Okse-loggen!


Oksen fra Århus N
 Share

Recommended Posts

du er da vist en tovlig nordtysker :D

Mvh Jens

ps når det er sagt så kan der jo flere okse-områder rundt omkring

På min hjemegn kunne folk fra Vejle-Kolding området risikere at blive kaldt kjøwenhawnere. :laugh: :laugh:

Jeg kan i øvrigt oplyse, at min træning fortsat kører. Jeg orker bare ikke at logge fast, lige for tiden.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Thanks, afro cat lady!

Jeg kan berolige læserne med, at jeg ikke fejler noget alvorligt, og at jeg heller ikke er blevet fyret eller andet slemt.

Der har bare været lidt mange irriterende småting, som har stjålet min energi. Men jeg forventer, at sagerne vil stabilisere sig i løbet af ugen.

Jeg passer fortsat min træning. Har tabt mig lidt på det sidste.

Husk i øvrigt at se Sort Arbejde II i aften, og senere på aftenen kommer den nye serie The Blacklist på TV3. Og disse to programmer har, efter al overvejende sandsynlighed, intet andet end farven til fælles.

Og nej, efterårsferie gad jeg ikke have.

Edited by Oksen fra Århus N
Link to comment
Share on other sites

Men i det store hele, så er der så småt ved at komme lidt stabilitet i min hverdag igen.

I går cyklede jeg 16 km. Snittet var 32,6. Så jeg kan da stadig cykle.

Jeg har også holdt min styrketræning i gang, og kan fortsat smide rundt med nogle gode vægte.

Situationen har bare været den, at en masse irriterende småting har ramlet sammen, så den seneste tid har været noget turbulent. Vi håber, at det ændrer sig nu.

Nu glæder jeg mig til at se The Blacklist i aften, og i morgen er jeg forhåbentlig igen at finde i træningscentret.

Link to comment
Share on other sites

Hvis jeg ikke skal poste flere våben-videoer i din log, så vil jeg også gerne have nærværende log gjort til KATTEFRIT område!

Men ja, jeg skal naturligvis ud og tjekke J-dagen ud, medmindre det ligefrem øser ned i spandevis. At samle flasker skal være en fornøjelse. Det giver trods alt ikke så godt, at det er værd at gøre det til en pligt.

I forgårs havde jeg et af de bedste styrke-pas længe. Det kunne mærkes på mine pecs, som var noget ømme i går.

Gårsdagen var i øvrigt ganske travl, men for god ordens skyld smed jeg en lille cykel-etape på 12 km ind i dagens program.

Ved ikke rigtig, hvad jeg skal lave i weekenden, udover at træne. Man kunne jo godt smutte ud og fyre den lidt af. Det sker jo højest et par gange om året. Og inden længe kan vi jo risikere at have glat føre.

Link to comment
Share on other sites

Havde helt glemt, at man kan få sofaer i okselæder :smile:

Og disse kan tilmed være OKSEblodsfarvede!

Anygay, så er det mig en fornøjelse at byde velkommen til endnu en update, her i nyhedsbrevet for foreningen Kattens Bekæmpelse! :laugh::laugh:

Spøg til side!

Weekenden bød på et enkelt styrke-pas, samt en 16-kilometers etape på cyklen. Det går så småt fremad, men jeg kan godt mærke på mit energi-niveau, at jeg arbejder en del mere end tidligere. Det burde jeg måske heller ikke gøre, men det er jo svært, når man gerne vil yde den maksimale indsats. Men det er jo sådant set det, både BLACKICE, klausjensen og flere andre før har snakket om (de har dog sikkert en del mere at lave, end jeg har. Og al respekt for det). Til gengæld kan det så være, at jeg tager en lidt kort dag i morgen, hvor jeg skal til fys. Kunne jo være rart nok at træne før fys. At træne EFTER fys er no-go. Der er hele min krop ganske enkelt for smadret. Det bedste, jeg kan gøre efter fys er at relaxe, drikke vand, og måske spise noget mad med hvidløg (det renser, og gør det nemmere at drikke rigeligt med vand).

I går havde jeg også et styrke-pas. Især curls var gode. Jeg solgte jo det håndvægt-sæt, jeg havde hjemme. Det var blevet for let. men nu er det havnet hos en 14-årig pige, og der går antageligt nogen tid før hun vokser fra et 15-kilo sæt. Men på den anden side, who knows?

Når jeg er færdig på kontoret, skal jeg hjem og hente en sækfuld flasker, som skal konverteres til dagligvarer, og i aften skal jeg have en etape på cyklen.

Link to comment
Share on other sites

I øvrigt var J-dag rigtig fed: Vejret var ganske godt, og flaskerne FLØD alle vegne. Selv om jeg har indleveret over en kasse-fuld siden J-dag, er der stadig mange flasker på lager.

Det var én af de aftener, hvor det var rigtig skægt at være flaskesamler.

Samlet set har sæsonen fra sommerferien og til nu været den bedste, jeg har oplevet. Det har uden tvivl givet over 2000 kr, alt i alt.

Link to comment
Share on other sites

INGEN herinde vil støtte op omkring Foreningen Kattens Bekæmpelse!

Det her med flaskeindsamling, hvordan foregår det i praksis? Med indkøbsvogn, cykel etc.?

2000 skattefrie kroner lyder rigtig godt. Men det har så nok også taget en del timer at samle ind. Jeg går ud fra, at din flaske- og jagtsæson er forbi nu?

