AxBard


Axbard
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Hej Taurus og Miguel,

Æhæm, god jul og godt nytår til jer også - bedre sent end aldrig :blush:

Grundet arbejde får jeg nok ikke opdateret de næste par uger. Får dog trænet lidt vægttræning med ganske lette vægte, bl.a. for at reducere og/eller undgå de ledproblemer som har plaget mig i 2006. Desuden får jeg gået mig nogle raske ture, for at brænde lidt "urolig" energi af.

Håber I får en god januar :smile:

Mvh,

AxBard

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Så gik der vel rundt regnet 2 måneder hvor jeg kun fik trænet 2-3 gange - jeg overvejer dog at få en computermus i forskellig vægt så jeg progressivt kan øge belastningen ved mit kontorarbejde :innocent:

Den sidste måneds tid har jeg skulle afslutte 2 store projekter, hvor jeg nu vist godt kan indrømme at jeg til tider var bekymret over om jeg havde slået for store brød op. Både min svigermor og min mormor har været på hospitalet og så har hustruen og jeg været ude og se på ny bolig mm. Nok at se til, men forhåbentlig er jeg ved at være klar til at træne igen.

Min albue som jeg har døjet med siden december (?) smerter stadigvæk, så det bliver bestemt ikke et fuldt program jeg kan køre.

Hav en god tirsdag

Mvh,

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Hej Axbard.

ENDELIG! :4thumbup:

Sikken en omgang med familien :cry:

Det er stærkt ressourcekrævende at skulle være så meget på, både med dig og din kære hustru, men at der er yderligere familiemedlemmer - så er der ikke meget mentalt overskud til andre ting.

Jeg håber at du helbredsmæssigt vil komme ovenpå så du kan genoptage din træning til stor glæde både for dig, men så sandelig også for mig! Jeg holder meget af at følge din træning, så du er noget savnet.

Hvor bliver jeres nye "domicil", hvis jeg må være så fri at spørge?

De bedste ønsker herfra

Taurus

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Hæ, ikke længere væk end side 12, jeg troede det ville være meget værre.

Vægttræning lørdag 2007 04 28

BP

15 x 20

10 x 40

10 x 60

10 x 65

10 x 65

10 x 65

09 x 65

SQ

15 x BW

10 x 40

10 x 55

10 x 55

10 x 55

10 x 55

HE

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Abs

(decline crunch)

15 x BW lige op

10 x BW højre

10 x BW venstre

Det har været længe siden og træningen er ikke så højt prioriteret. Ikke desto mindre er det lykkedes mig at træne hver uge, vekslende fra 1 til 3 gange, så det er efter omstændighederne fuldt ud acceptabelt.

Højre albue som jeg skadede tilbage i slutningen af 2006, er stadigvæk ikke helt i orden. Jeg er dog begyndt at kunne lægge lidt vægt på BP og BOR, hvorimod jeg stadigvæk ikke kan hænge i armene hvilket dermed forhindrer mig i at lave chin-ups. Vigtigst af alt så generer den mig ikke i min hverdag mere, og jeg kan i det store og hele løfte ting.

Det sidste halve år er blevet brugt på en skønsom blanding af arbejde, sygdom i den nærmeste familie, boligkøb samt istandsættelse af gammel bolig. I forbindelse med boligkøb kan det opsummeres med følgende grove besværgelse ”Du søn af en ejendomsmægler”. Jeg har også på fornemmelsen at Al-Qaeda startede som en ejendomsmæglerkæde men blev nødt til at skifte til terror da de ellers ikke kunne se sig selv i øjnene :laugh:

Jeg vil forsøge at holde min log opdateret, men indtil flytning mm. er vel overstået vil det nok være sporadisk.

Jeg må lige af med følgende bemærkning jeg overhørte i sidste uge i træningscenteret. Jeg ankom til vægtene og gik i gang med mit program. Der var 3 unge mænd i gang med bænk pres, og de havde tydeligvis allerede været i gang med denne øvelse et stykke tid. Efter en halv time med BP hørte jeg den ene sige, ”For fanden man, vi kan sgu da ikke kun kører bryst………vi skal sgu da også kører biceps!” :laugh:

God søndag til alle

Mvh,

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Hej Axbard!

Det var endelig på tide med lidt liv her igen! :bigsmile::bigsmile:

Jeg ved godt at der har været hårde tider, så det er glædeligt at du nu finder overskud til igen at fortsætte her på MOL - om ikke andet så holder vi linien varm gennem nogle PM.

Jeg må lige af med følgende bemærkning jeg overhørte i sidste uge i træningscenteret. Jeg ankom til vægtene og gik i gang med mit program. Der var 3 unge mænd i gang med bænk pres, og de havde tydeligvis allerede været i gang med denne øvelse et stykke tid. Efter en halv time med BP hørte jeg den ene sige, ”For fanden man, vi kan sgu da ikke kun kører bryst………vi skal sgu da også kører biceps!”

