Farmers hideout.


Kauf
 Share

Recommended Posts

I dag ville jeg krafthelvedenmesatanfandme SMADRE mine ben!!! De skulle have tæsk, for det havde de fortjent! Planen var at tage til Høvelte og SMADRE de forbandede stænger!!!! Første med Squat, så med benpres+boxjumps og tilsidst kraftfandenme skulle de satansgudaogså have en gang WOD, som broder Dagsform, SimseHP og Bartender6pack havde kørt i dag!

Men ak... jeg var en idiot og kunne ikke finde mit adgangskort til Høvelte... så måtte jeg istedet gå til Fedtnæswørld og squatte... det andet kan ikke lade sig gøre i Fedtnæswørld, nemlig...

@ Fedtnæswørld:

Da jeg kom ind så jeg, at Team Loaded + apprentice var igang med at smede jern! Der var gode ben til fru Loaded og masser af pump på patkasse til hr. Loaded og apprentice!

Opvarmning:

Mobilitet + etbens stivbenet død m. stang, snatch m. 20 kg. KB, Unilateral situps m. KB i strakt arm, Cleans op til 5'ere m. 60 kg.

Squat:

Kørte sammen med fru Loaded, som kørte lette 10'ere på 60 kg. - by the book teknik!

5x100 kg.

5x120 kg.

5x140 kg.

5x140 kg.

10x140 kg. - BANG!!Rep. PR! - En Rep. PR, jeg kan bruge til noget, da jeg altid har syntes at 140 kg. har været lidt tunge. Jeg svajede forover på 8. rep., men greb den fint og fik trykket brystet opad, ingen problemer og 2 reps. tilbage m. ca. 2-3 reps. i banken.

Jeg fik fru Loaded til at tælle reps og fik bifald fra Hr. og fru loaded for mit brøleri, røde månefjæs og blodskudte øjne! :laugh: Endelig, ENDELIG lykkedes det mig, at imponere Ze Loaded Team!

Hr. Loaded havde forresten lige afsluttet sit bænkrep sæt med 140 kg. lige inden jeg startede på min squat....

Enarms pushpres:

2x10x36 kg.

Pushpres:

10x60 kg.

10x70 kg.

8x80 kg.

- lidt lort i balancen.

3 cirkler:

10x22,5 kg. siddende Arnold pres

10x12,5 kg. siddende "Cleans"

15x35 kg. facepulls

15x36 kg. DB Shrugs

- lidt for let, men ok pump.

BO old school row m. ene ende af stangen i et hjørne og et håndtag omkring stangen.

10x60 kg.

10x80 kg.

10x100 kg. - lidt for meget ben

10x80 kg.

10x90 kg. - også lidt ben

10x80 kg.

OA Pushup:

3/3

3/3

3/3

- lige i madkassen!

Lidt excentriske dragonflags - fik SMADRENDE krampe i højre biceps, da jeg havde kørt 2 alm. og holdt mig derfor til den excentriske fase.

Jeg følte ikke, at jeg havde Fåckingkrafthelvedenmesplitteminerøvballer smadret mine ben og det kilder stadig i dem efter mere! De må vente til DL dag!

- Hjem og gå 45 min. med hunden i den friske natteluft!

Nu: ZMA og søvn!

Link to comment
Share on other sites

:laugh: Ja, en kælling er sandt!

Desværre har mange års skulderskader sat sit præg på al form for pres. Jeg kan ikke køre kontinuerlige programmer for hverken pres eller pat, da skuldrene ikke kan holde til det. Bænk og stem er derfor dine givet på forhånd. Jeg er stadig kun på 175 i squatten, så der er vi lige, men så vidt jeg husker er du 15 kg. over fra old times? Det må jo være det næste, jeg skal nå :wink:

Pt. er jeg et lille nips på 91 kg. :smile:

Jeg mente nok :laugh:

175 i squatten er også pænt nok. Det er korrekt at jeg har lavet omkring de 190 til parallel. Anyway, jeg ligger i kalorie underskud pt og de næste mange måneder. Så der bliver nok ikke helt så mange PR`s. Jeg skal gerne ned under de 90kg igen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg mente nok :laugh:

175 i squatten er også pænt nok. Det er korrekt at jeg har lavet omkring de 190 til parallel. Anyway, jeg ligger i kalorie underskud pt og de næste mange måneder. Så der bliver nok ikke helt så mange PR`s. Jeg skal gerne ned under de 90kg igen.

