venter


duenn
 Share

Recommended Posts

Træning Søndag d. 26-2

Spinner 2

55 min

:heartpump: Max 193

:heartpump: Avg 171

På OD af Bricanyl,

Derefter styrke af primært bryst og triceps.

Incline bænk

3x8x20

alm bænk

1x12x15

5x5x25

Lateral raise

3x8x4

bakser stadig med muse skade i højre albue, og det her er stort set den eneste øvelse der stadig gør ondt at lave, jeg kan mærke at jeg provokerer skaden, men også at det ikke er livs truende så længe jeg holder mig nede på de 4 kg....

Pec deck

3x8x20

Triceps ex

3x8x15

Dips m hjælp

2x8x25 kg

Mave crunch

3x12x25

1x12x27,5

ikke den mest imponerende uge. :crazy:

Uge 8

Mandag arb til 22

Tirsdag arb til 22

Onsdag spin + ryg tr

Torsdag ingen undskyldning

Fredag arb til 19, direkte til fest,hjemme 02:30 er for gammel til det pis.

Lørdag arb til 15, derefter fødselsdag i dueslag, til ca midnat

Søndag Spin + bryst tr...

Til gengæld er der kun 5 dage til jeg tar på ski igen Jubiiiiiiiiiii

ha en dejlig søndag aften.

Edited by duenn
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hellow tøs.

Ville lige smide en lille hilsen i din logbog. :bigsmile: Cyclingspinner er tilbage må MOL :cooldance:

Og fortælle hvor misundelig jeg er på, at du snart skal på skiferie... Selvom jeg personligt foretrækker ferie til La Santa :wink: men bare ferie i det hele taget.... *suk* :sun:

Heiiii J

Velkommen tilbaws, er da helt lamslået over mig selv her, har jo ikke engang fået skrevet en hilsen i din log eller noget, og jeg har endda være forbi flere gange. Lækre projekter du har gang i for tiden.

Jeg eelsker altså også bare La Santa men men det er jo pi... dyrt, men vi skal afsted vinteren 2008, hvor min Mor betaler, og så må vi se om ikke mig og duefar kan komme afsted alene inden da. Det er simpelthen Bon Bon land for voksne.

post-7545-1141029149_thumb.jpg

Hej Due :bigsmile:

Skiferie - det bliver lækkert :4thumbup: Mine skiaktiviteter har af uvisse årsager stået stille de sidste par år, men kan da til denne mor-glade log sige, at min mor har inviteret 5 dage til New York fra den 8. - 12. marts :bigsmile: God mor :wub: - det glæder jeg mig svært meget til :yahoo: I love NY! :bigsmile:

Hej Mizz

Den ene mor er da bare mere skøn end den anden , brownies og flybilletter til NY, hva blir det næste. MOL mødre Rocks.

Ej jeg gad fandme godt til NY, jeg har en veninde i Westchester, og har da lovet at aflægge et visit, så nu må vi se.

Ha en rigtig rigtig god tur

Link to comment
Share on other sites

Træning Mandag d.27-2

Løbetur i strålende solskin

30 min

:heartpump: Max 95%

:heartpump: Avg 86%

Dejligt lige at mærke vinden og solen i kinderne, fik helt forårs fornemmelser i maven :wub: Jeg løb igennem anlægget hvor alle ænderne lå på stien og tog solbad, mens der stadig var is på søerne, er det ikke bare fantastisk når vintervejret er som idag...

Resten af denne smukke mandag går med arbejde, så det var rigtig fedt at jeg lige nåede ud.

Link to comment
Share on other sites

...Og vil bare lige ødelægge dit forårshumør ved at henvise til vejrudsigten for de kommende dage... :nonono::dry::cold:

Ej pjat... :laugh: Det er fandme lækkert at se vintergækkerne begynde at spire frem trods den vedholdende kulde. Det viser, at foråret er ikke er langt væk :sun::4jumpy::cooldance:

:w00t::crazy::sneaky2:

Ja helt ærligt, hva tænker vejret på....... jeg er bare så tæt på at få en blødning...

nå nok om det, jeg tar til østrig om 2 dage, og der er der jo sådan set også rigeligt med sne :4thumbup:

Træning Onsdag d. 1-3

første forårsdag og min bare ...

