AxBard


Axbard
 Share

Recommended Posts

2008 uge 34 oversigt

Vægttræning

Tirsdag

Torsdag

Søndag

Målet var at køre med 2x10 + 1x10 med lavere vægt i alle øvelserne.

Dette gik nogenlunde. Hammer Curls med 18.9 kg er meget tunge. Desuden er french tricep press ved at blive meget belastende for især venstre albue

Trænede ben både torsdag og søndag. Torsdagsrunden var ikke så god ved knæ, men det gik acceptabelt søndag. Her bør det dog medtages at jeg ikke fik løbet lørdag.

Venstre albue knager stadigvæk

Venstre skulder har virket fornuftig igen i denne uge

Total tonage for ugen: 23.680 tons

Cardio

Onsdag

Fik ikke løbet lørdag som planlagt da det regnede stort set uafbrudt hele dagen.

Løb omkring 5 km.

Total distance for ugen: 5 km

Skader

Se ovenstående for detaljer

Venstre albue: potential skade

Venstre skulder: Fin pt

Højre akillessene: Fin pt

Knæ: Knager

Link to comment
Share on other sites

Uge 35 planlagt

Planlagt lige som sidste uge.

Mandag: Restitution

Tirsdag: Vægttræning (ingen ben-træning)

Onsdag: Løb (med kollega?)

Torsdag: Vægttræning (med ben-træning hvis frisk nok)

Fredag: Restitution

Lørdag: Løb

Søndag: Vægttræning (med ben-træning hvis frisk nok)

Vil bevare samme vægtniveau som i uge 34. Således vil de to første sæt være med ”høj” vægt og tredje sæt vil være vægt svarende til uge 33 niveau. Antallet af repetitioner er reduceret fra 5 til 3 hvorved volumen er tilsvarende reduceret – dette i håb om at mindske pres på led og sener

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning uge 35 tirsdag 2008 08 26

Skulle egentlig have været til reception på mit arbejde, men der er ALTID noget man kunne gøre i stedet for at træne. Jeg tog derfor ned og træne og vendte tilbage efter træningen

BOR

10 x 45

10 x 45

10 x 45

LP

10 x 175

10 x 175

10 x 175

BP

10 x 65

10 x 65

10 x 65

French

10 x 45

10 x 45

10 x 45

Hammer

10 x 18,9

06 x 18,9

05 x 18,9

Lateral

10 x 9

10 x 9

10 x 9

HE

10 x BW+15

10 x BW+15

10 x BW+15

Abs

2 x sæt crunch med 10 kg sandsæk

2 x sæt abs maskine 125 kg

Under Hånds Chinup (UHC)

8 x BW

Sidebridges

MzKenzie øvelser

Total tonage (fom BOR tom lateral): 10.566 tons

Det var meningen at jeg skulle have holdt mig til 2 sæt ”høj” vægt + 1 sæt ”lavere” vægt, men jeg kunne ikke dy mig og jeg tog 3 sæt med samme belastning. Underarme og albuer piver efterhånden en del og jeg er bekymret for det set-back rent træningsmæssigt som en skade kan give. Jeg har haft rigeligt af den slags i år (se senere).

Hvis jeg ikke vidste at det var onsdag her til morgen, behøvede jeg blot at kigge ud på vejret – det regner støt og roligt og det er sandsynligvis naturens måde at minde mig om at jeg skal ud og løbe senere i dag :tongue:

Træningsmæssigt har 2008 som antydet været et stille år – jeg har skrevet en kort beskrivelse i post 314 som kan findes på forrige side. Jeg havde faktisk skrevet en lang version men den blev lige lovlig personlig og egnede sig således ikke til et offentligt forum.

God onsdag til alle

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Løbetræning uge 35 onsdag 2008 08 27

Det regnede og regnede og regnede hele dagen. Ikke desto mindre besluttede min kollega (ikke den samme som jeg løb sammen med for fjorten dage siden) at vi gør det sgu.

Omklædning og så ud.

Vi var dog rigtig heldige da vejret stille og roligt begyndte at slå om og vi slap med ganske lidt støvregn en kort periode.

