Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

Jeg har ikke haft tid til andet end COC´er i dag(grundet at mine forældre har været her). Øver mig i at tage stadig flere reps med 1´eren, så jeg forhåbetlig en dag får krammet på 2´eren.

I morgen satser jeg på en solid omgang cykling, samt gerne noget levering. Levering er sværere, end man lige skulle tro.

Søndag lover de nogenlunde godt vejr, så da skulle det gerne blive muligt at drøne ned i jernhule og løfte noget.

Jeg erfarede noget vigtigt om løfte-teknik i dag: Jeg skulle løfte en stor flyttekasse med bøger. Det kneb lidt, men så sagde jeg til mig selv: Gå lidt ned i knæene, og så løft med lårmuskler og glutes. Og så fik jeg sgu løftet kassen så højt op, at jeg kunne gå med den! Det var jo elementært, men det handler jo lige om at tænke over det. Mine lår og glutes er blevet trænet i årevis. Hvis jeg kan lære at bruge dem til at løfte med, så vil jeg blive langt bedre til at løfte/bære ting.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Det startede som en moderat træning, men endte rimeligt BOOM-agtigt:

I pecdec kan jeg notere 7 reps @70 kg. :4thumbup:

DB skulderpres var fin nok. Jeg vekslede lidt mellem 12 og 14 kg. Det kunne være sjovt, snart at snuppe de 15. Der var i hvert fald et acceptabelt overskud.

Cable curls var også gode. Med højre arm var det hovedsageligt @35 kg. Med venstre tager jeg 25. De 30 magter jeg endnu ikke helt med venstre arm. Der var intet bøvl med håndleddene. Det må være leverage bar´en, der har gjort sin virkning.

Det kan mærkes, at jeg har tabt mig lidt på det sidste. Min mave er blevet lidt pænere at se på. Så det er jo ok.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Pga. travlhed og søvnmangel kun en smule levering og COC-træning i dag.

Jeg vil hellere vente til i morgen med at cykle, og så give den en spand kul til den tid.

Jeg er ved at læse `Dødens Jagt´, af Joe Hill, som er Stephen Kings søn. Joe Hill (der er opkaldt efter et af mine politiske idoler, en svensk-amerikansk fagforeningsmand fra Salt Lake City) skriver dog ikke i samme stil som sin berømte, og imo lidt kedelige, far.

Bogen handler om Jude, en aldrende heavy-musiker, der er samler af okkulte ting. Han har bl.a. en kannibal-kogebog og en ægte snuff-film i sin samling. Jude har nu trukket sig tilbage sammen med den meget yngre groupie Georgia, i en nydelig villa i Upstate New York. Da Jude hører om en dame, der vil sælge sin stedfars genfærd på net-auktion (et sort, Johnny Cash-agtigt suit, som spøjelset angiveligt klæber til), tager han det som en bizar joke, og køber `spøgelset´.

Det viser sig imidlertid at sælgeren var søster til en groupie, der tog sit eget liv, efter at Jude havde brugt og kasseret hende. Og nu har søsteren altså pudset spøgelset på Jude.

Jude er ellers en mand, som de fleste ville undgå at lægge sig ud med. Fra sin tid som heavy-stjerne kender han rockere, satanister, drug-dealere, ekstreme sadister og andre repræsentanter for USA´s værste afskum. At få nogen til at rydde et irriterende kvindfolk af vejen, vil være en ren bagatel for ham. Imidlertid begynder der snart at ske ting, som end ikke Jude kan beskytte sig imod....

Jeg har lyst til at læse videre inden sengetid, men jeg må hellere lade være.

Link to comment
Share on other sites

YEEEEEEEEES! :superman:

30 (TREDIVE!) km cykling, blev det til i dag.

Det var kraftedeme noget, der kunne mærkes i benern´, Bobby!

I starten var det ellers lidt svært at finde det rette fokus, men jeg sagde til mig selv, at når jeg bare blev ved, så gik det nok.

