Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

Gæt, hvem der har wristrolled 35 (JA, FEMOGTREDIVE!) kg i dag?

:devil:

Det hjalp nok, at nogen havde sovset wristrolleren godt ind i magnesium, inden jeg skulle bruge den.

20 kg var alt for nemt. 25 gik fint. Så skulle jeg lige prøve 30. Og til sidst snuppede jeg lige to gange @ 35!

Oven på denne sejr (som jeg vist godt kan kalde en PR) gik alle andre øvelser jo nemt.

Da jeg forlod centret, følte jeg mig simpelt hen som en ren Dennis Rogers. :laugh:

Det kan godt være, at jeg skal overveje at gøre lidt i det der med magnesium. Forskellen på magnesium vs. intet magnesium synes at være betydelig.

Jeg har tabt mig her på det sidste, og det er jeg glad for. Vægttabet skyldes jo nok, at den nye cykel er mere udfordrende end den gamle var.

Link to comment
Share on other sites

I dag:

17 kilometer på cyklen. 24,7 km/t i snit.

Det er ganske ok, selv om der jo altid er plads til forbedringer.

Lidt COC træning har der også været i dag.

Så må vi se, om det bliver cykling eller jernhule i morgen.

For tiden læser jeg på livet løs; lige nu er det `Washington-dekretet´ (Jussi Adler-Olsen) og derefter står Ken Folletts `Giganternes fald´ for tur. De er begge på flere hundrede sider, så dem er der da noget forslag i. Jeg synes måske, at Jussi roder lidt i nogle rent sproglige formuleringer. Hvis han vil have lavet det bedre i sin næste bog, kan han bare maile mig. :laugh::laugh: . Men det er jo trods alt fortællingen, der er vigtigst.

Nu: Mad og en lille én.

God lørdag aften til MOL. :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Det blev styrke-pas i dag, og det gik godt:

I wristrolleren tog jeg en del reps (kan det hedde det, når det er en wristroller?) @25 kg. Det kan ærgre mig, at så få centre har wristrollers, når de nu kan være med til at forebygge museskader osv.

Rows er åbenbart igen på vej i den rigtige retning, og jeg tog 75 kg, uden de store problemer.

Leg extensions var ligeledes solide, og de 85 kg gik uden de store vanskeligheder.

Desuden abd. crunches, cable curls og pecdeck. Lidt brystpres blev det ligeledes til.

Triceps pushdowns @25 kg.

Nu er jeg termmelig sulten, så jeg snupper en solid bid mad, imens cykeltøjet drøner rundt i vaskemaskinen. Senere vil jeg have kaffe, kiks og læsning. Det er nemlig nogle af de små glæder, som det er så essentielt, at man holder fast i. :smile:

Link to comment
Share on other sites

I går cyklede jeg 15 km, med nogenlunde god intensitet.

Dagen var lidt hård, og præget af nogle irriterende små-problemer, hvoraf vintervejret måske nok er det primære, men ikke det eneste.

Min mor ligger på operationsbordet i disse timer. Hun skal have det, de kalder et halvt nyt knæ.

Hårdt og smertefuldt bliver det for hende. Men vi håber, at resultatet bliver godt. De har også sagt til hende, at hun skal lade være med at spille tough, og i stedet tage imod den smerte-dækning, hun bliver tilbudt.

Arbejde og kursus-aktivitet tager en del af min tid i dag, men jeg påregner at få mig et styrke-pas, da kurset finder sted et par 100 m fra jernhulen. Evt. køber jeg en Hustler nede hos Ib (center-boss).

Der er næppe nogen, der kan bebrejde mig, hvis aftenen bliver præget af træthed og sult. Og så må jeg hygge mig med at glo på Luksusfælden på TV3. Har et lille crush på Mette Reissmann: Hun er MILF, hun har styr på pengesager, og hun stemmer, om ikke ildrødt, så i det mindste blegrødt. What´s not to like?

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

På en aften som i aften skulle man ikke drille gamle Ox ret meget, før fordums raseri ville dukke frem, og den revolutionære stridsøkse blive gravet op.

Er simpelt hen ved at være overkørt. En afspadsering bør sættes i værk inden for længe.

Nå, nvm.

Efter dagens kursus-aktiviteter kørte jeg de få hundrede meter ned i Ny Helse, hvor jeg fik, hvad jeg vil kalde en jævnt god gang træning.

En enkelt gang wristroller @30 kg klarede jeg, men holdt mig ellers på mere moderate 20 kg.