Distancen: 5-5.5 km (usikkert)

Tid: 27 minutter (usikkert)

Det var en god tur. Det lykkedes mig at presse min kollega flere gange til trods for at han har løbet væsentlig længere tid og længere distancer end jeg har (hvem har ikke det? :laugh: ). Tempoet var godt de første 2 km hvorefter jeg blev nødt til at sænke farten noget. Derefter løb jeg noget der kunne ligne interval-træning light hvor hastigheden blev øget i en periode og sænket senere. Til sidst sagde jeg til min kollega at nu skulle det gøre ondt og vi skulle spurte de sidste 300 meter all-out. Jeg sprintede og strakte mine ben helt ud og jeg vil tro at afstanden mellem mine afsæt var de samme som min kollegas, men hans kadence var bare dobbelt så høj, så han accelererede fuldstændig væk fra mig, jeg følte at jeg stod helt stille selvom jeg faktisk kom i mål i en ganske acceptabel hastighed. En af vores kvindelige kollegaer kom ud af hoveddøren da vi var kommet i mål og vi tilbød hende et gruppekram – hun afslog høfligt :laugh:

Så fik jeg ellers startet på filmen 300. Jeg fik aldrig set den i biografen men selve legenden har fascineret mig siden jeg var en lille knægt og fik den fortalt første gang. Allerede den gang kunne historien få de små hår i nakken til at rejse sig og for mig var det den ultimative mande-historie. Filmen som jeg ikke har set færdig endnu er utrolig flot lavet, billederne og farverne stemningsfulde og giver en fornemmelse af den forestående katastrofe. Skuespillerne er så veltrænede at stort set de fleste mænd inkl. undertegnede, ville være ganske komfortable ved at gå på stranden. Kampscenerne, der går mellem slow-fast er super super flotte. Desværre synes jeg ikke personerne virker som andet en tegneserie-figurer – måske ikke mærkeligt. Dette betyder dog at det er en af disse film hvor jeg er ligeglad om de overlever eller ej, hvilket jeg IKKE var da jeg fik fortalt legenden i sin tid. Nu vel, jeg glæder mig ikke desto mindre til at se sidste del i løbet af ugen.

Titlen på billedet kunne passende være ”This is MOL”

Hvis alt går vel skal jeg vægttræne senere i dag

post-5224-1219911479_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning uge 35 fredag 2008 08 29

Absolut ingen ben træning – knæ gør ondt på ydersiden og jeg skal være klar til DHL på tirsdag

BOR

10 x 45

10 x 45

10 x 45

LP

Ingen

BP

10 x 65

10 x 65

10 x 65

French

10 x 45

10 x 45

08 x 45

Var lige ved at løfte den sidste væk fra hovedet så jeg besluttede at det var nok dumt at fortsætte

Hammer

10 x 18.9

08 x 18.9

06 x 18.9

Lateral

10 x 9

10 x 9

10 x 9

HE

10 x BW+15

10 x BW+15

10 x BW+15

Abs

2 sæt crunch med sandsæk (10 kg)

Sidebridges med hæleklap

MzKenzie

Kakaomælk

Morgenvægt 76.4 kg. Det er vist omkring 4.5 kg tungere end efter operation og efterfølgende 2 måneders pause :cool:

Link to comment
Share on other sites

Løbetræning uge 35 lørdag 2008 08 30

Distance: 2.88 km

(note til mig selv – til og med knækket)

Jeg ville med vilje ikke køre hårdt på så jeg lod uret blive hjemme så jeg ikke løb mod mig selv. Ydersiden af knæene var noget ømme og jeg var lidt bekymret for tirsdagens DHL løb. Jeg startede langsomt op men kunne mærke at formen er blevet meget bedre, så ret hurtigt blev hastigheden øget. Jeg fik den skønne fornemmelse som jeg kan huske fra mange år siden da jeg løb, at alt gik op i en højere enhed, ben, lunger, åndedræt og arme alle arbejde som en enhed og ikke var pressede. Selv da jeg kom til en bakke føltes det godt at skulle yde en ekstra indsats for at komme op. På nedturen måske 3-400 før mål kunne jeg ikke lade være med at spurte. Pragtfuldt :w00t:

