Anders Holm's Fitness Fever...


AndersHolm
 Share

Recommended Posts

Yo champ... ved du hører ordentlig musik.. tjeck det her track ud fra T.I feat. Nelly "Let loose" den er sq meget fed... Coleman squatter til den i the battle for the O.... :devil:

Ser godt ud med træningen allround... :superman:

Hey Champ

Ja det gør jeg jo.. Især hvis vi definerer det nummer som ordentlig musik :wink:

For det er helt sikkert :yo:

Men det hedder nu "Get Loose" :tongue:

Takker for heads up mester..! :superman:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nice clips :4thumbup:

Goe gamle Spudd Webb var heller ikke selv så ringe back in the day. Med en højde på kun 172 cm (min egen) gjorde han det faktisk helt ok:

http://www.youtube.com/watch?v=CitnrHyoONU

griner med den bil. Håber ikke damen kom til skade, men seriøst hva sker der lige der? :clap: :banana3:

Ja den bette ku' også..! :smile:

Ved sgu ikke lige hvad hun har gang i.! Hun er vist ikke vant til at bruge manuelt gear.! :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Mandag d. 29/1 2007

Naboen mente jeg skulle op kl. 9 idag.. Selvom jeg har ferie..! :nonono: Nå, men istedet for at snue, gik jeg en tur..!

Jeg er ved at være lidt træt af, at det er bryst træningen det går ud over, når jeg til tider ikke kommer ned og træner i weekenden. Det har jeg nu ændret på, ved at flytte lidt rundt på tingene og tilføjet en ekstra træningsdag. Det ser nu ud som følger:

Mandag: Bryst, triceps

Tirsdag: Ryg, Biceps, Mave

Onsdag: Bryst, baglår

Torsdag: Forlår, for/midt skulder

Fredag: Ryg, Biceps

Lørdag: Bryst, triceps

Søndag: Off

Bryst får en ekstra dag i ugen.. Men det bliver dog meget på dagsformen, mht. om jeg kan mærke at jeg er klar til det. Jeg prøver det her i 8-12 uger for at se det an..

Bryst:

High Incline DB Benchpress:

1x12 @ 20 kg

1x10 @ 30 kg

1x10 @ 34 kg

1x11 @ 34 kg

1x10 @ 34 kg

1x11 @ 34 kg

2x10 @ 34 kg

DB benchpress:

2x10 @ 34 kg

2x9 @ 34 kg

1x8 @ 34 kg

1x10 @ 30 kg

Incline DB flyes:

1x10 @ 20 kg

4x10 @ 24 kg

pec deck:

1x10 @ 50 kg

2x10 @ 60 kg

1x10 @ 60 kg + 1x10 @ 40 kg

Triceps:

Dips:

1x15 @ BW

2x10 @ BW + 30 kg

1x8 @ BW + 30 kg

1x15 @ BW

Pushdown (direkte træk):

1x10 @ 35 kg

4x10 @ 40 kg

God træning, dog krydret med en forfærdelig masse :blahblah:

Link to comment
Share on other sites

Hvor skal jeg træne..? :eh:

Som nogle måske er klar over, har jeg det sidste (længe) stykke tid, overvejet hvor jeg skal træne henne fremover. Valget står mellem at blive hvor jeg er (fitnessdk i Viby), eller flytte ind til Dansk Helsesport inde i Århus.

På torsdag starter jeg på mit nye job :bigsmile: , og i den forbindelse vil jeg ofte skulle træne direkte efter arbejde. Fra mit nye job er der ca. 1 km. længere til Viby. Og ser man på afstanden hjem til mig fra de 2 steder, er der dobbelt så langt til Viby.

Rent træningsmæssigt, så vil det sandsynligvis være bedre for mig at flytte ind til DHS, da faciliteterne er lidt bedre. De har håndvægte til 40 kg, selvom de er rimelig uhåndterlige (Viby kun til 34 kg), samt generelt bedre muligheder for bl.a. bentræning. Desuden træner op til flere andre atleter også i DHS, hvilket nok ville øge min egen motivation. :weight_lift:

Fordelene ved FitnessDk i Viby, er noget mindre træningsrelateret.

