Blackmoores log- del 2


Blackmoore
 Share

Recommended Posts

  • Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:w00t: Tak allesammen... :blush:

AF.

De testede for stofskiftet, men, den undskyldning går ikke :cool: .. Overlægen mente det var virussen, mens praktiserende læge tænkte mere på høj feber + stor mand+ varmt bad= hedeslag.

Nu ved du ved jo en del om den slags AF.. når det kun var det første EKG samt egne observationer der viste udsving på højre ventrikkel og en hvilepuls mellem 90 og 100, og resten af målingerne ( senere EKG'er, scanninger samt undersøgelser med stetoskob) ikke viste andre problemer end en forhøjet hvilepuls der langsomt faldt, og når blodprøverne ikke viste noget..udover at der var en infektion (I knew that) hvad bør jeg så spørge efter hvis jeg vil have en 2. oppinion? Jeg spurgte om de evt ville lave et arbejds EKG på mig om nogen uger, men det var de ikke tændte på på Farsø Sygehus.

Los:

Tak comrade, hvis man vil vide hvad et ægte comback er skal mman jo bare se din log :4thumbup:

Clark:

Det med det er sejt at nakke radiatoren..det må du godt lige fortælle min kønnere halvdel ca 50 gange når vi har betalt smederegningen :laugh:

Niske, DBM, Benbøjsfader og Moos, tak for jeres support. :blush::smile: Lige nu er jeg bare helt vildt træt.. men en 2-3 uger går hurtigt, og dødløft og juleknas er jo som skabt for hinanden :superman:

Link to comment
Share on other sites

hey ranger

skræmmende beretning, men det er virkelig godt at høre der tilsyneladende ikke er sket nogen permanent skade - ud over radiatoren :devil:

Jeg kan bestemt ikke påstå at have været udsat for noget i samme kaliber, men prøvede dog sidste år at besvime 2 gange indenfor få minutter pga hvad der viste sig at være influenzaen fra helvede. Det var dælme ik' sjov. Hvor bliver man glad for at der på sådan et tidspunkt er mennesker omkring en der kan tage sig af dig. :smile:

god bedring, champ :superman:

Link to comment
Share on other sites

...når det kun var det første EKG samt egne observationer der viste udsving på højre ventrikkel og en hvilepuls mellem 90 og 100, og resten af målingerne ( senere EKG'er, scanninger samt undersøgelser med stetoskob) ikke viste andre problemer end en forhøjet hvilepuls der langsomt faldt, og når blodprøverne ikke viste noget..udover at der var en infektion (I knew that) hvad bør jeg så spørge efter hvis jeg vil have en 2. oppinion? Jeg spurgte om de evt ville lave et arbejds EKG på mig om nogen uger, men det var de ikke tændte på på Farsø Sygehus.

Var det ikke forkammeret (hvilket er mest sandsynligt, da man sjældent sætter side på ventrikulære arytmier)? Det er formentlig nytteløst at lave et arbejdsekg (bortset fra den motion du får ved det), da du hverken er mistænkt for iltmangel for hjertet, eller anstrengelsesudløst arytmi.

Hvis jeg skal grave i det, så skal jeg vide præcist hvad der er fundet på det ekg (eller se det selv).

Muligheden om dehydrering+overophedning er heller ikke ved siden af, hvis det måske ikke lige var fordi hjertet havde slået uregelmæssigt i længere tid efterfølgende (det må det gerne kortvarigt når man dejser om af væskemangel). Jeg er selv skvattet om på den måde efter en 40 km's march i sommervarmen :blush:

Link to comment
Share on other sites

Jo, AF, det var højre forkammer der var drillede. Med først voldsomt uregelmæssighed (som jeg kun kunne læse på pulsen), og så faldt det hen, så det 5 timer senere var helt normalt.

Jeg kan høre om jeg kan få en kopi af EKG'et (jeg er selv også lidt nysgerrig på et par af de andre målinger ) :smile::smile:

Edited by Blackmoore
Link to comment
Share on other sites

Hej Peter!

Det var så lidt mere uhyggelig læsning her i din log.

Håber du efter efterlever autoriteterne og tager den helt med ro i den kommende tid.

Jeg er glad for at læse, at din tilstand er normaliseret, - pas nu rigtig godt på dig selv og nyd du familien istedet, når nu træningen får lov at hvile.

Du ønskes rigtig god bedring herfra.

Taurus.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Han lever igen!!!

Og mange mange tak for alle de rare hilsner, det har været så godt :bigsmile::bigsmile:

Efter 2 1/2 uge totalt i brak, det hårdeste har vel været ca 1 K cykling eller 1 K gang, var jeg i går ved lægen.