Sad med katten og en kakaomælk og kølede af udenfor :smile:

Den officielle sommer sluttede da med maner

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning søndag 2008 08 31

Mine underarme var ømme og jeg var ikke sikker på at det var en god ide at træne. Jeg besluttede mig for at tage en ”let” omgang

BOR

10 x 45

10 x 45

LP

Ingen da DHL på tirsdag

BP

10 x 65

10 x 65

French

10 x 45

10 x 45

Hammer

10 x 18,9

08 x 18,9

Lateral

10 x 9

10 x 9

HE

10 x BW+15

10 x BW+15

Abs

2 sæt crunches med sandsæk (10 kg)

Sidebridges

MzKenzie

Total tonage: 3.62 tons

Kakaomælk

Mine underarme blev markant mere ømme efter denne omgang og jeg havde svært ved at holde på ting som var mere end et par kg tunge senere på aftenen. Ydermere er min venstre hånd øm på lillefingersiden. Bør vist lytte til min krop. Det gjorde faktisk så ondt at jeg spiste nogle kodimagnyler om aftenen i håbet om at smerterne ville foretage sig, men ak. Desuden er min hånd blevet øm på lillefinger siden. Øv. Humøret blev markant dårligere i løbet af aftenen, jeg orker næsten ikke hvis jeg skal til at holde en lang pause igen. Men, nu må jeg se om det ikke går :bigsmile:

Det er sjældent at jeg køre ind til København men skæbnen ville at det gjorde jeg i denne weekend. Jeg kom forbi inden via Sjællandsbroen og så alle de nye byggerier på Fredrikskaj og området på den side samt på Islands Brygge. Excuse my french, men det ser ud som om nogle har kneppet København med en beton-kanon. I guder hvor er det grimt, ikke bare almindelig grimt men exceptionelt grimt. Nu har jeg ikke set det tæt på og det kan godt være at det ”virker” når man går rundt i mellem bygningerne, men set fra afstand er det et deprimerende syn. Jeg undskylder for denne svada! :laugh:

Link to comment
Share on other sites

2008 uge 35 oversigt

Vægttræning

Tirsdag

Fredag

Søndag

Målet var at køre med 2x10 + 1x10 med lavere vægt i alle øvelserne.

Jeg lod mig dog rive med og jeg lavede 3x10 i alle øvelserne. dette gik nogenlunde. Hammer Curls med 18.9 kg er meget tunge. Desuden er french tricep press ved at blive meget belastende for især venstre albue. Det er muligvis disse øvelser som har sat sit (ømme) præg på mine underarme?

Trænede ben både tirsdag. Vægttræning for ben og løb harmonere desværre ikek så godt sammen for mig og jeg vil overveje hvad der kan gøres på denne front. Eventuelt sætte vægt væsentligt ned og så kører meget mere volumen?

Venstre albue knager stadigvæk

Venstre skulder har igen virket fornuftig i denne uge

Begge underarme ømme

Total tonage for ugen: 19.469 tons

Væsentligt under sidste uges 23.680 tons. Dette skyldes primært den manglende ben træning samt den reducerede omgang søndag.

Cardio

Onsdag

Lørdag.

Løb omkring 5.5 og 2.8 km.

Total distance for ugen: 8.3 km

Skader

Se ovenstående for detaljer

Venstre albue: potential skade

Venstre skulder: Fin pt

Højre akillessene: Fin pt

Knæ: Knager

Underarme: Ret ømme – svært at holde om tunge ting

Venstre hånd: Øm ved lillefingerside

Link to comment
Share on other sites

Uge 36 planlagt

Denne uge bliver meget rolig rent træningsmæssigt, både grundet skader men også pga en del af sociale aktiviteter som tager hele weekenden.