Det er længe siden, at jeg har været oppe på det 30, og i det hele taget er det ikke sket mange gange i min tid som kondicyklingsmand (nyt MOL-udtryk, opfundet af undertegnede. :laugh: ).

Nå, men jeg bliver ikke længe på MOL, for jeg skal have lidt carbs idenbords, og så vil jeg lige læse lidt.

I morgen: Bodybuildingsmandstræning!

Link to comment
Share on other sites

Nogenlunde god omgang træning i dag.

Ikke det tungeste nogensinde, men især pecdec var habil, idet jeg var oppe på 10 reps @70. Og jeg talte omhyggeligt efter, for at være sikker på antallet af reps. De 75 kg er jeg nok ikke helt klar til endnu.

Cable curls var gode nok, imens rows var lidt under normalen. Bentræningen var begrænset, grundet gårsdagens 30 km cykel-etape.

Men helt skidt var det nu ikke.

Jeg fik også lige hilst på Clark Kent, som genkendte mig fra julefrokost-billederne. Pænt af ham, sådan at hilse.

Men jeg må hellere finde sengen, for jeg kan dårligt holde gluggerne åbne.

Link to comment
Share on other sites

Jeg endte på 16 km i går.

Mine ben var noget tunge, men resultatet kunne godt have været ringere.

Cyklen fungerer fortsat, og har kørt +600 km siden reparationen. Egentlig er det imponerende, at cyklens vitale mekaniske dele har holdt til alle de tæsk, den har fået.

Nu skal jeg lige straks hjem og have frokost, og el-scooteren skal have strøm. Dernæst går turen ned i jernhulen.

Link to comment
Share on other sites

AAAAAAV, mine `vinger´ er ømme i dag! :devil:

Men jeg kørte nu også mange sæt i næsten samtlige øvelser i går. Var det ikke usædvanligt tungt, så var mængden af sæt i hvert fald betydelig.

I pecdec tangerede jeg min PR på 10@70.

I rowing var jeg ikke over 75, mens jeg i leg extensions liiige var oppe og lege med de 85. Ellers kører jeg de med mere moderate belastninger, for ikke at smadre mine knæ på længere sigt. Det er bl.a. efter opfordring fra min tidligere instruktør, Keld. Han er én af dem, jeg lytter mest til, når det drejer sig om træning.

DB skulderpres svingede mellem 12/14 kg, idet én eller anden avekat havde fjernet de 13-kilos DB´er. :laugh: 14´erne var lidt tunge, men det gik da.

Cable curls blev vold-straffet, med en hulens masse sæt. Ikke tungere end sædvanligt, men bare flere sæt.

Så jeg var godt nok træt, da jeg kom hjem i går.

Nu skal jeg lige have svabret det fårking entré-gulv, og så må vi se, om jeg kan få cyklet lidt. Nu har jeg i snart 4 år haft den faste tørn som svabergast, når det entré-gulv skulle vaskes. Min nabo kunne ikke drømme om at gøre en indsats desangående. :nonono:

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Det holdt lidt hårdt med at få gang i stængerne, men jeg endte på 22 km! :superman:

Det er det, jeg altid siger: Man skal bare blive ved, så går det.

Nu står den vist på mad og en drink, imens jeg glor på bokse-halløj på TV2.

jeg sys rudys kamp var det hele værd (blev hjemme fra et socialt arrangement)... han er altså en go bokser...

dog synes jeg kurt thyboe bliver ret anstrengende at høre på i længden... nogle gange har han for travlt med at bruge metaforer, til at se hvad der egentlig sker... selvom det nu ikke var helt så slemt idag...

Link to comment
Share on other sites

jeg sys rudys kamp var det hele værd (blev hjemme fra et socialt arrangement)... han er altså en go bokser...

dog synes jeg kurt thyboe bliver ret anstrengende at høre på i længden... nogle gange har han for travlt med at bruge metaforer, til at se hvad der egentlig sker... selvom det nu ikke var helt så slemt idag...