Spinner 2 med gudinden

53 min

:heartpump: Max 90%

:heartpump: Avg 77%

Derefter styrke af primært ryg

Suomo DL

3x8x30

Stiv DL

5x5x40

BO Row

3x8x20

Biceps curl

3x8x15

Mave crunch

4x12x27,5

Low Back

2x12x25

er bare fuldstændig smadret, håber bare jeg ikke er på vej til at blive syg.... min mindste ligger med feber, men det er heldigvis hans moster der skal passe ham mens hans mor skal stå på SKI :4thumbup: og hun er ikke så pivet med syge børn.

sov godt

Link to comment
Share on other sites

Ser ud til at du er blevet bidt af en gal DanF...!

Men keep up med vægtene og de klassiske øvelser.

Der er squ ikke noweeeeet som søde piger, der står og kører DL m.m.

Fik dæleme det store smil på for leden, da den her 20 +/- årige Jane Fonda look-a-like med gamacher og pandebånd og hele svineriet tog strapsene frem og kørte DL med 50 kg og military press. Så var TAZZ solgt :wub:

Link to comment
Share on other sites

Skiferie uge 10

Hjemme igen...

Vi startede ferien fredag aften, hvor vi kørte mod Tyskland i meget fint vejr, solen skinnede over Storebælt da vi køret over broen.

I løbet af natten, med mig ved rattet, omkring Kassel, begyndte det at sne, jeg hader bare at køre når det sner, ikke nok med at jeg er lidt natteblind, men når det så sner, går det helt galt :crazy:

I radioen, advarede de mod stort snefald længere mod syd, flere veje var lukket, og de opfordrede bilisterne til at overnatte i deres biler på motorvejen ved Munchen..... vi besluttede at køre ind på en rasteplads og sove et par timer, og håbede at køerne ville opløse sig i løbet af natten.

Lørdag d. 4-3

Kl ca 5. kørte vi videre, kun for at holde i kø ved munchen....( i radioen sagde de at der havde været 200 uheld om natten i Bayern...) så istedet for at ankomme til Bad Gastein kl 7:00 kom vi først frem kl 11:15.

Kl 12:00 sad vi i Liften på vej op mod Stubnerkogeln ta da

Det var så fedt, solen brød frem over skyerne, og bjergtoppene stod lysende og klare, lige til at indtage. Vi stod på ski i 4 timer, og så var vi pænt trætte, havde jo kun lige fået et par timers søvn i bilen.

Indcheck på EvianQuelle, et rigtigt Østrisk Gasthause med servetriser i heidi kostume og hele svineriet. derefter gik turen til Silver Bullet... :beerchug:

Søndag d. 5-3

Vi stod op til en halv meter ny falden sne, med lovning på mere, det tegnede til at blive en spændende dag.

Da vi endelig havde fået bilen fri at snemasserne og kørte ned mod liften kunne vi fornemme at det nok ville blive en udfordring at stå på ski den dag, vi kunne ikke se en meter frem, lyder overdrevet men det er sandt.

I liften var alt gråt i gråt. Da vi steg af kunne vi ikke se om vi skulle til højre eller venstre, det var meningen at vi skulle til Hof Gastein, så vi kørte lidt på chancen.

post-7545-1141912881_thumb.jpg på billedet har jeg ski på, bemærk jâgermeisteren...

Vi nåede aldrig til Bad hof, vi endte hele tiden i Angertal, fordi vi ikke kunne orientere os, det var pisse skægt, og virkelig hårdt for lårbasserne, og det blev ved og ved med at sne. kl 15:30 ku vi ikke mere, og begyndte at køre tilbare mod Bad Gastein, og kl 16:15 var vi tilbage, en tur der max burde ha taget 30 min.... Ved pakeringspladsen kunne ve for alvor se hvor meget sne der var faldet siden kl 9 om morgenen, der lå igen ½ meter på bilen, og den skulle graves fri... det vil sige der var faldet 1 hel meter siden aftenen før, fandme vildt.

Vi kørte tilbage til hotellet, gik i bad, spise og gik i koma, kl var 21 da vi sov.... vi følte os som et par pensionister på bustur til Hartzen.

