Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

Ham Bubber var godt nok ikke for sej til at nakke rotter i gårsdagens program.

Men han overvandt da i det mindste sig selv så meget, at han skød en rotte til sidst i programmet.

Mit decapiterings-stunt (da jeg var ca. 5 år) vil han dog næppe nogen sinde kunne matche. Vel kan jeg godt lide skydevåben, men der ER bare en anden oldschool macho-effekt ved at anvende kniv eller økse til at udføre aflivninger (i de tilfælde, hvor det er realistisk at gøre det). Den luftpistol, de brugte var dog cool nok. Hvis jeg ikke så meget forkert, var det denne her:

http://arms-gallery.dk/kat649-Luftpistoler/side2522-HW-75-Luftpistol..html

Jeg har dog, i forenings-regi, skudt med nogle, der var kraftigere.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Vi siger tak til MamboMads, der har sikret en øget tilstrømning af besøgende til min log! :laugh:

Det skal blive godt med en god omgang cyklads i dag. Men først skal jeg have vasket en masse tøj.

Som jeg altid siger: Kan folk ikke lide min log, så er de velkomne til at klikke et andet sted hen. Og mener de, at jeg overtræder boardets regler, så må de tage den med en moderator. I al min tid på MOL, har jeg ALDRIG fået warn (selv om det nok har været tæt på et par gange).

Og mine historier er såmænd ikke værre, end hvad folk skriver om at fyre den af i Bangkok, på københavnske in-steder eller where ever.

Link to comment
Share on other sites

Det var ganske udmærket cykling i går: 23 sveddryppende km. Vistnok 26,8 km/t i snit. Husker det ikke 100% sikkert.

I dag, ved 11-tiden gik det så løs i centret, hvor der blev pumpet godt igennem. Energien var god, sikkert grundet det tidlige tidspunkt, og leg extensions, db skulderpres, reverse wtistcurls, rope hammer curls, samt naturligvis også nogle db curls, blev tampet godt og grundigt igennem.

65 kg i rope hammer curls går fint, men de 70 tør jeg ikke helt forsøge mig med endnu. Men det skal nok komme!

Efter trænning var jeg ovre i Tøfex, for at fylde mine lagre med skyr, roastbeef osv. Overvejede at snuppe en burger i Storcenter Nord, men droppede det. I stedet bliver det rugbrød, skinke og en pils herhjemme, imens vaskemaskinen skolder sved og baktusser ud af t-shirts og andet hvidt tøj.

I aften skal jeg hygge mig med lidt læsning, og alternativt en smule COC-leg.

Link to comment
Share on other sites

Selv om jeg ikke havde den store lyst, måtte jeg jo op på stålhesten, og da jeg kom i sving, gik det overraskende godt:

22 km, med 27,6 km/t i snit. Det er jeg godt tilfreds med.

Har også leget lidt med COC 1 & 2.

Totalen for weekendens cykling bliver således 45 km, fordelt på to etaper.

Hvad morgendagen kommer til at byde på af træning, afhænger lidt af vejret; hvis det plask øser, så bliver jeg hjemme, og tager en cykel-etape.

Vi trænger vist til en sang, og det bliver en vaskeægte party starter anno 1987:

Da den kom frem, var jeg ti år, og når sandheden skal siges, så gik der mange sene nattetimer med at filosofere over de der to korpiger! :laugh::wub:

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Så kom der lige noget arbejde, så jeg måtte tage hele to overtimer i går. Nå, men det går jo. Og så kan jeg afspadsere på torsdag, hvor den så kommer til at stå på tidlig BB, efterfulgt af en kæmpe kylling/bacon-burger i Storcenter Nord, og så fys ved 14-tiden. Det er trods alt ikke nogen helt dårlig plan.

I går trænede jeg lidt sent, pga. førnævnte overarbejde. Verner var heller ikke helt tilfreds.

Men ben og pecdeck kørte godt. Leg curls, som jeg altid har haft svært ved, begynder at gå bedre. Det er jo altid rart at mærke styrke-fremgang.

Ellers var det, som det plejer at være.

Som så ofte før har jeg et pokkers bøvl med diverse utilpassede personer lige for tiden. vVd ikke, hvorfor jeg åbenbart tiltrækker den slags. Men det går jo nok. Jeg hjælper dem, der står mig nær, og forsøger at holde både dem og mig selv ude af trouble.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Så kom der lige noget arbejde, så jeg måtte tage hele to overtimer i går. Nå, men det går jo. Og så kan jeg afspadsere på torsdag, hvor den så kommer til at stå på tidlige BB, efterfulgt af en kæmpe kylling/bacon-burger i Storcenter Nord, og så fys ved 14-tiden. Det er trods alt ikke nogen helt dårlig plan.

