SIMONS BODYBUILDING + CROSSJIZZ = TOMORROWSHAPE!


Guest Slettet_07102015
 Share

Recommended Posts

Spøer, hold nu op med de 40! :laugh: jeg tror aldrig at jeg gider gøre noget for at kunne lave flere, synes bare et sæt er god opvarmning for guns. PR er vist 35 eller 36 - ved en håndfugl flere kg end pt.

Jaanie-> selv tak :smile: Begyndte vist i 2004, tjek evt. første side af loggen.

McKenna GANES!!!

Jo, tjekkede faktisk første side i loggen inden jeg begav mig ud i de helt dumme spørgsmål, men synes ikke det så særlig nybegynder agtigt ud, så antog du havde været igang et stykke tid.

Link to comment
Share on other sites

- JEP! På vejen derud holdt jeg ved krydset Borups Allé/Ågade under Bispeengsbuen, da 2 indvandrere på en scooter krydsede krydset diagonalt. De kørte forbi en ca. 25-årig pige der på cykel holdt for rødt lys og nuppede så hendes taske ud af cykelkurven og derefter ned af cykelstien. Jeg floorede speederen og overhalede dem, hev håndbremsen og tog nøglen ud og hoppede over hækken og hegnet for at rykke dem af knallerten, men de drejede desværre ind af en sti til Lundtoftegadehelvedet og var hurtigt væk. Pigen var ret ked af det. Æv. Heldigvis havde hun lige taget nøglerne op af tasken og lagt dem i jakken - så slap hun for at bekymre sig om det her.

Kære SimonHÅPE

Som repræsentant for mit køn skriver jeg til dig i det forenhavende at det er blevet mig pålagt at informere dig om at du via dine beskrevne handlinger og intentioner, nu er blevet nomineret til potentiel DRØMMEFYR.

Tillykke.

Med nomineringen følger både beundrende blikke, kram og muligvis vingummier, dette kan alt sammen indkasseres ved henvendelse til en repræsentant for kvindekønnet og historien genfortælles.

Med Venligst hilsen

Super duper repræsentanten for kvindekønnet

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Vores schedule derovre ER awesome!

Flyver fra Kbh til Reykjavik for at hente noget lavasten der skal bruges som rock-ice-cubes. Derfra til NY, hailer en cab til det 5-stjernede Setai på Fifth Avenue hvor vi har en 81m2 suite som base.

Skemaet er så:

Søndag: Pegu Club -> Little Branch -> Employees Only, hvor vi er hooked up med the proprietor der giver os faglig gennemgang

Mandag: Lani Kani -> PKNY -> Cienfuego (-> Måske på Public Assembly i Brooklyn og høre The Magician(findes over alt i Elektronisk Musik-tråden))

Tirsdag: Mayahuel (ink. middag) -> PDT -> Death & Co, hvor vi er hooked up med the proprietor der giver os faglig gennemgang

Onsdag: Shopping -> hjem til Kbh

Det bliver en meget faglig tur, men når man laver noget man elsker så er der ingen grænse mellem arbejde og fritid og derudover bliver det krydret med masser af cocktails i en af verdens 2 cocktail-hovedsteder. God bro-tur! :smile:

Så awesome? Ja! :bigsmile:

Fuk me, hvor fedt. To store chefer i NYC!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share