Sign in to follow this  
cartier

Kostprogram

Recommended Posts

Jeg leder efter et kostprogram som kan nedsætte min fedt procent. Altså en cutting program..

Er der nogen som har sådan et kostprogram?jeg kan kun finde retnings linjer men vil gerne se selv programmet!

Så kan i oplyse mig lidt omkring dette?? :4thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=394

Dette link virker ikke lige for tiden fordi siden er igang med nogle reparationer eller hvad ved jeg, men det skulle ikke tage så lang tid før det virker igen, så vidt jeg ved.. :smile: Men det er en god artikel om "vejen til en lavere fedt-procent" osv..

EDIT: Det er jo ikke et decideret kostprogram som du efterlyser, men der er et bud på en god sammensat kost i løbet af en dag.. :wink:

Edited by SimonW

Share this post


Link to post
Share on other sites
http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=394

Dette link virker ikke lige for tiden fordi siden er igang med nogle reparationer eller hvad ved jeg, men det skulle ikke tage så lang tid før det virker igen, så vidt jeg ved.. :smile: Men det er en god artikel om "vejen til en lavere fedt-procent" osv..

EDIT: Det er jo ikke et decideret kostprogram som du efterlyser, men der er et bud på en god sammensat kost i løbet af en dag.. :wink:

<{POST_SNAPBACK}>

og hvordan sammen sætter man det?som sagt jeg kender til principperne men ikke lige frem hvad jeg skal spise!

Share this post


Link to post
Share on other sites
og hvordan sammen sætter man det?som sagt jeg kender til principperne men ikke lige frem hvad jeg skal spise!

<{POST_SNAPBACK}>

Det er nu 11. tråd du starter med fedttab. Burde du ikke snart tage et råd eller to til dig og få startet den cutting op, istedet for at snakke om den ustandselig. :poking::wink:

Der er ingen der kan fortælle dig hvad du skal spise ud over sundt og varieret. Det er jo dine smagsløg, der skal udsættes for mad-valget. Det nytter jo ikke noget at jeg foreslår gulerødder og skinke, hvis du får bræk-fornemmelser bare ved tanken.

Det der betyder noget, er at vælge fødevarer med et lavt kcal. indhold. Om du får 10 eller 40% af din energi fra fedt er i praksis ligegyldingt, blot du ikke spiser flere kcal. en nødvendigt for din cutting.

Tommelfingerregel: grønsager, magert kød, fuldkornsrugbrød, havregrød og alt hvad der minder om det.

Bon apetit.

Edited by Rønne

Share this post


Link to post
Share on other sites
og hvordan sammen sætter man det?som sagt jeg kender til principperne men ikke lige frem hvad jeg skal spise!

<{POST_SNAPBACK}>

Det er nu 11. tråd du starter med fedttab. Burde du ikke snart tage et råd eller to til dig og få startet den cutting op, istedet for at snakke om den ustandselig. :poking::wink:

Der er ingen der kan fortælle dig hvad du skal spise ud over sundt og varieret. Det er jo dine smagsløg, der skal udsættes for mad-valget. Det nytter jo ikke noget at jeg foreslår gulerødder og skinke, hvis du får bræk-fornemmelser bare ved tanken.

Det der betyder noget, er at vælge fødevarer med et lavt kcal. indhold. Om du får 10 eller 40% af din energi fra fedt er i praksis ligegyldingt, blot du ikke spiser flere kcal. en nødvendigt for din cutting.

Tommelfingerregel: grønsager, magert kød, fuldkornsrugbrød, havregrød og alt hvad der minder om det.

Bon apetit.

<{POST_SNAPBACK}>

En rettelse til dig: Det er ikke min 11.tråd. Jeg spørger herinde fordi jeg skal starte eller samle en masse grundviden før jeg kan sammensætte min egen kostplan!!!Det er ikke fordi jeg ikke tager rådene til mig!er mere end glad for de råd!! :poking::devil:

Hvor meget af hver?hvordan kan man regne ud hvor meget man skal spise pr gram?

skal man spise 6 gange eller kan det være nok med 3 gange om dagen!? :w00t:

Share this post


Link to post
Share on other sites
og hvordan sammen sætter man det?som sagt jeg kender til principperne men ikke lige frem hvad jeg skal spise!

<{POST_SNAPBACK}>

Det er nu 11. tråd du starter med fedttab. Burde du ikke snart tage et råd eller to til dig og få startet den cutting op, istedet for at snakke om den ustandselig. :poking::wink:

Der er ingen der kan fortælle dig hvad du skal spise ud over sundt og varieret. Det er jo dine smagsløg, der skal udsættes for mad-valget. Det nytter jo ikke noget at jeg foreslår gulerødder og skinke, hvis du får bræk-fornemmelser bare ved tanken.

Det der betyder noget, er at vælge fødevarer med et lavt kcal. indhold. Om du får 10 eller 40% af din energi fra fedt er i praksis ligegyldingt, blot du ikke spiser flere kcal. en nødvendigt for din cutting.

Tommelfingerregel: grønsager, magert kød, fuldkornsrugbrød, havregrød og alt hvad der minder om det.

