LungBrush


LungBrush
 Share

Recommended Posts

Mike, Nico, Ulrik og Norah:

Tak skal I have!! Det er superfedt med den respons i har givet her, men jeg må samtidigt fortælle at min endelige beslutning blev taget natten til igår. Jeg stiller ikke op.

Efter endnu en lang dag, med zero energi hvor jeg dog fik en halvfesen træning gennemført med Mike og Sortis kom jeg hjem (og selvom jeg sagde til mig selv hele dagen "vær positiv, vær positiv" og det det hele. Gik der 5 minutter og så gik resten af den aften med at skændes. :dry:

Undervejs overhører den lille noget af det og siger ordret: "Far er altid sur" - så vidste jeg bare at det var slut :nonono:

Der er mange andre ting. Tvangstanker om mad, som jeg kun kan huske at have haft, da jeg gik fra at være fed da jeg ikke trænede til heavytynd på 1 år hvor jeg hver gang jeg havde ædt for meget brækkede mig i lange baner.

At jeg ikke kan passe mit job ordentligt, at jeg ikke kan sove om natten, selvom jeg er hamrende færdig og afsindigt træt (det er et meget almindeligt tegn på udbrændthed og depression)

At jeg ikke har set mine piger i mere end 1-2 timer af gangen i lang tid, og at den tid ofte går med at hakke på hinanden.

At jeg i forgårs for første gang slog ud efter Annika (hun var godt nok meget provo, og jeg ramte hende ikke, men det er bare no-go!)

Der er mange andre ting, ens for dem alle sammen er at de ikke retfærdiggør 3 uger mere med det samme. 3 uger er ikke længe set i forhold til nogen ting, men i mit tilfælde er det længe nok til at ødelægge mere end jeg har lyst til at tænke på.

.........

Så jeg håber for alle andre, specielt Saabye! :4thumbup: der skal med, at de får et superstævne, men jeg kommer til at se det fra MOL siden :wink:

Igår tog vi på Hillerød kræmmermarked efter en lækker morgen, uden cardio, uden at veje min mad, uden at skændes, åd en en masse crap mad, var sammen med Onkel Steen, og Pondus + et par stykker mere, og det var suverænt. Hele dagen tænkte jeg på hvor meget jeg har forsømt dem, og nød bare at der ikke var nogen tanker om hvad jeg skulle spise, huske , træning bagefter, shakes i tasken osv. så jeg er 110 % afklaret. Jeg har levet sådan i 9 mnd. nu og det er dælme for længe!

Hvad så nu?

Jeg er i den bedste fysiske form jeg nogensinde har været. Blodårer på maven er ikke noget der hører til dagligdagen i Kollerød :laugh:

Jeg har lært meget om mig selv, om min kost (rigtigt meget om min kost!!), om hvad jeg kan...rigtigt meget om hvad jeg kan, hvad jeg ikke kan :wink: , programmer, teknik, posering, grænser og mange andre ting, der kun kan komme mig til gode i både mit trænings, men også mit almindelige liv fremover.

Jeg ved ikke om jeg vil stiller op næste år. Det kommer an på flere ting.

Det er sidste gang jeg tager så lang en diæt. Det var nødvendigt fordi jeg startede alt for langt fra målet, men det har også betydet at jeg har måtte droppe så langt ned i kcal i forhold til hvad jeg laver at jeg ikke kunne fungere på det.

Hvis jeg kan holde en okay form, og det aner jeg ikke om jeg kan. Men havde det fint omkring de 90 kg. (vejede iøvrigt 83,9 igår morges - sikker 88 idag :laugh: ) og de var ikke svære at holde. (Dyrkede ikke super meget cardio på det tidspunkt og kosten var ikke urimelig) kan jeg forestille mig en 3-4 mnds diæt, men absolut ikke mere. ikke med de forpligtigelser jeg har. Den tid den glæde. Jeg ved at det var ok. med diæten for 2-3 mnd siden, og der havde jeg været igang længe, så jeg er klar over at længden spiller meget ind.

