BP Posted April 3, 2002 Report Share Posted April 3, 2002 Hej,Kan i komme med nogle gode forslag til sundt fedt udoverfisk (sild, makrel osv) mangler 8-10% fedt i min kur.Paa forhaand tak BP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarvig13 Posted April 3, 2002 Report Share Posted April 3, 2002 Generelt er al fedt der flyder ved stuetemperatur okay (altså olie mm), mens fedt i fast form ved samme temperatur ikke ligefrem kan kaldes okay (specielt i de mængder mange nordboerer indtager dem i) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claus B Posted April 3, 2002 Report Share Posted April 3, 2002 ja, her er et par stykker:avocadonødderoliven(i olie eller i vand)sesamfrø i madlavningenet "hav" af forsk. fisk(get it? :D )skift evt. til tun i oliemarcipanjarvig13:ja, det kan man godt sige, men utroligt meget fedt er gemt i madvaren og så er det ikke sådan lige til :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarvig13 Posted April 3, 2002 Report Share Posted April 3, 2002 Enig Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BP Posted April 3, 2002 Author Report Share Posted April 3, 2002 Tak for svarene. Hvad er den optimale metode at tabe sig paa ??Pt indtager jeg ca 15% fedt, 55% kulh og 30% prot (ca. tal). Jeg er 180 hoej, vejer 87kg og indtager ca8.500 kj dagligt (overvejer at öge fedt procenten til ca 25% paa bekostning af kulhydraterne...)Mit maal er fedttab uden for meget tab af muskelmasse - idealvaegt ca 80-82 kg.Dyrker ca. 4 timers intensiv vaegtraening om ugen + 3-4 timers loeb. Er det optimalt for mit stofskifte naar jeg har et laengerevarigunderskud af indtag ell. skal variere mit indtag fra tid til andenMvhBP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.