Jeg flytter fra midtbyen op på Chr. Molbechs Vej her i weekenden. Er der specielt gode burgere i Storcenter Nord? Jeg har aldrig været synderligt betaget af centeret.

Link to comment
Share on other sites

Jeg flytter fra midtbyen op på Chr. Molbechs Vej her i weekenden. Er der specielt gode burgere i Storcenter Nord? Jeg har aldrig været synderligt betaget af centeret.

Café 5. maj har en `5. maj burger´, som man kan få enten med okse-bøf eller som kylling/bacon. Den er absolut både stor og god. Deres andre sandwiches osv. er også gode, og af pæn størrelse. Stort set det eneste sted i centret, hvor man kan få andet end ren junkfood. Desuden er servitricerne kønne og søde. :wub:

Skal du så træne i Ny Helse, når du flytter?

Link to comment
Share on other sites

Læs i min log: jeg er Ironman! (eller på vej til det, i hvert fald...)

Ja, det må jeg lige kigge lidt på.

Forhåbentlig kan jeg cykle mindst 18 km i dag. Skal ikke se fodbold (hvor danskerne sikkert også bliver tørkneppet). Hvis jeg skal gide se på folk, der flytter rundt på kugleformede genstande, så skal kuglerne være Atlas-sten!

Link to comment
Share on other sites

Jeg leverede lige nøjagtigt de 18 km, som jeg havde lovet.

27,2 km/t i snit.

Pga. overarbejde var jeg hamrende sulten, da jeg endelig nåede hjem fra arbejde, så det var et held, at kartoflerne var skrællet, og at bøffarsen stod klar.

Kan godt være, at jeg snupper et styrke-pas i morgen, selv om det egentlig skulle vente til torsdag. Det er meget muligt, at jeg får brug for det pusterum, som et besøg i centret ofte giver mig. Vægtene er til at stole på, og snakken handler om ting, der er til at forstå. Gid meget andet var lige så simpelt.

Men tingene skal gå videre, og jeg skal holde mig ædru og frisk. Sprut skal kun være til weekenderne.

Der er bare lidt meget at slås med lige nu.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Lige nu tror jeg mest på, at den kommer til at stå på cykling i dag. Hvis jeg ellers kan få fred til det.

I morgen afspadserer jeg, således, at jeg kan træne tidligt, inden jeg skal til fys. Træning før fys er trods alt bedre end det omvendte.

I det mindste er vejret blevet godt, og på jobbet går det nogenlunde, selv om opgaverne stadig er for få og for små. Det vil sandsynligvis ændre sig efter den snarlige flytning.

Men fuck, hvor er manglen på ordentlig rengøring her på AU dog bare eklatant! Der er ikke blevet støvsuget i bund i de to år, jeg har været ansat her. Jeg kunne udrette store ting med et par spande Ajax-vand. Men det må jeg jo så bare ikke, og har heller ikke grej til det (netop fordi jeg ikke må). Har et par gange været nødt til at tørre det værste støv af, inde på mit eget kontor. Men det er som at pisse på en skovbrand. Husstøv-allergi rules! Ak ja, det er sgu trist, at der ikke er penge og tid til ordentlig rengøring.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Cykle, cykle, cykle!

Dagens etape kom til at lyde på 23 km. Snittet lå på ganske anstændige 27,5 km/t.

Ellers ikke så meget nyt. Har ikke rigtig noget MOL-egnet at fortælle. Men heldigvis har jeg ikke haft opkald fra nogen, der skulle have hjælp til at ordne det ene eller det andet i dag. Det kan dæleme være svært at få gravet stridsøksen ordentligt ned, når de andre gør, hvad de kan, for at grave den op igen.

I morgen er der, som nævnt, relativt tidlige BB, og så fys efter frokost.

Nu vil jeg lige nyde et par spejlæg, imens jeg glor på Pride and Prejudice. Det er efterhånden sjældent, at dansk TV sender noget, der er værd at se. Derfor læser jeg også langt mere, end jeg glor fjerner.

Link to comment
Share on other sites

I dag følte jeg mig virkelig STÆRK! :superman:

I leg extensions var jeg, for en gangs skyld, oppe og tage 90 kg i det tungeste sæt.

I pecdeck øgede jeg fra 60 kg til 62,5 i samtlige sæt.