Mandag: Restitution

Tirsdag: DHL

Onsdag: Restitution

Torsdag: LET Vægttræning

Fredag: Restitution

Lørdag: Restitution

Søndag: Restitution

Mand, det bliver en hård uge :laugh:

Vægttræningen bliver med reducerede vægte. Dette er for at give underarmene noget hvil. Grunden til at jeg ikke tager en rigtig pause er at jeg har observeret at mine led ofte begynder at knirke unødigt højt efter en uges pause. Jeg håber at den lave vægt vil være nok til at holde leddene i gang samtidigt med at jeg giver musklerne pause. Det er vil en amatørversion af deload?

Link to comment
Share on other sites

Løbetræning uge 36 tirsdag 2008 09 02

Så oprandt dagen hvor jeg skulle testes ved DHL løbet. De kedelige facts første

Distance: 5 km

Tid: 25 minutter

Rammen om DHL løbet er velkendt for de fleste. Jeg kom direkte fra arbejdet og da jeg skulle have nogle vigtige møder tidligt næste dag var det vigtigt at jeg havde min bil med. Jeg kom relativt tidligt af sted og var inde ved zoologisk museum allerede klokken 17. Herefter var det for en omegnskommune bonde blot et spørgsmål om at finde hen til Fælledparken ved at følge horderne af potentielle løbere. På vej ind i Fælledparken gik der en kvinde på min alder med løbetøj og pulsede på en cigaret. Jo jo, det skal jo passes. En hjerteambulance måtte tilsyneladende også tilkaldes, endda FØR løbet var startet.

Jeg fandt vore telt og mødte mange af mine kollegaer – dog ikke dem fra mit hold. Her gik det så op for mig at vi ikke havde været særligt specifikke med detaljerne. Hvor skulle vi mødes, ude ved start eller i teltet? Hvem havde hvis telefonnumre? Var vi alle herude eller sad der stadigvæk nogle på arbejdet pga. nogle uopsættelige deadlines? Faktum er at hvis dette havde været en militær aktion ville den kunne sammenlignes med amerikanernes post-krig indsats i Irak :tongue:

Da jeg var nummer 2 måtte jeg på et tidspunkt UDEN at have mødt nogle fra mit hold endnu gå mod start. Jeg finder start-stedet men jeg kan ikke komme derover, fordi løberuten skærer lige i mellem. Ups, endnu en detalje jeg ikke havde tænkt over. Jeg havde absolut ingen anelse om hvorledes DHL lejrens struktur var, ud fra devisen ”det finder jeg jo nok ud af on a need to know basis”. Gu gjorde jeg så men jeg ankom kun 5 minutter før min kollega kom i mål. Han var pudsigt nok lettet over at se at der rent faktisk var nogle fra hans hold til at tage imod depechen.

Så blev det endelig min tur. Min kollega gav mig depechen og jeg begyndte at løbe. Det var vigtigt for mig ikke at lade mig rive med. I et løb som dette vil der altid være en lige foran som kan overhales hvis du lige accelerere lidt. Alligevel startede jeg lidt (men kun lidt) for hårdt op. Højre knæ begyndte hurtigt rent rutinemæssigt at gøre lidt ondt men jeg mente godt at jeg kunne fortsætte. Efter et stykke tid kunne jeg mærke at nu havde jeg da løbet et stykke men jeg havde stadigvæk ikke passeret 1 km mærket. Jeg løb længere og stadigvæk ikke noget 1 km mærke og jeg begyndte at indse at hvis dette virkelig var rigtigt, så ville jeg ikke kunne gennemføre. Pludselig passerede jeg 2 km mærket, jeg måtte have overset 1 km mærket, men dette gav mig lige overskuddet. Resten kørte stabilt, jeg blev mere og mere træt men holdt ikke desto mindre dampen oppe :smile:

Det var interessant at løbe i sådan kæmpeflokke. Non-verbale alliancer bliver indgået uden nogen løfter. Du trækker mig eller jeg trækker dig indtil du/jeg ikke kan bruge mig/dig mere. Jeg trak i hvert fald en 1 km’s penge – han fulgte min hastighed også når jeg satte farten ned…..det var sikkert min lækre røv :laugh:

Apropos røve, så var der flere gange hvor jeg kunne indse hvor smukt et par løbe-tights kan sidde, hvorefter nogle knap så velproportionerede bagdele i løbe-tights blev passeret og tanken om et generelt påbud om løbe-tights blev droppet mod et potentielt forbud i stedet for :crazy:

De sidste 1400 meter var en snirklet rute mellem mange af telt-blokkene. Man kan sige at for de folk som havde svært ved at gennemføre ville ydmygelsen stort set ingen ende tage. Dette stykke var langt, der stank af grill-mad, folk passerede henover løbe-stien hele tiden og det grønne tæppe som var lagt ud foldede flere steder så der nemt kunne være opstået fald mm – jeg så dog ikke nogle. Ikke desto mindre var stemningen dejlig.

Endelig i mål. Et hurtigt check på mit armbåndsur gav mig en tid på omkring 23 minutter. Treogtyve minutter – det var jo helt vildt. Mine arme kunne næsten komme ned igen, alt faldt i hak i mit liv, alt gav mening, alt….men ak, min kollega som gav mig depechen havde taget nøjagtig tid og måtte desværre fortælle mig at det var på 25 minutter. Han kunne se sorgen i mit ansigt og han havde det virkelig skidt ved at fortælle mig det. Femogtyve minutter var hvad jeg havde håbet på. At gennemføre løbende hele vejen var første succeskriterium, at løbe under 30 minutter var det næste og komme ned på 25 minutter var det bedste jeg kunne forestille mig. Nå, i mit hjerte vil jeg altid tænke på det som 23 minutter selvom den officielle tid blev 25 minutter. Alt andet lige OK med ca. 50 km løbetræning over 2 måneder.

Det var en god aften og jeg gør det (måske) igen, hvis knæ og ankler tillader det

I dag har det højre knæ det stadigvæk lidt skidt

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning søndag 2008 09 07

En de-load træning

BOR

10 x 35

10 x 35

10 x 35

LP

Ingen – knæ gør stadigvæk ondt efter DHL løbet

BP

10 x 55

10 x 55

10 x 55

French

10 x 35

10 x 35

10 x 35

Hammer

10 x 13.9

10 x 13.9

10 x 13.9

Lateral

10 x 8

10 x 8

10 x 8

HE

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Abs

2 sæt crunch uden sandsæk

Total tonage: 4.407 tons

Venstre albue begyndte øjeblikkelig at smerte da jeg gik i gang med at træne. I det hele taget er jeg noget bekymret for mine led, jeg synes de hviner næsten uagtet hvilke belastning jeg sætter på. Denne gang føler jeg at jeg har startet ganske blidt og langsomt for netop at lade led og sener få en chance for at følge med, og på trods af dette så har ankler, knæ, albue-led og skulder-led det ofte skidt – også udenfor træningslokalet.

Som jeg ser det er der 5 muligheder

* Pause igen

* Kosttilskud

* Andre øvelser som ikke belaster så kraftigt

* Reducerer vægten betragteligt og så ellers kører på

* Benytte endnu flere støttebind f.eks. også til albue-leddet

Det må jeg tænke lidt over :unhappy:

Ellers har jeg lige været på weekend tur med nogle gode venner. I 40 år har jeg nu gået og forsøgt at tage vægt på og så viser det sig at recepten er lige til – man skal blot gå på cola pingvin-mix kuren.

Morgenvægt: 77.8 kg

Hvem kunne vide at det var BB mad :laugh:

Og med W C Fields ord vil jeg vende tilbage til arbejdet

Min egen, min din tilladelse vil jeg nedsænke mit legeme i hint romersk kar, thi jeg føler mig en kende nusset efter dagens dont

AxBard

Link to comment
Share on other sites

2008 uge 36 oversigt

Vægttræning

Søndag

Målet var at køre en runde ”de-load”