Lige nu tænker jeg træningsmæssigt mest på hvad jeg kan tænke mig. Om jeg kan få min gode gamle lyst til at tage ned, snakke kæwen af led og dødløfte mig ind i helvede og tilbage igen... igen, for den er der squtte lige nu. Det satster jeg nu på.

Så tiden må vise hvad det bliver til. Regner ihvertfald med at åbne en ny log når jeg synes jeg er klar til det :smile:

Till then - keep it hæwi! :superman:

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Du har min dybeste respekt! Det må helt klart været en af de sværeste beslutninger, og jeg kan kun medgive sympati for baggrunden til din beslutning. Når forberedelserne til et stævne går så meget ud over familien, specielt børn, så er der sgu kun en ting at gøre. Du har fandme knoklet og du kan kun være stolt af det som du har opnået! 20 kg. vægttab til en super, super form, er sgu fantastisk arbejde.

Nu hedder dine to bedste venner vist Ben&Jerry...! :smile:

Stay FUCKING HEAVY!!! - og kom ind og hør Volbeat sammen med en ordenlig røvfuld MOL'ere d. 28.10. :devil:

-Martin

Link to comment
Share on other sites

God beslutning, de nære ting er vigtigest.

Jeg har lært meget om mig selv, om min kost (rigtigt meget om min kost!!), om hvad jeg kan...rigtigt meget om hvad jeg kan, hvad jeg ikke kan , programmer, teknik, posering, grænser og mange andre ting, der kun kan komme mig til gode i både mit trænings, men også mit almindelige liv fremover.

>Gud ved hvor mange gange jeg har ønsket at kunne smide den perfekte abs n' thigh's pose og måtte droppe tanken fordi jeg ikke havde posing skills :tongue:

Du kommer til at elske at få dit humør og test tilbage på normal niveau. Ligesom du får den lede massefremgang når du går "off diet".

Sidst men ikke mindst, husk styrkeløftere gerne må spise lidt beskidt (lokke lokke) :wink:

ps: billeder!!!!! :smile:

Edited by ptpoul
Link to comment
Share on other sites

Rigtig fed beslutning... Og helt klart respekt herfra oss.

Kan slet ikk forestille mig hvordan det må være at knokle så længe for noget og så måtte opgive det... Sys det ærgeligt at dm røg, men på den anden side, Familien er jo Din og det kan der aldrig ændres ved, så pas på dem... Den DM titel skal oss nok blive din engang med den form du render rundt med :superman: ...

Og så kan jeg da oss kun hoppe med på billedvognen :smile:

Link to comment
Share on other sites

Jeps pics .... det burde jo være center pics med giga pump væske udtømning og hele pivtøjet :w00t::tongue: men..... har siddet her stille og roligt og fixet div. ting ved compen tøserne har sovet aburd længe :blink: og er lige stået op, så det er den gode gamle med "zero pump" bla bla ... det så efter min egen mening helt ok. ud den anden dag nede i LVK, men her dagen efter 2 dage med absurd meget mad og nul træning der batter er det ret fesent - tror seriøst jeg endte på 6-7000 kcal igår :laugh: er jeg en del mere slatten

Anyway - her er lidt .. og damn hvor ser jeg smadret ud. Og er virkelig veludhvilet og fyldt med energi i forhold til før nu :laugh: Det siger vist alt

post-1757-1157275955_thumb.jpg

post-1757-1157275966_thumb.jpg

post-1757-1157275977_thumb.jpg

post-1757-1157275993_thumb.jpg

post-1757-1157276343_thumb.jpg

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Det er næsten ulidelig tæt på DM du vælger at springe fra, og det har næppe været nogen nem beslutning, men hvis man ikke kan forstå dine bevæggrunde, så har man ganske enkelt ikke noget hjerte. Selvfølgelig synes en flok aber på et træningsforum, at du burde stille op :wink: men det er dit liv og dine beslutninger, og det kan man kun have respekt for.

Ellers en superflot form du fik opnået :4thumbup: det må man sgu give dig.

Link to comment
Share on other sites

hey mate..

