Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

2. that :wink:

ROOOOOOLEX nu, de damer! :laugh:

Her kommer man med et initiv, og hvilken støtte får man så fra to af sine go´este MOL-venner, hva´, hva´, HVA´? :tongue::wink:

Arj, det er naturligvis ok at give hinanden en gang gas.

For nu lige at blive seriøs igen, så har jeg bare tænkt på, at før eller siden skal der jo ske noget mere. Jeg elsker at cykle. Derom kan ingen, der har læst min log, være i tvivl. Men der er også andet end cardio, der er gavnligt. Og jeg har jo også udviklet mig meget i løbet af det sidste par år.

Jeg længes efter nye oplevelser, også på det trænings-mæssige felt.

Det er muligt, at jeg giver det en chance i en måneds tid her i sensommeren, og hvis det ikke er noget, stopper jeg naturligvis igen.

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med helbredet :innocent:

Tak.

For nu lige at forklare, så gik der hul på et lille sår, da min fys i går masserede mine skuldre. Og kvindemennesket hyler op om, at det er et modermærke, der bløder. Så for en sikkerheds skyld gik jeg til min doc, som sagde, at såret absolut ikke lignede et aggressivt modermærke, men at han gerne lige ville tjekke det igen om en 3 ugers tid, bare for at være helt 100.

Link to comment
Share on other sites

I dag tog jeg lige lige 8 km test-cykling, for at se, om saddelsåret kunne klare det. Så nu må vi se, hvad rumpen siger i morgen.

Jeg er nødt til at starte forsigtigt ud. Indtil jeg er helt sikker på, at det er ok, er der ikke noget med halvmarathons osv., om så det er nok så fedt.

Men jeg cykler igen, og det er det, der er vigtigst.

I nat skal jeg sove som en sten. Jeg må tilstå, at jeg ikke fik meget søvn natten mellem i går og i dag. Tanken om, at der var en risiko for, at jeg havde modermærkekræft var bestemt ikke befordrende for god søvn.

Nå, nu må jeg stole på lægens ord, og så have tålmodighed, indtil såret er helet.

Link to comment
Share on other sites

12 kilometer i dag.

Jeg er nødt til at gå forsigtigt frem, så det dumme saddelsår ikke bryder op igen. Men foreløbig ingen probs.

Såret på min skulder ser ud til at hele fint. Jeg tror nu ikke, at det nogen sinde har haft noget med et modermærke at gøre. Men sådan går det, når fysser begynder at diagnosticere noget, der ligger uden for deres fagområde. Det skal jeg også nok få fortalt hende. Stol på det!

Godt, at det er fredag.

Nu skal jeg lige ned og hente en bog på statsbib.

Jeg er nemlig ikke kun en trænings-okse, men også en læse-hest! :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Update for weekenden:

Lørdag blev det til 16 km cyklads, plus en smule håndvægttræning, inden turen gik ned i byen. Der skete dog ikke så meget, måske fordi vinden var ganske kølig. Så er det jo de færreste, der gider sidde udenfor og drikke. Dog findes der nogle enkelte hardcore drankere, som, selv i frostvejr, stiller på Vor Frue Kirkeplads kl. 9 om formiddagen, og så holder den gående til langt ud på aftenen. Himlen bevare mig for nogen sinde at få et sådant forhold til alkohol! :crazy:

I dag var jeg igen nede i byen. Jeg snuppede en sandwich på sandwichbaren i Frederiksgade, og skyllede den ned med en fadøl på Tir Na Nog, som er beliggende på modsatte side af selvsamme gade. Jeg lod det blive ved en enkelt øl. Hvad drikkelse angår, er jeg nødt til at tage de samme forholdsregler ved kørsel på el-scooteren som ved bilkørsel.

Vel hjemme igen skulle der jo cykles. og det blev der; 18 km, med en gennemsnitsfart på 23 km rent.

Nu bliver det rart med et bad, og derefter smører jeg en stak madder, som jeg kan guffe i mig, imens jeg glor på Rejseholdet. Det er nemlig god hygge. :bigsmile:

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Ikke meget at berette om i dag.

En udmærket dag, uden ret meget action.

Men jeg gentog gårsdagens succes, med 18 km på stålhesten. Der er nu under 50 km, til den runder de 9000 km.

Det er jo gået ganske godt i den tid, jeg har haft cyklen, må man sige. Og den holder da nok til et par tusind km endnu.

Min engelsk-elev har kontaktet mig igen. Hun er åbenbart sværere at skræmme væk end så mange andre. Men bevares, jeg kan også nemt give hende nogle timer, og så kommer der da lidt mere gang i mit sociale liv, end der til tider er.

Jeg tørner ind. Skal jo til fys i morgen.

Link to comment
Share on other sites

I dag vovede jeg at stramme skruen, og tage en halvmarathon.

