Long Tall Sally-log


Long tall sally
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
Guest Slettet bruger
Heiii Blackmoore -skønne, søde mand!!!

Hvor er du dejlig positiv.. Men hvis man sidder på senge-kanten, ikke aner hvordan man kommer op at stå og begynder at tude ved tanken om at man, om 10 min SKAL op og ud på toilettet, og ikke aner hvordan det skal lykkedes... ja, så er tanken om glatte svømmehals-trin eller bare trapperne i ens opgang fuldstændige uoverskuelige udfordringer... Tilgængæld har jeg lært at stave til morfin, binyrebark og stesolid og læse sjove røde trekanter på medicinen.. så lidt indlæring kommer der jo altid ud af det :smile:

Kærligste hilsner og tarrrk fodi du bare stormer ind i loggen så snart jeg viser mig igen -topdejligt!

Sally

Lyder da ikke alt for godt med alt den medicin :unhappy: Du burde jo søge job på et apotek med alt det du kender til piller/spøjter efterhånden :tongue:

Men forhåbenlig er du snart på banen igen for fuld styrke :superman: Kunne læse at du skulle til Loaded cup :bigsmile: Og efter at have set fotos derinde fra , må det have været en kanon oplevelse at se flere danske aleter i topform :4thumbup: Så billeder af Lagermann FUCK han var skrap...og Dybdal var helt klart tilbage i høj klasse :smile:

Men Sally håber at det dejlige forårsvejr har været med til at give dit humør et skub i den rigtige retning og at knæet er i bedring :1112: :1112: :1112: :1112:

:heartpump: ligt hilser fra Kolding

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 3 months later...

Uanmeldt besøg i egen log..

Hu ha, skal vist lige ha' luftet ud og støvet lidt af herinde.. NÅ, altså lidt update:

Spasserknæene er efterhånden udviklet sig til spasserkroppen. Har desværre fundet ud af at jeg har leddegigt - og nok har haft det siden barndommen, men jo aldrig er blevet behandlet. Hmmm.. ufedt at jeg er blevet opereret og sår'n igennem mange år for noget jeg ikke fejler. Gahhhh.. Ska' vi ikke bare sige, at lægerne ikke lige ramte carporten den dag!

Jeg har været på binyrebark i 9 md. YUK! Og på noget rigtig ulækkert stads kaldet Methotrexat, som heller ikke virker. Derfor starter nu på en biologisk behandling kaldet Remicade. Håber virkelig at der snart sker noget :)

Jeg spjætter ikke så meget rundt herinde fordi min træning stort set handler om svømning i varmtvandsbassin, og hvad jeg nu ellers synes jeg kan blive enig med alle leddene om at lave. Så ikke den store grund til at skrive log.. nok ikke mange det synes det er særlig ophidsende at høre om hvor det nu gør ondt eller hvilke led der ikke gtider samarbejde. Men synes stadig at jeg og Motivationen nyder at kigge ind og få lidt inspiration :smile:

Men faktisk er jeg glad - nu ved jeg hvad det er, og kan handle efter det. Har været SÅ fustreret over hvad der foregik før.

Kærligste hilsner og varmtvands-bassin for president!!!

Sally :blush:

Link to comment
Share on other sites

SuperSødeSørøver!!!! :heartpump:

Det bliver ALDRIG kedeligt at høre dig fortælle om din træning!! :nonono: For det er simpelthen så ÜBER FANTASTISK fucking vildt at du ikke giver op, men kæmper videre med næb og dine smukke kløer! :slut: Du rocker og er så sej!!! :smilerock: Kan du ikke kaste med jern, tjaa så står du bare og cykler fra Frb. til Gl. Køgelandevej klokken 05.20 for at svømme - OM MORGENEN!!!!!

Fik jeg sagt at du er SEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :4winkkiss:

Møs

M :elvis:

Link to comment
Share on other sites

Hey Sally,

Godt at "høre" fra dig igen. Har undret mig lidt over, hvad der mon var blevet af dig (især da der skulle arrangeres julefrokost). Godt at se at du er ved godt mod på trods af rimelig massiv modgang. Og så er et varmtvandsbassin jo ikke det værste sted, man kan opholde sig.

Kan i øvrigt sagtens forstå, at du ikke har lyst til at logge under rehab. Jeg har haft det på præcis samme måde, men det betyder nu ikke at folk ikke gider læse om den slags.

