LungBrush


LungBrush
 Share

Recommended Posts

Haha, tog også lidt billeder til selve festen og det her er bare for fee - Det første er for at lige vise mit opspænd, synes selv det ser ok. ud, havde bare kun et godt et fra de 110

Og så lidt guns!! Og jeg presser ikke!! på den anden side :innocent::nonono::laugh: Ham på det andet er Q's makker Spør (eller hvordan hulen det staves...) han presser heller ikke :tongue:

post-1757-1138564064_thumb.jpg

post-1757-1138564078_thumb.jpg

post-1757-1138564123_thumb.jpg

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Det er sjovt du siger det, alle dine dødløft så voldsomt stivbenede ud igår. Jeg undrede mig faktisk over at du brugte benene så lidt i løftet.

Så forstår godt hvis du er doms ramt for vildt.

Jeg kan tilgengæld ikke rigtig mærke noget i dag. Men det hænger måske sammen med at jeg er influenza ramt big time i dag. :laugh:

Det er jo lige det :smile: Tror det har meget at gøre med at jeg slet ikke har trænet dødløften i så lang tid (snart 1 år - udover en enkelt omgang i ny og næ hver 2, eller 3. mnd) så min teknik er absolut ikke i top. Har ikke rigtigt tænkt mig at køre det mere - kun som stivbenet hvis det endelig er, men måske engang til efteråret efter DM. Så kan det også være at jeg vil køre lidt mere basisagtig SL kinda træning, men den tid den glæde :smile:

Iver

Yeah, det bliver ritti feee til DM, glæder mig allerede for vildt :bigsmile: og mange tak!! Håber dog at det måske kan blive til en omgang fællestræning en gang inden. :smile:

Gør hvad jeg kan for at få smidt til vægt rundt, og specielt det at squatten er kommet med op i kilo er jeg bare superglad for :smile: Nu er næste mål at få reps med 200 :devil: meeen der går nok liiige lidt endnu :wink:

Link to comment
Share on other sites

Wow Henrik, nogle voldsomme løft du fik fyret af! Tillykke med alle de PR's. :4thumbup:

Cool især at du fik rundet de 200kg i squatten, det er lidt af en milepæl. Inden længe får du nok reppet den vægt en 2-3 gange! DL vidste vi jo du var led til :wink:

Lidt ærgeligt at du ikke kunne matche Bo på trods af de flotte løft. Hvordan var hans løft fordelt?

Ville godt have været oppe og råbe med i lørdags, men havde lagt mig syg med influenza. Næste år må jeg tage mig sammen og deltage igen. Så ud til at stemningen var fed i hvert fald.

Lars

Link to comment
Share on other sites

Imponerende dødløft!! :devil: Og i det hele taget tillykke med det flotte resultat og de mange PRs. :4thumbup: :superman:

P.S. Hvordan ser det efterhånden ud med bagdelten? :tongue: Jeg har stadig puny gunz, men både de samt mine skuldre er vokset, siden du sidst kommenterede dem. :innocent:

Link to comment
Share on other sites

G-maan

Thx dude :smile: der var også godt med tråd til at fyre op med - Volbeat giver 2.4545% mere til ens DL :devil::cool:

Myhlers

Tak for de pæne ord :bigsmile: Ærgeligt at du ikke var frisk, men der er dælme også mange der er ramt for tiden. Du må bare være med til sommer når den står på Old school stærkmand igen :devil::wink: Håber også på reps med de 200 engang i squatten, men der går nok lige lidt - lige nu har jeg lige nogle vægte inden der skal reppes med først :smile: Havde nu heller ikke forestillet mig at jeg ville være så tæt på Bo - hans løft var fordelt på 210, 160, 240 - så når jeg engang bliver god til bænk (dvs. aldrig ... :laugh: ) så ser det ikke helt skidt ud.

bRODER

Mange tak! Synes nu selv jeg er ret svag i patten, men sådan er det når skuldrene er ærwelige :nonono:

Rall

Selv leee!!! Hvornår kommer du og besøger os igen??

Blackmoore

Hehe, takker!! Ja jeg så ham nede i Matas hvor han købte masser af plaster og Kleenex :tongue: Regner med at han snart skal have tæv i reps, men det var dælme fee at tæve ham i squatten!

