SIMONS BODYBUILDING + CROSSJIZZ = TOMORROWSHAPE!


Guest Slettet_07102015
 Share

Recommended Posts

Det var godt!

Hot Rod er sej - specielt når han ranter. Sagde han noget specielt? Han har gode oneliners når det stikker ham. Jeg lollede ret hårdt dengang han fortalte en fyr der ville lave boxsquat for "at lave noget andet end squats" at hvis han bare ville prøve noget andet kunne han jo squatte med den ene sko fyldt med sand. :D

Link to comment
Share on other sites

De 2 nederste subs er Funktion 1 Infrabass, det er så dyb lyd at man kun lige kan høre den, men derimod kan man virkelig MÆRKE den :devil::wub: Dejlig dag, lige bortset fra en fuld ex-kæreste der lige var så sød at komme forbi og være dum :unhappy: Men det med ulykkelig kærlighed er så integreret en del af mit liv at det ikke er noget nyt, bare fald og stigninger i intensitet.

OFF på menergy, ingen carbs sætter sine spor. Efter WOD'en var jeg OFF, men tænkte WWDDD (What Would Dan Dagsform Do) og fyrede BB ovenpå. Overraskende pump på ellers carb-tomme muskler og veins overalt. Dog ukonstruktiv måde at cutte på, så var ikke tilfreds med mine dispositioner, men der er jo altid kun en at blame :smile:

God weekend :smile:

Dejlig update, min bror fra en anden mor. Ulykkelig kærlighed er og bli'r en integreret del af livet for sådan et par bløde følsomme fyre som os - med god dagsform, stort smil og ON på happyfeelgoodtimes. Jeg har forresten BROfidential info til dig om the life of TheDagsform, nu vi er ved den slags.....

Edited by TheDagsform
Link to comment
Share on other sites

Tror sgu forresten jeg så en småtræt Simon som stod på hjørnet af Stormgade/Rådhusstræde kl. ca. halv fem i morges. Var i opgave, så kunne ikke lige standse op. Så du får den lige her: Go'e guns!

Link to comment
Share on other sites

Kære, flotte CrossmanHP.

Har du glemt det dejlige stræk for palads, jeg viste dig for nogen år siden? Det, hvor du sidder med det ene knæ i jorden, knæet flekteret og foden bagud på en stol/bænk og det andet ben foran dig med foden i jorden, lunge style. Det giver et godt stræk i quads, og hvis du kipper posteriort i bækkenet, rammer den flot din psoas. Hertil kan addes nogle håndgreb, som får godt fat i fasciekæderne, men dem mener jeg ikke at have lavet på dig. Sæt i værk, min ven :smile:

Link to comment
Share on other sites

"What we do in life, echoes into eternity"...

Flot nedkæmpning af hangovers. Kan ellers anbefale at nyde Jack3d, samt andet pre WO junk, mens man varmer op, da det ellers giver den satans hjertebanken, som du selv oplever, og specielt når man starter med at voldtage C2'en...

Hvad tid i morgen? Satser på at ramme Garagen omkring kl. 10...

Link to comment
Share on other sites

Mindre druk + masser af WO hjælper.

Det ser fedt ud, men lidt religionlame :D

YEAH! :D

JACK3D er ikke så slemt mht. hjertebanken som de andre preWO-boosters der kicker med koffein, ca. 10-20 min før WO passer som regel mig glimrende, hvadend det nu er.

Tror det bliver 13 eller måske 15 desværre :smile:

Som skrevet i DagsformsDiaries, så kunne det være cool at deltage i Bro-meeting over middag...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share