Som jeg skrev til dig over sms, så støtter jeg dig 110% i din beslutning selvom at jeg stadig mener du burde stille op, men forstår dig udemærket.. Synes du har kæmpet godt og resultatet er jo blevet rigtigt flot!.. Håber hverdagen kommer til at spille igen snart! Jeg giver dig lige et kald senere, så vi kan aftale en dag og ses..

Holla and peace ouT! :devil:

Link to comment
Share on other sites

Efter endnu en lang dag, med zero energi hvor jeg dog fik en halvfesen træning gennemført med Mike og Sortis kom jeg hjem (og selvom jeg sagde til mig selv hele dagen "vær positiv, vær positiv" og det det hele. Gik der 5 minutter og så gik resten af den aften med at skændes. :dry:

Undervejs overhører den lille noget af det og siger ordret: "Far er altid sur" - så vidste jeg bare at det var slut :nonono:

Hej Henrik

Well jeg synes egentlig ikke jeg har lyst til at skrive så meget mere om det her. Jeg tror alt er blevet sagt, og hvis der er mere, så er det hyggeligere/rarere at tage dem i privat form.

Men du ved at jeg bakker din beslutning 110% op, og at jeg synes det er det rigtige. Uanset hvad er du i dit livs form. De 9 månders diæt kan ingen tage fra dig, dine reultater, din viden, osv. Alt det sidder fast, og det har du opnået.

Ja du endte ikke på scenen i år, men who cares. Tilgengæld har du måske reddet noget der kunne have fået en trist udgang i dit familie liv. En langt bedre beslutning.

Du var godt smadret til træningen Fredag, og det var tydeligt at der mentalt var udsolgt.

Glad for du er afklaret, og glad for at høre i havde en god dag sammen Lørdag.

Du ved hvor jeg er hvis jeg kan hjælpe med noget. Håber vi snart ses til noget dødløft :smile:

Tre af dem her, her fra :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

Kære Henrik

Respekt over din beslutning - fandme i orden bro... Forstår dig virkelig godt.. Familien er det vigtigste - det andet er bare en sport... :4thumbup: :devil: Du kan nå det endnu - måske byder lejligheden sig senere i dit liv... :superman: KEEP it up - du er sgu blevet lee.... HUSK DET ER KUN EN SPORT - det andet er dit liv... :bigsmile: Dine to tøser er det du er her for.. :devil::devil::superman:

:wink: Masser af respekt kastes efter dig her fra det midtfynske... :w00t::wink: - iver

Ses champ - :cool:

Link to comment
Share on other sites

Hej Henrik,

Jeg er ked af at høre om din beslutning, men har fuld respekt og forståelse derfor :smile:

På selve DM dagen sidste år sagde du til mig at du agtede at stille op. Jeg sagde at jeg ikke anbefalede det da du havde famillie, havde meget at miste og løb en stor risiko. Det er af de samme årsager du melder fra nu og det forstår jeg selvfølgelig. Her så tæt på, var jeg dog egentlig overbevist om at du var ved at gøre mine tanker sidste år til skamme, men jeg ved hvor hårdt den sidste måned var og husker det som var det igår :cry:

Men formen er blevet rigtig flot og som du selv siger, så har du lært en masse :smile:

Keep it up og så håber jeg da at vi ses igen inden så længe :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Din log er en af grundene til at MOL er så fedt et sted.

En log så ærlig at man næsten er der, når du træner og fortæller om familiekvaler og den mængde blod, sved og tårer du har måttet afgive.

Din indsats har været en inspiration. Din form er fantastisk.

Du har min dybeste respekt.

