LungBrush


LungBrush
 Share

Recommended Posts

Guest Slettet bruger

For dælen Børste - du er edderma'me blevet lee' siden jeg så dig sidst IRL.... :devil: :4thumbup: :bigsmile::w00t::superman:

Glæder mig til at hilse Backstage - :tongue: bare kig efter den mindste atlet - :devil: det er mig... TYNDE ål i forhold til jer BB atletter... :crazy::blush::blink:

:wink: - iver

Link to comment
Share on other sites

Hey Champ.

Jeg skal bruge lidt "opskrifts hjælp"

Har lige fundet ud af at Fromage Frais (fransk kvark) åbenbart er det samme som det kvark du har talt så varmt for flere gange.

Og jeg kan forstå at det kan bruges til alt muligt. Så hilfe bitte.

Pt mangler jeg seriøst nogle mellem måltider. Jeg har prøvet at fjerne rugbrødet igen da jeg mener det er lidt for meget. Så pt går der kylling og grøntsager i den. Men det orker jeg snart ikke mere af.

Link to comment
Share on other sites

Lige lidt meget forsinkede replys - er stadig ikke online hjemmefra, men tele2 påstår at jeg kommer det fredag, selvom det skulle have været idag.... :nonono::mad:

Hej LungBrush

Det ser sgu' godt ud. God fylde på baglår, guns og patværk samt hvad jeg kan se af læggen. Hvor meget regner du med, at du skal smide endnu? :superman:

:smile:

Takker supercutte evil rall!! Tjo mnaaa joo, har hele tiden haft et mål der hed 83 kg. hvor jeg har det fra må du ikke spørge om, men det har jeg bare - og tror formen vil være ok på de kilo, så en 3-4 stykker fra billedet :wink:

Ser dælme godt ud, Långbråsh. :4thumbup: Det ligner ikke den fede, glade dreng jeg mødte til poseringskursus :wink:
:laugh::laugh: Nej der var lidt mere pels på dengang, men for hulan hvor er jeg ålet og slap ved siden af dengang :crazy:
Det ser rigtig godt ud børsten! :4thumbup:

Og jeg synes faktisk ikke at Sune dwarfer dig, slet ikke taget i betragtning at der er knap 20kg mere på Sunes krop (stadig en fantastisk fysik, bevares). :bigsmile:

Takker disko :wink: Hmm han dwarfede os IRL, men billedet faldt godt ud for mig :wink: det skal man jo ikke kimse af :tongue:

For dælen Børste - du er edderma'me blevet lee' siden jeg så dig sidst IRL.... :devil: :4thumbup: :bigsmile::w00t::superman:

Glæder mig til at hilse Backstage - :tongue: bare kig efter den mindste atlet - :devil: det er mig... TYNDE ål i forhold til jer BB atletter... :crazy::blush::blink:

:wink: - iver

Ahh tynd og tynd, du er bare blevet cut og lee... og takker - rart at høre set ser ok. ud når man føler sig som et elendigt siv 90 % af tiden
Hey Champ.

Jeg skal bruge lidt "opskrifts hjælp"

Har lige fundet ud af at Fromage Frais (fransk kvark) åbenbart er det samme som det kvark du har talt så varmt for flere gange.

Og jeg kan forstå at det kan bruges til alt muligt. Så hilfe bitte.

Pt mangler jeg seriøst nogle mellem måltider. Jeg har prøvet at fjerne rugbrødet igen da jeg mener det er lidt for meget. Så pt går der kylling og grøntsager i den. Men det orker jeg snart ikke mere af.