Omgivelserne og pladsen er større, der er bedre omklædningsfaciliteter og sidst men bestemt ikke mindst, så har jeg trænet der i 8 år efterhånden. Mange af dem der træner dernede, er gået hen og blevet venner, og jeg kender og snakker desuden også med samtlige ansatte dernede, eftersom jeg selv har arbejdet der i 3 år.

Den sidste grund (personerne i Viby) er helt sikkert grunden til, jeg har så svært ved at træffe en endelig beslutning. Havde det ikke været for dem, havde jeg flyttet for længe siden.

Men hvorfor skriver jeg så dette indlæg? Tjaa, tror egentlig det er mest for at overbevise mig selv om, at jeg har taget den rette beslutning. For jeg HAR nemlig truffet den! :wink: Den er bare ikke nem, men hvis jeg ser på de forskellige fordele og ulemper, så kommer jeg kun til en konklusion.

Jeg træner ikke for bare at holde mig i form, jeg træner for resultater og skal sandsynligvis stå på en scene igen.. Derfor bør det også være det der er den overvejende grund til at vælge træningssted. Når jeg en dag kommer dertil, hvor træningen mere blive for hyggens skyld, kan og vil jeg nok skifte tilbage.

Som den opmærksomme læser kan se, så bærer det hen af, at jeg har besluttet mig for at træne i DHS, fra d. 1. feb. :smile: Jeg tager ½ år ad gangen for at se hvordan det kommer til at gå.

En lidt længere smørre, men et eller andet sted, havde jeg nok brug for at skrive det ned.. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Guest Slettet bruger

God ide Anders :4thumbup: :4thumbup:

Har selv skiftet centre for lidt over et år siden, valget for mig var ikke så svært da mit tidliger centre ikke kunne dække mit behov for vægte længere :wink:

Men som du skriver er du blevet venner med flere af dem fra dit centre så du spiser flere pebbernøder end træner efterhånden :laugh::laugh: nej spørg til side, det kan jo være at skiftet giver din trænning et ekstra boost i den rigtige retning :superman::superman:

Og som du snakker :laugh::laugh: får du sikkert også et par venner/veninde inden i byen : :dumbbell_lift::dumbbell_lift::dumbbell_lift: Så det sociale behov skal du nok også få dækket derinde :4band: :4band:

Men som du skriver kan du jo altid finde tilbage til Viby :bigsmile: hvis du føler dig froset :cold: ud i DHS................................... :smile:

Og til det med afstanden skulle da ikke være et problem for en guldvinder :crazy: Går udfra du cykler :tongue: ellers kunne du sikkert nemt få råd til en lille dyt med den uddannelse du nu har fået.......benzin prisen er idag 9.45 kr :laugh:

Edited by Keld Erland
Link to comment
Share on other sites

Hej Anders :bigsmile:

Så fik du endelig truffet beslutningen. Sikkert både en lettelse og selvfølgelig lidt vemodigt. Men du kan jo altid tage en fælles træning i Viby, sammen med gutterne i ny og næ :tongue: Og det er jo altså heller ikke til at vide, om nogle af dem vælger at følge trop, så vi pludselig er endnu flere i DHS :4thumbup:

Vi ses dernede før eller siden, om ikke andet så den 10. februar :superman:

- Pia (Bambi)

Link to comment
Share on other sites

Hej Anders

Jæs! D kanon! :4thumbup:

Kan godt forstå dine overvejelser. Hvis ikke jeg skulle flytte havde jeg f.eks ikke rykket væk fra DHS. En stor del af det der var træls for mig at flytte væk fra byen var faktisk at komme væk fra DHS. Nu har jeg trænet dernede de sidste 6 måneder og er blevet rigtig glad for det. Flinke folk og har også fået et par nye venner dernede fra!

Men jeg tror nu nok du skal blive glad for det, ellers er der jo ikke langt til Viby, hvis det ikke var sagen alligevel.