Link to comment
Share on other sites

Vil bare istemme koret og sige at jeg tror du har truffet den rigtige beslutning. Din log har været hudløst ærlig, og det betinger respekt i min verden! :bowdown:

Ville jo gerne have set dig på scenen, men forstår UDEMÆRKET, at det aldrig nogensinde må blive på familiens bekostning. Så hellere trække stikket. Du kan jo altid nå det næste år, eller 2008... :wink:

Alt det bedste herfra, og så vil jeg afslutningsvis sige "Bon appetit" :4mewantfood: :cool:

Kan slet ikke forestille mig hvor godt en Mars ville smage hvis man har undværet chokolade i x antal måneder. :w00t:

Link to comment
Share on other sites

En svær og flot beslutning du har taget Henrik... de fleste mennesker, her tænker jeg især på mennesker indenfor konkurrencesport og især BB/fitness er meget selvcentreret og egocentriske... at du vælger familien frem for dine egne mål og ønsker giver mange point i min bog... håber det kommer til at flaske sig en anden gang hvis du overvejer at stille op igen :smile:

Link to comment
Share on other sites

Rationel beslutning :smile:

Møghammerende imponerende form. Du ligner et helt andet mennesker (nu har jeg jo selvfølgelig aldrig set dig irl)

Jeg husker dig som et ordentligt skrummel, og nu har du været nede på 83noget... Det er virkelig inspirerende. Så er der måske håb for os alle, selvom det måske nok har været en plage at når helt derned. Anyways blah blah.

Fresh'e Håndtegn for din nederdrægtigt onde form :devil:

Link to comment
Share on other sites

Har fuld forståelse og respekt for din beslutning! :cool:

Det må have krævet lige så meget at sige fra i denne situation, men ordene "Far er altid sur..." sætter fandeme tingene i perspektiv. Godt at se, at du har prioriteterne i orden.

Formen ser forresten mere end fornuftig ud. Gode skuldre og evil evil guns. Fedt% er sku også fin nok i forhold til konkurrencedatoen. Det er, som det er blevet sagt før, et resultat, som du sagtens kan være tilfreds med.

Når du har fået plejet vennerne og familien og hentet op på det forsømte, så send mig lige en mail, så vi kan teame op til noget BF2.

Regner med, at vi stadig ser dig i Herning på dagen! :cool:

Hygge og håndtegn! :smilerock:

Pauli

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes den tunge, massive og stærke DØDLØFT-Henrik er den sejeste. :devil::devil::devil:

Op i røven med det der diæthjerne og afvejning af mad osv. Du skal være tough, det bliver man ikke af at cutte! Glæder mig til du går amok i dødløft. Det er en øvelse, der ligger lige til dit højreben.

Vetö

Link to comment
Share on other sites

Så blev det endelig tid til at få den logget aw igen. :superman:

Til alle jer der har skrevet her i loggen skal der lyde et kæmpe - feee!!! og 1000 tak for støtten :4thumbup: der har været kanon at vide at der er forståelse og respekt omkring min beslutning. Jeg har kigget jævnligt herind for at blive mindet om det, det har betydet rigtigt meget! :smile:

Jeg har brugt tiden siden sidste post her i loggen på både at spise lidt :wink: eller .... rigtigt meget :laugh: samt at tænke over hvad jeg skal gøre træningsmæssigt fra nu af.

Derudover har jeg også fået tænkt meget over hvordan jeg kunne have gjort det og hvordan min form mon ville have været og det kan jeg jo ikke rigtigt bruge til noget nu. Det er bare vigtigt for mig at få med her, da jeg har tænkt mere over det på en "semi fortrydelsesagtig" måde, end jeg ville have troet. :nonono:

Nu her efter at jeg får sovet om natten, får nok kcal, og alt er som det skal være generelt, er det ufatteligt nemt at blive grebet af den der: "Ahhh, jeg kunne sq godt have gjort det", og "gad vide hvad nummer jeg ville have blevet?"

Så er det bare super at jeg kan scrolle op og se lige præcis hvordan jeg havde det for bare 9 dage siden og hvorfor det ville have været rent selvmord på mig selv og min familie.

Dernæst skal det siges at jeg har det super nu. Min motivation er tilbage, min dagligdag er præget af en helt anden afslappethed, samt jeg er til at være sammen med igen. :blush: Der er en eneste ting der er tilbage som kunne være federe og det er at DM bare gerne måtte overståes, så jeg slipper for at have den der lille rest af fortrydelse tilbage i kroppen. Jeg kan mærke at de plader jeg har hørt mest på mine 521 powerwalks ikke liiiige skal høres med det samme igen f.eks. og jeg skal heller ikke øve posering lige med det samme osv.