Jeg har kommet mig OK over sygdommen, selvom jeg var dødeligt træt den 1 uge, men har stadigt haft lidt problemer med jeg nemt fik hjertbanken og lidt knugen ved brystet ved den mindste adrenalinpåvirkning.

Lægen lyttede på hjertet (normalt), tog puls og blodtryk (normale) og målte mit infektionstal (normalt). Så gennemgik hun de målinger der var fra hospitalet, og jeg burde altså være 100% OK med et raskt hjerte og en hædelig form.

Jeg spurgte så til hvad de andre symptomer kan komme fra og hun sagde det jeg nok godt vidste, men ikke helt vil være ved, "Post traumatisk stress".

At det havde været et større shock for mig end jeg ville være ved at min krop som jeg ellers altid har kunnet stole på og brugt med et satte ud.

Alt det oven i et meget stresset efterår, med en del sygdom, en totalt F***** up kommunalreform, et arbejde der har kørt meget uorganiseret, en flytning og første periode hvor vi begge to er udearbejde,det har i følge Lægen gjort mig noget mere følsom over for stresspåvirkninger.

Det betød naturligvis at jeg skal udsætte mig selv for mindre stresss, og at hun syntes jeg skulle begynde at træne igen så hurtigt som muligt, da det kun ville være godt for mig.

Så, idag testede jeg forsigtigt kroppen:

15 min cykling

, max puls på 168.

Faldt ikke af cyklen, ingen ildebefindende eller brystsmerter, bare alm dårlig form..godt!

Chins:

stille og roligt, op til 8 reps.

Kroppen Ok, men pulsen stiger lynhurtigt og jeg var lidt svimmel efter 1 sæt, blev dog hurtigt bedre

Dødløft:

optil 5r med 120kg

Easy peachy, og havde det helt OK

Chest press:

optil 10r med 110kg

Også helt Ok

Valgte 3 øvelser hvor HVIS jeg fik et ildebefindende ville jeg ikke få en håndvægt eller vægtstang i hovedet eller ned over mig.

Har det Ok nu, kan mærke formen er HELT i skoven, men vil nu langsomt prøve at komme tilbage, mens jeg gør alt jeg kan for at reducere mit stressniveau. Her efter den 1.1 er det slut med den gamle kommune, og det bliver SÅ godt, det vil virkeligt hjælpe på mit stress level. Samtidig flytter vi i tjenestebolig ude ved den kønnere halvdels skole, det giver lidt rod omkring flytningen, men betyder vi får meget mere tid sammen + jeg får en sportshal + et lille gym med boksebold og vægte 10 m fra min hoveddør til fri afbenyttelse. :4winkkiss:

med andre ord, 2 af de store fuck up faktorer i mit liv forsvinder snart, og det, samtidig med jeg generelt tager lidt tempo af, burde hjælpe meget. :bigsmile::bigsmile:

Samtidig vil jeg til rent faktisk at holde lidt af min ferie og ikke bare arbejde..jeg har ikke holdt rigtig ferie i mere end en lille uge i snart.. 2 1/2 år, og det er ved at være for meget, selv for mig.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er stadig ret meget tilhænger af dehydrerings-hedeslagshypotesen, som således frikender dit hjerte. En sund, yngre grandvoksen mand som dig med et normalt EKG og uden specifikke symptomer vil en ordentlig kardiolog ikke røre med en 10 m lang ildrager :wink:

Edited by Armoured female
Link to comment
Share on other sites

Hej Blackmoore!

Det er dog dejligt at se dig tilbage og specielt at du er frisk nok til at holde den kommende Jul sammen med familien!

For lidt ferie og for meget arbejde er en dårlig prioritering. Meget få mennesker kan holde til dette, medmindre man er meget presafhængig og en arbejdsnarkoman.

Her skal det så lige med, at de mennesker der stadig lever i 70'ernes floskler med at arbejder man i en kommune, så er det "den evige hvile" med kaffe, wienerbrød og hyggesnak - de bliver væsentlig klogere når de kommer ind på den anden side af væggen. Den kommunale organisering er fyldt med hastesager, ad hoc opgaver, frustrationer og mangel på overordnede strategier hvor alt burde være organiseret og systematiseret.

På en sådan arbejdsplads er man udsat som den store "stresstester".

Dejligt at have dig tilbage på MOL igen og pas nu godt på dig selv!!

Med de bedste hilsner

Taurus

Link to comment
Share on other sites

Hej Blackmoore!

. Den kommunale organisering er fyldt med hastesager, ad hoc opgaver, frustrationer og mangel på overordnede strategier hvor alt burde være organiseret og systematiseret.

På en sådan arbejdsplads er man udsat som den store "stresstester".

Det er SÅ sandt!