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 6-3

Jubii vi vågnede op til solskinsvejr, vi havde planlagt at køre de 14 km til Bad Dorfgastein og Glædede os meget til at komme ud og igang, men allerede på vejen ned af trapperne på hotellet ku vi begge mærke ømheden i lårene, og duefar kunne nærmest ikke gå pga smerter i knyst og læg muskler ( Jeg takkede de mange squats og DL for mine goe ben)

Da jeg skulle spænde skistøvlerne, troede jeg at mit skinne ben var brækket, hold kæft vi var ynkelige :w00t: Dorf gastein er et rigtig fedt område, med skiløb for en hver, vi havde en rigtig fed dag, med efterveer fra gårdsdagen store snefald, dvs super fed sne, men op ad dagen også meget opkørt.... hvorved jeg prøver at lægge op til at retfærdiggøre mit vilde vilde stunt af et fald på en blå pist.... fik en ordentlig mavepuster og trykkede et par ribben plus slog min ene arm ret meget, jeg lå på pisten og hylede som en stukke gris, aner ikke hva det var for en lyd der kom ud af mig, mens jeg lå der og prøvede at få vejret igen...... for at det ikke skal være løgn lå jeg med hovedet nedad og ku ikke vende mig om, sikke et syn det må ha været :blush: min søde mand holdt masken og nursede godt om mig til jeg igen kunne snakke..

post-7545-1141914147_thumb.jpg

Tilbage i Badgastein tog vi i FelsenTherme badet, hvor vi dasede i de forskellige bassiner i 3 timer, mest i den udedørs pool hvor vandet var ca 35 gr. ahh

Tirsdag d. 7-3

Vi stod tidligt op og tjekkede ud, og kørte ned til liften, idag skulle det lykkes at komme til Hof Gastein, vejret var nogenlunde, dog blæste det så meget på toppen at stubnerkogeln bahn var lukke fra midter stationen, vi kom alligevel til Angertal og derfra videre til Bad hof, det var også et ok sted, med mange hyggelige blå nedfarter og nogle ret udfordrende røde pister, vi endte ihvertfald med at være så smadrede i vores ben at vi valgte at spise frokost kl 14 og derefter køre ned mod bad gastein hvor vi skulle aflevere vores ski.

turen hjem startede med at vi sad i kø 2 timer ved Salzburg og derefter kørte vi lige igennem, nu kunne det heller ikke gå for stærkt med at komme hjem til ungerne, det er alligevel mærkeligt at skulle være uden dem i næsten 5 dage :wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning fredag d. 10-3

20 min steptrainer

Incline bench

3x8x20

bench

5x5x25

Lateral raise

2x8x4

Pectoral

3x12x20

triceps extension

3x8x15

abdorminal crunch

3x12x 27,5

Og her ville jeg så ønske lørdagens og søndagens træningm kunne stå.... men niks der kommer intet

Lørdag : svømning med den lille, kagebagning og senere fødselsdag hos familien

Søndag : Sjællands mesterskaberne i discodance hele dagen, med danse stjernen, hun fik 2 fine placeringer,Duo nr 4 mesterrækken i talent. solo nr 1 B rækken i rekrutering.

Link to comment
Share on other sites

Hey due. Dejlig beretning fra din ferie. Næsten som at være der selv. Skønne billeder og dejligt at se, hvordan en duemor ser ud. Uhhh kan mærke hvordan I brænder for de brædder der... Smukt.

Jernkvinde :superman: Ha en super dag og dejligt at høre fra dig igen.

Knus Jullen :smile:

NB tillykke med dansekonkurrencen

Edited by Danfanatiker
Link to comment
Share on other sites

Træning Tirsdag d. 14-3

Steptrainer 10 min

Mave/ Baller/ Lår plus arme

1 time :4thumbup:

hva siger i så.... Duen til MBL, det er jo helt vildt, det er ikke fordi det er den træningsform jeg finder allermest tiltrækkende, men idag gad jeg bare ikke en dyt. Efter 9 timers arbejde, vidste jeg med mig selv at jeg havde brug for en der svang pisken lidt over mig, ellers fik jeg ikke lavet noget som helst....Men skal da lige love for jeg blev tæsket igennem, av av av syre træning av av....

Nu står resten af aftenen på godnat historie, sofa, the, og sove.

Link to comment
Share on other sites

Tæning onsdag d. 15-3

spinner 2 med gudinden

60 min

:heartpump: Max 95%

:heartpump: Avg 83%

Begynder spin/ spinner 1 også med gudinden

vi skulle ellers ha trænet ryg, men gad ikke, det endte også med at blive en helt ok time..

45 min

:heartpump: Max 91%

:heartpump: Avg 81%

Edited by duenn
Link to comment
Share on other sites

Træning Søndag d.19-3

efter job.

opvarmning

20 min steptrainer

Derefter rygtræning

GM

3x8x20 kg

DL

3x8x30 kg

3x8x40 kg

Hyperex

2x10

Low Row

2x8x20 kg

Lower Back

2x12x20 kg

er pænt træt i ryggen lige nu, på den helt vildt goe måde, som om jeg er blevet æltet af en stor muskel mand :w00t:

nu skriver jeg lige noget jeg har skrevet før..... nu er det nok, det er fandme alvor og fra nu af er det slut.... jeg er nu oppe på plus 8,2 kg siden mit rygestop, og jeg gider bare ikke glo på min krop mere, den kan glemme det, den skal ikke se sådan ud. slut prut.