Ja, Rudy gjorde et fint stykke arbejde. Det var sikkert også godt nok, både for ham selv og for publikum/Tv-kiggere, at modstanderen ikke fik ud allerede i første omgang. Det så ud til at være tæt nok på. De der dybe hug på kroppen var altså ikke for sjov. :devil:

Patrick Nielsen var også god nok, imo.

Hvad jeg skal i dag, ved jeg ikke helt. Grundet den megen cyklads er mine ben noget trætte. Måske var det klogest at nøjes med lidt levering og DB curls herhjemme. Vi får se.

Link to comment
Share on other sites

Naturligvis kunne jeg ikke helt holde mig fra cykladsen i dag!

Så jeg fik da hevet de obligate 12 km hjem.

Desuden en del levering, samt vistnok det største antal sæt (hvis det hedder det) med COC # 1 ever. Nu kan jeg endelig lukke den med venstre hånd. Det er faktisk rimeligt stort.

I morgen skal der styrketrænes igen.

Link to comment
Share on other sites

Centret var lidt crowded i dag, men træningen var nu god nok.

Især skulderpres kørte helt ok.

Benene skånede jeg lidt pga, at jeg for tiden hellere vil bruge mine `benkræfter´ på at cykle.

Ellers var det meste, som det plejer at være.

Jeg er i nogen grad i søvnunderskud (var oppe kl 4.25, og sad og læste en gyser, inden jeg tog på job), men humøret er ok.

Når jeg nu lige får lidt mad og søvn, så er jeg klar igen.

For tiden arbejder jeg en del på hjemmesider. Ikke fordi jeg er nogen stor ørn til det, men det går da. Jeg har nu også en sød og dygtig samarbejdspartner til det. :wub:

Fakultetets årsfest tror jeg vistnok ikke, at jeg vil deltage i. Det lyder ikke til at være noget for mig. Jeg er jo ikke så fin på den.

Link to comment
Share on other sites

I dag gik det sådan set godt nok:

Rimelig habil pecdec, med et enkelt sæt på 70, og de to andre @65.

Rows var også brugbare:

2x10@70

1x10@75

1X10@80

DB skulderpres var @13 kg, og der var pænt overskud. Må snart have gang i 14´erne igen.

Cable curls var ikke tungere end sædvanligt, men der var mange af dem.

Leg extensions sprang jeg over i dag, grundet gårsdages lange cykel-etape.

Derefter var jeg til fys. Er godt træt nu.

Link to comment
Share on other sites

Ja, det var jo noget af en etape i går. Det halve kunne have gået an, i en snæver vending.

Men det er jo, når man har energien, at man skal tage de lange ture. Gudskelov, at jeg har den tålmodighed, som lange cykel-etaper kræver. Hvis man er den type, der helst skal have noget action hele tiden, så kan man få svært ved at opnå et brugbart udbytte af en kondicykel.

Der røg da også nogle kcal. ned i går, men det er geerelt dejligt at kunne konstatere, at det er muligt for mig at komme ned i vægt, hvis/når det sker, at der ryger lidt rigeligt på. Selv om jeg ikke stoler på kondicyklens kcal-måling, så må etapen i går have taget en hel del.

Nu skal jeg lige have en gang kaffe og havregryn, og så må vi se, hvad der skal ske i dag.

Link to comment
Share on other sites

I dag er jeg lige nødt til at spørge mig selv, om jeg VIL det, jeg beskæftiger mig med, rent træningsmæssigt.

Jeg har været MEGET fristet af det gode vejr og de kolde fadøl i downtown Århus i dag.

Men jeg SKAL cykle, og jeg skal også være frisk til at pumpe jern i morgen. Og begge dele skal nok lykkes mig! :devil:

Må bære et par mindre afsavn nu og da, for at få de gode resultater og den gode samvittighed.