Link to comment
Share on other sites

Når jeg samler flasker, kører jeg på min crosser, og har et par gode kanvas-poser til flaskerne. Disse poser er mere slidstærke end plastikposer, og så kan de kogevaskes, når de bliver beskidte. Og det bliver de!

Naturligvis har jeg brugt end del timer på indsamlingen, men jeg ser på det som en hobby. Selvfølgelig skal man ikke regne timelønnen ud. Noget andet er, at jeg jo tit kører til/fra arbejde, fys, træning eller indkøb alligevel, og så snupper de flasker, der nu er. I sommer var der flere dage, hvor jeg nemt kunne have for en tyver, bare for at køre hjem fra arbejde. Men det er klart, at hvis det UDELUKKENDE var business, så fandt jeg nok på noget andet. Det væsentlige er, at jeg kommer ud og oplever lidt, og har en sjov tur ud af det.

Det er sket, at nogle flinke unge mennesker har tilbudt mig penge, fordi de har troet, at det var af nød, at jeg samlede flasker. I de tilfælde har jeg takket høfligt nej til deres penge. Jeg har i øvrigt heller aldrig hverken tigget eller stjålet flasker. Jeg tilstræber at holde en meget høj moral. Det er mere, end man kan sige om eksempelvis kineserne, der ofte er meget påtrængende overfor folk. Sådan noget kan jeg ikke lide.

I går var jeg lidt sent hjemme, men jeg havde lovet en lille cykel-etape, så jeg snuppede 12 km. 32,7 km/t. i snit.

I dag: Styrketræning, fys, og så kylling til aften.

Link to comment
Share on other sites

Min far gør det samme - han samler så pengene sammen og bruger dem på en gang - sin bryllupsdag

Så fyrer de to gamle hele formuen af på store bøffer og dyr vin (dyrere end normalt) og som barn fik vi coca cola den ene gang om året.

Der har aldrig været under 500 kr i kassen - nogen år har de måtte overføre til næste år fordi pengene ikke kunne bruges på en gang :D

og så er det dejligt at nogen samler flaskerne op inden de bliver smadrede!

Link to comment
Share on other sites

Min far har fundet en metode til at genoprette plastikflasker, som er blevet mast flade: Han har en prop, hvori han har boret et hul, der passer til studsen på kompressoren. Et lille pust, og PLOP!, så retter flasken sig ud, og går fint gennem flaskeautomaten. Det er et ret smart trick, når man samler flasker i en skaterpark, hvor mange åbenbart synes, at det er sjovt at køre flaskerne over med skateboard eller løbehjul.

Selv har jeg også fundet en del flasker i den forgangne weekend. Det var ikke ekstremt, men det var mere end tilfredsstillende.

Lørdag havde jeg sat mig for, at nu VILLE jeg altså se fremgang mht. cyklingen! Det blev derfor til 18 km, med et ganske pænt snit på 32,8 km/t. Det var i øvrigt første gang i vintersæsonen, at jeg kørte med cykeltrøje (egentlig er det en løbetrøje, men den er fin at cykle med, og den kostede langt mindre end en decideret cykeltrøje).

I går blev det til et udmærket styrke-pas. Dog kunne det godt mærkes, at mine ben var noget trætte.

I dag skal jeg gøre lidt rent, og i aften skal jeg se Sort Arbejde II og The Blacklist. I morgen styrketræner jeg igen.

Link to comment
Share on other sites

Det sker af og til, at folk spørger mig, om jeg ikke har lyst til at prøve at lave mit speciale, så jeg kan kalde mig cand. mag.

Jeg må sige, at foreløbig har jeg ikke den store lyst til det; jeg har et job, kun ca. en km fra min bopæl (afstanden betyder meget, når den skal tilbagelægges på crosseren), lønnen kommer præcist, den sidste dag i måneden, og jobbet er hverken fysisk belastende eller på anden måde svært for mig. Faktisk klarer jeg de fleste opgaver med lethed.

Omvendt ville jeg godt have lidt flere udfordringer. Jeg er ikke for fin til at lave kaffe og tømme opvaskemaskiner, men jeg kunne gøre mere gavn ved noget `rigtigt´ kontorarbejde og/eller oversættelse.

Men idet jeg er pænt sikker på, at jeg aldrig skal være gymnasielærer, så tror jeg såmænd ikke, jeg ville blive lykkeligere af, at der stod cand. mag på eksamensbeviset i stedet for BA.

Og ja, jeg ER jo også blevet lidt vant til det der med de forholdsvist nemme penge!

Nu vil jeg hjem og gøre lidt rent!

Link to comment
Share on other sites

Tak, og velkommen her til min okse-log.

I går endte jeg med at tage med til en workshop vedr. renovering af den gamle beton-silo, jeg bor i. Havde ellers sagt, at jeg ikke orkede, men folk blev ved med at spørge, og så gav jeg mig.

Det var såmænd også godt nok. Det var på tale, at lade hele skidtet ryge i luften med et BUUUM. Men det ender nok med en gennemgribende renovering. Tilstandsrapporten rummer nogle ting, som SKAL laves, og så mangler vi at finde ud af, om der er andet, vi vil have lavet, og i givet fald hvad. Det bliver en proces, der vil tage flere år. Nogle af de ældste og fysisk dårligste beboere kommer næppe til at se det færdige resultat.

I dag afspadserede jeg noget fra morgenen af, og kom tidligt i gang på cyklen. Det blev til 18 km, med 32,5 km/t i snit. Det kunne være meget værre.

Kl. 15.30 skal jeg til fys.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share