Bon apetit.

<{POST_SNAPBACK}>

En rettelse til dig: Det er ikke min 11.tråd. Jeg spørger herinde fordi jeg skal starte eller samle en masse grundviden før jeg kan sammensætte min egen kostplan!!!Det er ikke fordi jeg ikke tager rådene til mig!er mere end glad for de råd!! :poking::devil:

Hvor meget af hver?hvordan kan man regne ud hvor meget man skal spise pr gram?

skal man spise 6 gange eller kan det være nok med 3 gange om dagen!? :w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

Altså, jeg kan ikke undvære mine 5-6 måltider... men prøv at spise lidt mindre til de 3 store måltider, så skal sulten nok melde sig ind i mellem... Jeg synes selv 5 måltider er optimalt, for der får du energi jævnt over hele dagen (plus protein tilførelse)...

Med hensyn til dit spørgsmål med gram osv., så (synes jeg) det bliver for besværligt at veje mad af hele tiden...

Der var en god artikel i Workout & fitness her i forrigenummer vist nok.. Hvis du bare kigger på dit talerken når du øser op, kan du lave det til et cirkel diagram (ja lyder latterligt), hvor du så inddeler det i fødevare.. fx. 40 % prot, 40% kulh. og 20 % fedt... Hvis det hele kommer fra de rigtige kilder (Prot: kylling og andet magert kød, bælgfrugter med højt prot indhold, Fisk. Kulh: Grøntsager (gerne grove), fuldkornspasta, natur ris osv.. Fedt: Fed fisk, nødder, olier, advocado osv.), burde der intet problem være...

Share this post


Link to post
Share on other sites
og hvordan sammen sætter man det?som sagt jeg kender til principperne men ikke lige frem hvad jeg skal spise!

<{POST_SNAPBACK}>

Det er nu 11. tråd du starter med fedttab. Burde du ikke snart tage et råd eller to til dig og få startet den cutting op, istedet for at snakke om den ustandselig. :poking::wink:

Der er ingen der kan fortælle dig hvad du skal spise ud over sundt og varieret. Det er jo dine smagsløg, der skal udsættes for mad-valget. Det nytter jo ikke noget at jeg foreslår gulerødder og skinke, hvis du får bræk-fornemmelser bare ved tanken.

Det der betyder noget, er at vælge fødevarer med et lavt kcal. indhold. Om du får 10 eller 40% af din energi fra fedt er i praksis ligegyldingt, blot du ikke spiser flere kcal. en nødvendigt for din cutting.

Tommelfingerregel: grønsager, magert kød, fuldkornsrugbrød, havregrød og alt hvad der minder om det.

Bon apetit.

<{POST_SNAPBACK}>

En rettelse til dig: Det er ikke min 11.tråd. Jeg spørger herinde fordi jeg skal starte eller samle en masse grundviden før jeg kan sammensætte min egen kostplan!!!Det er ikke fordi jeg ikke tager rådene til mig!er mere end glad for de råd!! :poking::devil:

Hvor meget af hver?hvordan kan man regne ud hvor meget man skal spise pr gram?

skal man spise 6 gange eller kan det være nok med 3 gange om dagen!? :w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

Altså, jeg kan ikke undvære mine 5-6 måltider... men prøv at spise lidt mindre til de 3 store måltider, så skal sulten nok melde sig ind i mellem... Jeg synes selv 5 måltider er optimalt, for der får du energi jævnt over hele dagen (plus protein tilførelse)...

Med hensyn til dit spørgsmål med gram osv., så (synes jeg) det bliver for besværligt at veje mad af hele tiden...

Der var en god artikel i Workout & fitness her i forrigenummer vist nok.. Hvis du bare kigger på dit talerken når du øser op, kan du lave det til et cirkel diagram (ja lyder latterligt), hvor du så inddeler det i fødevare.. fx. 40 % prot, 40% kulh. og 20 % fedt... Hvis det hele kommer fra de rigtige kilder (Prot: kylling og andet magert kød, bælgfrugter med højt prot indhold, Fisk. Kulh: Grøntsager (gerne grove), fuldkornspasta, natur ris osv.. Fedt: Fed fisk, nødder, olier, advocado osv.), burde der intet problem være...

<{POST_SNAPBACK}>

ok.. ved du hvilke nummer workout & fitness nummer det var?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Og kan du så ikke finde ud af at regne "dit" forbrug ud til det, som du ønsker, så må du jo betale een for at gøre det ! ! !

Det hedder en personlig træner eller kostvejleder.

Betina

Share this post


Link to post
Share on other sites
Og kan du så ikke finde ud af at regne "dit" forbrug ud til det, som du ønsker, så må du jo betale een for at gøre det ! ! !

Det hedder en personlig træner eller kostvejleder.

Betina

<{POST_SNAPBACK}>

da jeg ikke kender til det kan jeg ikke regne mit forbrug ud søde lille betina...

Vil ikke betale for det hvis jeg selv kan finde ud af det når jeg har viden omkring!!

er det den tid på mdr eller hvad!!!! :w00t:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this