Hoosier

Takker mange gange og lige over med din onde dødløft :smile: Tjoo bagdelten er stadig ikke suveræn, men jeg har helt sikkert gainet lidt på den. Den kan da ihvertfald ses nu :laugh: Den er faktisk ret tydelig på det billede hvor jeg squatter og man kun kan se mit anstrengte fjæs og stangen :laugh: Så det er ikke helt skidt. Lyder godt med guns og delts (mnnnn piger med gode delts :wub: ) Håber gunsne bliver slæbt med til LVK og brænde sammen med Q en gang inden sommer måske?? Trænger lidt gun inspiration har nedprioriteret det alt for meget i det sidste lange stykke tid :4flex:

Grinder

Døø'løft er først galt når det er på 300 kg. :devil::tongue: Ej mange tak, er sq åss ret glaa for de kg. jeg fik hevet hjem og håber da en gang (om 100 år) på sigt at jeg kan få trukket de 3.00 :superman:

Tossen

Prøver jo daaaa, :bigsmile: men man er aldrig leee nok :cool: og thx!!

Maaaaskiiiiinen

Takker Maaa!! - Godt at det kan ses trods det at jeg har tabt lidt spæk. Håber det kan se lee u' når jeg bliver en pind :laugh: Gad vide hvad du egentlig er god for i DL efterhånden?? :devil: (ved godt det ikke er noget der bygger maaa med sådan en beskidt single, men bare for leeehe'ens skyld :wink: )

Big Mike

Selv leee. og jeps - sæføli, det bliver ritti nice - har lige fået Mr. O fra 84, 87, 92 og 05 :superman: :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
Selv leee. og jeps - sæføli, det bliver ritti nice - har lige fået Mr. O fra 84, 87, 92 og 05

Hvorfor blev jeg ikke inviteret...??? :laugh::laugh::laugh::laugh:

Gad satme godt se de film... :unhappy: ØV :laugh::laugh::laugh:

Link to comment
Share on other sites

Hehe, vores date blev aflyst pga. dårlig planlægning fra mig - havde glemt et aftenmøde.. :crazy: var hjemme kl. 23.30 :crazy: men den bliver gentaget inden længe, så du kan stadig nå at komme med Iver :wink:

Havde første træningspas efter stævnet i tirsdags. UDover det fik jeg også nappet en PW på 45. min om morgenen.

Har valgt at starte forfra med HST 10 reps ugerne - dog med alm.HST ben, og det var faktisk leee' nok. Er jo slet ikke vant til alle de reps (men til gengæld var det hurtigt overstået :tongue: ) Mine biceps vedhæftninger brokkede sig rigtigt meget, da jeg helt havde glemt en "hvem kan hænge i en pull-up længst - konkurrence" fra i lørdags. Arghhhh, selv ædru laver jeg dumme stunts :laugh: men jeg vandt .. hehe. Nå, men delten lavede lidt ævl, og jeg fik kævet lidt med Q der var i huset -det var den træning i store træk. Udover det var det fee nok at komme igang rigtigt igen. På vej hjem kvadrede jeg min Ipod der røg ud på vejen, fordi jeg havde glemt at lukke min jakkelomme :sneaky2: lård!!

Idag var der så lidt på programmet igen. Jeg lagde hårdt ud med at chekke mail inden morgens PW og dælme om ikke ANTHRAX!!!! :w00t::w00t: Spiller i store Vega. d. 18/4 - anede jeg ikke - og det er mit ALL TIME FAVE BAND!!! Både i de gamle dage med Joey Belladonna og idag med John Bush :cool: Og jeg har aldrig set dem live før. Det bliver sååååå feeeeeee!!!!!!!!!!!!

Så humøret har være i top hele dagen. Og jeg var da også nødt til at snuppe deres "Vol. 8 - the threat is real" med til pump og lade den brage ud over LVK x 2 ... :4thumbup: :4thumbup: Eftermiddagens træning var fee nok, men jeg var godt awbrændt og det kunne mærkes at diæten er rigtigt igang nu.

Til gengæld kunne det også ses :cool: der kan anes abs igen :4thumbup: Big Mike var også i huset så vi fik kæwet lidt. Udover det var vores nye dumbells ankommet (et prøvesæt) og de var ritti feee'e!! Nu må vi se om de andre i bestyrelsen er for at vi skal have hele striben :bigsmile: Jeg valgte i øvrigt at lade være med at køre squat idag. For lige at give ryggen en pause, da den allerede havde gjort opmærksom på sig selv hele dagen igennem. Nå men idag så sådan her ud i tal:

Morgencardio

45 min PW

Fee tur, inden work. Har uppet tiden en smule og regner med at smide den op igen en gang i næste uge

Eftermiddagstræning - HST (mins ben idaw) uge 3 - 2 pas

Opv. rc lir og raises

Db bænk

30 x 15

15 x 20

12 x 32,5

10 x 42,5

10 x 42,5

10 x 42,5

Delten snakkede lidt rigeligt med, ellers fee.