Sød historie :4thumbup:

For kort tid siden havde jeg en ung mand der trænede bænkpres mens jeg var i jernhulen. Det tog ham 35 minutter at fuldføre 3 sæt. :nonono:

På et andet tidspunkt var der to på omtrent min alder til træning hvoraf det meste af deres tid gik med at snakke, det lykkedes den ene at fuldføre to hele sæt bicepscurl på ca. 25minutter.

Der foregår mange besynderlige måder at træne på - men værst er, at de beslaglægger udstyr til ingen verdens nytte.

Rigtig god tirsdag!

Taurus

Link to comment
Share on other sites

Axbard>Nu må du ikke gøre de tre unge mænd uret. De var selvfølgelig i gang med en runde Sheiko!

Angående de armtrænende entusiaster nævner I, at de laver ret lidt i den tid, som de er i jernhulen. Jeg synes, at der er en anden type, som er mere almindelig og samtidig mere uforståelig (for mig): Jeg tænker på dem, som faktisk træner benhårdt med 3 grundøvelser, nemlig curl, bench press og fly - og som udviser en rent ud sagt imponerende kreativitet i at variere disse 3 øvelser. Til gengæld træner de intet, der ligger under brysthøjde og intet over hovedhøjde (med mindre de ligger ned!), og de bærer altid lange bukser for at skjule de nyopgravede asparges. Øvelserne udføres hyppigt med aktiv assist fra spotteren fra første til sidste rep. Så megen energi, entusiasme og kreativitet kunne anvendes bedre, synes jeg. Jeg spekulerer over træningsformålet. Hvis det er at imponere piger, må man da mene, at det ultimativt må dreje sig om at få sig manøvreret sig ind i en position, hvor træningsbukserne falder - og så er der fri udsigt til de utrænede legemsdele. Sandheden er nok snarere, at formålet er at imponere de andre fyre!

Forleden dag trænede jeg power cleans i et sådant selskab og havde den tilfredsstillelse, at en stor fyr på en 18-20 år liiige skulle snige sig til at prøve at løfte min startvægt, da han troede, at ingen kiggede. Jeg er hverken teknisk eller præstationsmæssigt set verdensmester i power clean, men ungersvendens forsøg kom til at se ud som en upright row med stående afsæt, og til den "øvelse" er selv min beskedne startvægt altså for tung for de fleste - men sjovt så det ud.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vægttræning mandag 2007 06 18

Så er det vist på tide at jeg forsøger at komme i gang mere regelmæssigt.

Stille og roligt i gang for at vende leddene til belastning igen

BP

10 x 20

10 x 50

10 x 50

10 x 50

SQ

10 x BW

10 x 20

10 x 40

10 x 40

10 x 40

Lidt ondt i venstre knæ som sædvanligt

HE

10 x BW

10 x BW

UCU

6 x BW

Skulle se om højre albue efterhånden ville være med til at jeg hang i armene. Da dette gik godt, måtte jeg lige trække mig lidt op.

Hav en god dag

Mvh,

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Skal love for at hustruen fik motiveret mig til at træne (i hvert fald denne gang). Hun kiggede på mig over middagsbordet og sagde ”Nååååå, hvor er du blevet lille”. Fuld af medfølelse og forståelse, men det kan min mandlige forfængelighed altså ikke klare :tongue: . Så, jeg vil forsøge at finde hesten og så blive på den (billedligt talt naturligvis)

Vægttræning torsdag 2007 06 21

BP

10 x 20

10 x 50

10 x 50

10 x 50

10 x 50

SQ

10 x BW

10 x 20

10 x 40

10 x 40

10 x 40

10 x 40

højre knæ smertede

BOR

10 x 30

10 x 30

10 x 30

10 x 30

Dip

10 x BW

10 x BW

dejligt at lave denne øvelse igen. Kan mærke jeg skal passe på da både skulder og højre albue følte sig belastet mere end godt var

UCU

6 x BW

3 x BW

HE

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Ro (concept2)

2 minutter: 560 meter

Fuldstændigt absurd torturinstrument som i DEN grad fik understreget over for yours truly at formen virkelig er i bund :crazy:

Håber snart at kunne være noget mere aktiv her på boardet.

God weekend ønskes alle

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning mandag 2006 06 25

BP

10 x 20

10 x 50

10 x 50

10 x 50

10 x 50

10 x 50

SQ

10 x BW

10 x 20

10 x 40

10 x 40

10 x 40

10 x 40

10 x 40

BOR

10 x 30

10 x 30

10 x 30

10 x 30

10 x 30

UCU

6 x BW

6 x BW

Dip

10 x BW

10 x BW

Hammercurls

10 x 10

10 x 10

08 x 10

HE

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Abs

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Må indrømme at jeg fra tid til anden er lidt bekymret. Har efterhånden meget ofte ondt i albue, knæ og skulder og på en god dag også i ryggen :wink: . Må begynde at tage det lidt alvorligt og se om der er særlige øvelser, kosttilskud mm som evt kan afhjælpe dette.