190 kun til parallel... nåja, jeg kan jo se, hvad der står med småt i dine indlæg. :laugh:

Hvad er målet med at komme under 90 kg.? At være en flot fyr, eller ikke at være en så tung fyr?

Jeg har heldigvis en genetik, der tillader mig at være i kcal overskud, gaine muskelmasse OG tabe mig på samme tid! Hva'behar! Jeg sværger, at det er sandt!

Link to comment
Share on other sites

Hej Kauf, din store idiot!

Næste gang du ikke har sovet ordentligt i 2 døgn, ikke føler dig fuldt restitueret, har mere lyst til at blive hjemme og nusse din kone i håret og tørre hendes forkølede næse, egentlig hellere vil foamrolle end løfte og desuden har fået (lækker) ærtesuppe som preWO meal, mens du prøver at tø dine frosne sko og neoprenbind op på radiatoren, fordi du havde glemt dem udenfor... Næste gang du har det sådan... Så bliv for helvede hjemme!!!!! Eller få det for helvede hurtigt overstået og lad være med at nosse rundt i 2 timer, bare fordi du er taget til Høvelte! Fuck ned i Fitnessworld, løft dit Lort på deres lortestænger og skrub hjem og sov.

Godt så, du fik dine 7 lortereps på 185 i dødløften, du fik lavet fine cleans op til 80, fik bænket og gokket... Var du tilfreds? Gu' var du ej!

Planen var 10x185 død og ikke Lort med tis på.

Næste gang, bliv hjemme, køb en chokoladebar, nus din kones hår til hun falder i søvn... Og så skide være med hvor meget du hader X-factor!!!

PS: Når din kone sover, kan du så passende rydde op i køkkenet... Nu skal du gøre det i morgen, når dine unger vækker dig kl. 6... Medmindre du er så heldig, som i morges og igår, hvor du kunne nyde deres selskab fra kl. 04.45.

OK, hej og godnat!!

Mvh.

Kauf

PPS: Dine 5-fingeren og dit ene knæbind er flækket... De kunne sgu' nok ikke tåle frosten!

Edited by Kauf
Link to comment
Share on other sites

Tak for at jeg må brokke mig til jet og tak for svarene, pigehest, Tina og Jan :wub:

Tina: det der med at bruge børnene som vægt, har jeg prøvet... Det er noget gok. Det er sjovt at lege med og løfte på baby, men decideret træning synes jeg er noget gok. Det virker ikke rigtigt og begynder man at svede, bliver ungen våd, bliver man presset er der et vist moment af sikkerhed osv. Nej, du - leg og rolle en masse med baby og træk, når baby sover :smile:

Link to comment
Share on other sites

I dag var en fantastisk dag. Jeg kørte begge børn i institution, gik på arbejde, fandt træningsglæden frem efter min ekstensielle krise fra i fredags. Bankede en god træning af med 9x142,5 i squat og mange andre dejlige ting, jeg ville fortælle jer om. Jeg blev så glad i låget at jeg har danset til Prince musik hele vejen til arbejdet.

Så fik jeg en mail...

Fra vores taksator i vores forsikringssag i vores nye hus...

Nu hører jeg ikke Prince mere...

Link to comment
Share on other sites

Nå, Fuck... Det her lavede jeg i dag:

20 min. Småløb aka 1980'ernes favorit, jogning

Pullups + dips:

12+12

12+12

12+12

12+12

12+12

- ingen bælte at hænge vægte i... Skræv!!

Squat:

6@60

6@80

5@100

5@120

5@142,5

5@142,5

9@142,5 - røvdårlig video.

5 runder

OAP + stivbenet død + pres

3/3 + 10@60 + 5@60

2 runder

DB shrug + facepull + highpull

20@35 kg. +20xstakken + 20xBB

6 eksentriske dragonflags.

Videre på mere job...

Edited by Kauf
Link to comment
Share on other sites

I dag lavede jeg det her:

Middagstid i det nye hus: 3x5x90 kg. fatbar sumo DL.

Skægt - det glæder jeg mig til at lave mere af!