Yo Nico har svaret dig en smule i din egen log, men synes nu faktisk det er nemmere IRL da jeg bruger det på rigtigt mange måder, men lidt hurtige tips kunne være

  • En halv bøtte er ca. 30 g prot, så det er næsten altid udgangspunktet, med med mindre det er større portioner ment til opdeling over flere meals, så altid en halv bøtte
  • Er det til morgen/aftenputte mad - Blandes med essenser, sød, fun saftevand (bare en smule, det smager jo af en del) kage krydderier (såsom kanel, kardemomme, knuste nelliker - ikke ret meget nelikker har MEGET smag)
  • Er det til noget "rigtig"mad, så er citron, salt, timian, hvidløg, paprika, og deslige sagen - lidt ala det Dochylle nævner i din log. Det kan både bruges som dressing, eller dip, eller bare som en god blander i tunen og de brune ris :wink: (kører jeg selv en del ned af)

Så er det bare at tilsætte de carbs du nu ville gide og ellers bare bruge fantasien, da det stort set kan bruges til alt - held og lykke :smile:

Link to comment
Share on other sites

hehe jeg havde heldigvis husket lidt stald tips.

Så jeg har allerede haft havregryn, revet æble, kanel, sød, og fresh light i.

:laugh:

Anyway, jeg er røget ud i teknisk knock out.

Jeg har opdaget at der hvor der er DM i september, det er der hvor jeg har inviteret mine forældre i Sommerhus i Sverige i anledning af deres 41års bryllups dag.

Det sucks BIG time altså.

Jeg var 100% sikker på at dm først var i oktober :mad::unhappy:

Link to comment
Share on other sites

hva silvan.

Er du kommet på det der inder net. Kan se du er online :laugh:

Jeg er så småt begyndt at overveje hvad jeg skal efter diæten er slut.

Jeg regner med at køre en gang kreatin . Så vil jeg nok køre noget tj singel cyklus på dødløften, og et bænk program, og et eller andet snedigt til front skvatten. Så må vi se om vores kettelbells er kommet, så må jeg i gang med at lege med dem.

Og så disko for resten af pengene

Link to comment
Share on other sites

Sortis

Hehe, det var fra mobilen, men kommer op igen fredag, er på fra arbejde hver dag næsten for tiden, så hvorfor ikke starte loggen op igen idag. Savner den som motivator og fast indslag i en grad jeg faktisk ikke havde regnet med :smile:

Glæder mig også selv til ksne kommer, efter DM står den på lee workout med dem og the 3 big ones!!

Træning igår - pattøj, delts og biceps

Mest for lige at markere at jeg er hoppet tilbaws på 2 x 2 efter Sidste omgang HST. Jeg kan simeplhen ikke holde til de 2 timer + med fullbody for fuld knald på nuværende tidspunkt, så nu er det old school bb frem mod DM, det er også sjovere, og det tæller også lidt :wink:

Fik iøvrigt den fede kommentar af en af gutterne dernede "hvorfor har du tabt dig så meget? - Det ser da lidt mystisk ud" :laugh:

Morgencardio

Posering

4 x de 7 + de anatomiske og 8 x frit program

Gad simpelhen ikke pw, eller andet cardio her til morgen - kører ellers fast med det fra nu af samt en tur til eftermiddag, eller aften. Også for at at fejre at jeg nu er (hvis man regner med træningsvægt ifht. morgenvægt idag :wink: fusket jeps, men alt tæller :laugh: er rundet de 20 kg. vægttab siden jul. Den stod nemlig på 85,8 til morgen :superman:

Så det blev til posering på tom mavse - det plejer jeg ellers kun at øve til aften. Ok. hårdt faktisk. Senere idag står den på ben og ryg, samt bestyrelsesmøde i klubben.

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

oprandt dagen hvor jeg kom online igen! Efter ulidelig lang ventetid på en flytning og derefter en masse kagen i den hos både tele2 og TDC skulle det være oppe igen nu. Har ihvertfald fået at vide her på work at de kan se mit modem på nettet, så mon ikke det dutter nu?

Ligger hårdt ud med at logge den aw for idag her fra arbejde, da jeg først er hjemme igen kl 21.30 i aften. Da den står på arbejde her til tidlig eftermiddag, en hurtig omgang træning og så tilbaws til arbejde til møde fra 16 til 21... :crazy:

Nå, men status generelt - lidt tanker osv.