I rope hammer curls var jeg, for the first time ever, oppe og lege med de 70 kg. Det blev dog kun til 6 reps, men det var LEEEE! :devil:

Rows: 3x10@75 kg.

DB skulderpres (14 kg) kørte også godt.

Desuden de obligate maveøvelser, leg curls, samt triceps pushdowns. Og naturligvis reverse wristcurls, hvor jeg har øget til 6 kg.

Derefter en kylling/bacon-burger i Storcenter Nord, inden jeg skulle til fys.

Vel hjemme igen stod den så på gulv- og tøjvaske-pas, så jeg er godt træt nu.

Link to comment
Share on other sites

I dag cyklede jeg 22 km, og holdt hele 27,7 km/t i snit.

De sidste decimaler blev hentet hjem takket være en ihærdig slutspurt.

I går lå det lidt tungere med cykladsen, men jeg klarede 18 km. Øvrige stats for den etape husker jeg ikke. Besværlighederne skyldtes sikkert, at torsdagens hårde bentræning, efterfulgt af udspænsinger hos fys, stadig sad i benene i går.

Det skal blive godt med noget styrketræning i morgen. Ud over det skal jeg købe ind, og sikkert læse noget. Jeg læser jo næsten altid, når det kan presses ind i min dagligdag.

Nu vil jeg smide en engelsk bøf på panden, og hive et par dåser humle ud af køleren.

Denne her sang vil mange kende, men de færreste er vel vant til at høre den med Hermann `the German´ Lammers Meyer:

Han gjorde det super godt på årets festival. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Det vil vise sig, hvor meget efterårsferie, jeg kommer til at holde. Det bliver sikkert minimalt.

Men pyt. Så går tiden da med det.

I går fik jeg snuppet et nogenlunde almindeligt styrke-pas. Skuldrene kørte godt, og benene var omtrent, som de plejer at være.

Biceps fungerer til gengæld rigtig godt, og jeg behøver ikke længere gå under 60 kg i rope hammer curls. Desuden curker jeg en del med en 10-kilos håndvægt.

Er ikke sikker på, at jeg får cyklet i dag. Er noget udbrændt, bl.a. fordi det kniber med nattesøvnen. Det gør det jo af og til.

Link to comment
Share on other sites

Cykle skulle jeg jo, og det gjorde jeg jo også, i erkendelse af, at det sikkert ikke ville gavne at undlade det.

Med hiv og svinge klarede jeg 17 km. Trætheden satte sit præg på intensiteten, men det gik da.

Humør-mæssigt giver cyklingen altid et lille løft. Det er også én af de mest vægtige grunde til, at jeg stædigt holder fast i, at der skal være en del cykling, sideløbende med, at jeg løfter vægte. Men som tidligere nævnt er det ikke ukendt, at søvn-mangel giver mig symptomer, der nærmest kan sammenlignes med en lille influenza. Heldigvis gik det bedre i nat. Jeg var i seng inden kl. 22, og sov stort set igennem, indtil jeg skulle op.

Torsdag forventer jeg at holde fri. En enkelt dag kan ikke siges at være for meget forlangt, eftersom jeg jo egentlig var sat på til at holde ferie hele ugen. Kan ikke rigtig regne ud, hvordan det ferie-halløj skal fungere. Og man får bare et beskidt svar, hvis man spørger. Så jeg lader det være, som det er. Og så er der i det mindste ingen, der kan påstå, at jeg ikke tager rigeligt med timer.

I dag skal jeg gerne ned og løfte jern. Bagefter steger jeg et par skinkeschnitzler. Skal vist lige købe nogle kartofler. Pasta spiser jeg mest i mangel af bedre. Kan bedst lide kartofler, som også indeholder flere gode ting, og vel også lidt færre carbs end pasta..

Link to comment
Share on other sites

Torsdag forventer jeg at holde fri. En enkelt dag kan ikke siges at være for meget forlangt, eftersom jeg jo egentlig var sat på til at holde ferie hele ugen. Kan ikke rigtig regne ud, hvordan det ferie-halløj skal fungere. Og man får bare et beskidt svar, hvis man spørger. Så jeg lader det være, som det er. Og så er der i det mindste ingen, der kan påstå, at jeg ikke tager rigeligt med timer.

