Sign in to follow this  
Mizzrasmussen

Mariannes log

Recommended Posts

Hej MOL'ere,

nu vil jeg også have en log - selvom jeg ikke ligefrem er styrketræningsfreak men lidt bliver det da til. Til gengæld bliver det til en del løb:cooldance:

en anelse om mig selv:

Alder: 30

højde: 169

vægt: taler vi ikke om...

Mål: den lange distance (78km) ved det schweiziske alpeløb Swiss Alpine i sommeren 2006. Når jeg har prøvet det vil jeg nok fokusere på hurtigere snarere end længere...

PR:

Marathon: 3.50.54

½ marathon: 1.40.20

10 km: 45.22

Det var egentlig min målsætning at løbe 78-km løbet i år, men jeg synes ikke formen er der endnu. Men jeg skal til Schweiz og løbe den 30. juli men i år løber jeg marathon-distancen ved Swiss Alpine - så får jeg også prøvet, hvad det vil sige at løbe et længere løb i bjergene :devil:

På en god uge (det vil sige uden skader og med friske ben :bigsmile: ) løber jeg p.t. 70-90 km fordelt på 5 dage. Så prøver jeg at presse 1-2 gange styrketræning ind samt lidt stairmaster (trapper kan forberede benene lidt på løb i bjergene).

Jeg har planer om at nå mit 78-km mål ved at forsøge at holde et jævnt højt løbeniveau det næste år - det vil sige at løbe nogle træningsmarathons for at få nogle lange ture under huden. Jeg løb cph marathon i maj, og skal på den igen den 30. juli i Schweiz.

Håber I vil læse med :4thumbup:

Marianne

Edited by Mizzrasmussen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Halløj og velkommen til.. Marathon?? puha, folk der formår at udføre det imponerer mig sindssygt! men jeg forstår dem ikk.. hehe... Held og lykke med at nå målet.. :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej og velkommen

vil da helt klart læse med her, det tegner til at blive en spændende og inspirerende log, og inspiration kan man altid bruge :cooldance:

Lyder da alt for vildt med 78 km er det i et hug eller??? :blink: ja jeg er bare helt målløs.:omg:

En anden super fraggel herinde skal løbe 50 km til august, det er også udenfor min fatte evne :bigsmile:

knuzz Duenn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej,

tak for hilsenerne :bigsmile:

Og ja de 78 km er ud i et hug (og jeg synes også det er meeeeeget langt :blink: ) men nu har jeg sat mig i hovedet at det skal prøves, og foreløbig ser jeg frem til at prøve kræfter med marathon-distancen ved samme bjerløb om en måneds tid :4thumbup:

Dagens træning:

1 times løb roligt tempo (11 km)

Stadig ondt ved den ene ankel så det går i et meget stille og roligt tempo for tiden - øv! Men jeg håber stadig at kunne komme ud på en 20 km tur i morgen men nu må vi se hvordan benet har det...

Det er vidst godt jeg snart skal i gang med nedtrapning til løbet - synes at benene brokker sig et sted eller to :mad: Det er så ulempen ved at have kastet sin kærlighed på løbetræning - relativt mange små skader...Jeg er heldigvis blevet rimeligt god til at forhindre de store skader, der kræver lange pauser, meeen jeg er da en rimeligt god kunde hos min massør :blush:

Nå men solen skinner og der er basis for Sankt hans torv og snuden i vejret :4thumbup:

Hyg jer

Marianne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dagens træning

16-17 km (1.30) - det burde have været lidt mere men det ene ben driller stadig :devil:

Og så så vandt Federer Wimbeldon igen - havde ellers håber Andy Roddick havde et fair shot i år, men Federer er bare den bedste tennisspiller for tiden :smile:

Men vi kan altså godt lide Andy Roddick :tongue::blush:

Håber I nyder sommeren mens den er her :bigsmile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dagens træning

styrketræning:

fullbody minus ben...de arme stakkels stænger har nok at gøre med at løbe for tiden tror jeg...

