SIMONS BODYBUILDING + CROSSJIZZ = TOMORROWSHAPE!


Guest Slettet_07102015
 Share

Recommended Posts

- Var ikke meningen at jeg skulle træne, men havde fri og JB lokkede med lidt guns. Derpå en røvfuld sushi og chill med Mullepigen. Adelgade er ikke så godt et gym. Jeg får mere og mere træningspep, det er nok de lange lyse dage.

Flot omgang bisper!

Det er helt vildt så meget det hjælper når det bliver lysere og vejret er godt. Har virkeligt lagt mærke til det på arbejdet mange gange i løbet af ugen!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Haha what? - jeg har aldrig været fan af Halifax :smile: Speaking of - så var jeg på Cocks & Cows i dag, kold bøf og de 2 forskellige salater jeg bestilte var mega kedelige, tørre og misfarvede. Det plejer at være OK, men man kan være uheldig åbenbart. Rigtigt gode burgere er fandme en sjældenhed desværre.

Just a guess :tongue: ! Den nye afdeling af halifax på trianglen er packed, så tænkte i måske sagde fuck it og fandt et bedre sted i nærheden....! :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Jeg søgte ned i denne log for at finde lidt tryghed. En log der er som den altid har været............og så opdager jeg til min skræk at den ikke er som den altid har været.

Pludselig er den nu besudlet af et utal af crossfit pas og andre mærkværdigheder. Jeg ved ikke hvor jeg skal gøre af mig selv mere.................... :unhappy:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share