Er at jeg stort set er så tæt på at droppe DM som muligt. :dry:

Jeg føler mig ikke i god nok form, jeg er konstant træt, er begyndt at blive rigtigt diæt "letantændelig" og ukoncentreret. Det giver sig udslag i dårlig stemning derhjemme, og at jeg bliver aaaalt for nemt småsur over alle mulige ligegyldige ting og det går ud over tøserne. Det spiller ikke!!! de har bakket mig op hele vejen igennem og jeg prøver alt hvad jeg kan nu at koncentrere mig om at være så god en far og kæreste som jeg overhovedet kan, selvom det er svært når man er så afbrændt. Min kæreste startede også som sygeplejerske for 1½ mnd siden og med mange aften og weekend vagter allerede har det været en kamp at få passet vægttræning og cardio ind i det hele.

Når man så heller ikke ser hinananden er det lee at holde gejsten alene. Vi flyttede også midt i ferien og det har krævet MEGET arbejde, samt penge (og vi har i forvejen i 3 mnd. betalt dobbelt hulsleje pga. den lidt kvikke flytning) Jeg har ikke kunne følge med i en skidt i andet end min ene pause fra arbejde, som jeg også har måtte bruge til at sende filer frem og tilbage mellem dem der nu har skulle have noget af mig - også damn stressende!)

I denne uge har der iøvrigt været aaalt for mange ting (og det er der stadig) - i mine aften timer (møder, aftaler, osv., som også er med til at stresse mig, og det har jeg absolut ikke brug for nu) Så har besluttet mig for at være så asocial som muligt fra nu af og indtil DM. Så må folk bare få forklaringen, selvom det absolut ikke er noget der ligger til mig.

Anyway:

Min form er som den nu engang er. Jeg har smidt 20 kg. og ville ikke kunne have smidt mere med mine arbejds og familie forhold. Så den er der ikke så meget at gøre ved. Jeg har holdt ud i lang tid nu og det har min familie også. Alt er bestilt, og jeg glæder mig også. Hvis jeg så er ringegere end andre, så er det bare synd. Jeg har gjort mere end hvad jeg ville have troet på jeg kunne allerede, så jeg bider tænderne sammen og giver den gas til jeg er i mål. Klar eller ikke klar, så bliver det hvad jeg kan byde ind med og så det bare være godt nok.

Jeg har aldrig prøvet det før, og første gang jeg var til svømmestævne fattede jeg sq heller ikke en skid af noget som helst, men endte da med at være på ungdomslandsholdet :wink:

Til de interesserede ligger jeg iøvrigt på 1700 - 1900 kcal lige nu, for at få det jeg kan nå af. Så det siger self. sig selv at kosten heller ikke er fantastisk. det ville hjælpe at skru på kalorierne, men med min form har jeg ikke råd til det. Kører også med fast cardio både morgen og aften + en slat efter væggttræning, så jeg gør det jeg nu engang kan.

Det var en masse piveri, men det er lige præcis en af grundende til at jeg har savnet loggen. Så jeg har kunne læsse lidt af til nogen der fatter lidt mere af det hele end de mennesker jeg eks. arbejder sammen med. :nonono: (Eller mange af diskopumperne i klubben (Ikke mollerne) .. der var 2 - endda nogen af dem der har trænet længe!! - der samme dag spurgte mig hvad cardio var? :laugh: Da jeg nævnte det. Samt en der spurgte om jeg var syg - tror han troede jeg havde kræft, da han så mig sidst for 6 mnd siden ...... :blink: )

Till laters - stay metal! :superman:

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Op med humøret Henrik. Den diæt du har kørt det sidste halve år vil uden tvivl trække tænder ud og jeg synes det er vildt fedt at du har gjort det. Det er selvfølgelig trist hvis det går lidt ud over familien men ved at skære ned andre steder kan du måske undgå det.