Og derfor glæder jeg mig også som et lille barn til vores nye afdeling, vores kommende leder virker voldsomt kompetent, tidligere militærkvinde og meget skarp. :4winkkiss:

Link to comment
Share on other sites

Hey Blackmoore!! You Poetic hero :Mrs_Claus:

Tusind tak for det fine digt.. :blush: Og tak for de små hilsener indimellem!! Har været rart!

Jeg har ikke fået læst op på din log, men kan se, at der har været noget i gære. Jeg håber, at alt er blevet godt, og er som det skal være!

Rigtig mange Ninjaknus,

Tania :nissetunge:

Link to comment
Share on other sites

Tak Ninjagirl

Og tilbage i ze gym igen. Igen , let træning, ikke hådtd, men bare røre kroppen. det skal dog iges at den lette omgang forleden havde givet dommedags DOMS!

Men dagen var på samme måde, et par lette sæt til opvarmning og så et arbejdssæt:

Frontsquat:

optil 5r med 70kg

Lying legcurls:

op til 8r med 6 blokke

Yates rows:

op til 8r med 100kg

Chins

optil 10 r med BW

DB sidebends:

optil 12r med 40kg

Cable crossover:

optil 10r med 2*35 kg

Mågen

optil 10r med 8kg

DB concentration curls:

op til 10r med 18kg

Triceps pushdowns

op til 7r med full stack

Humør og krop har det ca 200% bedre....jeg er virkelig ved at komme tilbage, både mentalt og fysisk!!

Edited by Blackmoore
Link to comment
Share on other sites

Morgentræning

Var ude og se på det lille gym der er i den hal der ligger ved siden af der hvor vi mommer til at bo fra 1 februar.

der var 1 totalt elendig Kettler Multimaskine, der var tæt på ubrugelig, håndvægte op til 15 kg, et par fucked up kondicykler og en ganske god sandsæk.. så jeg endte med at køre nogen omgange shipning og nogen omgange på sandsækken.. godt med puls og sved der..lækkert!!!

Så, jeg bliver helt klart ved med at træne i centeret i Farsø, men hvis jeg liiige kan få overtalt idrætslæreren på efterskolen til at smide et par tusinde i loaklet kan vi da i det mindste få et par stænger og lidt skiver, en chinbar og lidt andet gejl...det ville hjælpe meget

Link to comment
Share on other sites

God jul til dig og familien, Blackmoore. :nissecool::Mrs_Claus:

Og tak for støtten, både i gode og mindre gode tider. Det betyder meget. :bigsmile:

Lad os håbe, at 2007 bliver et godt år for os begge, med masser af effektiv træning.

Jeg tager hjem til de gamle i morgen, så jeg er off MOL et stykke tid. Men det er ikke noget at bekymre sig over. Det har sin ganske naturlige og harmløse forklaring.

Og lad nu være med at smadre flere radiatorer!

Jingle bells & shotgun shells :nissetunge: :camper:

Oksen

Link to comment
Share on other sites

Dejlig træning i dag.

Endelig havde det været sidste arbejdsdag nogensinde i Farsø Kommune. Når vi møder den 2 Januar er det en ny kommune, nye kollegaer og, for mig, nye arbejdsområder. Jeg har glædet mig SÅ meget, den sidste måned især har arbejdet virkelig været sur røv, så det at i dag kunne gå til afskedsreception, spise frikadeller med folketingets formand (der kendte den afgående borgmester ) hente den sidste julegave og så sige "fuck det, jeg har ferie" var helt vidunderligt befriende!"!!

Dagens leg:

dødløft:

op til 3*3 med 120 med totalt overskud

Frontsquat:

op til 3r med 80 og en double med 90 kg med rigtig god power

Seated cable rows:

op til 2*10 med 80kg

Plate front raises:

25r med 20kg

Rear delt flies:

20r med 6 kg

Scap pushups:

25

Face pulls

2s*10r med 30kg

10r med 40kg

sad for første gang helt rigtigt idag!!!

DB pullovers:

2s*10r med 42,5kg

med laaaaangsom negativ!

Machine chestpress:

10r med 100kg

8r med 120kg

Hammer curls:

10r med 20kg

Og så en rigtig glææææææædelig jul herfra :nissecool:

Link to comment
Share on other sites

Dagens hurtiger post jule æde orgie lej:

Dødløft:

optil tripple med 140kg

tung, men kørte fint

DB stepups til bænk på 3 blokke

optil 5*90kg og 2s*3r*120kg

Box squat:

optil 3r*120kg

en Masse arbejde for ryggen, face pulls, lette seated rows, scalp pushups og rear delt arbejhde jeg ikke gider logge :smile:

Julen har været lækker, lillebjørnen ELSKER risalamande, kartofler med brun sovs og gaver :cool:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share