Entropy Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Hvilken slags havregryn er bedst til en diæt hvor man går efter energi underskud, hvad er pros og cons for de to slags? Har prøvet at søge men har ikke rigtigt kunne finde noget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rønne Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Så vidt jeg husker er kcal. indhold og energifordeling den samme, så evt. forskelle er vist udelukkende af akademisk karakter.Til gengæld bliver havregrøden bedst, hvis den er lavet af finvalset. I rå form foretrækker jeg den grovvalsede. Men det er alt sammen en smagssag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stryger2 Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Det tager vidst nok systemet lidt længere at fordøje, så det giver vel lidt mere mæthedsfornemmelse. Spiser altid grovvalsede, men det er fordi jeg bedst kan lide dem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Entropy Posted April 1, 2005 Author Report Share Posted April 1, 2005 Det tager vidst nok systemet lidt længere at fordøje, så det giver vel lidt mere mæthedsfornemmelse. Spiser altid grovvalsede, men det er fordi jeg bedst kan lide dem.<{POST_SNAPBACK}>Ok, så der er ikke den store forskel (kun smags) når de bliver kogt til grød? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens22 Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Det tager vidst nok systemet lidt længere at fordøje, så det giver vel lidt mere mæthedsfornemmelse. Spiser altid grovvalsede, men det er fordi jeg bedst kan lide dem.<{POST_SNAPBACK}>Ok, så der er ikke den store forskel (kun smags) når de bliver kogt til grød?<{POST_SNAPBACK}>---------------------------------------------------------------------- Hejsa!Den grovalvsede.Jens Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sindbad Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 Det tager vidst nok systemet lidt længere at fordøje, så det giver vel lidt mere mæthedsfornemmelse. Spiser altid grovvalsede, men det er fordi jeg bedst kan lide dem.<{POST_SNAPBACK}>Ok, så der er ikke den store forskel (kun smags) når de bliver kogt til grød?<{POST_SNAPBACK}>---------------------------------------------------------------------- Hejsa!Den grovalvsede.Jens<{POST_SNAPBACK}>Hvorfor? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet_dk Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Ok, så der er ikke den store forskel (kun smags) når de bliver kogt til grød?Uden at jeg ved det ville jeg mene den positive effekt ved grove havregryn går væk hvis du koger dem, da det vel bliver nedbrudt ved kogning?Men ellers se hvad du bliver mest mæt af.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.