patten, helt kanon runde!! Supersættede med squatten, så var også godt forpustet, selvom pauserne trak ud :blahblah::blush:

Incline db bænk

12 x 17,5

10 x 32,5

10 x 37,5

10 x 37,5

9 x 37,5

8 x 37,5 + 1 forced

Brændt aw!! :laugh: Længe siden jeg har kørt alm. incline, men skuldren var frisk nok, så den fik en tur og kørte godt, men gik helt død efter godt med volume på den flade bænk - agghh!! :blink:

Benpres

20 x 100

15 x 300

15 x 300

15 x 300

Når man har overskuu'et så skal der også lidt højere reps i hjulene - :wink: Kørte lidt dybere end jeg plejer og det beeeeeeeee ritti godt!!

Dips

11

10

10

Var helt flad og slatten, men de sad nu ok. skal bare lige ingang med dem idag. Kunne køre dem med en smule chest fokus ( :4thumbup: !!) så det er vel en tilsnigelse at sige jeg har kørt triceps idag, men skidt pyt :wink:

Så kom dåserne og hentede mig i den bette røde (den store havde glemt jeg ikke var på cykel og derfor skulle hentes :laugh: ) så nåede også et dejligt bad - nice!

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Hej LangeBørste - Endnu en gang super mange slavs tak for en super hygsom dag... I er fandme et par hygsomme gutter jer fra LVK... :4thumbup:

Men når jeg læser din log bli'r jeg helt bange - og frygter at få massive tæsk hvis jeg lægger min vej forbi jer den 7. dec... :laugh::laugh::laugh::cry::cry::cry:

UHA - I er sgu lee´

Der ligner et rigtigt old school gym jeres hule....... :smile:

Iøvrigt grineren pic af den bette tøz... :thumb::wink:

Yeeiir, den bette er leee, det bliver man af at se Shrek og spise pebernøø'er!! :cooldance:

LvK er pænt oldschool, men godt udstyret, så det er et fee sted at brænde :4thumbup: Så ja, vi skal nok få dig "tæsket" igennem ... hehehe :tongue:

Hyggeligt lige at hilse på dig kort Børsten... kæft du er bleven stoooor :blink::devil: :4thumbup:

Er jeg?? :blush: Når jeg ser billeder fra sidste jul synes jeg ikke jeg har gainet en skidt selv andet end ben, så det er da fee at du kunne se now't maaa udover det :wink: Ja, det var noget gejl at vi ikke havde bedre tid, ville ellers gerne have være mere inde hos jer leee SL'ere og kæwet (og måske kørt med på lidt DL reps :rolleyes::cooldance: )

Link to comment
Share on other sites

samt Grinder der var godt brændt aw

Hehe...beklager jeg var så kogt i skallen, men mit blodsukker havde netop antaget negative værdier så jeg fattede minus af hvad der skete omkring mig - så kan jeg måske lære at æde inen træning :bottom::chicken:

Men ellers hyggeligt lige at hilse på.....blev sgu lidt overrasket...du er jo et ordenligt beskææædt skur :bigsmile::devil:

Det virker da ellers som i havde en god tur....mægtig underholdende billeder af jer og Rühl uhyret. :w00t:

--

grinder :4band:

Link to comment
Share on other sites

Lige over med skuret der!!! og jeps, du var godt nok kogt aw!! :laugh: Tror ca. jeg var på samme måde efter dagens workout :blink: Håber jeg en dag får lejlighed til at brænde hos jer igen, med bedre tid for det er sq et kanon center og med masser af hygsomme leee'e mennesker :4thumbup:

Og Rüh, man fatter jo ikke hvor stor han er når man står ved siden af ham!! :blink: havde lyst til at tage ham på patter og guns, bare for at mærke :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Lige over Troels!! Det var lidt synd at vi havde så stramt program (og at I SL'ere står sent op :wink:) Havde været fee med noget mere kæwe :smile:

Jeg synes også selv de er helt ok. Er begyndt at stå smallere, samtidigt med at jeg ikke kan køre lowbar pga delten, og det har resulteret i at jeg stort set kører OL squats :rudolph: Når det skal være ritti lee kommer jeg nok kun til parralel, men det kan da være jeg har fået mig vænnet mig så meget til stilen at jeg også kan køre mine max ligeså dybt :smile: Det bii'er ihvertfald godt i a' quads :devil:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share