Gennemsnist-hastigheden var 23,3 km/h.

De næste 4 uger får jeg en vikar-fys. Ham kender jeg godt, og jeg er sikker på at:

1: Han vil give mig en mindst lige så prof behandling, som min faste fys kan yde.

2: Der vil herske en bedre kemi mellem ham og mig.

Så det kan godt være, at jeg vil undersøge muligheden får at overgå til ham i stedet for.

Nu må vi se, hvad der sker.

Nu skal jeg have frokost, og så ned på Statsbib. Der render jeg hele tiden. Men så laver jeg da ingen ulykker imens. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Der er sølle 23 km tilbage, inden stålhesten runder de 9000 km. Ja, ni tusind kilometer. Tænk engang! Det er godt nok noget af et stykke vej. Men hvor var det dog godt, at jeg begyndte på det der cyklads.

Jeg tror nok, at jeg køber en pakke Dextro´er i morgen, så jeg har dem på lager til de lange etaper. Jeg har i øvrigt ikke brugt Dextro, siden jeg var i Beredskabsforbundet. Når en emsig indsatsleder bestemte sig til at bruge det meste af en nat på at koste rundt med én, så kunne man nok have behov for lidt Dextro.

Ellers har det været en udmærket dag: Udover cyklingen har jeg fået vasket gulv, er blevet klippet, og har læst en del. Jeg gider nemlig ikke bruge weekenden på at vaske det stupide gulv. I weekenden er det sjovere at træne, samle flasker, og evt. også selv tømme et par flasker. Hehe!

Jeg er begyndt at glæde mig til årets SCC festival, som finder sted den anden hele weekend i august. Jeg glæder mig mest til Stonewall Jackson, men også til sidste års mega-succes, European Highwaymen, samt tyske Duo Diesel. Vi vil jo desuden gerne lave lidt tørvejr. Ikke noget med vand i whiskey´en! :laugh: . I hvert fald skal det nok blive et cool event, med øl, Jack D., burgere, spareribs, skyderi og en masse hillbilly-attitude. Og nå ja, en masse fed musik, naturligvis!

Link to comment
Share on other sites

Ja, den opmærksomme log-læser har jo nok allerede regnet det ud; jeg kunne umuligt lade MH´s udfordring ligge.

Jeg klarede lige nøjagtigt de 23 km, som jeg manglede i at nå de 9000 km!

:cheer::cheer: :4band: :icecream: Og til sidst lidt :clap:

Det er herligt at mærke suset ved at køre en rigtig god etape. Egentlig forstår jeg godt de folk, der nærmest bliver hooked på den følelse. Det værste er, når man møder misundelse fra mennesker, som ikke selv får trænet, selv om de måske føler, at de burde. Jantelovs-mentaliteten er og bliver én af de relativt få ting, som er mig inderligt imod ved dette ellers udmærkede land.

Men paradoksalt nok kan jeg så også sige, at udtalelser om at `Det kan du ikke motivere dig selv til i længden (altså at træne)´, er den bedste benzin for min træning. Uden den brændende vilje til at modbevise sådanne påstande, er det meget sandsynligt, at min motivation faktisk var sluppet op.

I hvert fald er et 1000 km´s jubilæum altid en glæde for mig, fordi det er et bevis på min kontinuerlige indsats.

Tak til alle, der støtter mig! :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Ja, den opmærksomme log-læser har jo nok allerede regnet det ud; jeg kunne umuligt lade MH´s udfordring ligge.

Hvilket også var hensigten med mit indlæg :wink:

Kæmpe stort tillykke, du er en sej Okse. Er helt sikker på, at der ikke er mange privatejede stålheste rund omkring i landet (eller verden) som har lige så mange kilometer på bagen.

Link to comment
Share on other sites

Hvilket også var hensigten med mit indlæg :wink:

Kæmpe stort tillykke, du er en sej Okse. Er helt sikker på, at der ikke er mange privatejede stålheste rund omkring i landet (eller verden) som har lige så mange kilometer på bagen.

Tak, MH, du min klippe-faste støtte.

Jeg må også tilstå, at jeg er TRÆT nu. 23 km ER langt at cykle.

Det er synd, at så mange kondicykler får lov at stå og kede sig, indtil de bliver sat til salg, eller ender som storskrald. Der er nok for mange mennesker, der køber en billig cykel, fordi de alligevel ikke er motiverede. Og de BLIVER heller ikke motiverede, hvis de skal køre på en skod-havelåge fra Bilka.

Derfor var det jo også godt, at jeg kunne cykle nede på fys-klinikken, indtil jeg var så sikker i min sag, at jeg turde købe en cykel.

Link to comment
Share on other sites

Dagens DOMS blev behandlet med 15 km cykling. UUUUUH, skrub aw, dumme DOMS! :crazy:

Nå, men det gik jo. Jeg kunne bare ikke få mig selv til at hvile på gårsdagens laurbær.