Eftermiddagstid:

Opvarmning var blandet med Cleans op til 5'ere på 60 kg., lidt hammerdask til dæk og lidt gokkegok.

Squat:

5x100 kg.

5x120 kg.

5x145 kg.

5x145 kg.

11x145 kg. - BUM!! Rep. PR!

Så så man lige mig! Jeg havde den fornøjelse af at squatte i et powerrack og havde sat mine pins ved 80 cm. Ved det 12. rep. bankede jeg ind i mine pins i venstre side og mistede fokus og derved missede reppet. Der havde været til ca. 14-15 stk. og ville stoppe på 12.. det skete så helt automatisk. Siden jeg er 180 høj og mine pins var sat lige under nossehøjde, lagt sammen med det faktum, at jeg kører highbar, ved jeg i det mindste nu, at jeg kører dybt nok!

Jeg havde glemt mit bælte og måtte derfor squatte uden... jeg var en smule bange på første set, for tænk nu om min lænd kunne holde, tænk nu om jeg havde trænet min lænd svag med al den bælte. Det havde jeg ikke, stangen blev bange for mig på 3. set.

3 runder belønningsgok:

5 Dips (1. runde: + 10 kg., 2. runde + 20 kg., 3. runde + 40 kg.)

4 Kropshævninger, OH (1. runde + 10 kg., 2. + 3. runde + 20 kg.)

1/1 TGU @ 40 kg.

20 Hammertæsk m. 8 kg. hammer

Sumodød teknik @100, 100, 140 kg.

Sumodød skulle give mange kg., men jeg tror ikke at det sker for mig. Dette tror jeg ikke, da jeg løfter med ryggen i kødløft, min erector er min ven! i Sumodød skal mine svage ben arbejde alt for meget! Nu prøver jeg lidt og ser om det går. Jeg tror aldrig, at jeg har løftet mere end 200 i Sumodød, mens jeg har løftet 242,5 i konventionel DL.

Så gokkkede jeg tre runder af det her:

Til sidst sluttede jeg af med 4 min. Tabatta på C2'eren. Krampe i venstre røvballe og baglår fra 4. set og ud, avavavavavforsatansguoghelvededa!

Og til allersidst dippede jeg 25 gange. Jeg stoppede, da jeg begyndte at kede mig.

Min venstre albue gav lidt bøvl i både dips og TGU. Den virkede instabil og ikke helt under kontrol. "Meget pudsigt" tænkte jeg. Da jeg kom hjem nappede jeg 600 mg. ibuprofen, da det sidste jeg gider er at have irritabel albue. Derefter anlagde jeg til en god selvmanipulation af proximale del af ulna og "POP", så var det problem ude af verden :smile:

Edited by Kauf
Link to comment
Share on other sites

Sumo er ikke en magisk måde at dødløfte mere på.

Det er nemlig rigtigt!

Desuden har jeg tabt mig af al den highrep cardio squat. Sidst måtte jeg nemlig sætte bæltet et hul ind. Det har intet med sagen at gøre, men jeg kom lige i tanke om det.

Edited by Kauf
Link to comment
Share on other sites

I går stod den på springtræning til høj musik.

Rammstein satte gang i benerne og den statiske udholdenhed af armerne og skuldrene! :devil:

I dag er jeg lidt døv!

Så jeg bøssede den lidt

Cykling på kondicykel: 15 km.

Crosstrainer - lort

Hanging crunches m. 10 kg. skive, skrå og lige SS med Russian Twist m. 30 kg.

Tabata frontsquat m. 40 kg.: 12, 12, 10, 12, 5 (tud, talte ikke), 12, 12, 9, 12

Det var det bøss :smile:

Edited by Kauf
Link to comment
Share on other sites

Nå, kære Molsen, så gik den sgu' ikke længere.

Nogen gange spidser tingene til og man får et spark i løgene. I sådanne tilfælde kan det blive nødvendigt at prioritere hvad fanden man egentlig går og laver. Dette kan føre til nogen fra- og tilvalg, hvilket jeg har set mig nødsaget til.

Vi ses igen Molsen, hvornår ved jeg sgu' ikke.

Keep the fire burning, friends! :firebounce::devil::firebounce:

post-4596-065155400 1330336753_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share