kan godt se jeg ikke er så tjekket til at føre træningsdagbog over styrkeøvelser, som I andre herinde :blush: kan jo hverken huske hvad øvelser hedder eller noget som helst...men jeg får trænet og det er vel hovedsagen :blink:

Lidt løbenedtrapning er nok nødvendigt tror jeg :devil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dagens træning

ca 12 km løb (1.05)

Glæder mig til min uges ferie i Schweiz op til marathon-løbet - skal bare vandre lidt, ligge med stængerne i vejret og læse bøger...så jeg håber på godt vejr i bjergene!

Håber I andre derude har bedre ben for tiden end jeg har :raisebrow:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Træning i går

Stairmaster 90 min. (godt med afveksling til mit lettere belastede løbeben og jeg bliver sikkert glad for trappetræningen når jeg kommer til bjergene :devil: )

Træning i dag

løb 14 km (1.20)

Det går stadig noget langsomt med løberiet men jeg tager hensyn til mit ben og satser på at formen er der også om et par uger...

Share this post


Link to post
Share on other sites

ja well - kan godt se at jeg ikke har ført min log så stabilt den seneste uge :blush: Men der er blevet løbet (stadig med smådårligt ben) og trænet lidt vægte. Og så har der været nogle dage, hvor min ryg har været rigtig sur :mad: Det er et rent lazareth med mig, så jeg håber virkelig at nogle dage på ryggen før løbet i Schweiz gør en verden til forskel - det kan det jo gøre nogle gange... :w00t:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er stadig ikke så stabil en gæst i min egen log....

Løb ca. 1 time både lørdag og søndag.

I går: ½ times svømning.

I dag: 1 times løb (10-11 km).

Mit ben har det stadig ikke godt, hvilket i princippet ikke lover så godt for mit bjergmarathon om små to uger :crybaby: Jeg krydser fingre og håber på at det kommer sig lidt i den uge, hvor jeg skal dampe rundt i bjergene og nyde udsigten og slappe af :bigsmile: Så succeskriteriet nu er bare forhåbentlig at gennemføre og at kunne komme ud af senge helt på egen hånd dagen efter :4crutches:

Jeg har bestilt ny cykel og skal hente den i dag :tongue: - ny mountainbike, så der skal cykles i skoven og alt muligt resten af sommeren :cheer:

Så hvis det bliver godt vejr i aften skal jeg nok ud og lufte det nyindkøbte dyr :4thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hehe spændende log. 78 km det en del, så til trods for min meget ringe erfaring, tror jeg du gør klogt i, som du også gør, at styrketræne for ligesom at have lidt større depoter at tærre på til sådan et langt løb.

Temmeligt imponerende at du har mod på at løbe så meget. Held og lykke med at få udryddet småskaderne :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja nu vel hjemvendt fra ferie og et bjergmarathon i benene....42 km i de Schweiziske alper med en højdeforskel på +1850/-1700. Jeg brugte godt og vel 2 timer mere end jeg ville bruge på et almindeligt fladt marathon og endte i tiden 5.54 (og det er længe at være ude på 42 km :devil: ). Men jeg havde i det store og hele en god tur og fik prøvet hvad det vil sige at løbe op og ned - for det må man sige det var :cooldance:

Et mindre styrt i et uopmærksomt øjeblik gav nogle blå mærker og hudafskrabninger men ellers er mine ben faktisk ved at komme sig, og da løbet var i lørdags synes jeg det er forbløffende hurtigt! Godt med øl aftenen efter løbet har sikkert også fremmet restitutionen :4thumbup:

Nu skal jeg lige cykle et par dage og så er det i løbeskoene igen. Tænker at løbe HCA-marathon i Odense i september, hvis jeg har friske ben :bigsmile:

Dagens træning:

Cykling 1.5 time (35-37 km)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dagens træning:

2 timer på cykel (var i skoven og alt muligt så jeg aner ikke hvor langt det blev til - tågede også lidt rundt og ledte efter vej :blush: )