Venstre albue knager kraftigere og kraftigere

Venstre skulder har igen virket fornuftig i denne uge

Begge underarme knap så ømme som sidste uge

Total tonage for ugen: 4.407 tons

Cardio

Tirsdag

Løb DHL løb 5 km på omkring 25 minutter

Total distance for ugen: 5 km

Skader

Se ovenstående for detaljer

Venstre albue: ved at gå fra potential til aktuel skade

Venstre skulder: Fin pt

Højre akillessene: Fin pt

Knæ: Ømme lige under knæskaller

Ankler: Knager

Underarme: Ret ømme – svært at holde om tunge ting

Venstre hånd: Øm ved lillefingerside

Edited by Axbard
Link to comment
Share on other sites

Uge 37 planlagt

Denne uge var ikke tænkt rolig men jeg bliver nok nødt til at træne efter dagsformen. Ikke desto mindre så vil jeg som udgangspunkt følge den velkendte struktur

Mandag: Restitution

Tirsdag: Vægttræning

Onsdag: Løb

Torsdag: Vægttræning

Fredag: Restitution

Lørdag: Løb/Motionscykel

Søndag: Vægttræning

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning tirsdag 2008 09 09

BOR

10 x 35

10 x 35

10 x 35

LP

Ingen – knæ stadigvæk ømme og hvis der er lidt overskud så løb onsdag

BP

10 x 55

10 x 55

10 x 55

French

10 x 35

10 x 35

10 x 35

Hammer

10 x 13.9

10 x 13.9

10 x 13.9

Lateral raises

10 x 8

10 x 8

10 x 8

HE

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Jeg kørte mine sæt i mellem en andens. Da jeg skulle tage det sidste sæt lugtede der umiskendeligt af tarmgas – bastard :laugh:

Total tonage: 4.407 tons

Venstre albue og håndled blev endnu engang meget ømme.

Da jeg skulle klæde om var der en 5-6 overvægtige personer på min alder som helt tydeligt fagligt var fejlplaceret. Tilsyneladende var deres spidskompetence fodboldtræning og der manglede ikke knivskarpe analyser på hvad Morten Olsen, Michael Laudrup, det hollandske landshold etc gjorde forkert og hvis dette prægtige selskab kunne bestemme så ville det hele falde i hak. Jeg synes det er synd for Danmark at vores åbenbart bedste trænere lever en hensygnende tilværelse med lidt fodbold og badminton hver tirsdag i stedet for at føre Danmark mod nye fodboldmæssige triumfer :cool:

God onsdag til alle

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Løbetræning onsdag 2008 09 10

Distance: 5 km

Ingen tidstagning

Var ude at løbe med en kollega som også var på mit hold sidste tirsdag da vi deltog i DHL løbet. Her løb han kun omkring 1 minut hurtigere end mig og jeg havde tænkt mig at i dag skulle jeg så vise ham hvor skabet skulle stå. Til trods for at vi lagde starttempoet på et rimeligt leje så var jeg fuldstændig og aldeles færdig da jeg kom i mål, 20 meter efter min kollega som oven i købet (sikkert helt ubevist) hoppede op for at daske til nogle blade i et træ, bare fordi han havde overskud. Jeg får helt klart noget ud af at løbe med ham, men spørgsmålet er sgu hvad han får ud at løbe med mig, udover naturligvis mit fantastiske selskab :laugh:

De sidste 2 dage har været ret underlige – jeg har været i så stort søvnunderskud (tilsyneladende) at jeg har sovet 10 timer hver nat. Jeg ved ikke om det er fordi vinteren nærmer sig langsomt, men det er betydeligt hårdere at komme op klokke 5:45 nu end det var for bare en måned siden. Nå, der er kun en ting at gøre, det er få spist en masse honning og nødder og så finde en hule og sove indtil marts :tongue:

God torsdag til alle

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Hej Axbard

Godt at se du er igang igen :superman:

Stærkt at du er gået igang med at løbe, jeg håber at du får de goder som løbefolket taler om (runners high osv) selv løber jeg kun, hvis der er en bold, øl, lækker røv (kvinde!!) foran :smile: Jeg var faktisk ved at blive overtalt til at deltage i DHL (men der var fadøls fail, så jeg droppede ud, men næste gang måske? Det kunne da være sjovt at hilse på hinanden?