Træk til bryst

20 x 50

10 x 105

10 x 105

Fee nok

Incline db bænk

15 x 17,5

10 x 37,5

10 x 37,5

Fee nok - var en del bedre for delten end de flade, da Mike gav mig den ene vægt i strakt arm :smile: Da det er når jeg ligger mig ned og gør klar at den rammer mest æv.

Siddende læg

10 x 75

10 x 75

10 x 75

Db rows

10 x 40

10 x 60

10 x 60

Nemt nok, men damn jeg svedte!!

Siddende laterals

15 x 10

15 x 10

12 x 15

10 x 20

10 x 20

10 x 20

Kørte ok, varmede godt op og valgte i øvrigt at droppe db pres idaw - for ikke at lave mere ævl med skulderen.

Db fransk pres

15 x 12,5

10 x 20

10 x 20

Albuen var lidt kold i det, så valgte at stoppe efter to sæt og tage lidt rope pushdowns - mere opvarmning næste gang. :innocent:

Rope pushdowns

15 x 45

12 x 60

12 x 60

Ok feel, men ikke så hæwi.

Db spider curls

15 x 12,5

10 x 20

10 x 20

10 x 20 - Incline alt. db curls

De gjorde damn nas i vedhæftningen, men jeg kneb mig igennem - det dur squtte ikke at have trænet biceps i 14 dage :crazy::nonono: Prøvede incline af tilsidst for at se om det gjorde mindre ondt, men nopes. Længe siden curls har været leedt :laugh:

B.o laterals

12 x 12,5

12 x 12,5

12 x 12,5

Sad super!!

Det var det - helt awbrændt gik turen hjem til mexidinner - leee' :4mewantfood: :4thumbup:

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Rall

Selv leee!!! Hvornår kommer du og besøger os igen??

Jeg ved sgu' ikke om jeg tør nærme mig Allerød Brændehandel, når i alle sammen er ved at få abs og squatter 200 kg. Fandme lee'. Nej, en gang her i foråret er jeg klar på noget fælles brænder :smile:

Noget pis med iPod'en. Er den fuldstændig smadret? :superman:

:smile:

Link to comment
Share on other sites

Haaarghhh, vi er nemmerlige leee'e ubehawelige og cuttede i mean grad :tongue: (dem der var med på poseringskurset ved at der går en rum tid før jeg er noget der kan kaldes cut ... :feeedyrsmiley: :laugh: ) Vil glæde mig til besøget en gang snart :smile:

Ipoden (det er iøvrigt en mini) har fået trykket navigasionshjulet ind og selve lyden lyder af **** så der er et eller andet i stikket der også er fucked :dry: det sux! Men displayet holdt :laugh:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Yo Ral

Mnaaa det ville være synd at sige. Har bare haft enormt travlt i de sidste 8-10 dage og har faktisk ikke rigtigt været hjemme pga aftenmøder + arbejde hele sidste uge + familiebsøg i weekenden, så mit overskud har kunne ligge et meget lille sted. I sidste uge blev det til EN!!! træning :laugh: det er squtte lee. Så starter forfra på HST'en nu, da jeg er helt deloaded :wink:

Diæten kører nogenlunde, og uden de store svinkeærinder (fik dog liiiige et par drinks da jeg var til Hatesphere i Århusi fredags sammen med min svoger, da vi alligevel var i byen ... ) Der faldt dog masser af "hold da kæft du er blevet stor" bemærkninger fra metal folk jeg ikke har set i flere år - så det var fee! :smile: :4flex: :laugh:

Så nu er det bare back on track :devil: :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

En nem lille log fra igår.