Det er under en måned til og jeg tror du vil fortryde hvis du ikke stiller op. Stil op med den form du har og vær stolt over det...du har alt mulig grund til det. Vi skal nok råbe og skrige af dig nede fra salen :smile:

Edited by Luciferase
Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

Børste - hæng i... :4thumbup: Det er hårdt ja - men det er en fed oplevelse, det lønner sig i sidste ende... :superman:

Kan godt forstå dine tanker om at droppe det hele - har også selv ind i mellem leget med tanken... :smile: MMMEEEENNN hæng i - hæng i... Du kan sagtens være en super far samtidig, husk at holde fri sammen med dine tøzer efter DM - det er ligeså meget deres fortjeneste at du når dit mål - det at kunne være i form til at stå på scenen...

:wink: KEEP IT UP Henrik.... :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Jeg ved hvor hårdt det er at flytte med bare en lille ble-dværg, og det er uden at være på diæt, så jeg kan sagtens forestille mig hvor grumt hårdt

Respekt for at du har klaret det so far!

Men pas på din familie, de er det vigtigste man har!

Edited by Blackmoore
Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger
oprandt dagen hvor jeg kom online igen! Efter ulidelig lang ventetid på en flytning og derefter en masse kagen i den hos både tele2 og TDC skulle det være oppe igen nu. Har ihvertfald fået at vide her på work at de kan se mit modem på nettet, så mon ikke det dutter nu?

Ligger hårdt ud med at logge den aw for idag her fra arbejde, da jeg først er hjemme igen kl 21.30 i aften. Da den står på arbejde her til tidlig eftermiddag, en hurtig omgang træning og så tilbaws til arbejde til møde fra 16 til 21... :crazy:

Nå, men status generelt - lidt tanker osv.

Er at jeg stort set er så tæt på at droppe DM som muligt. :dry:

Jeg føler mig ikke i god nok form, jeg er konstant træt, er begyndt at blive rigtigt diæt "letantændelig" og ukoncentreret. Det giver sig udslag i dårlig stemning derhjemme, og at jeg bliver aaaalt for nemt småsur over alle mulige ligegyldige ting og det går ud over tøserne. Det spiller ikke!!! de har bakket mig op hele vejen igennem og jeg prøver alt hvad jeg kan nu at koncentrere mig om at være så god en far og kæreste som jeg overhovedet kan, selvom det er svært når man er så afbrændt. Min kæreste startede også som sygeplejerske for 1½ mnd siden og med mange aften og weekend vagter allerede har det været en kamp at få passet vægttræning og cardio ind i det hele.

Når man så heller ikke ser hinananden er det lee at holde gejsten alene. Vi flyttede også midt i ferien og det har krævet MEGET arbejde, samt penge (og vi har i forvejen i 3 mnd. betalt dobbelt hulsleje pga. den lidt kvikke flytning) Jeg har ikke kunne følge med i en skidt i andet end min ene pause fra arbejde, som jeg også har måtte bruge til at sende filer frem og tilbage mellem dem der nu har skulle have noget af mig - også damn stressende!)

I denne uge har der iøvrigt været aaalt for mange ting (og det er der stadig) - i mine aften timer (møder, aftaler, osv., som også er med til at stresse mig, og det har jeg absolut ikke brug for nu) Så har besluttet mig for at være så asocial som muligt fra nu af og indtil DM. Så må folk bare få forklaringen, selvom det absolut ikke er noget der ligger til mig.

Anyway:

Min form er som den nu engang er. Jeg har smidt 20 kg. og ville ikke kunne have smidt mere med mine arbejds og familie forhold. Så den er der ikke så meget at gøre ved. Jeg har holdt ud i lang tid nu og det har min familie også. Alt er bestilt, og jeg glæder mig også. Hvis jeg så er ringegere end andre, så er det bare synd. Jeg har gjort mere end hvad jeg ville have troet på jeg kunne allerede, så jeg bider tænderne sammen og giver den gas til jeg er i mål. Klar eller ikke klar, så bliver det hvad jeg kan byde ind med og så det bare være godt nok.