Derfor er det også helt sikkert at jeg ikke tager til Herning på dagen, for det ville simpelthen være for stygt at sidde og se på noget jeg kunne have været en del af og måske endda have placeret mig ok. i. Kan huske hvor grebet jeg blev af det sidste år, og det var virkelig megefedt, så jeg er sikker på at det ville være for stygt at sidde i salen selv.

Har meddelt forbundet at jeg ikke stiller op, og så er det det. Havde iøvrigt ferie i næste uge, samt afspadsering mandagen efter DM og det har jeg beholdt. Skal have tjekket op på en masse ting, samt bare have gearet helt ned, og så selvfølgelig også lige træne lidt :wink:

Nå, men hvad så nu??

Har faktisk tænkt en del over at deltage i decembercuppen , som Angel har nævnt, men det er alligevel mest for at "udnytte" formen kan jeg mærke og det jeg har/havde lyst til at var at deltage i DM. Så det har jeg skudt fra mig igen. Nu bliver det et valg jeg kommer til at tage næste år. Kan jeg holde mig indenfor de 12-14 kgs vægttab fra målvægten, så er jeg frisk igen næste år, er det mere må jeg tage det op til grundigere overvejelse.

Vil ihvertfald prøve at holde en ok. form og ikke blive ligeså rund som sidste år. Er det muller er det fee nok, men dunken skal ikke op på samme omfang som sidste år. :wink:

Har valgt at de programmer jeg skal køre fra nu af skal tage udgangspunkt i at det kun er 3 dage pr. uge, så valget er faldet på den gode gamle 20 rep breathers til at starte på. Har aldrig kørt 20 rep progget før, men HST har givet mig gode oplevelser, og en gang skulle jo være den første. Nu ser jeg det lige an ihvertfald, og havde første pas igår og det var helt ok. (tog den nu også rimeligt med ro :innocent: )

Ellers har jeg noget 5 x 5 og 10 x 3 baseret sjov i tankerne måske parret med lidt Sheiko til benserne, så det bliver holdt tungt og beskidt. (jeps Vetö skal nok holde en fast plads til dødløften :wink: ) There's nothing to it, but to do it!!

Link to comment
Share on other sites

Efter 9 dages pause fra alt aktivitet andet end arbejde (og iøvrigt uendelig lang tid hvor jeg ikke har løftet nogle kilo der rykker og slet ikke har haft nogen fornemmelse af at have bare lidt styrke) var det tid til at brænde igen.

Var på farten hele dagen og for det ikke skal være løgn var jeg i mødregruppe allerførst, da den store havde været i nattevagt og skulle sove blev jeg inviteret med og takkede ja, da det var vores gamle naboer og gode venner det blev holdt hos ( Og det var nu faktisk ganske hyggeligt :smile: godt med franner, ost og kaw' :4mewantfood: :innocent: ) så jeg fik snakket børnesnak med 3 andre dåser :devil: leee!!

Bagefter legede Annika (der iøvrigt blev 3 år :superman: d. 6/9 - stor dag!!!) se billeder nederst) lidt med værten Jacob som hun er super venner med og så tog vi hjem og hentede den store og tog ind for at se "Biler" - den var ok. Lidt lang, men nu ganske hyggelig, omend svageste Pixar kreation efter min mening, men Annika elskede den... og alt sit slik :laugh:

Da kl. blev 20 skulle tøserne ind for at putte, (den store skulle afsted i nat igen) så jeg hoppede i den bette røde og tog ned til et lukket og slukket LVK, smed Vol. 8... med Anthrax på anlægget, og begav mig ud på en ny rejse imod doms, større ben, patter og hele pivtøjet :tongue: Holdt et par af sættende på 10 og 12 reps da det var første dag og så ryger der flere kilo og lidt færre reps på om et par gange når jeg er kommet i gang.