Nu skal jeg lige vaske op, og så går det downtown. :4thumbup:

Vi skal også lige have et par sange:

Her er først et par af de kunstnere, som man kan opleve på SCC i år.

Først er det Hal Ketchum:

Og dernæst en virkelig klassiker: Stonewall Jackson.

http://www.youtube.com/watch?v=XuvaCA-fEqc

Det var så to af årets navne på SCC.

Til sidst skal vi lige have en enkelt `Irish rebel song´:

En lille ordforklaring, til dem, der ikke er vant til revolutionært slangsprog:

`Grass´ er afledt af `grasshopper´, som er slang for en stikker. `A supergrass´ er således en stor-stikker.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ladet benene hvile i dag, og bare brugt håndvægtene.

I morgen skal jeg have vasket cykelbukserne, så jeg igen kan bruge dem. Til den tid er mine ben sikkert også DOMS-frie igen.

Så må vi se, hvad det kan blive til.

I dag fik jeg at vide, at jeg er én ud af 5, der skal lave test-oversættelse til en stor opgave nede for et foretagende nede i Århus Filmby. Det er vist noget med reklamefilm. Der havde oprindeligt været 52 ansøgere, så jeg er stolt over, at jeg i det hele taget kommer til at lave test-oversættelse.

Det er jo langtfra sikkert, at jeg får opgaven. Men lad os nu se. Testen skal laves primo august.

Nu vil jeg downtown, selv om jeg nu ikke tror, at der bliver meget gang i den. Vejret er jo ikke for fedt. Men det kan jo være lige så godt som at sidde hjemme.

Link to comment
Share on other sites

Udmærket dag i dag.

Jeg var en lille tur nede i byen, men valgte dog at køre FORBI Tir Na Nog. Dette var mest pga. tidsplanen; hvis jeg kom tidligt hjem, kunne jeg nå at cykle, spise aftensmad, vaske op, samt skrive log-indlæg, INDEN Rejseholdet. :4thumbup:

Det var en god plan, syntes jeg.

Jeg klarede 17 km cykling, med gennemsnitsfart på 23 km/t. Benene var udhvilede, og cykelshortsene var nyvaskede.

Nu skal det gøre godt at nyde en cola, imens Rejseholdet rejser hen over Tv-skærmen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan lige så godt smide en sang ind.

Jeg har vist linket til den før, i en anden version:

Og prøv så at lægge mærke til, hvordan omkvædet kommer til at lyde, når sangen bliver udsat for en mindre prof musiker og en bar fuld af skidefulde folk:

Der er i øvrigt blevet lavet mange skægge omskrivninger af teksten. `With four hungry children, and a crop in the field´ er blevet til `With four hundred children and a croc in the field´. :laugh:

Ja, hvis nogen havde 400 børn og en krokodille til at rende rundt ude på en mark, så ville jeg nok også se at komme væk!

`This time, your hurtin´ won´t heal´ er blevet til `This time, we´re eatin´ oatmeal´. Haha!

Kan det for høvlede ikke snart blive den anden weekend i august, så jeg kan komme til Silkeborg og høre noget hillbilly music??

Link to comment
Share on other sites

Jeg må ikke undlade at cykle i dag!

Jeg er nødt til at skrive det her, for så har jeg ligesom givet mit ord.

Nu laver jeg lige lidt mad, og når jeg har spist, skal jeg tage mindst 14 km!

Jeg landede på 17 km. Samme distance som i går.

Egentlig havde jeg mest lyst til en aften-tur på el-scooteren. Vejret er skønt. Men jeg valgte alligevel at følge pligtens bud.

I morgen er det jo fys-dag. Det bliver hos Nicolai, og hvis jeg kender ham ret, bliver der en masse pjatten og snakken om film, våben, damer, og hvad fyre nu ellers snakker om. Hehe!

Men heldigvis er han også en ok dygtig fys. Ellers havde han næppe været der så længe.

Nu skal jeg i bad, og så snart i seng.

Link to comment
Share on other sites

Så fik jeg lige en gang fys-behandling.

Tilbage står nu at beslutte, om jeg skal:

A: Begynde at styrketræne på fys-klinikken, hvorved det kommer ind under vederlagsfri behandling (til gengæld er jeg så begrænset til at træne på de tidspunkter, hvor jeg kan få lov til det, dvs. når rummet ikke er optaget til anden side)

Eller

B: Betale det relativt beskedne beløb, det koster at blive medlem hos FetnæsWøøørld (hvor jeg så har meget frie rammer mht. valg af trænings-tider).

Hmmm. Tænke, tænke. Det må jeg se at finde ud aw. Noget skal der i hvert fald til at ske.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share