Jeg har aldrig prøvet det før, og første gang jeg var til svømmestævne fattede jeg sq heller ikke en skid af noget som helst, men endte da med at være på ungdomslandsholdet :wink:

Til de interesserede ligger jeg iøvrigt på 1700 - 1900 kcal lige nu, for at få det jeg kan nå af. Så det siger self. sig selv at kosten heller ikke er fantastisk. det ville hjælpe at skru på kalorierne, men med min form har jeg ikke råd til det. Kører også med fast cardio både morgen og aften + en slat efter væggttræning, så jeg gør det jeg nu engang kan.

Det var en masse piveri, men det er lige præcis en af grundende til at jeg har savnet loggen. Så jeg har kunne læsse lidt af til nogen der fatter lidt mere af det hele end de mennesker jeg eks. arbejder sammen med. :nonono: (Eller mange af diskopumperne i klubben (Ikke mollerne) .. der var 2 - endda nogen af dem der har trænet længe!! - der samme dag spurgte mig hvad cardio var? :laugh: Da jeg nævnte det. Samt en der spurgte om jeg var syg - tror han troede jeg havde kræft, da han så mig sidst for 6 mnd siden ...... :blink: )

Till laters - stay metal! :superman:

Halløjsa LungBrush :4thumbup:

Ja du må lige glemme ballerne sammen de næste uger :superman::superman: Har selv haft tankerne på samme måde :4mewantfood: om at droppe det hele :cool: men fornuften sagde heldigvis at det netop at der man har tankerne, som gør at man viser sin styrke til at fortsætte :smile: :smile og det er har fårene bliver skilt fra bukkene :tongue::tongue:

M.V.H Keld Erland

Link to comment
Share on other sites

Hey Børste, godt at se dig tilbage :smile:

Jeg forstår udmærket dine tanker ikke mindst mht. til familien - det må være enhver fars svage punkt, hvis han føler det går ud over kæreste og barn.

Men... du har kæmpet så længe for det her og er så tæt på målet nu, og du må vel have været forberedt på, at det ville blive aller hårdest hen mod slutningen. Dine forberedelser er selvfølgelig i en eller anden grad blevet forstyrret af flytningen, og det har næppe gjort tingene lettere, at du var ganske velpolstret til i begyndelsen af diæten - en så lang diæt må trække tænder ud big time. Men det begynder satme at ligne noget nu, og enhver der tør stille sig op ved siden af Sune og flexe, må da være klar over dette selv :wink:

Jeg håber kommer op af hullet snart, for du kommer til at tage kegler til DM :4flex:

Link to comment
Share on other sites

Træt, let antændelig, irritabel, i tvivl om egen form og manglend overskud? :wink: Det er jo tegn "bare" på, at du gør en rigtig god indsats mht. diæten. Du skal stille op. Vi skal sgu' da flekse røve ud af vores nutella indsmurte, papirstynde hud sammen :4flex:

Når det er sagt, så må jeg sige, at jeg er dybt imponeret over, at du får fuldtidsjob, familie og træning og diæt til at hænge sammen. Jeg kender kun al for godt det med at være lidt små irriteret på alle og selv den mindste ting. Få sekunder efter tænker man bare, "hold kæft, hvor er jeg egoistisk og selvoptaget", men det er en del af diæten. Jeg er sikker på at du vil være stolt af din indsats, når du får det hele lidt på afstand og får mere tid til familien igen :superman:

:smile:

Link to comment
Share on other sites

(Eller mange af diskopumperne i klubben (Ikke mollerne) .. der var 2 - endda nogen af dem der har trænet længe!! - der samme dag spurgte mig hvad cardio var? laugh.gif Da jeg nævnte det. Samt en der spurgte om jeg var syg - tror han troede jeg havde kræft, da han så mig sidst for 6 mnd siden ...... blink.gif )

Lool. Normalt sidder jeg ikke og griner højt alene, men det var en undtagelse. :laugh:

Jeg har ikke nogle gode råd eller noget, der eneste jeg kan sige er: stay tough!