Benene var ganske gode, og rows var acceptable, mens bisps og bryst ikke var helt på toppen.

På vejen hjem snuppede jeg én af de efterhånde ofte omtalte kylling-/bacon-burgere i Storcenter Nord. Orkede ikke selv at skulle til at kokkerere.

Nu: Luksusfælden, og så godnat!

Link to comment
Share on other sites

Nå, men min egen træning var heller ikke ringe i dag:

En del gode wristrolls @2 kg.

DB skulderpres @14 kg.

Rows @70.

Leg extensions fra 75-85.

Gode cable curls @30.

Diverse maveøvelser, leg curls, og triceps pushdowns.

Wristrolls er hårde ved huden inden i næverne. Der skal godt med Helosan til bagefter. Men gavner, det gør wristrolls.

Link to comment
Share on other sites

I går:

En del COC-træning, plus 20 km på stålhesten.

Slet ikke dårligt.

Må vist snart have noget frokost. Er meget sulten lige for tiden. Tager på gør jeg tilsyneladende ikke.

Der var engang lige ved at være snak om, at man skulle have COC´er nede på fys-klinikken, men dette gik man bort fra, med den begrundelse, at stort set ingen kom der for at få trænet greb/underarme. Det er også rigtigt nok. Og mange handicappede kommer aldrig til at kunne bruge deres hænder så godt, at COC-træning bliver en mulighed. Og til syvende og sidst har stort set alle råd til at købe én eller to COC´er, hvis de vælger at gøre det.

Af og til siger jeg også til mig selv, at selv om jeg (lige nu) synes, at grip strength er det mest interessante indenfor styrketrænings-/strongman verdenen, så er der også andre gode ting, som jeg ikke må forsømme. F.eks. må jeg ikke undlade at træne ben, bare fordi mine lår er forholdsvist stærke i forvejen.

Men i hvert fald er grip strength et område, hvor jeg ikke er hæmmet af min dårlige balance.

Link to comment
Share on other sites

I går manglede jeg lidt energi, men fik da cyklet 15 km, og også brugt COC´erne noget.

Er efterhånden ved at vænne mig til den nye cykel. Sådan noget tager jo tid. De helt lange etaper har jeg svært ved at klare, medmindre jeg skal sætte cyklen til et alt for nemt program. Det ER noget helt andet, når der er lagt stigninger ind osv. Men hvis man kan få mere ud af at køre færre km, så er det vel også værd at satse på. Til syvende og sidst bør det jo ikke være distancerne, der er afgørende.

Nå, men jeg kan vel lige så godt gøre klar til at drage ned i jernhulen.

Link to comment
Share on other sites

Der blev gået rimeligt godt til vægtene i dag:

Wristrolls var overraskende gode: Jeg var ikke under 30 kg (her tog jeg 5-6 reps), og var så lige oppe og lege med de 32,5. 35 turde jeg ikke forsøge mig med i dag. Da jeg også har leget lidt med COC´er herhjemme, kan jeg godt mærke, at underarmene er ristede. Nu lader jeg det blive ved cykling i morgen, så armene har tid til at restituere. Inflammation er det sidste, man skal begynde at spøge med. Det kan gøre mere ondt end de fleste tror.

Det eneste, der ikke helt spilede i dag, var cable curls.

Leg extensions var fine, og jeg havde 90 kg på i det tungeste sæt. :devil:

Rows går det tilsyneladende fremad med, og jeg tog 75 kg uden problemer.

Desuden de obligate mave- og triceps-øvelser, leg curls, samt brystpres. Pecdeck gad jeg ikke i dag. Det er jo ikke altid sjovt, kun at dyrke de områder, hvor man er rimeligt god i forvejen.

Nu er det vist bade-tid.

Link to comment
Share on other sites

Naturligvis fik jeg cyklet!

Endda hele 16 km. gennemsnitshastigheden lå på 24,7 km/t, og modstanden var indstillet til 150 watt.

I dag er jeg nok nødt til at bruge tiden på at få gjort rent derhjemme, og så skal jeg have lidt god mad, og se premieren på den nye sæson af Luksusfælden. :laugh:

Selv bliver jeg næppe kandidat til at deltage i Luksusfælden; Min økonomi er fortsat bundsolid. Og det er da en optur, om ikke andet. Sålænge, jeg har min faste løn, og ikke øger mit forbrug drastisk, så er der ikke meget, der kan true mig, rent økonomisk.