Duenn starter idag på stram diæt, med omkring 1500 kcal på træningsfrie dage og 17-1800 kcal på trænings dage.Mål : at tabe ca 5 kg inden 1-6 et meget realistisk mål på 10 uger. Jeg har gjort det før, og jeg gør det igen......

Hån, pisk, gode råd, opbakning og kærlighed modtages gerne :blush::superman::w00t::crazy:

dagens indtag :

1772 kcal

protein 22%

kulhydrat 50%

fedt 29%

Edited by duenn
Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 20-3

Dødløften har sat sine tydelige spor i mine baller her til morgen......

sider lige og fortryder for vildt at jeg har en aftale om mave baller og lår her om en time :crazy:

men har også en cafe aftale og en aftenvagt forude, så mon ikke det er en god ide at få lidt gang i kroppen.....

ha en dejlig dag.

Link to comment
Share on other sites

Veeee du hvad sveske ..... :superman: evner ved vi alle du har og vil du af med de kg ... jamen så gøre du det med samme ånd som alt andet du gør i livet.

:cheer: :cheer: :cheer:

U rock girl - lad os sammen smide de dumme kg og vis os selv i spejlet at vi stadig er små lækker sild der ved hvad vi sklal bruge det til!

:superman:

Link to comment
Share on other sites

Træning Mandag d. 20-3

mave-baller-lår og arme

Instruktøren var bindegal :crazy: hun var på convension sidste weekend, og tak for kaffe en masse nye, og vildt underlige,smertefulde, og nærmest rædsels vækkende, øvelser vi skulle lave......av av av min røv, den svier og brænder, men den effekt var jeg jo lidt klar over i forvejen.... :blink:

>Jeanette

tark for de dejlige ord, ja gu gør vi så, forvandler os til små lækre sild, og viser dem, hva vi kan..........

og jaaa kvinder i vores alder ved et eller andet :innocent:

Dagens indtag

Kcal 1433

protein 18%

kulhydrat 52%

fedt 30%

Jeg har iøvrigt opdaget at mit øgede indtag af fede fisk, avocado, fiske olie kapsler og andre essentielle fedtstoffer, mindsker min sukker trang.... det kan godt være det er almindeligt kendt, jeg vidste det bare ikke, og er helt oppe at ringe over det.

Link to comment
Share on other sites

Træning Tirsdag d. 21-3

Løb 4 km

imorges i solskinsvejr, :4thumbup: på et tidspunkt løb jeg forbi noget buskads og fik noget hvidt snask i hovedet, tænkte ikke over hva det var og børstede det væk fra næsen.... så var det fandme sne..... jeg går AMOK

mon det kan betale sig ????

Nå men Korsør er igen hvid og min have ser igen hæderlig ud, det er vist også det eneste positive der er at sige om den sag :smile:

Bagefter stod den på frisør besøg, med lækker hasselnødde kaffe og tilbage til blondie look.... skal lige hilse at sige at når man laver lyse striver i mørkt hår, bliver det til orange striber.

derefter den sidste aftenvagt i denne omgang, har fridag imorgen, så må vi se om jeg kan holde mig fra køleskabet, køkkenskabe, og ungernes påskeæg....

Dagens Indtag :

Kcal 1593

Protein 22%

kulhydrat 49%

fedt 29%

Link to comment
Share on other sites

Hold Fast hvor er jeg bare go!!!!!

Har været hjemme idag, gjort rent i hytten, sumpet her foran comp, handlet ind og lavet mad..... des mere mad jeg laver til de andre, des mindre har jeg lyst til at voldæde selv, lidt syg er man vel altid.

Indtil videre et rigtig fornuftigt indtag. Nu skal der hentes engle børn i skolen og hygges lidt inden due mutter skal til spinning.... :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

hihihi...

Har du smagt de nye Guldbarrer med skildpadde? :tongue:

Det er decideret ONDT at skrive om sådanne produkter i Duenns Log... :nonono:

Godt gået Duenn, at bruge en dag hjemme uden at falde for køkkenets fristelser er en præstation i sig selv :4thumbup:

By the way.... de dersens guldbarre skildpadde smager djævelsk godt :blush:

/mette

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share