Jeg skal love for at det er blevet sommer. Centeret myldrede med unge poder der skulle i gang med at træne, og de var fulde af ildhu og entusiasme.

Var kommet en hel stak pamfletter fra Anti Doping Danmark op, således at folk kunne tage en med hjem og blive lidt klogere. Instruktøren kunne IKKE se det morsomme i at jeg bemærkede at jeg blev skuffet da jeg åbnede pamfletten, jeg troede nemlig det var en bestillingsliste af steroider og jeg ville godt have haft en nummer 11 og 17 ud af huset :tongue: . Nå, men intentionen er jo god

God tirsdag til boardet

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Kondicykel tirsdag 2006 06 26

15 minutter

Intervaltræning dvs ca. 1 minut med høj fart og "tungere" belastning og derefter 1 minut med lav fart og ingen belastning

Hårdt men godt

Stod iøvrigt en svane på vores terrasse igår ca 1 meter fra vores vindue. Den stod og kiggede ind på os i godt og vel 3 minutter, mens den ventede på at vi forstod et vink med en vognstang (læs: giv mig noget brød). Da den tilsidst indså at vi var nogle nærigr**e vendte den sig resolut om og lagde, hvad der bedst kan beskrives som 3-4 deciliter fordøjet græs. Møgfugl :tongue:

god onsdag til boardet

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Kondicykel tirsdag 2006 06 26

15 minutter

Intervaltræning dvs ca. 1 minut med høj fart og "tungere" belastning og derefter 1 minut med lav fart og ingen belastning

Hårdt men godt

Stod iøvrigt en svane på vores terrasse igår ca 1 meter fra vores vindue. Den stod og kiggede ind på os i godt og vel 3 minutter, mens den ventede på at vi forstod et vink med en vognstang (læs: giv mig noget brød). Da den tilsidst indså at vi var nogle nærigr**e vendte den sig resolut om og lagde, hvad der bedst kan beskrives som 3-4 deciliter fordøjet græs. Møgfugl :tongue:

god onsdag til boardet

AxBard

:laugh::laugh: - næste gang giver du garanteret brød - (eller kvæler kræet og inviterer familien på "gås" ) :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning onsdag 2006 06 27

BP

10 x 20

10 x 55

10 x 55

10 x 55

SQ

10 x BW

10 x 20

10 x 45

10 x 45

10 x 45

BOR

10 x 35

10 x 35

10 x 35

UCU

6 x BW

6 x BW

3 x BW

Dip

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Hammercurls

10 x 10

10 x 10

09 x 10

HE

10 x (BW+5)

10 x (BW+5)

10 x (BW+5)

Acceptable træning. Ingen led der gjorde særskilt ondt

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Kondicykel fredag 2007 06 29

15 minutter på cyklen

Det som var højt tempo sidste gang ved intervaltræningen, var det konstante niveau denne gang, så helt klart fremgang.

Havde også tanket op på de sidste to is i fryseren. Skal have købt nogle nye til næste gang, ellers skal jeg tanke op på en pose frosne majs :crazy::tongue:

God weekend til boardet

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Velkommen tilbage! :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

Du har godt nok været savnet!!!

Godt at se at du nu tager kampen op igen. Nu håber jeg at der er ro omkring dig og din hustru, det gælder også på det helbredsmæssige plan Axbard - I har godt nok IKKE været forskånet, hverken med helbred eller hushandel.

God weekend.

Taurus

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning søndag 2007 07 01

BP

10 x 20

10 x 55

10 x 55

10 x 55

10 x 55

SQ

10 x BW

10 x 20

10 x 45

10 x 45

10 x 45

10 x 45

BOR

10 x 35

10 x 35

10 x 35

10 x 35

UCU

6 x BW

5 x BW

5 x BW

4 x BW

Dip

10 x BW

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Hammercurls

10 x 10

10 x 10

08 x 10

07 x 10

HE

10 x BW

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Concept2 ro-maskine

2 min

Level 7

546 meter

Ved at kaste op bagefter – jeg er vild med dette toturinstrument :tongue:

God søndag

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Kondicykel mandag 2007 07 02

Total 15 minutter

2 min level 0 hast 30

3 min level 2 hast 35

2 min level 0 hast 30

2 min level 2 hast 35

1 min level 0 hast 30

2 min level 2 hast 35

1 min level 0 hast 30

1 min level 2 hast 35

1 min level 0 hast 30

sådan cirka :tongue:

Humøret var ikke så godt, men det hjælper at få pulsen op

God dag til alle

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share