Med håbet om en dejlig dag og fortsat god træning

De bedste hilsener

Miguel

Link to comment
Share on other sites

Hej Miquel,

Tak for din hilsen :smile:

Ork, jeg er ved opleve alle de goder som løbere normalt oplever, såsom tunnelsyn ved anstrengelse, kun at høre sit hjerte slå selvom ens makker snakker til en, lunger der ganske givet er klasket sammen :laugh: Spøg til side, så er det rart, og jeg kan allerede på disse ca. 2 måneder mærke en kæmpe forskel.

Det kunne have været alletiders at få sat ansigt på hinanden! Der ville dog have været en overhængende risiko for at vi ville have mødt hinanden selv hvis vi havde aftalt det - jeg nåede fx først at møde hele mit eget hold EFTER løbet, det var ren kaos :tongue:

Du må simpelthen fortælle mig hvad fadølsfail er, jeg kan forestille mig mange muligheder og hver og en af dem næsten kræver en forklaring :laugh:

Håber du får en god dag!

med venlig hilsen

Axbard

Link to comment
Share on other sites

For at kompensere for al den sundhed ved at løbe, mener jeg at det er et ufravigeligt krav at der er fadøl i teltet. Løbekomiteen havde i deres Lene Hansson ånd kun tanker for vand :crazy: = fadølsfail :dry:

:laugh:

Nu skal du jo huske på at vand går rigtig godt til Rucola-salat med økologisk speltbrød bagt i stenovn - hvilket jo lige er hvad mænd har brug for efter at have løbet en lang tur :tongue:

Jeg havde lidt på fornemmelsen at det kunne være denne forklaring, om end jeg (måske i lighed med Gregers) havde en anden mulighed i tankerne også.

Håber du havde en god weekend

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning fredag 2008 09 12

BOR

10 x 35

10 x 35

10 x 35

LP

Ingen, da jeg skal til DHL om ca. 355 dage :laugh:

BP

10 x 55

10 x 55

10 x 55

French

10 x 35

10 x 35

10 x 35

Hammer

10 x 13,9

10 x 13,9

10 x 13,9

Lateral

10 x 9

10 x 9

10 x 9

Samlet tonage: 4.437 tons

Kakaomælk

Skulle så videre til arrangement med udvalgte nuværende og forhenværende kollegaer. Desværre skulle det grundet nogle logistiske grunde afholdes i Hillerød og ikke København som ville have passet mig rigtig godt. Nu vel, det betød at jeg tog bilen og måtte afstå fra alkohol – trods alt ikke det store afsavn taget i betragtning af at jeg måske får (højt sat) 20-30 genstande om året. Klokken blev mange og da jeg skulle hjem gav jeg en af deltagerne et lift fra Hillerød til Amager inden jeg drog mod den fortryllende Vestegn. Den nåede at blive 2:30 inden jeg kom i seng. Hvorfor hele denne historie? Jo, skæbnen ville, med sin sære sans for humor, at jeg skulle have tømmermænd hele lørdagen. Jeg var så træt og dehydreret at jeg stort set kun magtede at få handlet ind – løbeturen blev derfor droppet, til gengæld fik jeg vel sovet 14 timer i løbet af lørdagen hvis man tager middagsluren med!

I øvrigt fik jeg lørdag en reminder som kan bruges i de perioder hvor man (jeg) synes mit job er for surt. Da jeg var ude og handle om lørdagen stod der en bod midt inde i centeret hvor ingen ringere end Geoffrey Hughes bedre kendt som Onslow i ”Fint skal det være” samt (så vidt jeg kunne se) Richard Gibson kendt som Herr Otto Flick i ”Allo Allo”. De skulle så stå og promovere en DVD med engelsk humor i et afsidesliggende center i et gudsforladt lille land som Danmark en lørdag eftermiddag hvor omkring 3 personer stod rundt om boden og ville tage billeder af dem. Hvis det var mig tror jeg at antallet af indtaget genstande om året ville øges :laugh: . Jeg ELSKER mit job……lige nu :wink:

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning søndag 2008 09 14

Igen var jeg ikke på toppen og det viste sig at det ikke var virtuelle tømmermænd men snare noget forkølelsesvirus som forsøger at få mig ned med nakken. Efter at få lavet de ting som jeg ikke fik gjort lørdag fik jeg taget mig sammen og tog ned og træne.