Men idet mindste ser det ud til, at jeg undgår at skulle strejke. Den nye OK blev ikke så ringe som frygtet, og man undgik de værste forringelser. Jeg forventer derfor at stemme `ja´, hvilket fagforeningen også anbefaler. Ingen tvivl om, at jeg foretrækker den fredelige løsning, men var kommet dertil, hvor strejke ikke kunne undgås, så skulle man finde Oksen kæmpende side om side med ligestillede. Ingen tvivl om det.

I morgen skulle der gerne igen stå styrke-pas på menuen, og torsdag skal jeg have en tiltrængt fys-behandling. Det har jeg været for dårlig til at få passet, her på det sidste.

Link to comment
Share on other sites

Dejligt at se dig herinde Okse.. :bigsmile:

LUKSUSFÆLDEN.. GYS OG GRU... det var da nok det vildeste igår..... :blink::blink:

(ja jeg følger selv med.... :tongue: )

Ja, der blev da godt nok skåret, ikke bare ind til benet, men nærmest igennem det.

De to var vist ikke helt modne nok til at blive så `veletablerede´, som de forsøgte at blive. I og med, at deres parforhold gik i vasken, fik vi da også bekræftet den gamle tale-måde: Når krybben er tom, bides hestene!

Noget af det mest spooky, imo, var at den der Macbook (til omkring 18 k, hvis man lagde pengene på bordet, som vi solide vest- og nordjyder ville gøre), kom til at koste næsten 42k, inklusiv alle gebyrer osv., når den skulle finansieres over 67 mdr.

Håber, at alt går godt hos dig, Danf. :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Ja, der blev da godt nok skåret, ikke bare ind til benet, men nærmest igennem det.

De to var vist ikke helt modne nok til at blive så `veletablerede´, som de forsøgte at blive. I og med, at deres parforhold gik i vasken, fik vi da også bekræftet den gamle tale-måde: Når krybben er tom, bides hestene!

Noget af det mest spooky, imo, var at den der Macbook (til omkring 18 k, hvis man lagde pengene på bordet, som vi solide vest- og nordjyder ville gøre), kom til at koste næsten 42k, inklusiv alle gebyrer osv., når den skulle finansieres over 67 mdr.

Håber, at alt går godt hos dig, Danf. :bigsmile:

Det må i sandhed have været det vildeste afsnit ever af den serie. Jeg var rystet hel vejen igennem. :crazy: Det vildeste var også, at de slet ikke kunne se et...det så ihvertfald ikke sådan ud.... :blink: Ja den Macbook-omregning var da for sindsyg. Tænk at man ikke lige tjekker konsekvenserne inden, man kaster sig ud i et låneorgie.... :nonono:

Desuden var jeg ved at falde ned af sofaen, da jeg hørte om det famøse klædskab til 21.000 kr. :dropjaw:

Ja vi nordjyder har da et noget mere realistisk billede af tingene.... :4smartass:

Jo tak jo tak. Det går skam fint lille okse... Og tak for lån af loggen.. Kigger snart forbi igen og ser, hvad du nu har gang i.... :banana3:

Link to comment
Share on other sites

I går:

12 km pligt-cykling, samt lidt COC leg.

I dag: Hård træning i Ny Helse.

Hård blev den, fordi Keld og Verner (begge fra SK Atlas) i den grad formåede at holde mig til ilden.

Wristroller gik godt, og jeg klarede de 30 kg uden problemer, og de 25 ganske let.

Pecdeck og rows var ligeledes gode, imens jeg gerne ville have haft lidt mere ud af leg extensions.

Orker ikke at skrive meget mere nu.

I morgen er det fys-dag, og det er nok tiltrængt.

Link to comment
Share on other sites

I dag var det så fys-dag, og det kunne mærkjes, at det var (for) længe siden, at jeg havde været der sidst.

Derfor gik det ikke an at cykle i aften. Var simpelt hen for øm, både i ben og i skuldre. Men det har jeg jo prøvet før, og det er væk i morgen. Så jeg holdt mig til lidt COC-pjat.

Og når alt kommer til alt, så er det ved at være længe siden, at jeg har haft en hviledag.

Det skal blive godt at få weekend. Har været spændt hårdt for på jobbet, og det har præget min energi.

I går roste en ældre gym-buddy mig for min udvikling mht. arme og pecs. Det var jeg stolt af, især fordi jeg ved, at hos ham får man ren besked, om det så er behageligt eller ej.

