Dronning Rivejern III


Armoured female
 Share

Recommended Posts

Af sjove nyheder fra det vilde web er den nye doktordating.dk - tænk at nogen har oprettet en datingside med mig som målgruppe (har selvfølgelig lavet en profil, selvom jeg er lidt inaktiv på markedet) :tongue:

<{POST_SNAPBACK}>

Nu har det halve MOL garanteret oprettet profiler - bare for at holde liv i chancen......

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 566
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu har det halve MOL garanteret oprettet profiler - bare for at holde liv i chancen......

Høhø, btw, så har de har godt nok haft held med at komme i medierne. Taget i betragning af at de har søgt ud på et stort marked er det ret godt klaret.

Så mangler vi bare at frøkenen rent faktisk også ringer til doktoren.

Link to comment
Share on other sites

Coq: Bevis på hva' (distræt igen)? :eh:

TF: Som stifteren nok har ret i, så er der et behov for specifikke datingsites - dating.dk (som jeg iøvrigt ikke rigtig har brugt) er alt for uspecifik, og eftersom mange ikke skriver ærligt om sig selv (ofte ubevidst) eller ved hvad de leder efter, så er det meget lækkert med et snævrere udvalg (alle er dog velkomne på siden) :smile:

En veninde fra rugby (der minder lidt om mig) fik fx mail på dating.dk fra en person, som grangiveligt mindede om Mujaffa fra Nørrebro :laugh:

Min egen første udveksling med en kollega in-spe gik også i kage (jeg postede billedet af mig selv fra min @mensa.dk mailadresse, og mensa-konceptet provokerede ham åbenbart dybt) :tongue:

........

Igår:

UV-rugby DM for kvinder - 2 kampe mod hhv Sydsjælland og UV-København, to lidt arbitrært opstillede hold med opsupplering af spillere fra UVK til Sydsjælland, som UV-københavn bitterligt fortrød (de gav 2 af deres bedste målmænd til sydsjællænderne, og tabte deres indbyrdes kamp) :tongue:

Jeg var med på Jylland-Fyn holdet, som led lidt under manglende sammenspil, da vi stort set aldrig spiller sammen (vi besluttede undervejs at gøre noget ved det til næste gang). Vi tabte desværre begge kampe, selvom vi spillede ret lige op med københavnerne (de fik vredet et enkelt mål ind, bl.a. fordi een af dem gav mig en kæberasler, så jeg måtte skifte ud under deres angreb :crybaby: ). 2 straffer gik ind på os i kampen mod Sydsjælland, som iøvrigt præsterede et supergodt sammenspil, så vi var ligesom sat af der :blush: De vandt 3-1.

Link to comment
Share on other sites

På onsdag :w00t: Jeg har nu kørt progressivt fra den første uge, så uge 5 bliver næsten lettere end uge 4, når jeg går ned i reps :smile:

Jeg bliver dog nok nødt til at pille dødløft ud gr. achillessenen :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

Ah træls, men kunne stivbenet dødløft eller goodmornings ikke være et alternativ?

Hr. K

Link to comment
Share on other sites

Idag:

Styrketræning, Alva og Hr. K's program -  Uge 4, dag 2:

Dødløft: 3x5 x 85 kg

(...)

Jeg kom vist til at kvæste den i forvejen kvæstede achillessene i DL :dry: Jeg kører dem ret eksplosivt, og bruger nærmest læggene som ved frivend :tongue:

<{POST_SNAPBACK}>

Kører du eksplosive dødløft med 85 kg?! Damn :blink:

Ikke ringe af et løbenips :wink:

Link to comment
Share on other sites

Ah, et wanna-be løbenips så :tongue:

Går du i grunden stadig rundt med planer om at dyrke styrkeløft på konkurrenceplan? Såvidt jeg kan se er dit bænkpres og dødløft allerede på nuværende tidspunkt aldeles konkurrencedygtigt.