Jeg er foriøvrigt allerde hjemme igen i denne weekend hvor jeg tropper op i centret både Lørdag og Søndag. Går jo ikke at håndvægtene bliver kolde dernede! :superman::smile:

Link to comment
Share on other sites

Lyder til at være den rigtige beslutning du har taget :superman:

Jeg sad med samme følelse med hensyn til at skifte til obbc... !! Men det gik meget smertefrit, da de jo har taget rigtig godt imod mig.. ! Så mon ik du oplever det samme.. du kender da alligevel en del der nede allerede :bigsmile:

KnuZ Nita

Link to comment
Share on other sites

God og hård beslutning mester...

kender det alt for godt - var også et tudefjæs da jeg skiftede center sidste år...

Hey mester..!

Ja, det er sgu noget værre noget! Men tror det er den rigtige beslutning for at komme skridtet videre..! :superman:

Jeg tror også det er et klogt valg :smile: Nogen gange er det sku meget dejligt at skifte center og møde nogen nye mennesker og få fornyet motivation

Jeg syntes også det er et OK center, selvom det er lidt ringe indrettet?

Hey Keler min ven.:! :smile:

Ja, det er rimelig kompakt nede i DHS, i hvert fald i forhold til hvad jeg er vant til..

Regner med det gi'r ekstra blod på tanden..! Vi kan jo ikke have du står mutters alene på scenen i år vel? :laugh:

God ide Anders

Har selv skiftet centre for lidt over et år siden, valget for mig var ikke så svært da mit tidliger centre ikke kunne dække mit behov for vægte længere :wink:

Men som du skriver er du blevet venner med flere af dem fra dit centre så du spiser flere pebbernøder end træner efterhånden :laugh: nej spørg til side, det kan jo være at skiftet giver din trænning et ekstra boost i den rigtige retning :superman:

Og som du snakker får du sikkert også et par venner/veninde inden i byen : Så det sociale behov skal du nok også få dækket derinde

Men som du skriver kan du jo altid finde tilbage til Viby hvis du føler dig froset ud i DHS...................................

Og til det med afstanden skulle da ikke være et problem for en guldvinder Går udfra du cykler ellers kunne du sikkert nemt få råd til en lille dyt med den uddannelse du nu har fået.......benzin prisen er idag 9.45 kr

Hej Keld..!

Jamen du har jo fuldstændig ret! :smile:

Det var heller ikke transporten der var tungen på vægtskålen, min cykel kan også cykle langt hvis det var.! :tongue:

Hej Anders :bigsmile:

Så fik du endelig truffet beslutningen. Sikkert både en lettelse og selvfølgelig lidt vemodigt. Men du kan jo altid tage en fælles træning i Viby, sammen med gutterne i ny og næ Og det er jo altså heller ikke til at vide, om nogle af dem vælger at følge trop, så vi pludselig er endnu flere i DHS

Vi ses dernede før eller siden, om ikke andet så den 10. februar :superman:

- Pia (Bambi)

Hej Pia..! :smile:

Ja endelig fik jeg taget mig sammen, men det var vist også i sidste øjeblik.. :tongue:

Så torsdag bliver nok min første dag dernede..! :smile:

Hej Anders

Jæs! D kanon! :4thumbup:

Kan godt forstå dine overvejelser. Hvis ikke jeg skulle flytte havde jeg f.eks ikke rykket væk fra DHS. En stor del af det der var træls for mig at flytte væk fra byen var faktisk at komme væk fra DHS. Nu har jeg trænet dernede de sidste 6 måneder og er blevet rigtig glad for det. Flinke folk og har også fået et par nye venner dernede fra!

Men jeg tror nu nok du skal blive glad for det, ellers er der jo ikke langt til Viby, hvis det ikke var sagen alligevel.