Op på stålhesten!

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Kære brødre og søstre af MOL:

Jeg troede aldrig mere, jeg skulle skrive det, men:

WEEEEEEEEE HAVE A PR! :superman: :4thumbup:

Da der jo har været Cph. Marathon i dag, ville jeg prøve at nå de 42,2, i solidaritet med løberne. Men da jeg så nåede dertil, ville jeg lige se, om jeg kunne slå min gamle PR på 43.

Det kunne jeg. :smile:

23,6 km/h i snit. Ganske ok.

En hård omgang, var det, og det ville det være for mange andre end mig. Men af og til må man bare spørge sig selv: VIL DU VÆRE JÆGER? Det spørgsmål har jeg brugt som motivation mange gange, siden jeg i 1990 så programmet `Eliten´, om optagelsesprøven til JGK.

Hvis man gerne vil se programmet, så ligger det her:

http://www.dr.dk/bonanza/serie/dokumentar/dokumentar.htm

Lige en musikalsk hilsen til dem, der i dag har gennemført Cph. Marathon (og til alle de MOLboer, der altid støtter mig):

Link to comment
Share on other sites

Okse, hvorfor udelukker det ene det andet?

Det gør det, i visse tilfælde, fordi:

1: Jeg kan hverken cykle eller løfte vægte, når jeg sidder nede på pubben.

2: Jeg skal ikke have vildt mange genstande, før jeg er lidt træt dagen efter, og derfor ikke kan træne optimalt.

Jeg skal tilføje, at jeg har stor beundring for gutter som Essensen og Christian B, m.fl., der holder en imponerende form, på trods af, at de til tider tager en bytur. Jeg har også engang givet Essensen en kompliment for det, men desværre skete der det, at en klaphat (som mindst én gang er blevet banned) fordrejede det til, at jeg havde sagt, at Essensen var useriøs med sin træning. Det ville naturligvis ligge mig fjernt at fremsætte en sådan påstand.

Link to comment
Share on other sites

Glem nu ikke den gang Molke Leth (jægersoldat) var på dødsdruk, vågnede op et par timers søvn senere og opdagede at hans homie havde tilmeldt ham og Moltke til CPH marathon. Moltke havde modbydelige tømmermænd og benene var tunge, men han vidste at han bare skulle igang.. VIL DU VÆRE JÆGER!??!!!??!!!??

OBS: Læs hans 2 bøger, og din motivation vil få endnu en hak opad!

Link to comment
Share on other sites

Glem nu ikke den gang Molke Leth (jægersoldat) var på dødsdruk, vågnede op et par timers søvn senere og opdagede at hans homie havde tilmeldt ham og Moltke til CPH marathon. Moltke havde modbydelige tømmermænd og benene var tunge, men han vidste at han bare skulle igang.. VIL DU VÆRE JÆGER!??!!!??!!!??

OBS: Læs hans 2 bøger, og din motivation vil få endnu en hak opad!

Min fætter gjorde tjeneste under Moltke (i Viborg), inden Moltke gik ind i JGK. Hans bøger har jeg dog ikke fået læst.

I dag fik jeg en jævnt god omgang pump.

Var oppe på 70 kg i pecdec, og 75 i rowing-maskinen.

Rimeligt gode cable curls.

I morgen bliver det nok nødvendigt med en hviledag. Skal heller ikke smadre mig selv helt.

Link to comment
Share on other sites

Min fætter gjorde tjeneste under Moltke (i Viborg), inden Moltke gik ind i JGK. Hans bøger har jeg dog ikke fået læst.

I dag fik jeg en jævnt god omgang pump.

Var oppe på 70 kg i pecdec, og 75 i rowing-maskinen.

Rimeligt gode cable curls.

I morgen bliver det nok nødvendigt med en hviledag. Skal heller ikke smadre mig selv helt.

Cool! Så må han helt sikkert ku nogle historier..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share