Link to comment
Share on other sites

Hej Henrik

Måske jeg skulle PM`e dig frem for at skrive her. Men nu har du "læsset af" her, så får du også svar her.

Jeg vil tillade mig at gøre noget politisk ukorrekt i forhold til hvor vi befinder os. Men jeg vil stemme "lidt" imod koret.

Er at jeg stort set er så tæt på at droppe DM som muligt. :dry:

Jeg føler mig ikke i god nok form, jeg er konstant træt, er begyndt at blive rigtigt diæt "letantændelig" og ukoncentreret. Det giver sig udslag i dårlig stemning derhjemme, og at jeg bliver aaaalt for nemt småsur over alle mulige ligegyldige ting og det går ud over tøserne. Det spiller ikke!!! de har bakket mig op hele vejen igennem og jeg prøver alt hvad jeg kan nu at koncentrere mig om at være så god en far og kæreste som jeg overhovedet kan, selvom det er svært når man er så afbrændt. Min kæreste startede også som sygeplejerske for 1½ mnd siden og med mange aften og weekend vagter allerede har det været en kamp at få passet vægttræning og cardio ind i det hele.

For det første er det 100% hardcore det du har gjort, og allerede har opnået. Jeg ved selv hvor hårdt mine 7 måneders diæt har været, og hvor wasted jeg har været i skallen. Hvordan man vrisser af alle både familie, venner, kollegaer osv, uden de fortjener det. At du så har gjort det hele med en lille datter, en kæreste i nyt job, ny bolig, og krævende arbejde er bare 100% tough. Det holder og jeg har dyb respekt for det.

Naturligvis skal du ikke give op, men jeg mener også du skal holde fokus på det vigtigste for dig. jeg kender dog godt nok til at vide at din familie, kæreste, datter, sociale situation, betyder mere for dig end det her DM. Jeg ved du gerne vil DM, men du vil også gerne holde sammen på din familie. Det er hårdt, og måske begge ting ikke kan lade sig gøre lige nu.

Du er den eneste der kan vurdere det. Men springer du fra, fordi du synes det går for hårdt ud over familien, vil du have fuld opbakning her fra, fordi det er om noget, en 100% fair beslutning, og den rigtige hvis konsekvensen ellers er at det går mere ud over familien end den kan bære.

Det er mine ord, og det er så godt ment som det kan. Du er nået langt, og der er kort vej igen. Men hvis den korte vej sætter et yderligere pres på jer, som i ikke kan bære, er der ikke prisen værd.

Link to comment
Share on other sites

En skam hvis det ikke går at holde den sidste lille måned.. Virkelig flot resultat du har opnået.. Har fulgt lidt med fra sidelinjen.. :wink:

Husk på bodybuilding er en sport, ens familie bør altid stå i første række..

Håber du finder ud af det, så vi kan se dig på scenen sammen med alle de andre her fra forum'et.. :4flex:

Mvh.

MNC

Link to comment
Share on other sites

Hej Lungbrush

Forstår helt klart dine kvaler!!

Sidste år var ikke sjovt for Kragen da jeg trænede til konkurrence! havde omtrent ligeså meget at se til som dig og det endte også op med en til tider sur mokke :crazy:

Efter stævnet sidste år besluttede jeg mig for ALDRIG IGEN!!

Om du er en måned ud, to eller blot 2 uger så er det vigtigste at du kan se dig selv i øjnene bagefter og ikke når at såre nogle undervejs som jeg var tæt ved :dry:

Hvis du ikke føler tid er nu og du er bange for din form ikke bliver som du ville .. hvad så med Decembercup'en i Sverige?? De har jo begynder BB og der er den fedeste stemning deroppe - så havde du noget ekstra tid at løbe på og vile dermed heller ikke føle at du skulle ligge hele projektet på hylden :bigsmile:

(går selv lidt og overveje at tage derop igen igen :w00t: )

Edited by angel
Link to comment
Share on other sites

Hey henrik min ven..