Jeg er foriøvrigt allerde hjemme igen i denne weekend hvor jeg tropper op i centret både Lørdag og Søndag. Går jo ikke at håndvægtene bliver kolde dernede! :superman::smile:

Hey kanon jon..! :4thumbup:

Så kan det jo være vi ryger ind i hinanden dernede lørdag, hvis jeg altså kommer derned..! Har en lille drinks aftale med en veninde fredag jo..! :beerchug:

Lyder til at være den rigtige beslutning du har taget :superman:

Jeg sad med samme følelse med hensyn til at skifte til obbc... !! Men det gik meget smertefrit, da de jo har taget rigtig godt imod mig.. ! Så mon ik du oplever det samme.. du kender da alligevel en del der nede allerede

KnuZ Nita

Hey Anita..! :smile:

Ja det bli'r spændende, at starte på nyt job og i nyt center samme dag! :superman:

Så lad os krydse fingre for det går mig som det gik dig!

@ Alle:

Min gamle chef i FitnessDK var super forstående, og sagde hun sagtens kunne følge mig..! Derudover sagde hun, at jeg altid var velkommen til en gang træning nede hos dem hvis det var! :bigsmile: Fantastisk! :superman:

Link to comment
Share on other sites

Tirsdag d. 30/1 2007

Så nærmer torsdagen sig hvor jeg starter på nyt job og i nyt center..! Skal nok blive godt! :superman: Idag har jeg kogt røv, og lavet minus..! :tongue: Desværre var der heller ikke meget motivation da jeg kom ned i centret... :nonono:

Ryg:

Chins:

4x10 @ BW

Sidste var lidt tunge..!

Front pulldown:

1x10 @ 80 kg

1x10 @ 90 kg

3x10 @ 85 kg

Yates Row:

1x12 @ 91 kg

1x10 @ 101 kg

3x10 @ 111 kg

One arm Neutral grip machine row:

1x10 @ 42½ kg

1x10 @ 45 kg

2x10 @ 50 kg

Biceps:

Spidercurl:

2x10 @ 33 kg

1x6 @ 38 kg - :crazy:

1x10 @ 28 kg

Seated DB hammer curl:

2x10 @ 14 kg

2x10 @ 15 kg

Mave:

Dragonflags:

1x7 @ BW

2x6 @ BW

Det er efterhånden hver gang jeg laver dragonflags, at nogen kommer hen og er nysgerrige overfor hvad det nu er for noget og skal prøve.. :tongue: Meget sjovt at se dem kæmpe med dem..! :laugh: Desuden står bænken jeg bruger lige op ad diverse cardio maskiner, så der kommer også en del undrende blikke fra den del.. :laugh:

Situps

3x12 @ BW

straight legged situps:

3x10 @ BW

Link to comment
Share on other sites

Hehe! Jeg ville hellere en gerne joine dig på scenen, men pt., ser det sort ud. Skuldrene er fortsat nede og har de været en lille månede nu. Hvis det fortsætter mere end en månede, tror jeg sku ikke der bliver noget konkurrence :dry:

Men nu ser vi.. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Hehe! Jeg ville hellere en gerne joine dig på scenen, men pt., ser det sort ud. Skuldrene er fortsat nede og har de været en lille månede nu. Hvis det fortsætter mere end en månede, tror jeg sku ikke der bliver noget konkurrence :dry:

Men nu ser vi.. :smile:

Ja det er sgu nederen med det skadeshelvede du render rundt i! :mad: Håber for det bedste mate! :superman:

Link to comment
Share on other sites

Hey kanon jon..! :4thumbup:

Så kan det jo være vi ryger ind i hinanden dernede lørdag, hvis jeg altså kommer derned..! Har en lille drinks aftale med en veninde fredag jo..! :beerchug:

Ja det kunne da være hyggeligt. Skriver lige her senere på ugen hvornår jeg regner med at troppe op dernede. Drinks og damer siger du, det jo en god cocktail :wink: . Skal nok også selv ud og have en enkelt gewesen på Lørdag. :beer: det er efterhånden et stykke tid siden jeg har fået drukket en kold med gutterne, så det er vist ved at være på tide.