Endelig var det igang igen, dog med lidt hårde odds for udover det at jeg var flad af min lille pause, var jeg godt snottet og hostede lidt rigeligt, og anlægget havde det skidt :dry:

Startede forfra med HST'en da jeg alligevel ikke havde lavet noget vægtmæssigt i en uge. Fik snakket lidt med Honkey og Sune "kongen af kabler og kæwe" og så var der ellers bare dømt højrep helvede. Har besluttet mig for at tage benserne med, så højdepunktet var 2 x 15 x 115 efter næsten 14 dage uden squat og en kondi der er præget af 2 sheikoer i træk - :laugh: den squat kommer til at ride mig som en mare om et par træninger. :crazy: smider vægte på fra næste træning og ellers vil jeg bare glæde mig til 5 reps ugerne :laugh:

Cardioen fik jeg i øvrigt også set ok. til i sidste uge, og det kunne ses på vægten igår. 99,5 med let trænings gear på.

Regner med at jeg ligger lige omkring de 97 i morgenvægt nu. Og da det var mit erklærede mål for 1/2, så er jeg stort set tilfreds med som det kører nu :smile:

Stay metal!!!

Link to comment
Share on other sites

Idag var det tid til at brænde lidt igen. Gik hjem fra arbejde igår og var mildest talt sløj, så træningen blev udskudt til idaw. Big "mavemuller" Mike var i huset sammen med et par guys, og der blev givet lidt forced og vist lidt dunk, min form er ikke helt i skoven, men da Mike snakkede om fælles photoshoot blev jeg godt nok lidt ærwelig :laugh: , men ellers så var det fee. Ikke mindst fordi jeg havde Downsets første plade med (ohhh, det bringer minder frem om de gode gamle dage), og da den var færdig røg hele Among The Living på med Anthrax :4thumbup: (AAAHHH HVOR JEG GLÆDER MIG!!!) Det holder dælme at stå og brænde guns imens Joey Belladonna skriger EFILNIKUFESIN!! ud over hele LVK :devil::laugh:

Nå, men ellers gik træningen fee og jeg nåede hele molevitten på 1 time og 25 mins. Det er næsten PR i HST regi. Holde rmig dog stadig til 2 worksets i det meste, så det er halvsnyy, men skidt pyt. Da jeg var færdig kom tøserne og hentede mig og så røg vi på McD med svogermekanikken + unger. Dælme svært at få ordentlig diætmad der, men det lykkedes næsten, tilsidst smed Annika en hel cola ned af sig selv, for ligesom at sætte et punktum for den oplevelse :wink::laugh: Nå, som lovet i sidste log, så er her dagens puny vægte:

HST - 15 reps, dag 2

Squat

20 x 20

15 x 50

10 x 90

15 x 120

15 x 120

Ahhh, min kondi er SÅ ringe, de sidste par reps i hver omgang var ikke så sjove, men de sad sq fee i stængerne :bigsmile:

Træk til bryst - spadegreb

20 x 50

15 x 90

15 x 90

Sad fee, spadegrebet holder! Rows kommer på næste gang, så sidste gang og idag var det eneste rygsjov, Regner med at fixe den om til chins når jeg kommer til 10 reps ugerne, men ser det lige an til den tid.

Incline db bænk

20 x 17,5

15 x 30

15 x 30

Sad helt fint

EZ cable curls

15 x 55

15 x 80

15 x 80

Ahh, de brændte godt :blink:

Flad Db bænk

15 x 32,5

15 x 32,5

Selvom vægten var lav, så svee de helt fint

Siddende læg

15 x 55

15 x 55

Fino fino - Fik flexet lidt bagefter og læggen er et af de steder at jeg først mister fedt kan jeg se, funny. Mike er også ved at få en god kalv, lee!

Siddende laterals

15 x 7,5

15 x 12,5

15 x 12,5

15 x 12,5

Db preachers

15 x 15

Bare en tester, den rammer nu altid fee og overvejer at tage dem med som sekundær guns øvelse.

Pushdowns - skrå greb

20 x 50

15 x 80

15 x 80

Sad godt

Siddende bb skulderpres

15 x 40

14 x 52,5 + 1 forced

13 x 52,5 + 1 forced

Brændt aw!! :blink: Smed 2,5 kg mere på end sidst i kækhed og glemte alt om at jeg hverken havde kørt raises eller triceps inden sidste gang. Så straffen faldt med det samme :crazy::laugh: Ellers en fee øvelse og Christian Spør mente min opstilling med en bænk i powerracket så sofakomfortabel ud :laugh:

B.o. laterals

15 x 10

15 x 12,5

Og så kom tøserne - fee træning med fee selskab, fee tråd - nu mangler der bare lidt lavere reps og fedt % :wink: så bliver det ikke bedre :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share