BOR

10 x 35

10 x 35

10 x 35

LP

10 x 125

10 x 125

10 x 125

BP

10 x 55

10 x 55

10 x 55

French

10 x 35

10 x 35

10 x 35

Hammer

10 x 13.9

10 x13.9

10 x13.9

Lateral

10 x 9

10 x 9

10 x 9

HE

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Abs

2 sæt crunches

2 sæt på maskine

Sidebridges

MzKenzie øvelser

Underhånds Chinup

10 x BW

Kunne ikke lade være

Total tonnage: 10.467 tons

Kakaomælk

Venstre albue har det ikke så godt, den gør decideret ondt nu når jeg træner. Til gengæld har jeg ikke nogle problemer EFTER træning, hvilket jeg havde før. Operation ”Monster Kølle” er afblæst og jeg dropper de tunge vægte jeg bruger til Hammer curls indtil albue-leddet får det bedre.

På vej hjem passerede et jeg et område hvor der bliver spillet live-rollespil. Et sammenrend af håbefulde magikere, rangers, priests, warriors, sourceres samt orker, trolde og andet godtfolk med alle deres fantastiske evner. Men når så slaget har gået sin gang, så ventede de alle på den lokale HT bus – jeg mindes altså ikke at Gimli, Frodo og Aragon ventede på bussen da slaget var færdig :laugh: . Hvis jeg var 13-14 år ville jeg helt sikkert også dyrke dette – nu er jeg sgu bare for magelig :blush:

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning torsdag 2008 09 18

BOR

10 x 35

10 x 35

BP

10 x 55

10 x 55

10 x 55

LP

10 x 125

10 x 125

10 x 125

French

10 x 35

10 x 35

10 x 35

Hammer

10 x 13.4

10 x 13.4

Lateral

10 x 9

10 x 9

HE

10 x BW

10 x BW

Total tonage: 7.598 tons

Tid: 17 minutter

446 kg i minuttet :laugh:

Kakaomælk

Presset uge – desværre ingen tid til træning. Brugte lige et kvarter på at træne ved 19 tiden inden jeg tog hjem. Ser ud som om det fortsætter et par dage endnu.

God weekend til alle :smile:

AxBard

Link to comment
Share on other sites

Vægttræning uge 39 tirsdag 2008 09 23

BOR

10 x 35

10 x 35

10 x 35

LP

Ingen

BP

10 x 50

10 x 60

10 x 60

10 x 60

Underhånds Chinup (UCU)

10 x BW

French

10 x 35

10 x 35

10 x 35

Hammer

10 x 13,4

10 x 13,4

HE

10 x BW

10 x BW

10 x BW

Abs

2 sæt á 20 crunch med 10 kg sandsæk

2 sæt á 10 maskine 125 kg

Total tonage inkl. UCU 3,348 tons

Venstre albue har det skidt :unhappy:

Ingen grund til at skrive oversigt over ugen eller planlagte træningssessions, grundet skader (primært skulderen) samt en skønsom blanding af travlt på arbejde plus private arrangementer

Fyldte i øvrigt 41 år forleden – det gik (endnu en gang) op for viven at hun nu har en mand der er i FYRRENE :laugh: (flet næbbet :tongue: )

God onsdag til alle

AxBard

Edited by Axbard
Link to comment
Share on other sites

Løbetræning torsdag 2008 09 25

Distance: 3.5 km

Ingen tidstagning

Løbet 54.7 km i år

Det var efterhånden omkring 14 dage siden jeg sidst havde løbet så det var vist tid igen – tog bare en stille tur. Selvom vejret var fint så er det ved at være for koldt (for mig) til at kunne løbe i T-shirt og korte bukser. Hvis jeg skal fortsætte året rundt bør jeg investere i svedtransporterende bluser mm – jeg håber sørme kongressen får vedtaget den støttepakke :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share