Ved vi har snakket lidt om det, dog vidste jeg ikke at dine tanker omkring at droppe DM var so close.. Men som de andre os siger, så bliv ved de sidste par uger, du vil fortryde det hvis du dropper det.. Tror at mange, ihvertfald mig selv, har gået med tanken om at droppe det pga forskellige faktorer, mit pga knæet, dit pga famlien og de mange andre ting.. Men det klart at man bliver selv kritisk, men for helved, du har smidt 20 kg... 20 fucking KG.. det satme for vildt, og din form er bedre end du tror, du har jo papir hud allerede, hvor jeg nærmest kun har det på mavsen.. Men som jeg også selv har tænkt, så har du/vi/os ikke kunne gøre det anderledes, specielt ikke når det er første år vi stiller op, og der vil altid være nogle der er i bedre form blandt konkurrenterne, og sådan må det bare være.. Men keep it on, bare lidt det sidste stykke tid, ville sku blive ked, ikke at skulle stå på scenen sammen, men også at have turen derover, og de mange dage vi har planlagt..! :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Tak for svarene alle sammen. :smile: :4thumbup: Det varmer og er bare super dejligt med noget indsigtsfuld respons fra folk der ved hvad og hvor meget det kan trække tænder. Har brugt det sidste par dage på at snakke/tænke - være mere stresset :laugh: - samt overveje hvordan de næste 3 uger skal se ud.

Jeg er blevet enig med kæresten om at jeg fortsætter frem til DM, god form eller ej.

De og jeg har simpelthen lagt for mange kræfter og tid (rigtigt meget tid!!) i det til at smide det ud, og godtnok er der Decembercuppen, som du nævner Angel, men så længe holder jeg ikke, heller ikke med en periode med kcal overskud. :nonono: Det skal være nu her, eller ej.

Om jeg så kan tage turen næste år er en anden sag, som jeg må vurdere næste år, alt efter om formen er ok. eller om jeg er blevet en tyk styrkeløfter :tongue: For det er sidste gang jeg tager så lang en diæt.

Nå, men kodeordet, er "med så godt humør som muligt." Det betyder at jeg takker nej til noget socialt og div. andre ting, men hvis det er det der skal til i 3 uger, så er det ok. Jeg savner mit småironiske, halvlallede selv. Er blevet alt for seriøs til at kunne holde mig selv ud. Det er bare slet ikke mig at være sammebidt og sur. Derfor skal jeg bla. have gjort min hverdag lidt mere enkel. Har haft nogle absurd travle dage med tirsdag som et godt eksempel. Lister lige op

  • Op kl. 5.15 (kom alt for sent i seng, fordi jeg sad og småsov ved fjerneren, efter at have været kort hjemme ved en kammi, en tur som jeg burde have sag nej til, men ville ikke skuffe ham (og hvorfor fatter jeg ikke bare at sige hvordan jeg gerne vil have det, alle mine venner ved at jeg er flad for tiden og super forstående overfor det.... gotta change that!) - småsov som sagt, men ikke noget kvalisøvn self.
  • Lidt posering + 40 min. på spinneren
  • Vække den bette kl. 6
  • Afsted på cykel med hende siddende sovende bagi cykelvognen (den store skulle møde tidligt også og arbejder i Hillerød , så hun har bilen) Det tager ca. 20 min. med ok. hårdhed, hun er sq ved at være tung :laugh: + madpakker og tøj til hele dagen i tasken også. så ca. en times blandet morgencardio blev det til.
  • Åbnede så institutionen kl. 6.40 og spiste morgenmad dernede.
  • Arbejede til 13.15 med en enkelt pause - spiste kl. 7 - 9.30 - 13
  • Afsted på biken til pat, biceps og delts i LVK
  • Træne ca. 1½ time + 15 min. pw på løbebånd
  • Tilbage til arbejde
  • Møde fra 16-21 - havde egen mad med, de andre fik suppe :crazy:
  • Lod cyklen stå til næste dags hjemtur og pw'ede hjem kl. 21.15 tog ca. 40 min. Nåede lige at se kæresten og småsnakke om dagen, inden hun kørte i nattevagt kl. 22.20
  • Lave mad til hele onsdag - Natprotte og have cravings far beyond driven efter helt almindelige madvarer, alt imens det ene Seinfeld afsnit tog det andet. Faldt i søvn, vågnede kl. 2 på sofaen ....