20 rep breathing squat routine - Uge 1, dag 1

Squat

20 x 20

15 x 50

20 x 100

Startede lidt sissy agtigt ud, men ville ikke starte omgangen med et nederlag, og skal lige have skudt mig ind på hvor min kapacitet og styrke ligger henne. Lænden sved lidt tilsidst, men der skal ihvertfald mere på næste gang :wink: Det skal nok blive godt. Min højrep pr er 15 x 130 og den bed godt fra sig, så målet må være at få 20 med samme vægt, med bræk på gulvet og det hele :w00t:

Db bænk

20 x 15

12 x 27,5

8 x 35

8 x 35

Ok. Kører med en del bedre dybde nu, end før, så mine gamle pr's har jeg skudt en hvid pil efter, nu skal der bare bygges på patten, de var dog nemme nok, men igen, alt igår var nogenlunde stille og roligt. Ved ikke rigtigt om jeg skal ændre den til low incline, men ser det an hen over de næste par gange.

Barbell rows

10 x 50

8 x 90

8 x 90

Ok, tror den skal køres som Yates fra nu af.

Incline db bænk

10 x 32,5

10 x 32,5

Slooow, deep and hard.- i feel it in the patskuf', den bliver god kan jeg mærke

SL dødløft

8 x 90

6 x 120

6 x 120

6 x 120

The horror!! :firebounce: Havde doms efter et sæt med 120 :laugh: og de har bare siddet og rykket mig i røv og baglår hele dagen idag.... har ikke kørt dødløft på fast basis i over 1 år, og SL har keh kun kørt meget sporadisk, så vidst godt den ville komme ondt tilbage, men alligevel. Nå, men jeg må sq får nogle feee'e hams nu :cool:

Chins

10 @ bw

8 @ bw

Brændte helt af her, ingen styrke tilbage. Tror rows skal ligge som 2. rygøvelse.

Military

15 x 20

10 x 40

8 x 50

8 x 50

Sad rigtigt godt, men tror jeg skal køre den siddende fremover. Kan sq bedst koncentrere mig om at den rammer delten når jeg sidder ned imens. Ellers fee :smile:

Barbell curls

10 x 20

10 x 40

10 x 40

Sad ok. i gunnen. Skal lige vurdere om mine håndled kan klare det helt lige greb, men ellers bliver det bare noget med now't ez lir.

Dips

12 @ bw

12 @ bw

Ok, men sammen med chins var de dagens hårdeste øvelse, funny nok.

Stående læg

12 x 130

10 x 160

10 x 160

Ok.

Decline crunches

2 x 12 @ bw

Wheee, han træner mave!!! :w00t: Har en aftale med mig selv om at jeg vil eprøve at få trænet lidt mere mave fremover, så hvorfor ikke starte med det samme.

B.o laterals

2 x 12 x 10

Og det var så det. 1 time og 15 minutter tog det. Ingen snak bare masser af supersæt og derudaf. Trods de nogenlunde lette vægte havde jeg det vildste pump i hele overkroppen bagefter... utroligt hvad carbs kan gøre :superman:

Så var det bare hjem og vækket den store, aflevere bilen til hende, protte den aw og ind og putte med den bette der havde fået morens plads :wub:

Og så lidt stemning fra børneføsdaw - lig mærke til at der hvor der mangler én står ketchuppen og tallerkenen er fyldt godt op med hjemmelavede fiskefiletter :blush: .. uhhm, det var godt.

post-1757-1158006922_thumb.jpg

post-1757-1158006938_thumb.jpg

post-1757-1158006958_thumb.jpg

Edited by LungBrush
Link to comment
Share on other sites

Endnu en dag med godt med ting at se til. Havde susende travlt først på work og bagefter også herhjemme, men den store skulle afsted og hjælpe svigermekanikken med at ligge nyt tag ... (jeps, den er god nok) så tøserne tog hjem til dem og efter en leeed omgang oats og prot var jeg klar og ovenpå trods lidt visne øjenlåg.