Hvis du får samme fremgang som Hr. K og Alva, så hopper jeg dælme også på programmet fra juli af :devil:

Link to comment
Share on other sites

Ork ja - til efteråret, måske :smile:

Jeg tror jeg er en taknemmelig person at sætte på sådan et program, eftersom jeg nærmest er nybegynder i squat og DL, samt var overtrænet i BP inden jeg startede. Men det bliver da alligevel spændende at se, om det kaster noget af sig :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Ugemåling: :chicken:

Vægt 72,8 kg (- 0,7 kg)

Talje 73,5 cm (-)

Hudfold under navle, 7 mm (-)

Hudfold på forsiden af låret, 11 mm (- 1 mm)

Kosten har jeg været elendig til at registrere denne uge, og jeg har misset 2 cardiopas og 1 styrketræningspas - men det gik da alligevel :blush:

Vægttabet skyldes delvist afvanding efter sidste uges lette 'overhydrering' :smile:

Det var hvad det kunne blive til i denne uge (dato, P/K/F energi% og dagl. kcal): :tongue:

04-05-2005 23 45 32 2077
Link to comment
Share on other sites

Idag:

Styrketræning, Alva og Hr. K's program - Uge 4, dag 3:

Squat 5x5 x 45 kg

Bænkpres 3x5 x 55 kg

Pullups 4x5 x 76,0 kg

Closegrip BP 5x5 x 40 kg

Semiflagx 5x3

...med 3 dages forsinkelse. Eftersom jeg alligevel må pausere med DL grundet achillessenen, så springes dag 2 over resten af programmet, og jeg kører en HIT-agtig frekvens de næste 4 uger med 2x styrketræning om ugen (bøgerne erobrer alligevel tiden fra fornøjelserne her på studiets absolut sidste vers :hmmm: )...

Idag var der til gengæld fut i squatten, men jeg fik heller ikke spinnet igår. Bænkpres var også APOC :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Igår: Ingenting - skulle have været til rugby, men der gik ortopædkirurgi i den :bookread: :dry:

Idag:

Styrketræning, Alva og Hr. K's program - Uge 5, dag 1:

Squat 2x5 x 55 kg

Bænkpres 3x5 x 50 kg

Chinups 5x4 x 75 kg

Dips 5x4 x 75 kg

Stivbenet DL 5x5 x 60 kg

Swissball skrå mavetræning 3 sæt

Jeg kan åbenbart ikke helt beslutte mig til, om jeg skal være bedst til chinups eller dips - idag kørte dips'ene strikt og smukt, mens jeg måtte klemme ballerne sammen for at få den 5. chinup med i sidste sæt :huh2:

Bagefter tøffede jeg ud og så en prøveeksamen i geriatri - en sygehistorie, hvor patienten kan fejle næsten alt mellem himmel og jord, og så skal man komme med præcist de fire diagnoser, som eksaminator tænker på (read my mind, please :4smartass: )... Bedømmelsen foregår ved afkrydsning, når studenten siger de ting som står på eksaminators skema. Man kan faktisk sige en masse rigtigt, som ikke står på skemaet - hrmf! Man kan selvfølgelig bare gøre som en student underviseren fortalte om - så snart han så et EKG (elektrokardiogram), remsede han bare hele diagnoselisten for hjertesygdomme op fuldstændig uden at tage stilling til EKG'et :laugh: Så rammer han jo rigtigt på et tidspunkt :tongue:

Edited by Armoured female
Link to comment
Share on other sites

Det ser ud til, at der er flere herinde på MOL, der har begyndt på programmet. Rigtig lækkert, at ens anstregelser kan glæde andre.

Hr. K

<{POST_SNAPBACK}>

Ja, det ser ud til, at din mission om at faa os piger paa MOL til at dyrke rigtig styrketraening, er ved at vaere fuldfoert :wink: .

Armoured Female - sorry for log spam :blush: .

Rigtig god og underholdende log du har - og saa er det godt nok en vild baenkpres du fyrer af :smilerock: .

VH / Jean - en hidtil anonym log laeser :wink:

Link to comment
Share on other sites

Idag:

Spinning 1 - 50 min. Spinning er kedeligt (beklager, spinningfreaks :blush: )...

<{POST_SNAPBACK}>

Det kan der vel sættes spørgsmålstegn ved, har aldrig selv prøvet, men min kollega Claus sagde da jeg engang nævnte noget lignende at det kun er et spørgsmål om hvor i salen man placerer sig :4thumbup:

Hyg

Hæg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share