Mine ben kommer sig forbavsende hurtigt efter weekendens bjergstrabadser - tror jeg vil forsøge mig med en forsigtig luntetur i morgen :bigsmile: Der hvor det efterhånden gør mest ondt er, hvor jeg har blå mærker efter mit mindre styrt på en af nedstigningerne i løbet... Jeg kunne jo også bare have ladet være med at forsøge at nyde udsigten :jodler:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Et forsinket velkommen fra mig til dig mizzz...  :smile:

<{POST_SNAPBACK}>

Takker :bigsmile: Vi har vidst en fælles passion :4thumbup:

Dagens træning:

løb 50 min (ca 9 km). Yeah - første løbetur efter lørdagens bjergstrabadser og det gik - nå ja måske ikke over stok og sten - men hæderligt. Stadig lidt træt i benene men det ville vel også være mærkeligt andet :4crutches:

/Marianne

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dagens træning

Løb 13,5 km

Det gik lidt langsomt men mine ben er ved at komme sig rigtig pænt ovenpå seneste marathon...Og så var det superfedt vejr ved søerne i morges :sun:

Det er nu fedt at løbe ordentlig igen - ulempen ved at løbe marathon er ligesom at man skal trappe ned før løbet og bliver nødt til at trappe op igen efter løbet :tongue: Så alt i alt går der relativt lang tid, hvor man ikke løber rigtigt igennem :devil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dagens træning

ca 12 km løb

...og så en tur til tandlægen inden arbejde :mad: Tandlæger bliver jeg aldrig gode venner med :devil:

Mine ben tager mig rigtigt pænt så måske jeg kan blive klar til HCA-marathon i Odense den 25. september :bigsmile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dagens træning

styrketam-tam:

dødløft, stifflegged dead, squat, chins m. assistance, skulder, biceps curl, dips ml. bænke, mave, lænd.

Det er for pinligt at skrive vægte på, da jeg godt kunne se at det har været noget sløjt med styrketræningen lææææænge :blush: Nu er det nok heller ikke et mål i sig selv at være stærk for mig længere men jeg har en svag erindring om, at jeg engang squat'ede 70 kg - lad os bare sige, at det gør jeg ikke længere :blink: Det kommer jeg nok heller ikke til igen men alligevel.... :violin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej

Interessant læsning. Håber du for et godt løb i Odense. Jeg skal selv løbe H.C.A. Jeg syntes at du måske skal træne lidt mere vægttræning ( 15 -20 reps ) hen over vinteren for at forberede kroppen til de store belastninger den skal igennem næste år.

Hilsen Per :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hej

Interessant læsning. Håber du for et godt løb i Odense. Jeg skal selv løbe H.C.A. Jeg syntes at du måske skal træne lidt mere vægttræning ( 15 -20 reps ) hen over vinteren for at forberede kroppen til de store belastninger den skal igennem næste år.

Hilsen Per  :smile:

<{POST_SNAPBACK}>

Selv godt løb i Odense :bigsmile: - er du i form?

Jeg havde tænkt at jeg skulle tage mig sammen til at træne lidt mere vægte hen over vinteren men hvorfor mener du jeg skal køre så mange reps? Normalt siger man jo meget få reps, hvis det kun er styrke, der er målet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dagens træning

ca 14 km løb :4thumbup:

Trods ømhed efter gårdsdagens styrketræning fin løbetur. Jeg er bare ikke i form til at løfte vægte og det var ikke engang specielt tungt i går, men alligevel gør det hammerondt i dag :tongue: Jeg kan ikke engang tage en jakke på uden det gør ondt i ryggen :confused: :4slap:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej

Selvfølgelig har du ret i at få reps. udvikler styrke. Jeg mener bare, at det du har brug for er noget mere udholdenhedstræning. Hvis man skal kan holde til det, er det efter min mening vigtigt at køre mange reps. når man træner med vægte.

Hilsen Per Kyneb :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this