Og som han også sagde: OG DET ER NATURLIGT!

Ja, det har han da heldigvis ret i. Om det var en slet skjult hentydning til andre i centret, ved jeg ikke. Og det er jo heller ikke det, der betyder noget.

I aften stod den på hakkebøffer og spaghetti. Rent mad-mæssigt kan jeg godt mærkes, at der kræves en del, når jeg enten skal cykle eller løfte vægte langt de fleste dage om ugen.

Mine abs er stadig et lidt dumt område, men jeg føler, at det går den rette vej.

Link to comment
Share on other sites

I går:

Jævnt god styrketræning. Ikke meget andet at berette om, end at jeg, for første gang i lang tid, tog de 80 kg i rowing-maskinen.

Leg extensions var ligeledes pænt tunge, med 90 kg på toppen.

I dag fik cyklen en ordentlig én på sinkadusen, og jeg endte på 23 km, hvilket er ganske godt, især når det nu er på den nye cykel. I gennemsnits-hastighed ligger jeg i omegnen af 24,5 km/t ved de længere etaper, og måske en lille km hurtigere ved etaper omkring de 15 km.

I morgen forventer jeg en omgang styrketræning, og så noget godt oksekød til aften.

Nu håber jeg ikke, at der bliver alt for meget overarbejde i den kommende uge.

Link to comment
Share on other sites

Gårsdagens træning er der ikke så meget at fortælle om.

I rowing-maskinen gik det fint, og jeg klarede de 80 kg uden de store vanskeligheder.

Endvidere fik jeg ros for min wristroller workout. Det var dog kun med relativt beskedne 25 kg, så jeg tillagde det måske ikke større vægt (no pun intended). Men alligevel pænt af ham fyren at sige det. Hvis jeg skal ret meget over de 25 kg, så vil magnesium være et must, kan jeg fornemme.

Leg extensions var også ok, med 85 på toppen. Det kan jeg næsten altid klare.

Skal indrømme, at der blev spist godt igennem i går. De der engelske bøffer fra Rema1000 var overraskende møre, i betragtning af den relativt lave pris. Bliver næppe sidste gang, at sådanne ryger ned i min indkøbskurv.

I dag, som jo nok bliver en cykel-dag, nøjes jeg nok med rugbrød. Og så har jeg nogle koteletter til i morgen, hvor der igen skal pumpes jern.

Link to comment
Share on other sites

I forgårs fik jeg en rimeligt standard gang pump i Ny Helse.

Ikke så meget at fortælle om det.

I går havde jeg en ekstrem dag på jobbet, men for ikke at ende med en nul-dag, fik jeg lige snuppet 12 km på stålhesten.

25,9 km/t i snit.

Lidt levering blev det også til, selv om det var i det små.

Sidst på eftermiddagen bliver der igen rykket igennem i Ny Helse.

Link to comment
Share on other sites

18 km udmærket cykling i dag.

Stålhesten nærmer sig de første 500 km.

I går blev der trænet i Ny Helse.

Med skuldrene kneb det lidt, men især benene var i fin form, og de 90 kg i leg extensions gik fint.

Wristrolls var nogenlunde, med 27,5 kg i det tungeste sæt.

Cable curls var også ok. Jeg smutter nu, for jeg skal til møde om den :devil::devil: :4boxing: :flipa::blahblah: universitets-fusion.

Link to comment
Share on other sites

I går var jeg oppe og tage 5 reps @100 kg i leg extensions.

Af hensyn til mine knæ er det dog sjældent, at jeg går over de 90. Hvad det angår, lytter jeg til Keld. Det går jeg næppe galt i byen med.

Skulderpres kørte nogenlunde igen. Det var ganske ok.

Rowing-maskinen lå stabilt på de 75 kg.

Cable curls var ligeledes tilfredsstillende (omkring 30 kg), og som oget helt nyt prøvede jeg at lave plate curls, hvilket dog var sværere end forventet. Men med tålmodighed kan det jo nok læres.

Desuden wristrolls @25 kg, samt en masse maveøvelser og de obligate triceps pushdowns.

Det gjorde mig godt at afspadsere fra jobbet i fredags. `Business as usual frem til sommerferien´, siger de høje herrer og damer. Det postulat vil jeg tillade mig at tage, ikke bare med et gran salt, men med en hel sækfuld.

Nå, men jeg vil, som jeg hidtil har gjort, tage bøvlet, som det kommer.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share