Link to comment
Share on other sites

Onsdag d. 31/1 2007

Dagen før dagen..! :tongue: Idag fik jeg meldt mig ind i DHS.. Noget af det første hun spørger om, da hun fandt ud af at jeg har været ansat i FitnessDk (pga. fleecetrøjen): "Kunne du tænke dig at blive instruktør?", mit svar: "Ellers tak" :laugh: Det gider jeg sgu'ette mere..! Men nu er jeg klar til at tage fat dernede fra imorgen kl ca. 16:00.

Havde stadig lidt ømme pecs fra mandagens træning, men tog afsted alligevel! :superman:

Bryst:

Benchpress:

1x12 @ 51 kg

1x12 @ 71 kg

1x10 @ 91 kg

1x10 @ 111 kg - Go' power der...

1x3 @ 131 kg

2x4 @ 131 kg

1x6 @ 121 kg

2x10 @ 101 kg

God omgang bænk da..! :superman:

Incline DB benchpress:

1x12 @ 28 kg

3x10 @ 34 kg

1x8 @ 34 kg

1x10 @ 30 kg

Cable Flyes:

1x10 @ 40 kg

4x10 @ 45 kg

Baglår:

SLDL:

1x15 @ 60 kg

1x10 @ 100 kg

3x10 @ 120 kg

2x10 @ 100 kg

Lying leg curl:

3x10 @ 40 kg

2x10 @ 35 kg

Rimelig god omgang træning idag! :smile: Lidt underligt, at det var den sidste træning dernede i et stykke tid.. Men fik da kæwet med en hel masse..! :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Øhh... Var den til mig? :tongue:

Ja da :bigsmile:

Sidste weekend tog mig og et par kammerater på kurts mor, brigde water og så gaz eller gas. Det var ganske ok.. ! Dog pisse hamrende dyrt på bridge water og lidt nogen snobbede tøser på gaz :laugh:

Men kunne da være rart at vide om der var nogen snuskede steder man skulle tjekke ud?

Vi var også på en rock-bar inde i centrum - Det var fedt! :w00t:

Link to comment
Share on other sites

Ja da :bigsmile:

Sidste weekend tog mig og et par kammerater på kurts mor, brigde water og så gaz eller gas. Det var ganske ok.. ! Dog pisse hamrende dyrt på bridge water og lidt nogen snobbede tøser på gaz :laugh:

Men kunne da være rart at vide om der var nogen snuskede steder man skulle tjekke ud?

Vi var også på en rock-bar inde i centrum - Det var fedt! :w00t:

Okay, skulle jo lige være med ik'..! :tongue:

Var du på Kurts mor?? :laugh::laugh::laugh: Du forstår da også at vælge cremen af det århusianske byliv.. :laugh:

Det er da ikke dyrt på BW..? :blink: Ik' sidst jeg var der i hvert fald..

dobbelt drinks for 40 og en masse lækre øl.. :smile:

Snobbede tøser på gaz? :blink: Så var det godt du ikke bevægede dig over på Kupé :laugh: Jeg var selv et hurtigt smut på Gaz i fredags.. Men husker ikke så meget af det, Anders her var pænt stiv! :wink:

Men ellers er jeg normalt på Herr Bartels eller Train.. :superman:

Link to comment
Share on other sites

Okay, skulle jo lige være med ik'..! :tongue:

Var du på Kurts mor?? :laugh::laugh::laugh: Du forstår da også at vælge cremen af det århusianske byliv.. :laugh:

Det er da ikke dyrt på BW..? :blink: Ik' sidst jeg var der i hvert fald..

dobbelt drinks for 40 og en masse lækre øl.. :smile:

Snobbede tøser på gaz? :blink: Så var det godt du ikke bevægede dig over på Kupé :laugh: Jeg var selv et hurtigt smut på Gaz i fredags.. Men husker ikke så meget af det, Anders her var pænt stiv! :wink:

Men ellers er jeg normalt på Herr Bartels eller Train.. :superman:

I kunne da godt komme i byen på lørdag i stedet for. Der tager jeg og veninde afsted :yahoo: Det kan jo være vi ses på tooooooget :w00t:

- Pia (Bambi)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share