Håber at den nye behanding giver resultater.

Link to comment
Share on other sites

Heiii Quantanamo-drengen!

Herligt at du lige kigger forbi.. Ja, temmelig nederen med al det sygdoms-hejs..

Hvad skete der med julefrokosten??? Fik I overhovedet stablet noget på benene eller armene :tongue: ???

Det var altså godt nok hyggeligt sidst, selvom det ville ha' været sjovere hvis der var lidt flere nissepiger..

Hmmm kan da godt være at jeg skal til at skrive lidt træning ind alligevel..

Idag har jeg som sædvanelig cyklet til Gl. Køge Landevej og kørt 45 min. cardio (romaskine + cykel fuld skrald) og 20 min. i soppebassinet.. aiii fik altså svømmet! Det er jo ikke ligefrem hammer-ophidsende at læse om.. men men.. kan jo være at kroppen snart gider at være med til at svinge lidt vægte. Pyhh tør slet ikke tænke på hvor ringe min tilstand må være. Tror jeg kan få Miss Piggy til at ligne Monica Brant!

Hmmm skal vel også snart til at tænke på Loaded Cup billetter... og naiii det skal jeg så ikke alligevel, har lige googlet mig frem til at det er i maj..

Nå, men plejer jo at være superhygge at rende ind i så mange herindefra - Yiiiiiirrr yiiiirrrr!

Hov, faktisk på arbejde, men rædselsfuldt overspringshandlingslammet lige nu - får altid et dyk heromkring når jeg har været oppe 05.15 aiiiii hit med præmier og the hole enchilada :devil:

Kærligste hilsner

Lange Lede Sally :sneaky2:

Link to comment
Share on other sites

Kæreste Konge & Okse!

Oiiii hvor dejligt at få besøg af jer to, har da godt nok også savnet jer :wub: - og ja, jeg padler bare derudaf... på Jaws-facon :laugh:

He he.. det ku' godt se ud som om jeg har fået tatoveret "MOL Julefrokost" lige i skærmen - meeeeeeeenn naiiii :)

Nå, men der skal åbenbart noget feminin-kampstyrke til at køre den slags i stilling herinde. Hmmm kunne da godt være at vi skulle overveje lidt påskehalløj istedet.. Pilegårdens buffet er jo stadig klassisk og til at komme i nærheden af..

05.30: DAGENS ( nærmere nattens) TOUR DE GL. KØGELANDEVEJ!

Transport 2 x 20 min på bedstemor-havelåge ( -skal hilse og sige at Valby Bakke trækker søm ud - når man sidder på sådan en fætter!!!)

55 min. motionscykel - højt gear-fuld skrald

25 min. romaskine

- behøver jeg at sige at alle leddene var samarbejdsvillige idag! DET VAR DE - HURRA!!!!

Super glæde herovre i dameafdelingen!

Kærligste hilsner

Sally - som havde kongeaften hos Golden-pigen igår - inkl. 1/2 ton. hjemmeristede mandler (grunden til cardio-helvedet i morges)

Link to comment
Share on other sites

hejsa sally

godt at høre du er i svingninger igen :4thumbup: Træls med rheumatoid arthrit diagnosen, men du er jo en pige med begge ben i næsen, ved jeg, så det har vi alle stor tiltro, til at du nok skal rive rundt... Fra sci-fi feltet er der jo stor udviking i lægemidler som Remicade og vores viden om immunsystemet og hvad der kan gå galt i det, vokser jo eksponentielt, så det er sandsynligt at der vil komme endnu bedre tilbud i løbet af de næste 5-10 år.

Og hatten af for de tidlige cykelture til valby om morgene... Det er imponerende... Klokken 5 om morgenen er jeg generelt bare helt utroligt forelsket i min pude.... :sleeping:

Får du lavet nogle fanky malerier?

Edited by incognito
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

VUPTI - så kom sørøveren lige på besøg i sin æld-hamrende-møj-gamle-log!

Så lige at Søren MASSKINEN Møller er ICON til LOADED GYM receptionen på lørdag! Wouhhh vidst jo ikke at det var dén Søren :pumpin:

Tænker tit på jer alle, så ville lige smutte forbi og sige hej!

Stort møs og en orn'li syg rystekrammer
Sally aka Mette

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share