Når jeg ser på den dag, så kan jeg sq godt forstå at jeg ikke kan holde det ud. Dem har jeg har haft mange af + fyldte weekender fordi jeg ikke har kunne sige nej til det ene og andet. Var faktisk væk hele lørdag og halvdelen af søndag også. Konklusionen må være at den dag skulle træningen have været flyttet til mandag efter arbejde f.eks. (havde fri kl 16 der)

Idag skulle have set stort ligesådan ud, da jeg skullle møde 7.30 havde fri kl. 15 - har kørt morgencardio af inden, og så skal vi have malet det allersidste i vores gamle lejlighed, der skal overdrages idag, og har møde igen idag kl. 19.30 til 22, men.. har meldt den lille syg, da hun har knaldet rundt hele natten og været småsløj, så nu tager vi en dag hjemme sammen :smile:

Hun starter som børnehavebarn i morgen da hun fylder 3 år d. 6/9, så det er vigtigt hun er frisk til sin første dag med egen madpakke og frugt med til kl 14 (en stor ting i hendes verden - det er jo en af "de stores" ting)

Anyway, så sover hun lige nu. Sidder og har morgenprottet efter cardioen, her ved pc'en ved vore net der ENDELIG!!! :4thumbup: virker igen. Har morgekåbe og store tykke sokker på og der er masser af kaffe på kanden og der er morgenholdet på P3 - nice!

Jeg vil stadig have travlt, der er stadig møde i aften - men det går nok + alt det andet der nu kan komme i vejen for at jeg kan tage den med ro - kan jeg få en bentræning ind inden aftenmødet, er det ok, men bliver det først i morgen er det også ok. Mister nok ikke mere end et par cm. på skinkerne af det alligevel :tongue:

Back in black!

Link to comment
Share on other sites

Hej Børst,

Interessant at få læst dine tanker omkring det sidste stykke tid. Jeg synes, at der er to ting, der er meget væsentlige i hele den historie. Det første er din vilje til at gennemføre det, du har sat dig i hovedet. Det er vildt imponerende, at du har kunne holde den hverdag ud, som du lister op. Sent i seng, tidligt op, kæreste, barn, træning, arbejde, cardio. Smid én af tingene ind i min hverdag og jeg synes, at jeg har travlt. Så al respekt herfra for at have kløet på.

Den anden ting er at du evner at se tingene i et større perspektiv. Du er villig til at droppe DM, hvis det koster for meget på familiefronten. Du har med andre ord stadig prioriteterne i orden og er ikke blevet transformeret til en superegoist.

Fedt at du vælger at stille op til DM :thumb:

Edited by Quantanamo
Link to comment
Share on other sites

Hej Henrik :smile:

Sund beslutning og ikke mindst din egen :4thumbup:

Glæder mig til at se dig til DM og råwe lidt :w00t:

Ang. det med at skulle passe alle sine venner under en diæt ... det kan man bare ikke!! Med mindre de er i centret for ellers så sker der netop det du har oplevet at man brænder af! Det er urealistisk at tro man kan overkomme alt på samme tid!!

Men om ikke andet så har du nu den erfaring med i bagagen og så er det bare at klø på de sidste par uger :bigsmile:

No

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share