I LVK fik jeg kæwet den en smule af og måtte vel ca. fortælle om mit dm afbud 5 gange, men det havde jeg nu også regnet med, men det var nu næsten nemmere hvis jeg fik skrevet hele forklaringen ned på en T-shirt :laugh: Anyways. Idag stod den på dødløft for første gang i en menneskealder og det havde jeg faktisk set lidt frem til, så igang med brænderiet :devil:

20 rep breathing squat routine - Uge 1, dag 2

Dødløft

12 x 50

6 x 100

3 x 150

3 x 200

3 x 200

3 x 200

3 x 200

De sidste sæt var bedst, skulle lige igang og vænne mig lidt til det igen. Som sidst satte jeg lige vægten en tand ned her første gang. Skulle have kørt med 210-215 kg. men der skal også være lidt at stige med :wink:

Low incline db bænk

20 x 15

12 x 27,5

10 x 35

10 x 35

Kørte bedre end de flade, og eftersom at jeg mangler patten endnu mere i toppen end i den også sørgelige bund, så beholder jeg dem lidt.

Chins

10 @ bw

10 @ bw

Lidt bedre end sidst, men nemme er de nu ikke :blink: men det kommer nok

Incline db bænk

8 x 35

8 x 35

Sad bedre end sidst og med flere kg. ok.

Yates rows

8 x 100

8 x 100

Fee nok

Leg extensions

12 x 40

10 x 60

10 x 60

Progget sagde at det skulle være leg curls, men jeg vil hellere (og har mere brug for at) køre en bette iso ting for forsiden, men i bund og grund er det sq nok ligegyldigt. Tænker på at erstatte den med benpres, men det skal lige prøves aw en dag.

Siddende barbell skulderpres

15 x 20

10 x 40

8 x 55

8 x 55

Ahh, bedre at komme ned og sidde. Holder en smule bredere end jeg har gjort før og det gør dem lidt hårdere, men de rammer til gengæld også rigtigt godt nu :superman: :4thumbup:

Barbell curls

10 x 20

10 x 45

10 x 45

Håndleddet sagde ok igen, så det er stadig en keeper. Mere vægt!!

Dips

12 @ bw

15 @ bw

Lidt bedre end sidst, men kan mærke at det også er en af de øvelser hvor lige skal igang og finde teknikken ordentligt igen.

Stående læg

12 x 120

10 x 170

10 x 170

Sad en del bedre end sidst.

Decline crunches

2 x 12 @ bw

Mere mave ... hvad skal det ikke ende med - en ordentlig dunk! :w00t:

B.o laterals

10 x 12,5

10 x 15

12,5'erne var optaget på andet sæt, så derfor lidt mere på, og de var også ok, men passer lidt på med raises her i starten, skal ikke fucke med delten.

Db fransk pres ss. med incline db curls

10 x 15 + 8 x 17,5

10 x 17,5 + 8 x 17,5

Bare for lige at føle jeg havde lavet noget med armene :innocent:

Det var det, super fed træning hvor jeg for første gang i umindelig lang tid gik rundt og nød at træne og tænkte feeee, hver gang jeg havde kørt et sæt istedet for pheeew :laugh: Fik lige hilst på Big Mike inden afgang hjem til mamsen, der lige præcis mindede mig om hvorfor jeg bare skal være tilfreds med min beslutning. Han så sq godt nok lidt lidende ud - Keep it up mate!!!

Og så lige en stolt tøs, med sin solsikke på 2.37 m. :superman: lee! Der er konkurrence i børneren og så vidt jeg ved ligger hun til en finaleplads :w00t: og når faren ikke gider være med til at konkurrere må hun jo gøre lidt :tongue:

post-1757-1158089713_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Bagefter legede Annika (der iøvrigt blev 3 år :superman: d. 6/9 - stor dag!!!)

Super dag din datter har fødselsdag :4thumbup:- behøver vel næppe at sige hvorfor, hehe :wink: Tillykke med hende - hun er fanme' kær :smile:

I øvrigt må jeg stemme i koret, - har jeg fuldt ud forståelse for din beslutning, - og det er vel mere eller mindre uundgåeligt at have lidt fortrydelse i kroppen, da du var så tæt på! Og specielt taget din form i betragtning - det var rigtig flot, - og dit vægttab var/er ganske enkelt imponerende og inspirerende! Man kan i øvrigt 'mærke' dit humør er 1000 gange bedre, bare på den måde du skriver i loggen :smile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share