Nu ved jeg ikke hvordan dit ansættelsesforhold er skruet sammen, men jeg kan da syne et umiddelbart problem for din nærmeste leder (og potentielt dig), hvis der er krav om, at kvoter skal stemme, når I når til 30. april. Det er misforstået loyalitet til din arbejdsgiver, at du ikke vil afholde ferie eller at du lægger så mange timer at der akkumuleres overtid, hvis der samtidig ligger et krav til din leder om at al ferie skal være afholdt og overtid afspadseret.

Af respekt for din leder bør du udtrykke dit synspunkt i forhold til "det at holde fri" og forhøre dig om der kan opstå eventuelle konflikter ved, at du ikke holder fri.

'Pyt

Link to comment
Share on other sites

Det letteste ville jo naturligvis være, hvis jeg bare stod fast på, at jeg skulle have det antal ferie-dage, overenskomsten foreskriver.

Men så skal det jo nok flaske sig således, at dagen før min feries start kommer folk rendende med ting, som de liiiige gerne vil have lavet. Og så synes jeg ikke, at jeg kan være bekendt at sige, at det er nødt til at vente.

Men træningen i går var i hvert fald ok. Leg extensions var måske ikke på toppen, men rows, rope hammer curls, db curls og skulderpres kørte godt. På et tidspunkt skal jeg vist prøve at køre cable curls med en stang, i stedet for med tov, bare for at se, om jeg så kan tage en tungere vægt. Men tovet har jo så den fordel, at øvelsen så også styrker grebet/underarmene.

I db curls bliver jeg stærkere, og jeg mener også, at det kan ses på mine gunz.

I dag er jeg ikke sikker på, at jeg får cyklet. Har meget andet at lave. Tager en kort etape, hvis tiden og energien er til det.

Link to comment
Share on other sites

I dag:

Godt og solidt styrke-pas.

Grundet det tidlige tidspunkt var det hovedsageligt det mere hardcore klientel, der var mødt op. Selv gik jeg hårdt til leg extensions, hvor jeg klarede 90 kg ude problemer.

Pecdeck gik også fint, men grundet min dumme rotator cuff tør jeg ikke rigtig gå over de 65 kg.

I db curls øgede jeg til 11 kg. Det gik fint.

En del rope hammer curls, med 65 kg i det tungeste sæt blev det også til.

Rows @75 kg. Af én eller anden grund siger de øvelse mig ikke helt så meget, som den engang gjorde.

Maveøvelser og triceps blev heller ikke forsømt.

Derefter frokost til Storcenter Nord, inden turen gik over på fys-klinikken.

Her til aften for der så en lille :devil: i mig, og jeg pressede mig selv til at cykle 15 km, vel nærmest for at gøre bod for, at jeg ikke fik cyklet i går. 27,5 km/t, lød snittet på.

Vi skal have en sang, og det bliver Johnny Cash´s `I got stripes´. Den kan så passende være tilegnet en fyr, som både jeg og mange andre gerne skulle være fri for at høre noget fra de næste 3-4 år (og gerne længere)! Vedkommende har nemlig lige fået bolig for enden af Egon Olsens Vej! Og det har han rigtig godt af, den sindssyge avekat! :laugh:

http://www.youtube.com/watch?v=ju1q98NMxkU&feature=player_detailpage

Link to comment
Share on other sites

Jeg har desværre igen problemer med Minicrosseren.

Så jeg måtte GÅ til arbejdet i dag. De andre sagde godt nok, at jeg kunne være blevet hjemme. Men det gør jeg jo ikke, sålænge, det er mig fysisk muligt at komme frem. Hvis det samtidig havde været glat, så havde det været en anden snak.

Må godt nok tilstå, at jeg er træt af den Minicrosser. Det ender med, at jeg selv må købe en ny. Det vil jeg nødig, men hvis det bliver nødvendigt, så vil jeg gøre det.

Link to comment
Share on other sites

I forgårs cyklede jeg 18 km, plus den smule walking, jeg havde, til/fra arbejde.

I går kørte mine forældre mig så ned i Ny Helse, hvor jeg fik et godt styrke-pas, som jo nok desværre bliver det sidste i et stykke tid.

Men så må den bare stå på cardio i en periode fra nu af. Skal også nok få cyklet i aften. Der har opretholdes en vis standard, så det hele ikke begynder at skride. Og et er sikkert: Jeg møder på job, lige så længe, jeg kan slæbe mig derned!

Forhåbentlig bliver crosseren sendt ind i morgen, så den kan blive ORDENTLIGT gennemgået denne gang! :devil:

I morgen bliver det så til en del walking, og måske cyklads, i det omfang, kræfterne er til sidstnævnte disciplin.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share